Corgi fokkers in het Verenigd Koninkrijk: Beste 4 fokkers van deze koninklijke pup

Corgi fokkers in het Verenigd Koninkrijk: Beste 4 fokkers van deze koninklijke pup

Sharing is caring!

Hun korte poten, schattige boomstaart, langgerekte lichaam en vrolijke gezicht maken Corgi’s zeker een gewild ras. Helaas, ondanks dat dit het kenmerkende hondenras van het eiland is, zijn er niet veel goede Corgi fokkers in de UK die we kunnen vertrouwen.

Vandaag hebben we alleen de top vier fokkers van het Corgi ras die we absoluut kunnen vertrouwen. Ze zijn allemaal erkend door de officiële UK Kennel Club, evenals leden van de Pembroke Welsh Corgi Club en andere soortgelijke rasverenigingen.

Het enige wat je hoeft te doen is contact opnemen met een fokker uit deze lijst en kijken of ze een Corgi pup voor je klaar hebben staan. Welke Corgi kleur zal het zijn: tricolor, sable, of een rode Corgi? Laat het ons weten!

Inhoud

toon

Corgi Puppies Te Koop In Groot-Brittannië

De populariteit van het ras Corgi is sinds vorig jaar gedaald. Mensen in het VK kiezen tegenwoordig voor andere hondenrassen zoals Labradors, Teckels, Terriers, Bulldogs en Cocker Spaniels.

De hieronder genoemde fokkers werken echter hard om ze weer op de troon te brengen.

1. Balletcor Corgis

Pembroke welsh corgi puppy lopen

Laten we teruggaan naar waar alles begon. Laten we teruggaan naar het oorsprongsland van het Corgi ras!

Ik stel u voor aan de verbazingwekkende Balletcor Corgis – de ultieme Corgi fokker in het Verenigd Koninkrijk, en de pionier van het moderne fokken van Pembroke Welsh Corgis.

De fokpraktijk van Balletcor Corgis begon in 2008 toen ze hun eerste vrouwelijke Corgi ontvingen, die ze showden in Ierland en in het Verenigd Koninkrijk. Het duurde niet lang voordat Balletcor besloot met hun Swinford Buttons te gaan fokken om zo mooie kleine Corgi’s te krijgen.

Hun eerste geïmporteerde hond kwam naar Balletcor in 2011. Het was Porscha, en ze kwam naar het Verenigd Koninkrijk vanuit de Verenigde Staten.

Hoewel hun fokkerij niet begon zoals ze gepland hadden, wist Balletcor zich toch schrap te zetten en nog harder te gaan werken aan het fokken van Corgi’s.

Alle Corgi’s van Balletcor worden onderworpen aan gezondheidstests voor zaken als heup- en gewrichtsaandoeningen. Deze fokker was de eerste in Engeland die zijn hele kennel testte. Balletcor gebruikt geen in Engeland gevestigde laboratoria om hun testen uit te voeren.

Alle honden worden getest in Amerikaanse laboratoria!

Dit is een van de fokkers die hard probeert DM (degeneratieve myelopathie) bij honden uit te fokken. Dus wees gerust dat hun Corgi’s niet aan deze aandoening zullen lijden.

Voordat u contact opneemt met Balletcor, moet u weten dat ze twee keer per jaar pups fokken, meestal in de herfst- of wintermaanden. Wat betreft het huidige jaar (2022), kunt u verwachten dat ze deze winter pups hebben, dus zorg ervoor dat u op tijd contact opneemt met Balletcor en reserveer uw pup!

Gegevens van de fokker

Website: Balletcor Corgis

Locatie: 30 Ruther Park, Haverfordwest, Pembrokeshire SA61 1DJ, Wales

Telefoon: 01437 766605

Email: [email protected]

2. Liebehund Cardigan Corgis

corgi ras op het strand bij de zee

Liebehund Cardigan Corgis zijn niet van die seriële, commerciële fokkers met teefjes die om de maand pups afgeven. Dit zijn mensen die leven voor hun honden, niet van hen. Liebehund Corgis zijn Corgis van superieure kwaliteit die u een immense liefde zullen tonen als u voor hen kiest!

Hun verhaal van het fokken en opvoeden van Corgi’s begon in 2008. toen hun eerste Corgi kwam en goede vrienden werd met de familiekatten en hun Duitse herder. Sindsdien heeft de familie hun kennis opgebouwd en geprobeerd het Corgi hondenras te verbeteren.

Naast Corgi’s hebben ze ook andere werkhonden gefokt, zoals Collies, Rottweilers en Dobermanns.

Liebehund is vooral trots op hun honden omdat ze in aanmerking komen als PAT honden (Pets As Therapy).. Hun Corgi’s hebben bewezen dat ze een geweldige hulp zijn voor mensen in nood. Ook hebben ze hun “Canine Good Citizen” certificering.

Liebehund honden worden geleverd met levenslange ondersteuning. U kunt altijd bellen en Jo om advies vragen over uw Liebehund Corgi.

Op dit moment hebben ze geen beschikbare Corgi’s, maar over een paar maanden verwachten ze een nieuw nestje. Hun fokdierenbestand bestaat uit zes schattige Corgi teefjes en reutjes.

Als ze niet bezig zijn met het fokken en opvoeden van Corgi’s, houden Liebehund honden en hun menselijke familie ervan om mee te doen aan wedstrijden op de Crufts en alleen maar eerste prijzen mee naar huis te nemen. Het zijn een stel pups van hoge kwaliteit, sommige zelfs uit beroemde Europese lijnen, dus verwacht alleen top-pups!

Gegevens van de fokker

Website: Liebehund Cardigan Corgis

Locatie: Surrey

Telefoon: 01252 547705 / 07813478092

Email: [email protected]

3. Vuedor Corgis

Welsh corgi pembroke puppy op zijn eigenaars handen

Al meer dan dertig jaar is de fokker van Vuedor Corgi’s smoorverliefd op mooie Pembrokeshire Welsh Corgi pups. Toen de fokker met pensioen ging, begon het fokken van prachtige Vuedor Corgi’s!

Ook een andere droom kwam uit, en dat is meedoen aan Crufts.

Vuedor Corgis zijn gezonde en gelukkige puppies met een vriendelijk temperament. Het zijn niet alleen showring supersterren, maar ook ongelooflijk trouwe maatjes!

Deze Pembroke Welsh Corgi pups komen al gechipt, gevaccineerd en vrij van parasieten. Ze zijn ook geregistreerd bij de officiële United Kingdom Kennel Club.

Laat me je iets vertellen over Vuedor. Dit is geen kennel waar de fokker de pups maar één of twee keer per dag ziet. Deze fokker zorgt ervoor dat de pups geboren worden en opgroeien in hun eigen huis. Daar blijven ze de eerste zes weken van hun leven.

Later worden de pups overgebracht naar speciaal voor hen verwarmde of gekoelde kennels. Volwassen Corgi’s hebben hun eigen kennels. Wat belangrijk is om te weten, is dat al hun honden van jongs af aan worden gesocialiseerd. Ze zijn voortdurend bij de fokker, zodat ze hun dagelijkse dosis interacties krijgen.

Kom naar Vuedor om te zien hoe lieflijk deze Corgi’s met nul gezondheidsproblemen worden opgevoed!

Gegevens van de fokker

Website: Vuedor Corgis

Telefoon: 01792 845659

Sociale media: Facebook

4. Beeches Farm Kennels

Corgi hond speelt terwijl hij een oranje bal in zijn bek houdt

Al meer dan 35 jaar staat Beeches Farm Kennels (of Essex Boarding Kennels) aan de top van het spel – het fokken, opvoeden en showen van uitzonderlijke voorbeelden van het Corgi hondenras. Deze kennel is alom populair om zijn bekroonde Corgi’s.

Noem een show waar hun pup niet heeft meegedaan en de eerste prijs heeft gewonnen!

Beeches Farm Kennels staan bekend om hun Penliath Pembroke Corgis. Ze maken mooie nesten, met pups die voorbestemd zijn om kampioen te worden.

Wat zo geweldig is aan deze kennel is dat ze een mooie geweldige pension service als je iemand nodig hebt om op je Corgi te passen. Ze zijn betaalbaar, en ze nemen je pup altijd mee, en doen alles zoals jij het zou doen.

De Penliath Corgi’s zijn gewoonweg geweldige pups die als dekreu kunnen dienen als dat nodig is. De wereld heeft meer van hun opmerkelijke bloedlijnen nodig, dus aarzel niet om je te melden. Controleer of ze pups beschikbaar hebben, aangezien fokkers zoals deze hun fokdieren niet overfokken.

Gegevens van de fokker

Website: Beeches Farm Kennels

Locatie: Arterial Road, Rayleigh, Essex, SS6 7FW

Telefoon: 07855 838355

Email: [email protected]

Sociale media: Facebook en Instagram

FAQs

Wat is de gemiddelde Corgi prijs in het Verenigd Koninkrijk?

schattige corgi buiten zitten

Corgi’s zijn een van de kenmerkende honden uit het Verenigd Koninkrijk. Iedereen houdt van hun lange lichaam, stompe poten, en vrolijk gezicht Zelfs koningin Elizabeth II!

Ook al zijn Corgi’s een populair ras, dat had geen invloed op hun aankoopprijs zoals we zouden verwachten.

U kunt nog steeds Cardigans of Pembroke Corgis vinden voor de gemiddelde prijs van 1500 pond. Champdogs zullen altijd meer kosten. Honden van ervaren fokkers en degenen die de hondenshow ring zal de gemiddelde prijs overschrijden. Meestal zijn deze Corgis kosten 2500 pond en meer.

Het hangt er echt vanaf of je een Corgi van showkwaliteit zoekt, of gewoon een maatje om je avonturen mee te delen.

De in ons artikel genoemde fokkers richten zich op huisdieren en superster Corgi’s. Maar, met hun superieure intelligentie en fraaie uiterlijk, zou ik zeggen dat elke Corgi de training onder de knie kan krijgen en een kampioenshond kan worden op de Crufts of in welke hondenshowring dan ook.

Wie verkoopt Corgi’s in het VK naast deze fokkers?

Naast de genoemde fokkers met officiële websites of social media pagina’s, kun je vertrouwen op een handvol fokkers die vermeld staan op een zeer populaire website onder fokkers in het Verenigd Koninkrijk. De website heet Champdogsen het bevat lijsten van betrouwbare mensen die honden fokken, waaronder Corgi’s.

Normaal gesproken raad ik het niet aan om online naar puppies te zoeken. Maar, vertrouwde websites zoals deze of de website van de Kennel Club in het Verenigd Koninkrijk zijn prima. U kunt uw zoektocht daar beginnen of meteen naar de hierboven genoemde fokkers gaan.

Conclusie

Corgi-eigenaren die voor het eerst een Corgi bezitten, zullen het moeilijk hebben. Niet omdat deze honden moeilijk te hanteren zijn, maar omdat het moeilijk is om betrouwbare Corgi-fokkers te vinden in Groot-Brittannië. Het lijkt wel of iedereen tegenwoordig een manier probeert te vinden om iemand op te lichten.

Ik heb talloze advertenties gezien van mensen die Corgi puppies verkopen met duidelijke gezondheidsproblemen. Het eerste herkenbare teken van zulke mensen is de extreem lage prijs van hun honden.

Corgi’s zijn prachtige huisdieren. Je zult willen dat ze blijven voor hun hun hele levensduur van 12 tot 15 jaar. Daarom moet je een Corgi pup kopen bij een betrouwbare bron.

En, je kunt het niet beter doen dan onze top vier Corgi fokkers hierboven vermeld.

Lees Volgende: Waarvoor werden Corgi’s gefokt? Het antwoord zou u kunnen verrassen