100+ Cockapoo Namen: Naamideeën zo lief als dit ras

100+ Cockapoo Namen: Name Ideas As Sweet As This Breed

Delen is geven!

Welkom bij de lijst met de liefste Cockapoo namen, speciaal voor jou uitgezocht! We hebben het internet afgestruind op zoek naar de leukste namen die je met plezier aan je puppy zult geven. En, laat me je iets vertellen, we hebben echt creatieve ideeën. Binnenkort kunt u de perfecte naam voor uw kleine puppy vinden.

De Cockapoo is een mooie design hond of hybride hond waar heel Amerika van houdt. Ze zijn populair, maar dat heeft ze helemaal niet veranderd! Cockapoos zijn goedgehumeurd, vriendelijk en gewoonweg kostbaar. Hé, sommige mensen noemen ze zelfs ’s werelds gelukkigste honden! Je kunt ’s werelds gelukkigste hond niet iets saais als Fluffy noemen! Je moet er een schepje bovenop doen. Kijk hieronder welke Cockapoo namen wij geweldig vinden voor uw nieuwe puppy. Er is een hondennaam voor ieders smaak.

Inhoud

toon

Wat is een Cockapoo?

cockapoo die buiten in het gras staat

Als nakomeling van de Poedel en de Cocker Spaniel is de Cockapoo een hybride die met succes onze harten heeft gestolen en met de snelheid van het licht de populariteitsladder heeft beklommen. Je kunt hem ook kennen als Cockapoodle, Cockerpoo, of Cock-a-Poo! Hoe je ze ook noemt, één ding is zeker: deze pups zijn absoluut schattig!

Naast hun lieve uiterlijk hebben Cockapoos een liefdevolle persoonlijkheid en staan ze open voor alle mensen en andere huisdieren. Ze zijn heel geschikt als huisdier omdat ze klein genoeg zijn om te knuffelen, maar groot genoeg om met de grote honden om te gaan. De energie van de Cockapoo is aanstekelijk! Het zijn puppies die blij zijn om te leven en om bij mensen te zijn.

De vraag die we moeten stellen over elke gekruiste hond is: Wat maakt hem beter dan zijn ouders? Waarom is een Cockapoo beter dan een Poedel of een Cocker Spaniel? Beide ouders zijn liefdevolle rassen die veel populariteit genieten. Dus, wat maakt hun pup de ultieme pupper?

Nou, Cockapoos zijn niet zo veeleisend als het gaat om verzorging als hun Poedel ouders. Niet alle mensen houden van de fancy verzorgingsstijl van de Poedel. Als je hiermee rekening houdt, krijg je een kruising die te mooi lijkt om waar te zijn.

Het is moeilijk te onderscheiden wanneer de eerste Cockapoos werden gefokt. Het echte Cockapoo ras werd gefokt om gezonde, hypoallergene puppies met een geweldig temperament groot te brengen. Goede, verantwoordelijke fokkers beweren dat het temperament en de gezondheid van de hond veel belangrijker zijn dan een goed uiterlijk.

Een succesvolle Cockapoo kruising is intelligent en heeft een vrije geest, klaar om alles te verdragen. Als de kruising echter niet succesvol is, kan je eindigen met een onderdanige pup die bijt, angstig is en geen goede zindelijkheid heeft.

De meeste Cockapoos zijn het resultaat van het fokken van Poedels met Amerikaanse Cocker Spaniels. Een kruising tussen een Poedel en een Engelse Cocker Spaniel is vrij zeldzaam. We noemen ze Spoodles, en ze zijn van elkaar te onderscheiden. In feite hebben deskundigen de laatste tien jaar gewerkt aan hun scheiding, en we zien bevredigende resultaten.

Dit alles is niet zo belangrijk als het lieve temperament, het schattige uiterlijk en het uitzonderlijke gedrag van de Cockapoo. De Cockapoo is het beste van twee werelden!

Het kiezen van Cockapoo Puppy Namen

cockapoo liggend op de vloer

We vinden het zo jammer dat puppies niet voor altijd puppies blijven. We zouden graag voor altijd in hun lieve, kleine puppy-ogen willen staren en hun speelse geest door het huis willen zien zwerven. Maar, vrees niet: het Cockapoo ras is zelfs als volwassene lief! Een volwassen Cockapoo is een nog grotere charmeur dan een puppy Cockapoo! Dus moeten we een naam vinden voor die charmeur. Je weet wel, iets dat zowel bij puppies als volwassenen past, toch?

Kies altijd een puppy naam waar je hondje in zal groeien. Zoek iets creatiefs maar toch normaal genoeg zodat je je niet in verlegenheid gebracht voelt als je de naam van je hondje roept voor het hele hondenpark.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in brutale hondennamen voor uw temperamentvolle vrouwelijke honden, of in patriottische hondennamen voor uw kleine kampioen.

Vermijd namen die klinken als commando’s. De beste Cockapoo hondennamen hebben vaak twee lettergrepen, dus probeer dat in gedachten te houden. Kies een duidelijke, directe naam die uw nieuwe pup niet in verwarring brengt.

Hier is een kleine bonus disclaimer: hoe geweldig het ook is om je hond naar een familielid te noemen, je moet er goed over nadenken. Zorg ervoor dat die persoon er niets op tegen heeft. Als zij vereerd zijn door jouw suggestie, dan zal jouw puppy ook vereerd zijn om hun naam te dragen!

Vrouwelijke Cockapoo Namen

cockapoo kijkt naar camera buiten

Meisjesnamen zijn leuk! Hier zijn een paar geweldige die je zullen doen denken, “Waarom heb ik daar niet eerder aan gedacht?”

– Aerie

– Amber

– Cara

– Carmen

– Cherry

– Cinna

– Klaver

– Coco

– Hailey

– Hope

– Junie

– Kiki

– Leila

– Lilia

– Lucy

– Nova

– Parijs

– Reagan

– Sage

– Tess

– Trix

– Willa

– Winona

– Yasmine

– Zuma

Mannelijke Cockapoo Namen

schattige hond die buiten in het park zit

Onze mannelijke Cockapoos zijn coole ventjes, en ze verdienen een coole naam. Wij denken dat de volgende namen enkele van de beste Cockapoo namen ooit zijn. Vertel ons of je deze mening deelt!

– Batman

– Bilboe

– BowWow

– Dane

– Draak

– Frank

– Gotti

– Gus

– Jaxson

– Joe

– Kernel

– Killa

– Koa

– Leif

– Mario

– Omari

– Papi

– Rocco

– Rory

– Sherlock

– Simba

– Sneeuw

– Taj

– Tony

– Vito

Goede Cockapoo Namen Voor Zwarte Honden

zwarte cockapoo liggend op bank

Zwarte Cockapoos komen niet zo vaak voor in de buurt, dus als we ze zien, voelen we ons genoodzaakt om even vol ontzag te staren. Deze prachtige kleine hondjes hebben een spectaculaire zwarte vacht, soms met kleine kleurrijke aftekeningen en patronen. Hoewel puur zwarte Cockapoos een van onze favorieten zijn, kunnen we niet ontkennen dat de zwart-witte Poos even mooi zijn.

Een prachtige hond heeft een mooie naam nodig. Hier is een lijst met zwarte hondennamen die we hebben bedacht:

– Ash

– Baki

– Beltza

– Char

– Wolk

– Cocoa

– Dove

– Dusky

– Ebony

– Ember

– Flint

– Mist

– Glow

– Jet

– Drop

– Middernacht

– Moonbeam

– Nero

– Noir

– Onyx

– Panga

– Raven

– Shadow

– Lei

– Fluweel

Beste namen voor kaketoes met een chocoladevacht

chocolate cockapoo staand in de natuur

Ah, de chocolade vacht! Zo spectaculair… Zo goddelijk… Zo… lekker! We kunnen niet anders dan een chocolade Cockapoo vergelijken met een reep chocolade. Deze pups zijn om voor te sterven. Hun unieke kleur diende als geweldige inspiratie voor een lijst van chocolade Cockapoo namen:

– Eikel

– Bambi

– Blaze

– Brandy

– Brownie

– Chai

– Kastanje

– Chocula

– Koper

– Gember

– Hazel

– Henna

– Hershey

– Hickory

– Mahonie

– Mokka

– Nootmuskaat

– Pinda

– Penny

– Russett

– Sienna

– Tawny

– Toasty

– Schildpad

– Woody

Schattige Cockapoo Namen Voor Abrikoos Honden

leuke hond die op de vloer zit

Veel dingen zijn er in tinten abrikoos. Maar, weet je wat de kleur abrikoos is? Het is een mix van crème met wat rode accenten. Het is prachtig, zoals alle Cockapoo kleuren! Als je onder de indruk bent van de geweldige hypoallergene Cockapoo vacht, dan zal een abrikoos een geweldige inspiratie zijn voor een aantal coole abrikooskleurige hondennamen.

– Cheddar

– Cheeto

– Cider

– Citrus

– Koraal

– Curry

– Vlam

– Granaat

– Julius

– Lucie

– Mango

– Goudsbloem

– Nacho

– O.J.

– Peach

– Pompoen

– Saffraan

– Sherbet

– Shrimpie

– Sunbeam

– Zonsondergang

– Tabasco

– Tang

– Tijger

– Topaz

Cream Cockapoo Namen

witte kakapoe in huis

De crèmekleurige vacht kan in vele varianten en patronen voorkomen. Deze Cockapoo pups kunnen bijna wit zijn of zelfs aardbeiblond. Yup, zo breed is hun scala. Dankzij dat, hebben we een aantal mooie pawesome naam ideeën voor crème of witte Cockapoos:

– Amandel

– Koekje

– Blanche

– Cameo

– Champagne

– Chess

– Kokosnoot

– Cookie

– Kristal

– Daisy

– Diamond

– Melkweg

– Honey

– Ivoor

– Lacey

– Melkweg

– Parel

– Regen

– Roos

– Sandie

– Zilver

– Sneeuwbal

– Star

– Sterling

– Suiker

Leuke Cockapoo Namen Voor Puppies

vermoeide hond liggend op vloer

Cockapoo pups kunnen je gemakkelijk afleiden met hun schattigheid terwijl je probeert ze geweldige Cockapoo puppy namen te geven. Maar, maak je geen zorgen, wij staan achter je! Hier lees je hoe je je Cockapoo puppy moet noemen:

– Berry

– ChiChi

– Dijon

– Dreamboat

– Gala

– Goldie

– Kiwi

– Noodle

– Opus

– Peachy

– Pepper

– Puffy

– Queso

– Robin

– Tabby

– Taffy

– Tedd

– Tigger

– Schat

– Trouble

– Tulip

– Winnie

– Wolf

– Wonton

– Zinnia

Coolste Cockapoo Namen

schattige puppy staand in het veld

Coole Cockapoo namen benadrukken de pootjesbrekende persoonlijkheid van de hond. Deze namen zijn slim, geestig, leuk en zelfs niet van deze wereld!

– Aladdin

– Alcapone

– Alpo

– Barker

– Carlito

– Carter

– Curly

– Dante

– Fox

– Gus

– Jager

– Ivan

– Julius

– Lucky

– Mellow

– Olaf

– Orion

– Phil

– Scoot

– Smoots

– Spaghetti

– Vladimir

– Xerxes

– Zach

Unieke Cockapoo Namen

close-up van puppy

Laten we eerlijk zijn: we willen allemaal een unieke naam zodat geen enkele andere hondeneigenaar kan zeggen: “Hé, dat was mijn idee!”. Aangezien we leven in een tijd waarin huisdieren overal zijn (73+ miljoen in de VS), is het nogal moeilijk om een naam te vinden die geen enkel ander huisdier heeft. Maar we zullen proberen iets te bedenken en enkele echt unieke keuzes voorstellen:

– Adi

– Alpha

– Aurora

– Banjo

– Benji

– Bruna

– Celine

– Cora

– Dani

– Horatius

– Inga

– Jacques

– Jemma

– Menolly

– Mesha

– Mila

– Orana

– Phineas

– Rakhi

– Ranger

– Ricco

– Ruff

– Sakari

– Terra

– Wallace

Bloemen Hondennamen

bruine hond in het veld zittend

Gebloemde hondennamen zijn een geweldig idee voor je nieuwe Cockapoo. Ze zijn uniek, lief, en klinken zo zachtaardig – net als je Cockapoo! Hier is een lijst van enkele van de beste bloemen hondennamen. Als je meer ideeën wilt, kijk dan wat we hier hebben!

– Aster

– Azalea

– Begonia

– Blossom

– Bluebell

– Boterbloem

– Calla

– Camellia

– Anjer

– Klaver

– Narcis

– Dahlia

– Dandelion

– Fleur

– Freesia

– Garland

– Holly

– Kamperfoelie

– Hyacint

– Iris

– Jasmijn

– Lavendel

– Lila

– Lotus

– Magnolia

– Marigold

– Mimosa

– Orchidee

– Viooltje

– Petal

– Petunia

– Poinsettia

– Klaproos

– Posey

– Primrose

– Rhododendron (Rhodie?)

– Roos(je)

– Zonnebloem

– Tansy

– Distel

– Trillium

– Tulp

– Violet

– Wisteria

– Zinnia

Designer Hondennamen

bruine hond kijkt weg

Aangezien de Cockapoo een design hond is, zou het geen slecht idee zijn om ze te vernoemen naar een haute couture ontwerper. Uw Cockerdoodle is zeker de ster van uw catwalk.

– Tiffany

– Prada

– Chanel

– Stella (McCartney)

– Armani

– Giorgio

– Gucci

– Dolce

– Capri

– Vera Fang

– Valentino

– Louis

– Grrberry (Burberry)

– Loubowtin

– Jimmy Chew

– Cosmopawlitan

– Jean Paw Gaultier

– Dogue

– Hermes

Cockapoo namen geïnspireerd door beroemdheden

cockapoo rent in park

Beroemdheden, zangers, acteurs en entertainers zijn altijd een geweldige optie geweest als het gaat om het noemen van honden. Sommige van Hollywood’s besten hebben Cockapoos als huisdier. Dus, waarom zou uw Cockapoo geen tweelingnaam hebben? Je vindt veel leuke ideeën in de onderstaande lijst. En als je Lady Gaga ooit ontmoet, kun je het ijs breken door te zeggen: “Hé, mijn hond heet ook Fozzi!”.

– Alfie (Britain’s Happiest Dog)

– Bailey (Carley Stenson)

– Barney (Carley Stenson)

– Buttermilk (Ashley Judd)

– Chewy (Minka Kelly)

– Colin (Harry Styles)

– Fozzi (Lady Gaga)

– Icarus (Jensen Ackles)

– Kylie (Sammi Sweetheart Giancola)

– Lamby (Lena Dunham)

– Rocky (Billie Joe Armstrong van Green Day)

– Sam (Nick Robinson)

– Shug (Ashley Judd)

Leer je Doodle zijn naam

closeup van leuke witte puppy

Als je een hond krijgt, is het belangrijk dat je al weet dat naamtraining de eerste les is die jullie samen moeten doorlopen. Als uw puppy niet op zijn naam reageert, hebt u niets! Naamtraining is de basis van jullie relatie. Denk eraan: uw Cockapoo meisje of Cockapoo jongen zal zijn naam horen vanaf het moment dat hij zijn ogen opent tot het moment dat hij in slaap valt. Als u een gloednieuwe hond hebt, kunt u zich ontspannen want Cockapoos zijn vriendelijke honden, gemakkelijk trainbaar en hebben een lief karakter.

Dus, hier is hoe je begint met hondentraining!

Stap #1

Welke van onze ideeën voor hondennamen u ook kiest, u moet hem gaan gebruiken vanaf het moment dat u uw puppy krijgt. Puppy’s zijn slimme jongens. Ze pikken hun naam binnen 2 tot 3 dagen op! U moet tijdens de trainingsles oefenen om hun naam luid en duidelijk te zeggen. Uw Cockerdoodle moet consequent op zijn naam reageren. Bijnamen zijn op dit moment verboden. Anders brengt u uw puppy alleen maar in de war.

Neem de puppy ergens mee naartoe waar jullie beiden geen afleiding hebben. Trek hun aandacht door hun naam te zeggen en leg een traktatie voor hun neus. Leid de traktatie naar uw neus, zodat uw hond hem volgt en oogcontact met u maakt. Zodra hij het heeft gedaan, zeg een trigger woord zoals “goed” of “bravo” en beloon hem.

Stap #2

Alle puppy’s zijn enorme eters. Het lijkt wel of ze eeuwig en altijd kunnen eten… Hetzelfde geldt voor het krijgen van traktaties. Pups houden van traktaties! Sterker nog, puppies houden van positieve versterking. Als u traktaties geeft terwijl u de naam van uw hond zegt, legt hij een verband tussen de naam en iets positiefs, zoals een lekkere traktatie. Dus, elke keer dat u de naam van uw hond zegt, zal hij zich op u richten, in de verwachting een traktatie te krijgen. Natuurlijk hoeft u geen hondensnoepjes te gebruiken tijdens de hele training, want ze zijn vrij prijzig en moeten niet te veel worden gebruikt. Het hondenvoer dat u thuis hebt, is voldoende. Voedsel zal de lessen zeker versnellen en uw puppy helpen zijn naam snel te leren.

Stap #3

De eerste twee stappen moeten één of twee keer per dag worden herhaald, gedurende 3 tot 5 minuten per sessie. De lessen kunnen ook verdeeld worden over de dag, zodat uw hond niet te overweldigd of vermoeid raakt. Te veel ineens leren is niet goed voor uw puppy. Puppy’s hebben een korte aandachtsspanne, dus als u ze vermoeit door de naamtraining steeds te herhalen, bereikt u niets. Zodra u ziet dat uw puppy zijn aandacht verliest, laat u alles achter en gaat u samen iets leuks doen. De training moet altijd op een leuke manier eindigen, zodat uw hond er de volgende keer op anticipeert. Binnen een paar dagen moet u vooruitgang merken. Naarmate uw puppy beter wordt, kunt u proberen elders in huis te oefenen en het niveau van afleiding geleidelijk opvoeren.

Binnen een paar dagen zult u merken dat uw puppy u sneller gaat aankijken als u zijn naam roept! Zodra dit gebeurt, en ze steeds beter worden, kunt u gaan oefenen op andere plekken in uw huis en langzaam meer afleiding toevoegen.

Stap #4

Het toevoegen van een uitdaging aan uw les, zoals het introduceren van nieuwe omgevingen, zal altijd de nieuwsgierigheid van uw pup aanwakkeren. Zodra u ziet dat uw hond het onder de knie krijgt, probeer dan te oefenen in andere kamers in huis. Het minimaliseren van afleiding in het begin is belangrijk omdat u alle aandacht van uw pup op u moet houden. Herhaal stap 1 en 2 overal waar u besluit te oefenen, maar vergeet niet om de focus te behouden en het leuk te houden.

Stap #5

Met de vooruitgang van uw hond kunt u beginnen de training wat verder te brengen door de naam te zeggen en vervolgens de hond te belonen met een traktatie als hij naar u toe komt. Vergroot de afstand tussen jullie twee geleidelijk. Het duurt weken om deze stap onder de knie te krijgen, maar zodra uw hond het goed lijkt te doen, kunt u de afstand nog verder vergroten en uw hond roepen vanuit een andere kamer. Laat uw hond reageren en u vinden!

Maar, wat als je geen traktaties meer hebt of Amazon je hondenvoer niet op voorraad heeft? Wat moet je dan gebruiken als beloning?

U kunt langzaam lof en affectieve tekens introduceren wanneer uw hond op zijn naam reageert. U zult niet altijd traktaties bij u hebben, dus het is belangrijk dat u weet dat uw hond op zijn naam zal reageren, zelfs als hij uiteindelijk buikwrijven krijgt. Om eerlijk te zijn, zijn buikmassages soms zelfs wenselijker dan traktaties.

Samengevat…

close-up van leuke hond die op bank zit

Foto van: @cockapoo_corner

Je kunt niet zeggen dat we geen moeite hebben gedaan om de beste Cockapoo namen te vinden. Je zult zeker ergens in onze lijsten een coole hondennaam vinden. We hebben de schattigste vrouwelijke hondennamen en de coolste mannelijke hondennamen. Je Cockapoo wordt de ster van je plaatselijke hondenpark.

Dit is een geweldig hondenras, en ze verdienen geweldige naamideeën. Laat zien hoeveel je van je kleine Cockapoo houdt door hem iets unieks, cools en leuks te noemen! Zoiets als… Dolce!

Gerelateerd artikel:

– Cockapoo Groeigrafiek