11 Beste hondenvoer voor Cane Corso: Laten we een hondenvoer bereiden

11 Beste hondenvoer voor Cane Corso: Laten we een hondenvoer bereiden

Delen is geven!

Dit bericht bevat affiliate links, en ik word gecompenseerd als je een aankoop doet nadat je op mijn links hebt geklikt.

Als je ooit een canine bodyguard wilde, ben je op de juiste plaats. Het Cane Corso hondenras is waarschijnlijk de beste bodyguard die je je kunt wensen. Zijn naam staat zelfs voor “lijfwachthond” in het Latijn!

Meer intimiderend dan een Doberman of een Rottweiler, is een Cane Corso een machtige hond met een hart van goud. Deze werkhond werd altijd gebruikt om mensen te helpen zichzelf, hun eigendommen en hun vee te verdedigen. En, ze deden hun werk uitstekend. De hedendaagse Cane Corso is een geliefd familielid dat nieuwkomers of nieuwe vrienden niet op prijs stelt.

Ze houden hun vriendenkring vrij hecht en stellen zich niet gemakkelijk open voor andere mensen. Maar, als een Cane Corso je accepteert, beschouw jezelf dan als gezegend. Deze machtige pup zal alles doen voor je liefde en goedkeuring als hij eenmaal besluit dat je zijn vertrouwen waard bent.

Als we naar het Cane Corso hondenras kijken, valt meteen hun grootte op. Wist je dat er talrijke gezondheidsproblemen zijn die verband houden met hun grootte? De Cane Corso is bijvoorbeeld gevoelig voor gezondheidsproblemen met botten en gewrichten, die alleen maar erger worden als de hond omvangrijker is.

Daarom is het verleggen van de grenzen van de hond en het maken van overgewicht helemaal niet zo’n goed idee. Een Cane Corso mag nooit te zwaar zijn, want dat brengt extra druk op hun gewrichten en botten. Een Cane Corso fit houden vereist regelmatige lichaamsbeweging, gecontroleerde maaltijden en goed hondenvoer. Maar wat is het beste hondenvoer voor een Cane Corso? De keuze is zeker moeilijk!

De Cane Corso is een reuzenras, en hij heeft voer nodig dat speciaal voor honden van reuzen- en grote rassen is samengesteld. Dergelijke voeding moet een hoog eiwitpercentage en een laag vetgehalte hebben. Kies voor Cane Corso hondenvoer met eiwitbronnen afkomstig van rundvlees, wild, lam, kip, kalkoen, zalm, enz.

Dit eiwitrijke hondenvoer zal ideaal zijn als het andere ingrediënten heeft die voldoen aan de voedingsbehoeften van de hond. We hebben het over ingrediënten als zalmolie, andere visolie, aminozuren, volle granen, vers fruit en groenten, enz. Extra vet is geen optie, maar wat kippenvet is goed voor de hond.

Bij het winkelen voor Cane Corso puppyvoer moeten we rekening houden met alle voedingsbehoeften die een pup van een groot ras kan hebben. Ze groeien snel en moeten een goed lichaamsgewicht, gezonde spiermassa en sterke botten behouden.

Anders zou hun seniorentijd lastig worden. Nu we het toch over senioren hebben, moet je je ervan bewust zijn dat onze oude pupsters speciale behoeften hebben. Ze hebben goede bronnen van vitaminen en eiwitten nodig om gezond te blijven en gezondheidsaandoeningen met succes te bestrijden.

Hieronder vind je het beste hondenvoer voor de Cane Corso beschikbaar op Chewy. Er moet een voedingskeuze zijn voor je puppy, volwassene of senior Corso!

Naam Beoordeling
1. ACANA Puppy Recept Graanvrij Voer 4.8
2. Wellness CORE RawRev Droogvoer 4.1
3. Merrick Backcountry Puppy Recept 4.4
4. ORIJEN Puppy Graanvrij Voer (Editor’s Pick) 4.6
5. Blue Buffalo Life Protection Formula 4.6
6. Taste Of The Wild High Prairie Food 4.7
7. Nature’s Recept Zalm Brokken 4.7
8. CANIDAE All Life Stages Formula (Editor’s Pick) 4.5
9. Chicken Soup For The Soul Hondenvoer 4.7
10. Hill’s Science Adult 7+ Food 4.7
11. Victor Purpose Senior Food 4.5
12. Sojos Kalkoen & Zalmvoer 4.5
Inhoud

toon

Beste hondenvoer voor Cane Corso Puppy’s

Puppyvoer voor grote rassen moet veel eiwitten bevatten om de groei van de puppy te kunnen volgen. We hebben een aantal van de beste puppyvoeding gevonden die beschikbaar zijn op Chewy. Het is allemaal glutenvrij dierenvoer gemaakt met natuurlijke ingrediënten, en verrijkt met goodies zoals aminozuren, antioxidanten en probiotica.

1. ACANA Puppy Recept Graanvrij Voer

ACANA Puppy Recept Graanvrij Voer

Belangrijkste voordelen:

  • 60% dierlijke ingrediënten met een hoog eiwitgehalte
  • 40% verse groenten en fruit
  • Geen vulstoffen
  • Gevriesdroogde stukjes kip- en kalkoenvlees

ACANA Puppy Recept Graanvrij Voer

Controleer de prijs op Chewy

Met als eerste vijf ingrediënten uitgebeende kip, uitgebeende kalkoen, kippenmeel, hele groene erwten en hele rode linzen is het ACANA puppy recept graanvrij voer een van de beste hondenvoeders voor een Cane Corso. Dit is een eiwitrijk recept, en dat is precies wat opgroeiende Cane Corso pups nodig hebben.

Naast het eiwitgehalte zijn andere belangrijke ingrediënten van dit recept appels, pompoenen, collard greens, peren, rozenbottel, jeneverbessen, enz. Als we het over wiskunde hebben, kunnen we zeggen dat er 60% hoogwaardige dierlijke ingrediënten en 40% vers fruit en groenten in zitten.

Het ACANA puppy recept is ook verrijkt met vele vitaminen en mineralen die de algehele gezondheid van de hond beïnvloeden. Het recept is rijk aan vezels, wat een goede stoelgang bevordert. U wilt geen zwaarlijvige Case Corso. Dergelijke honden zijn vatbaar voor tal van gezondheidsproblemen, waaronder een opgeblazen gevoel.

Wat deze hondenbrokken lekker maakt (goedgekeurd door pups) zijn de echte stukjes gevriesdroogde kip en kalkoen. Heerlijk! Met zo’n goede ingrediëntenlijst heeft ACANA geen vulstoffen als soja, tarwe, maïs of tapioca nodig. Dit merk weet echt wat opgroeiende pups nodig hebben.

2. Wellness CORE RawRev Droogvoer

Wellness CORE RawRev Droogvoer

Belangrijkste voordelen:

  • Eiwitrijk recept
  • Verrijkt met superfoods zoals zoete aardappelen
  • Bevat omega-3 vetzuren, antioxidanten, glucosamine, taurine en probiotica
  • 100 jaar lange traditie in het produceren van kwaliteitshondenvoer

Wellness CORE RawRev Droogvoer

Controleer de prijs op Chewy

Wellness CORE RawRev Graanvrij Puppy Recept bevat uitgebeende kip, kippenmeel, kalkoenmeel, aardappelen en erwten als eerste vijf ingrediënten. Naast de hoogwaardige eiwitten zit Wellness CORE boordevol verse voedingsstoffen zoals spinazie, broccoli, wortels, peterselie, appels, bosbessen, boerenkool en zoete aardappelen.

Sommige van deze ingrediënten, zoals zoete aardappelen, zijn eigenlijk superfoods die een boost geven aan vitaminen, mineralen en vezels. Het recept is ontworpen door DHA te gebruiken om een goede ontwikkeling van hersenen en ogen te ondersteunen, een gezond lichaam en spiermassa te behouden, en de hond een mooie en glanzende vacht te geven.

Het Wellness Core recept zorgt echt voor het welzijn van uw hond. Het is verrijkt met omega vetzuren, antioxidanten, glucosamine, probiotica en taurine. Er zijn geen pluisjes of vulstoffen zoals soja, tarwe of maïs. Alle ingrediënten zijn natuurlijk geconserveerd en biologisch.

Het Wellness puppyvoer heeft een geweldige eigenschap van gevriesdroogde kalkoenbrokken. Uw hond zal gretig aan elke maaltijd beginnen als u op dit merk overstapt.

Al meer dan 100 jaar produceert het merk Wellness hondenvoer van hoge kwaliteit. Vandaag de dag kunnen deze jongens met trots zeggen dat hun voer een van de beste hondenvoeders voor de Cane Corso is.

3. Merrick Backcountry Puppy Recept

Merrick Backcountry Puppy Recept

Belangrijkste voordelen:

  • Gevriesdroogde kalkoen recept
  • Rijk aan omega-3 vetzuren
  • Rijk aan glucosamine en chondroïtine
  • Geschikt voor gevoelige magen

Merrick Backcountry Puppy Recept

Controleer de prijs op Chewy

Het Merrick Backcountry Freeze-Dried recept heeft uitgebeende kip, kippenmeel, zoete aardappelen en kalkoenmeel als top ingrediënten. Echte dierlijke eiwitten staan voorop bij dit voedingsmerk, en Cane Corso pups houden van hun filosofie.

Het recept is hoog in glucosamine en chondroïtine; twee ingrediënten die een goede conditie van de gewrichten ondersteunen. Een Cane Corso puppy zal uitgroeien tot een grote hond, dus hij heeft eersteklas ingrediënten nodig om zijn botten sterker te maken.

Wat een opgroeiende pup nog meer nodig heeft, is een glanzende en gezonde vacht. Dat is waar omega-3 vetzuren komen helpen. Deze vetzuren bevorderen een goede huidconditie en geven uw puppy een luxueuze vacht. Maar, wat groeiende puppy’s niet nodig hebben zijn granen die als vulmiddel worden gebruikt.

Gelukkig heeft het Merrick Backcountry recept geen vulstoffen zoals maïs, tarwe, soja, enz. Het is volledig graanvrij en geschikt voor een puppy.

Behalve dat het een premium optie is voor Cane Corso pups, is dit hondenvoer ook goed voor pups met een gevoelige maag en degenen die wat gewichtsbeheersing nodig hebben. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe gevaarlijk het is voor een Cane Corso om overgewicht te krijgen. In het belang van uw hond, overvoer uw pups niet.

4. ORIJEN Puppy Graanvrij voer (Editor’s Pick)

Editor’s Pick

ORIJEN Puppy Graanvrij voer

Belangrijkste voordelen:

  • Pluimvee- en viseiwitten van topkwaliteit
  • Bevat superfoods als andere ingrediënten
  • Gebruikt geen granen en vulstoffen
  • Vlees komt van de meest sappige delen van de prooi

ORIJEN Puppy Graanvrij Voer

Controleer de prijs op Chewy

Wat kun je zeggen over hondenvoer dat de volgende ingrediënten bevat: kip, kalkoen, kalkoen ingewanden, bot, hele makreel, eieren, kippenlever, hele haring, pompoen, butternut squash, collard greens, peren, appels, veenbessen, gedroogde kelp, etc? Niets! Het recept is briljant! Met zoveel geweldige ingrediënten zat er niets anders op dan het ORIJEN puppyvoer te markeren als de keuze van onze redacteur!

Alle genoemde ingrediënten zijn op het hoogtepunt van hun versheid bewaard door middel van vriesmethoden. De makers van dit recept hebben zeker hun huiswerk gedaan en hebben 85% premium gevogelte en vis ingrediënten gebruikt. Maar, ze hebben geen restjes gebruikt! Alle dierlijke ingrediënten komen van de meest sappige delen van de prooi. U kunt er zeker van zijn dat uw hond echt vlees eet zonder vulmiddelen.

De gevriesdroogde gecoate brokken is wat puppy’s lekker vinden aan dit hondenvoer. De ORIJEN graanvrije voeding is graanvrij, zonder soja, maïs of tarwe. Met dit merk zal uw Cane Corso pup uitgroeien tot een sterke hond die elke lof waardig is.

Beste droogvoer voor Cane Corso volwassen honden

5. Blue Buffalo Life Protection Formula

Blue Buffalo Life Protection Formula

Belangrijkste voordelen:

  • Hoogwaardige ingrediënten zoals uitgebeende kip, gerst en bruine rijst
  • Super 7 antioxidantrijke ingrediënten
  • Verrijkt met glucosamine, antioxidanten, vitaminen en mineralen
  • Geen soja, maïs, tarwe of bijproducten van gevogelte

Blue Buffalo Life Protection Formula

Controleer de prijs op Chewy

De Blue Buffalo Life Protection formule heeft geen kunstmatige conserveringsmiddelen, geen soja, geen tarwe, geen maïs en geen bijproducten van kip. Maar, wat het wel heeft zijn kwaliteitsingrediënten zoals uitgebeende kip, bruine rijst en gerst. Het dieet van een Cane Corso moet bestaan uit veel eiwitten, koolhydraten en vetten die de Corso tevreden houden.

De Blue Buffalo Life Protection formule is verrijkt met LifeSource Bits. Maar wat zijn die Bits? LifeSource Bits zijn een mix van Super 7 antioxidantrijke ingrediënten. Deze formule ondersteunt een gezonde spierontwikkeling, sterke botten en tanden van de hond, een gezonde huid en vacht en een krachtig immuunsysteem.

Het merk Blue Buffalo richt zich op het vermijden van ingrediënten als soja, maïs, tarwe en bijproducten van gevogelte in hun recepten. In plaats daarvan hebben ze glucosamine, vitaminen, mineralen en antioxidanten die de gezondheid van uw hond daadwerkelijk ten goede komen. Als u uw Cane Corso deze Life Protection formule geeft, weet u dat u het beste doet om zijn leven te beschermen.

6. Taste Of The Wild High Prairie Food

Taste Of The Wild High Prairie Food

Belangrijkste voordelen:

  • Buffel- en bizonvlees zijn de hoofdingrediënten
  • Rijk aan omega-3 vetzuren, mineralen, vitaminen en antioxidanten
  • Bevat speciale K9 stam Probiotica.
  • Graanvrij recept

Taste Of The Wild High Prairie Food

Controleer de prijs op Chewy

Het Taste of the Wild High Prairie hondenvoer zorgt voor een volledig uitgebalanceerd dieet voor uw Cane Corso. Terwijl de meeste hondenvoeders gebaseerd zijn op gevogelte of rundvlees, lam of vis bevatten, is deze formule gemaakt met buffel- en bizonvlees, met lam en kip als tweede eiwitbron. Naast eiwitten bevat het TOTW hondenvoer zoete aardappelen en erwten. Deze ingrediënten leveren antioxidanten en goed verteerbare energie voor uw actieve Cane Corso.

Het fijne aan dit hondenvoer is dat de vitaminen en mineralen afkomstig zijn van vers fruit en superfoods. Omega-3 vetzuren zorgen voor een gezonde vacht en huid van de hond. Wat The Taste of the Wild anders maakt dan ander hondenvoer is dat het speciale K9 Strain Proprietary Probiotics bevat.

Deze probiotica bevorderen samen met prebiotica en antioxidanten een goede spijsvertering en ondersteunen een krachtig immuunsysteem en het algehele welzijn van de hond.

Wij houden van TOTW hondenvoer vanwege het graanvrije beleid. Ook gebruiken ze geen maïs, tarwe of kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Er worden alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt die afkomstig zijn van kwalitatieve en duurzame bronnen.

7. Nature’s Recept Zalm Brokken

Nature’s Recept Zalm Brokken

Belangrijkste voordelen:

  • Hondenvoer op basis van zalm
  • Zoete aardappelen en pompoen in plaats van granen
  • Geen maïs, tarwe of kunstmatige kleur- en smaakstoffen
  • Bevordert een goed immuunsysteem, gezonde spiermassa en een algehele topconditie

Nature's Recept Zalm Kibble

Controleer de prijs op Chewy

Nature’s Recept zalm hondenbrokken zijn verrijkt met zoete aardappelen en pompoen, waardoor het een van de beste op vis gebaseerde hondenvoeders op de markt is. We zijn ons allemaal bewust van de vele voordelen die zalmvis heeft. Het bevat hoogwaardige eiwitten die de hond helpen een gezonde spiermassa te ontwikkelen.

De zoete aardappelen en pompoen in dit recept zorgen ervoor dat uw Cane Corso voldoende koolhydraten binnenkrijgt voor aanhoudende energie. Met deze gezonde groenten had het merk geen granen nodig voor hun recept. Deze formule bevat zelfs geen maïs of tarwe, noch kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Alle ingrediënten zijn natuurlijk, en ze zorgen ervoor dat uw Cane Corso voldoende vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen binnenkrijgt die nodig zijn voor een actief leven.

Andere vruchten en groenten in deze formule zijn rijk aan antioxidanten, en zorgen ervoor dat het immuunsysteem van uw hond sterk genoeg is om ontstekingen en mogelijke ziekten te bestrijden. Afkomstig van volledig natuurlijke ingrediënten, zijn Nature’s Recept Zalm brokken zelfs geschikt voor honden met een gevoelige spijsvertering.

8. CANIDAE All Life Stages Formula (Editor’s Pick)

Editor’s Pick

CANIDAE Alle Levensfasen Formule

Belangrijkste voordelen:

  • Formule voor alle hondenrassen, leeftijden en maten
  • Kip, kalkoen, lam en vismeel eiwitten
  • Recept van de dierenarts
  • HealthPLUS Solutions trio van omega vetzuren, probiotica en antioxidanten

CANIDAE Alle Levensfasen Formule

Controleer de prijs op Chewy

Als je naast een Cane Corso nog een ander hondenras bezit, zijn we blij je te kunnen melden dat er hondenvoer is dat geschikt is voor gezinnen met meerdere hondenrassen. Serieus, wie koopt er nu drie verschillende hondenvoeders voor drie verschillende hondenrassen? Nou, als u die persoon bent, is uw probleem nu voorbij. Een zak past ze allemaal!

Maak kennis met de Canidae All Life Stages hondenformule, op basis van eiwitten uit kip, kalkoen, lam en vismeel. Dit recept zit boordevol goede voedingsstoffen, en het biedt uw hond alles wat hij dagelijks nodig heeft. Deze hondenbrokken zijn door de dierenarts samengesteld en zijn speciaal ontworpen voor alle rassen, maten en leeftijden. Met genoeg eersteklas ingrediënten is er geen zorgen dat uw pup iets tekort komt.

Dit recept is volledig zonder soja, maïs, tarwe en kunstmatige smaakstoffen. In plaats daarvan bevat het alleen het goede spul zoals omega-3 en omega-6 vetzuren, probiotica en antioxidanten, ook bekend als HealthPLUS Solutions. Als uw pup op een dieet met beperkte ingrediënten moet, kijk dan voor andere Canidae hondenvoer op Chewy. Dit merk heeft het allemaal!

Zodra uw pup(s) de Canidae All Life Stages formule hebben geprobeerd, zullen ze nooit meer om een ander hondenvoer merk vragen.

Beste hondenvoer voor Cane Corso Senioren

9. Chicken Soup For The Soul Hondenvoer

Chicken Soup For The Soul Hondenvoer

Belangrijkste voordelen:

  • Kip en kalkoen eiwit
  • Verrijkt met omega vetzuren en L-carnitine
  • Prebiotica uit cichoreiwortel
  • Ultiem lekkere smaak, als een kom warme kippensoep

Chicken Soup For The Soul Hondenvoer

Controleer de prijs op Chewy

Als we ouder worden, willen we iets om onze ziel te verwarmen, net als een warme kom kippensoep. Nou, senior honden willen hetzelfde. Maar in hun geval is het een zak Chicken Soup For The Soul hondenvoer. Deze interessante naam heeft meer interessante ingrediënten. Laten we eens kijken wat deze soep voor de hondenziel maakt!

Het recept is gebaseerd op kip- en kalkoenproteïne, met toegevoegde gerst, bruine en witte rijst, erwten, havermout en fababonen voor de ultieme smaak. De gezonde omega-3 en omega-6 vetzuren zijn er voor een gezonde vacht en huid van uw senior Cane Corso. Het met L-carnitine verrijkte recept zet vet daadwerkelijk om in energie, zodat uw hond niet extra aankomt, maar juist meer energie krijgt voor een gezonde levensstijl.

Spijsverteringsproblemen zijn een groot probleem bij senior honden. Daarom is vezelrijke voeding cruciaal. Ingrediënten zoals cichoreiwortel en een mix van vitaminen, mineralen en antioxidanten zijn er om de motor soepel te laten draaien. Er is geen tarwe, soja, maïs of andere ingrediënten die grote voedselallergieën kunnen veroorzaken. Chicken Soup for the Soul is een van de beste hondenvoeders voor senior honden. Het is goedgekeurd door honden, natuurlijk!

10. Hill’s Science Adult 7+ voer

Hill’s Science Adult 7+ Food

Belangrijkste voordelen:

  • Kip, gerst en rijst als eerste ingrediënten
  • Voor honden vanaf 7 jaar
  • Verrijkt met vitamine E, C en antioxidanten
  • Herstelt de vitaliteit in slechts 30 dagen

Hill's Science Adult 7+ Food

Controleer de prijs op Chewy

Volwassen Cane Corso’s, evenals andere honden van 7+ jaar, kunnen er zeker van zijn dat ze kwaliteitsvoer hebben dat aan al hun behoeften voldoet. We hebben het over het Hill’s Science Adult 7+ hondenvoer. Dit recept is verrijkt met kippenmeel, gerst en rijst voor een heerlijke smaak die geen enkele hond zal afslaan. Het grootste voordeel van dit hondenvoer ten opzichte van sommige andere is dat de uitstekende kwaliteit ervan helpt het welzijn van de hond in slechts 30 dagen te herstellen. De hond krijgt zijn jeugdige energie terug, evenals een glanzende vacht en een goed functionerend spijsverteringskanaal.

Aangezien senior honden extra vatbaar zijn voor het ontwikkelen van bepaalde gezondheidsaandoeningen, hebben ze een goede dosis vitaminen en mineralen nodig om intact te blijven. Vitamine E en C, samen met antioxidanten, bestrijden een goed immuunsysteem. Er zijn geen conserveringsmiddelen en geen kunstmatige smaak- of kleurstoffen. Uw senior pooch krijgt alleen natuurlijke ingrediënten.

Onze senior Cane Corso’s hebben meer liefde en zorg nodig omdat ze zo kwetsbaar zijn. Hill’s Science brand weet dat. Al meer dan 70 jaar produceren ze hondenvoer van hoge kwaliteit, en we vragen ze beleefd om er nooit mee te stoppen. Heerlijk en gezond zijn de twee woorden om deze premium brokken te beschrijven.

11. Victor Purpose Senior Food

Victor Purpose Senior Food

Belangrijkste voordelen:

  • Rundvleeseiwit is het hoofdingrediënt
  • Rijk aan L-carnitine
  • Boordevol glucosamine en chondroïtine
  • Speciale VPRO Mix ondersteunt het immuunsysteem en de spijsvertering

Victor Purpose Senior Food

Controleer de prijs op Chewy

Met Victor senior hondenvoer wordt uw oude Cane Corso precies dat – een overwinnaar!

Dit bedrijf uit Texas produceert hondenvoer van hoogwaardige lokale ingrediënten. Victor Purpose Senior hondenvoer is een hondenvoer op basis van rundvlees-eiwit dat is verrijkt met glucosamine en chondroïtine. Glucosamine en chondroïtine werken in op de gewrichten van de hond en maken ze sterker. Dit hondenvoer is bedoeld voor honden met ernstige gewrichts- en mobiliteitsproblemen, en we weten allemaal dat met het ouder worden veel orthopedische gezondheidsproblemen komen.

Victor seniorenvoer zit ook boordevol L-carnitine; een belangrijk bestanddeel dat vet omzet in energie en de hond fit houdt op zijn oude dag. Naast de verzorging van de botten van de hond, staan Victor brokken (dankzij vele antioxidanten, mineralen, vitaminen en vetzuren) garant voor een glanzende en gezonde vacht en huid. Een gezonde vacht betekent dat uw senior Corso geen huidgerelateerde ziekten mag krijgen.

De bijzonderheid van Victor Purpose senior hondenvoer is de VPRO Blend die zorgt voor goede functies van het spijsverteringsstelsel van uw hond en een krachtig immuunsysteem. Een gezonde en uitgebalanceerde hondenvoeding als deze helpt uw hond ernstige gezondheidsproblemen te voorkomen. U wilt dat uw hond gelukkige laatste dagen heeft; niet dat hij die ziek doorbrengt.

12. Sojos Kalkoen & Zalm Voedsel

Sojos Kalkoen & Zalmvoer

Belangrijkste voordelen:

  • Eenvoudige bereiding met warm water
  • Boordevol glucosamine, chondroïtine, vetzuren en andere voedingsstoffen
  • Een pond staat gelijk aan vijf pond vers hondenvoer
  • Gemakkelijk te eten en te verteren

Sojos Kalkoen & Zalm Voeding

Controleer de prijs op Chewy

Is uw Cane Corso een kieskeurige eter? Dan heb je een speciale formule voor kieskeurige eters nodig! Alle grappen terzijde, het Sojos Kalkoen en Zalm hondenvoer past bij alle honden, zelfs bij diegenen die te kieskeurig zijn om zomaar iets te eten.

Veel oudere honden hebben problemen met hun tanden, met kauwen en met het verteren van droge brokken. En, laat ons u iets vertellen: er zijn merken brokken waarop moeilijk gekauwd kan worden. Het merk Sojos heeft een senior hondenvoer bedacht dat eerst geweekt moet worden met warm water. Zo kan de hond het gemakkelijker eten en verteren.

Het speciale recept zit boordevol lekkers zoals glucosamine, chondroïtine en vetzuren. Daarbij worden geen vulstoffen, conserveringsmiddelen of kunstmatige smaakstoffen gebruikt. De brokken zijn ook lekker en voedzaam! Interessant aan dit seniorenvoer is dat het een gevriesdroogd en houdbaar voer is. Een pond van deze gedroogde mix staat gelijk aan 5 pond vers hondenvoer. Het is innovatief, het levert meer voedingsstoffen, en senior honden zijn er dol op!

FAQs

cane corso puppy rustend in herfstbladeren

1. Hoeveel keer per dag moet je een Cane Corso voeren?

Een Cane Corso heeft een eiwitrijke, maar vetarme voeding nodig. Het voeren van een Cane Corso hond is niet vergelijkbaar met het voeren van andere honden. Een Cane Corso pup heeft bijvoorbeeld vier maaltijden per dag nodig. Het aantal maaltijden zal afnemen tot slechts 2 tegen de tijd dat uw Cane Corso volwassen is. Een volwassen Cane Corso heeft 6 tot 9 bekers per dag nodig, verdeeld over die twee maaltijden.

2. Welke gezondheidsproblemen treffen het Cane Corso ras?

De Cane Corso is een grote en machtige Mastiff hond, maar zelfs hij kan lijden aan ernstige gezondheidsproblemen. Maar wist je dat je met een goed dieet sommige gezondheidsproblemen kunt voorkomen en zelfs de huidige conditie van de hond kunt verbeteren? Het begint allemaal met goed hondenvoer dat rijk is aan voedingsstoffen en vrij is van vulstoffen en schadelijke ingrediënten zoals vleesbijproducten.

Een Cane Corso hond is gevoelig voor een opgeblazen gevoel, ook bekend als Gastric Dilation Volvulus (GDV). Daarom is het belangrijk de maaltijden van uw hond onder controle te houden en hem niet te veel te laten eten, vooral niet na een zware inspanning.

Naast de aandoening GDV is uw Cane Corso vatbaar voor heupdysplasie, demodicose, ooglidproblemen, allergieën, kanker, enz. Hondenvoer van hoge kwaliteit geeft uw hond de broodnodige voedingsstoffen en helpt deze ernstige gezondheidsproblemen te bestrijden.

3. Kan het dieet van een hond een opgeblazen gevoel voorkomen?

Natuurlijk kan dat! Uw Cane Corso komt misschien uit Italië, maar dat betekent niet dat hij of zij pasta moet verslinden!

Weet u dat honden die slechts één grote maaltijd per dag nuttigen, meer kans hebben op het ontwikkelen van een opgeblazen gevoel dan honden die meerdere maaltijden nuttigen. Wetenschappers hebben ook een verband ontdekt tussen het snel eten van een maaltijd en het onmiddellijk daarna sporten. Honden die uit een verhoogde schaal eten, lopen ook meer kans op een opgeblazen gevoel!

Het voorkomen van een opgeblazen gevoel heeft meer te maken met het beheersen van de manier waarop uw hond eet dan met wat hij eet. Maar als het gaat om voedselkeuzes, verhoogt droog hondenvoer bevochtigd met water of hondenvoer met veel vet of olie het risico op een opgeblazen gevoel.

Geef uw hond hoogwaardig eiwitrijk voer verrijkt met omega-3 zuren, vitaminen, mineralen en probiotica om de kans op een opgeblazen gevoel te verkleinen.

4. Heeft het dieet van een hond invloed op zijn orthopedische gezondheidstoestand?

Elke puppy-eigenaar moet ervoor zorgen dat zijn puppy een normale botontwikkeling doormaakt. Dat krijg je door de voedselinname te controleren, te voorkomen dat hij van hogere gronden springt, en op stevige oppervlakken te springen.

Daarnaast moet je via de voeding van de pup zorgen voor voldoende fosfor en calcium. De AAFCo beveelt 1,2 tot 1,8% calcium, 1,0 tot 1,6% fosfor, en een calcium-fosfor verhouding van 1:1 tot 1,8:1 aan.

Calcium en fosfor kunnen als supplement worden gebruikt, maar het is altijd het beste voor de pup om ze via hondenvoer in te nemen. Zoek een hondenvoer dat verrijkt is met omega-3 vetzuren, omega-6 zuren, chondroïtine en glucosamine. Deze ingrediënten bestrijden ontstekingsprocessen in het lichaam van de hond.

Obesitas is het grootste probleem bij volwassen Cane Corso honden. Overgewicht zet druk op de botten van de hond, en veroorzaakt orthopedische problemen zoals heupdysplasie, of gewrichtsontstekingen. Controleer wat uw hond eet. Zorg ervoor dat het hondenvoer dat u koopt laag-glycemisch is en niet veel vetten bevat. Focus op eiwitten, mineralen, vitaminen en vezels.