40 Rat Terrier Mixen waarvan je nooit dacht dat ze echt waren

40 ratten terriër mixen waarvan je nooit dacht dat ze echt waren

Sharing is caring!

Als het niet voor voormalig president Teddy Roosevelt, zouden we vandaag geen Rat Terriers hebben. En als het niet voor Rat Terriers was, zouden we geen pawmazing Rat Terrier mixen!

Deze Terrier pups hebben een lange weg afgelegd van het fokken met honden als Manchester Terriers, Bull Terriers, Smooth Fox Terriers, enz.. om gebruikt te worden als fokdieren voor de volgende generaties.

De Rat Terrier mixen die je gaat ontmoeten zijn meestal kleine dieren met een groot hart. Af en toe zullen ze uit de standaard doos stappen, maar hun geweldigheid blijft.

Maak kennis met de 40 ongelooflijke Rat Terrier mixen die je nu zou willen bezitten!

Inhoud

toon

1. Beagle Rat Terrier Mix

beagle rat terrier mix

Foto van: @kellyaschultzie

De Beagle en Rat Terrier mix pup wordt de Beagat.

Deze honden met een gladde vacht zijn niet hypoallergeen, maar ze zijn over het algemeen gemakkelijk te verzorgen.

Beagle Rat Terrier mixen zijn hardwerkende honden. De Beagle ouder staat bekend als een geweldige jachthond.terwijl de Rat Terrier zelfs werd vernoemd naar zijn ratten-dodende capaciteiten.

Beagats zijn energieke honden met een grote prooidrift. Je zou misschien twee keer moeten nadenken voordat je trainingslessen met hen overslaat. Geef training een kans! Beagats zijn intelligente hybriden en zullen je bewijzen dat tijd besteden aan het onderwijzen ervan loont.

2. Jack Russell Terrier Rat Terrier Mix

jack russel rat terrier mix

Foto van: @ciaobowwowbklyn

De Jack Russell Terrier mix wordt de Jack Rat.

Stel je voor dat je een Jack Rat gewoon Jack noemt. Zou dat niet hilarisch zijn?

Weet je wat nog meer hilarisch is? Deze Rat Terrier mix! De Jack Rat is een speels maatje. Van alle Jack Russell mixen, deze met de Rat Terrier is zeker de vreemdste. Jack Rats zijn erg luidruchtig en hebben een vrolijk temperament. Maar ze weten wanneer het goed is om te spelen en wanneer niet.

Jack Rats zijn uitstekende jagers, vooral als ze op ratten en ongedierte moeten jagen.

3. Poedel Rat Terrier Mix

De Poedel Rat Terrier mix wordt de Poorat of de Roodle genoemd.

Dit is een van de Doodles die mensen niet gewend zijn elke dag te zien.

Roodles hebben hun weinig tot niet verharende eigenschap geërfd van hun Poedel ouders omdat Poedels verharen niet. Rat Terriers verharen wel, maar in een matige hoeveelheid. Uw Roodle moet vrij gemakkelijk te verzorgen zijn. Tenminste, als het je lukt om een Roodle te vinden.

Ongewone hybriden zijn erg moeilijk te vinden. Dus, misschien moet je eerst in schuilplaatsen kijken, dan bij de gerenommeerde Toy Poodle fokkers. Aangezien de Rat Terrier een klein hondenras is, is het niet meer dan normaal om te fokken met Toy of zelfs Miniatuur Poedels.

4. Mopshond Rat Terrier Mix

mopshond rat terriër mix

Foto van: @mamaaaks

De Mopshond en Rat Terrier mix wordt de Prug Terrier.

Klinkt bijna als een echt hondenras, niet?

Prugs zijn miniatuur in grootte omdat beide ouders kleine rassen zijn. Ze hebben kleine lichamen, met brede hoofden en afgeplatte snuiten, die veel lijken op de snuiten van mopshonden. Mopshonden zijn geweldige gezinsdieren voor wie niet veel ruimte in huis heeft.

Ze zijn niet te veeleisend, hebben niet veel beweging nodig, en geven alleen om jou en de tekenen van genegenheid die van jou komen.

Al met al zijn Prugs over het algemeen goede huisdieren, maar ze erven waarschijnlijk grote Mopshond huidproblemen.

5. Shih Tzu Rat Terrier Mix

shih tzu rat terrier mix

Foto van: @riotheratshi

De Shih Tzu Rat Terrier mix wordt de Shizurat genoemd.

Deze ongebruikelijke combinatie heeft een nog ongebruikelijker naam. De Shizurat klinkt nogal exotisch, vind je niet?

Hoewel het misschien klinkt als een gloednieuw designer hondenras, bestaat de Shihzurat eigenlijk al een tijdje. De eerste exemplaren van deze Rat Terrier mix waren geïntroduceerd toen het Shih Tzu ras bijna was uitgestorven.

De kruising van de Rat Terrier en de Shih Tzu bracht ons een andere prachtige hybride, trots op zijn Shih Tzu hypoallergene genen.

Als u op zoek bent naar een hond die iets actiever is dan een raszuivere Shih Tzu, dan is dit uw ideale hond!

6. Teckel Rat Terrier Mix

teckel rat terrier mix

Foto van: @pepperbaby0216

De Teckel Rat Terrier mix wordt de Dachrat.

Zo luid als teckelszijn teckels beslist honden die je niet kunt missen. Ze zijn pittig, energiek en over het algemeen speels. U kunt ze absoluut meenemen naar een huis met kinderen, maar zorg er wel voor dat uw Dachrat de kleintjes niet opjaagt of probeert te bijten. Vroege socialisatie is op zijn plaats.

Dachrats lijken qua uiterlijk meestal op Rat Terriers. De snuit lijkt op die van een Doxie, evenals de lichaamsvorm. Dit worden honden met langwerpige lichamen, en we weten allemaal wat voor problemen dat met zich meebrengt.

Regelmatige controle bij de dierenarts op dysplasie en rugproblemen is op zijn plaats.

7. Italiaanse Greyhound Rat Terrier Mix

rat terrier italian greyhound mix

Foto van: currienahurry

De Italiaanse Greyhound Rat Terrier mix wordt de Italian Rat Terrier.

Of, je kunt hem net zo goed de Italiaanse Rat noemen. Laten we het hier leuk houden, oké?

Wat niet leuk is, is het feit dat er maar een paar Italiaanse rattenhonden zijn. Dit is niet één van de populaire Rat Terrier mixen. Mensen hebben vaak vooroordelen over Greyhounds vanwege hun geschiedenis als race honden. Het was een bijzonder wrede sport en de meeste landen hebben het verboden.

De Italiaanse Rat zal waarschijnlijk een korte vacht hebben zoals zijn ouders, maar hij zal niet hypoallergeen zijn. Dat betekent dat hij net als Greyhounds zal verharen.

8. Golden Retriever Rat Terrier Mix

De Golden Retriever Rat Terrier mix wordt de Golden Terrier.

Ik zou eerlijk gezegd niet verbaasd zijn om een miniatuur Golden Retriever gefokt met de Rat Terrier. Het kleine formaat van de Rat Terrier vraagt om een partner van vergelijkbare grootte. Het fokken van contrasterende rassen is mogelijk, maar het is beter om het zo natuurlijk mogelijk te houden.

De Golden Terrier erft meestal Golden Retriever kleuren, maar de lichaamsgrootte, vorm en vachttextuur blijven hetzelfde als bij de Rat Terrier.Wat wel verandert is het karakter.

Golden Terriers zijn vrolijk, maar ze lijken veel betere familie huisdieren dankzij hun Golden Retriever genen.

9. Corgi Rat Terrier Mix

corgi rat terriër mixen

Foto van: @mike.photography_

De Corgi en Rat Terrier mix wordt de Corgi Terrier.

Helaas hebben we geen leuke naam voor deze hybride, maar dat betekent niet dat hij uw aandacht niet waard is.

De Corgi Terrier is een van de honden die langwerpige lichamen hebben. Ze komen als kleine honden, snel en wendbaar, en altijd klaar om ergens achteraan te gaan.

Qua uiterlijk lijkt de Corgi Terrier meer op de Rat Terrier, met grote en rechtopstaande oren en een slanke vacht.

Corgi Terriers zijn echt goede jongens en meisjes. Ze zijn lief voor kinderen zoals Corgi’s zijn en zijn een goede keuze voor familie huisdieren.

10. Blue Heeler Rat Terrier Mix

blue heeler rat terrier mix

Foto van: @heidimusiclover62

De Blue Heeler Rat Terrier mix wordt de Blue Terrier.

Vraag het eender welke Blue Heeler fokker en ze zullen je vertellen dat ze een van de mooiste honden ter wereld zijn. Daar kan ik het alleen maar mee eens zijn: Blue Heelers zijn werkelijk verbluffend mooi, en ze hebben zelfs de goed-uitziende genen overgedragen op hun gekruiste puppies met de Rat Terrier.

De Blue Terrier is een schoonheid onder alle Rat Terrier mixen. Het zijn energieke honden met een goede gezondheid. Zo gezond, in feite, dat ze wel 15 jaar kunnen worden! Dat zijn veel gelukkige jaren om door te brengen met een opmerkelijke hond als de Blue Terrier.

11. Boston Terrier Rat Terrier Mix

boston terrier rat terrier mix

Foto van: @mallooory95

De Boston Terrier Rat Terrier mix wordt de Brat.

Maar deze hond is zeker geen verwend nest. Brat Terriers zijn super coole hondjes met een prachtig uiterlijk. En, als de puppy de mooie kleur erft van de blauwe Boston Terrier pawrent – nog beter!

Brats zullen nooit brats zijn. Het zijn vrolijke honden die iedereen om zich heen respecteren. Dit is één van de Rat Terrier mixen die… nooit tekenen van agressie zal vertonen. Brats zijn geboren om trouwe hulpjes te zijn.

Als de Rat Terrier kant van de familie de overhand krijgt, krijg je een vriendelijke hond met een onberispelijke werkethiek!

12. Cavalier King Charles Spaniel Rat Terrier Mix

De Cavalier King Charles Spaniel en Rat Terrier mix wordt de King Rat.

Nee, dit is niet de koning van de ratten. Deze hond heeft geen magische invloed op ratten zoals de fiddler. De Koning Rat is gewoon een afgezwakte versie van de Rat Terrier. Ze zijn niet zo pittig als Rat Terriers. Ze zijn meer lief en rustig. De King Rat is een van de knuffeligste schoothondjes van alle Rat Terrier mixen.

Als je de teacup King Charles en een Toy Rat Terrier, krijg je een van de kleinste pups ooit!

13. Labrador Retriever Rat Terrier Mix

labrador rat terrier mix

Foto van: @suh_wa_row

De Labrador Retriever en Rat Terrier mix heet de Labrador Terrier.

De combinatie van de retriever en terrier ouderrassen heeft geresulteerd in een behoorlijk gehoorzame hond. Zowel retrievers als terriërs zijn energieke, werkhondenrassen. Ze houden ervan mensen te dienen en taken uit te voeren, of het nu gaat om het apporteren van een gegooide bal of speelgoed of het opjagen van ongewenste kleine bezoekers.

Je kunt je alleen maar voorstellen hoe hardwerkende een Labrador Terrier zou zijn.

Dit is een van die Rat Terrier mixen die je zal verbazen met zijn intelligentie en leergierigheid.

Labrador Terriers sporten meestal Labrador vachtkleurenterwijl het algemene uiterlijk lijkt op dat van een Rat Terrier.

14. Duitse Herder Rat Terrier Mix

duitse herder rat terrier mix

Foto van: @thedoggypsy

De Duitse Herder (GSD) en Rat Terrier mix wordt de German Terrier.

De Duitse Terrier bestaat al, maar het is een raszuivere hond die ook de Jagdterrier wordt genoemd. Hebben zij iets gemeen met deze Rat Terrier mix? Niet zoveel.

Een kruising tussen een GSD en een Rat Terrier is nogal ongewoon. Deze honden zien eruit alsof iemand de GSD gekrompen heeft en de GSD vachtkleur opties, terwijl het toevoegen van Rat Terrier’s pezige vacht en flaporen. Het is een volwassen hond gevangen in een puppy lichaam situatie.

Hoewel het uiterlijk van deze hybride ongewoon is, is de persoonlijkheid dat zeker niet. Duitse Terriers zullen uw verwachtingen overtreffen, welke taak u ze ook geeft.

15. Wire Fox Terrier Rat Terrier Mix

vos rat terrier

Foto van: @jennacostadeedy

De Fox Terrier Rat Terrier mix wordt de Fox Rat Terrier.

En ja, ze zijn gefokt om uitstekende jagers te zijn!

Je kunt “draad” toevoegen aan de naam van deze terriër om zijn mooie pezige vacht te beschrijven. Ze zijn misschien niet de kleinste rassen ter wereldmaar Fox Rat Terriers zijn vrij klein en dus zeer geschikt voor gezinnen die in kleine huizen wonen.

U kunt absoluut een Fox Rat Terrier meenemen naar een stadsappartement, maar zorg ervoor dat uw hond voldoende beweging, speeltijd en mentale stimulatie krijgt om angst te voorkomen.

De Fox Rat Terrier puppy is een geweldige familiehond.

16. Pitbull Rat Terrier Mix

De Pitbull Rat Terrier mix wordt de Pitrat.

Dit is zeker een mix die veel lijkt op het Pitbull ras. Wat deze kruising heeft van de Rat Terrier kant van de familie zijn de kleine omvang en het speelse karakter. Pitbulls zijn over het algemeen rustig van aard, terwijl Rat Terriers pittig zijn, altijd in beweging en op zoek naar plezier.

Als je de aard van de Pitbull en de Rat Terrier combineert, krijg je een lieve hond met een ietwat vasthoudende houding.

Pitratten zijn behendige honden en blijven graag actief. Ze zijn klein, maar gespierd en sterk. Als je niet veel ruimte hebt in je huis, maar toch wil een hond die lijkt op een Pitbulldan is de Pitrat de pup voor jou!

17. Catahoula Rat Terrier Mix

De Catahoula Rat Terrier mix wordt de Catarat.

Beide ouderrassen zijn 100% Amerikaanse rassen en er trots op!

De Catarat is een liefdespup afkomstig van twee sterke karakters. Zowel de Rat Terrier als de Catahoula zullen niet snel opgeven als ze ergens op uit zijn. Deze kruising pup erft meestal een koppig trekje van de Catahoula kant van de familie.

U kunt van deze pups veel energie verwachten, een goede gezondheidsstatus, en een ongelooflijk lange levensduur. Je zult blij zijn om te horen dat een Catarat tot 14 jaar oud kan worden. Dat is indrukwekkend, zelfs voor een hybride!

18. Newfoundland Rat Terrier Mix

De Newfoundland Rat Terrier mix wordt de Newfoundratterier.

Op zoek naar de ideale waakhond die nooit zijn waakzaamheid of alertheid verliest? Ga dan voor de Newfoundratterier!

Dankzij de sterke werkethiek van de Rat Terrier en het waakhondinstinct van de Newfoundland, krijg je niet alleen een goede werkhond, maar ook een hond die uw veiligheid altijd voorop stelt.

De Newfoundratterier is niet de mix die je vaak op straat ziet. Van alle Newfoundland mixen, deze met de Rat Terrier is zeker de meest ongewone, vooral gezien het feit dat de grootte van Newfs en Rat Terriers zo verschillend zijn.

19. Siberische Husky Rat Terrier Mix

De Siberische Husky Rat Terrier mix wordt de Ratsky.

Meestal, als we hondenrassen mengen, krijgen we pups die lijken op de ene ouder op de andere. Het gebeurt niet al te vaak dat je zo’n goede mix van beide ouderrassen in één ziet. De Ratsky is echt een opmerkelijke kruising. Dit maatje lijkt op een mini Husky, maar heeft geen wollige vacht.

De Ratsky heeft het hoofd van een Husky op het lichaam van een Rat Terrier. Het uiterlijk is perfect gemengd, maar van binnen zijn de ouders helemaal hetzelfde: energieke, speelse, een beetje goofy, maar toch liefdevolle en zorgzame honden.

20. Bullmastiff Rat Terrier Mix

De Bullmastiff Rat Terrier mix wordt de Mastiff Terrier.

Dit is een van die Rat Terrier mixen waar we niet veel over weten omdat er niet veel exemplaren van deze hybride beschikbaar zijn. Het grootste probleem achter deze mix is de contrasterende grootte van de ouderrassen. Het is zeer waarschijnlijk dat de pup de grootte van de Rat Terrier zal erven en de Bullmastiff’s kleuren.

Als zodanig zal hij echter vatbaar zijn voor genetische gezondheidsproblemen, zoals patella luxatie of heupdysplasie.

Gezien hoe moeilijk het zou zijn om een lieve Mastiff Terrier te vinden, zou het een beter idee zijn om een pup te kiezen uit een andere van deze Rat Terrier mixen.

21. Amerikaanse Bulldog Rat Terrier Mix

amerikaanse bullrat

Foto van: @ke_fulford

De Amerikaanse Bulldog Rat Terrier mix wordt de American Bullrat.

Van alle Rat Terrier mixen is dit absoluut de minst voorkomende. Maar omdat ze allebei uit de States komen, en enigszins op elkaar lijken qua grootte en uiterlijk, is mengen mogelijk.

Wanneer u de American Bully en de Rat Terrier vergelijkt, zult u merken dat de American Bully veel gespierder is en steviger gebouwd…. De Rat Terrier is klein en beweeglijk en staat niet op obesitas.

Als je erin slaagt de Amerikaanse Bullrat te vinden, is de kans groot dat je een klein hondje vindt met Bulldog vachtkleuren en een smushy gezicht.

22. Franse Bulldog Rat Terrier Mix

De Franse Bulldog Rat Terrier mix wordt de French Terrier.

Gezien het aantal pups dat een Frenchie moeder kan krijgen, kun je niet veel pups verwachten in één nest Franse Terriers. Het zijn kleine honden met een levendig temperament als ze eenmaal volwassen zijn.

De lieve aard en het aanhankelijke karakter van de Franse Bulldog gaan hand in hand met de energie van de Rat Terrier. U krijgt een puppy die barst van vreugde en opwinding wanneer u in de buurt bent.

Franse Terrier pups zouden dezelfde grote en puntige oren moeten hebben als beide ouders, en mooie gladde vachten, wachtend op uw aaien.

23. Doberman Rat Terrier Mix

De Doberman Pinscher Rat Terrier mix wordt de Doberat Terrier.

Je ziet niet vaak Dobermans mengen met kleine honden. De Doberat is een ongebruikelijke combinatie die heel goed gelukt is. Deze hybride heeft het kleine formaat van de Rat Terrier, terwijl het uiterlijk een mengeling is van beide rassen die in het kruisingsproces zijn gebruikt.

Gewoonlijk moet een Doberat puppy beschikken over Doberman’s kleuren, meestal zwart en tan.

Doberats zijn vrolijke honden. Ze hebben een permanente glimlach op hun gezicht die bewijst dat ze er nooit aan denken om agressief of een gevaar voor de maatschappij te zijn.

24. Whippet Rat Terrier mix

whippet rat terrier mix

Foto van: @perla_de_rat_terriër_whippet

De Whippet Rat Terrier mix wordt de Whippet Terrier.

We moeten doorgaan met de lijst van meest ongewone Rat Terrier mixen, voer in: de Whippet Terrier.

Je kunt het net zo goed de Whipperat noemen. Het klinkt beter, nietwaar?

Wat ook goed klinkt is het feit dat deze hybride honden super vriendelijk en uitgaand zijn. Van alle Rat Terrier mixen is dit zeker de meest sociale, een echte sociale vlinder!

De Whipperat wordt een kleine tot middelgrote hond. Meestal lijken deze hondjes op Rat Terriers, maar de kleine flaporen en Whippet vachtkleuren zeker vertellen wie de andere ouder is.

25. Border Collie Rat Terrier Mix

border collie rat terrier mix

Foto van: @abbiemcmillen

De Border Collie Rat Terrier mix wordt de Collie Terrier.

Als je een hond nodig hebt met een waanzinnig hoge prooidrift, moet je voor de Collie Terrier gaan. Het is altijd een goed idee om wat diversiteit te hebben bij het mengen van hondenrassen, maar in dit geval is de diversiteit niet zo groot. De Collie en de Rat Terrier ouders lijken qua gedrag erg op elkaar.

De ouderrassen gaan graag door. Het hoge energieniveau van deze pups is absoluut niet af te voeren. Het lijkt wel of de Collie Terrier nooit stil blijft zitten – dat is waarom mensen van ze houden.

Met hun smerig uitziende vacht die lijkt op Border Collie’s kleuren, Collie Terriers zijn honden om je ogen op te leggen en de schoonheid en de hersenen in je op te nemen.

26. Duitse Dog Rat Terrier Mix

De Great Dane Rat Terrier mix wordt de Rat Dane Terrier.

Wie dacht dat het mengen van een van de grootste honden met een van de kleinste honden een goed idee was?

Ik zeg niet dat deze kruisingen niet goed zijn, maar het combineren van contrasterende maten loopt meestal niet goed af. Dat is de reden dat je Rat Dane Terriers niet veel ziet. Je mag jezelf gelukkig prijzen als je er ooit een ziet.

De Rat Dane Terrier is onderhevig aan problemen met zijn groei en mobiliteit. Maar verder zijn ze over het algemeen lief en zorgzaam, dankzij het zachte reuzentemperament van de Duitse Dog.

Als u een fan bent van op Amerika gebaseerde rassen, moet u op zoek gaan naar de Rat Terrier Amerikaanse Duitse Dog mix.

27. Cocker Spaniel Rat Terrier mix

cocker spaniel rat terrier mix

Foto van: @siba.thefoxspaniel

De Cocker Spaniel Rat Terrier mix wordt de Spaniel Terrier.

Ik weet dat de naam niet bijzonder is, maar de hond die hem draagt is dat zeker wel.

Wanneer terrier rassen spaniel honden ontmoeten, is het eindresultaat altijd een hond met onberispelijke vaardigheden en gretigheid om te werken als een maniak. Zowel Spaniels als Terriers zijn jachthonden van beroep.. Maar, dankzij Cocker Spaniel ouders, kan de Spaniel Terrier ook een pawdorable metgezel.

Omdat ze zo klein van formaat zijn, zouden Spaniel Terriers ideale schoothondjes moeten zijn, met een zijdezachte vacht en lange, slappe oren. Helaas zullen ze net zoveel verharen als Cocker Spaniels, maar je hebt er geen last van, tenzij je allergisch bent. Niets dat een goede borstelbeurt niet kan oplossen!

28. Shar Pei Rat Terrier Mix

De Shar Pei Rat Terrier mix wordt de Sharpeit Terrier.

De Sharpeit Terrier lijkt erg op de Shar Pei ouder, met zijn flaporen aan de uiteinden, een blokkerige snuit, rimpelig gezicht, en Shar Pei vachtkleuren. Het enige wat deze hybride heeft van zijn Rat Terrier ouder is de grootte. Oké, het temperament ook!

De Sharpeit kan een beetje koppig zijn en – ik ga niet tegen je liegen – het kan een handvol zijn om te trainen. De enige reden waarom ze zo koppig zijn is dat ze zo intelligent zijn. Je hebt een dominante aanpak nodig om een Sharpeit gehoorzaam te maken. Als het je eenmaal lukt, krijg je de beste hond die je je kunt wensen!

29. Australische Herder Rat Terrier Mix

aussie rat terrier mix

Foto van: @spider.evan

De Australian Shepherd Rat Terrier mix wordt de Ratterrier Aussie.

Pas op, katten, honden, hamsters en muizen! Er is een nieuwe hond op straat, en zijn naam is de Ratterrier Aussie.

Wie zijn Ratterrier Aussie niet traint en socialiseert, krijgt een hond met gekke energie en een nog gekkere prooidrift. Hij zal proberen te jagen op elk klein ding dat beweegt, gewoon omdat hij afkomstig is van de Herder en Terrier rassen, en hun sterke prooidrift is krankzinnig.

Ratterrier Aussies zijn klein, pittig, te energiek, en houden van bewegen. Knuffelen staat nauwelijks op hun lijstje. Als u een Aussie Shepherd met een Rat Terrier wilt fokken, is het altijd beter om een toy Aussie Herder om pups van een vergelijkbare grootte te krijgen.

30. Chihuahua Rat Terrier Mix

chihuahua rat terrier

Foto van: @edenloveshoomans

De Chihuahua Rat Terrier mix wordt de Ratchua genoemd.

Je kunt deze slechte jongens ook Rat-Chas noemen.

Die Ratchuas die niet gesocialiseerd en getraind zijn zullen een beetje… territoriaal en agressief naar nieuwe mensen zoals Chihuahuas. Daarom is het zeer belangrijk dat deze hybriden volledig gehoorzaam zijn en geleerd wordt hoe ze in het openbaar moeten reageren.

Qua uiterlijk lijkt de Ratchua op een grote Chihuahua. Alleen hebben ze een meer wigvormige snuit zoals de Rat Terrier, in plaats van de puntige van de Chihuahua.

Wil je een hond met karakter? Ga dan voor de Rat Terrier Chihuahua mix!

31. Yorkshire Terrier Rat Terrier mix

yorkshire rat terrier mix

Foto van: @angelslifediary

De Yorkshire Terrier Rat Terrier mix wordt de Ratshire.

Wanneer twee terriërs elkaar ontmoeten, is het resultaat een puppy met een schoolvoorbeeld van terriër gedrag. Hij is speels, misschien te energiek, maar over het algemeen vriendelijk en staat te popelen om mensen te helpen.

De Ratshire is zeker een ongewoon schattige pup. Met de uiterlijke kenmerken van de Yorkie en de grootte van de Rat Terrier, kunt u een enigszins vergrote Yorkie verwachten. Deze honden sporten het zijdeachtige haar van een Yorkie over hun hele lichaam, maar Ratshire eigenaren houden het hoofdhaar meestal wat langer.

Aangezien de pup meestal op de Yorkie lijkt, hypoallergene Yorkie eigenschappen zijn in orde.

32. Blue Tick Coonhound Rat Terrier Mix

bluetick rat terrier mix

De Blue Tick Coonhound Rat Terrier mix wordt de Bluetick Rat Terrier.

Ik weet het, de naam is niet zo creatief als bij andere pups op deze lijst, maar dit is een van de mooiste Rattie-mixen.

Het is goed dat honden alleen blauw en geel kunnen zien omdat de Blue Tick Rat Terrier mix pup kan zien hoe mooi hij is. Met een mooi gevlekt vachtpatroon zijn deze hybriden de afgunst van het hele park.

Ook zullen ze afgunst opwekken bij alle hondeneigenaren, want zelden is een pup van een gemengd ras zo trouw en slim als deze.

33. Bichon Frise Rat Terrier Mix

De Bichon Rat Terrier mix wordt de Rashon.

Van alle Rat Terrier mixen is de Rashon de meest speelse. Dit is een vriendelijke hond die alleen kan dienen als gezelschapsdier. Het lijkt erop dat de terrier genen van de Rat Terrier diep weggestopt zitten in deze kruising hond.

Rashonden zijn ideaal als speelkameraadjes voor gezinnen met kleine kinderen. Ze zijn vriendelijk en aanhankelijk, en verwachten hetzelfde terug.

Naast het heerlijke temperament, is de Rashon een lust voor het oog. Deze pups zijn prachtig, ze lijken meestal op de Bichon van de familie, en erven… Bichon vachtkleuren en texturen. Dus, ja, hypoallergene eigenschappen zijn in orde met deze Rat Terrier mix!

34. Brusselse Griffon Rat Terrier Mix

ratelende griffioen

Foto van: @ladylatadji

De Brusselse Griffon Rat Terrier mix wordt de Ratel Griffon.

De Brusselse Griffon is al een zeldzaam hondenras en je hebt niet veel Griffon fokkers in de States om op te vertrouwen. Stel je voor hoe moeilijk het zou zijn om een Rat Terrier Brussels Griffon mix te vinden!

De Rat Griffon is een van de zeldzaamste mixen die er zijn, en je zult zeker problemen hebben om deze pooch in persoon te zien.

Als je de kans krijgt om een Rattle Griffon te zien, zul je hem herkennen aan zijn smerige uiterlijk. Deze pup ziet eruit alsof hij altijd beeft of bang is, maar zodra hij luid blaft, zul je zien dat dat alleen maar de dekmantel is.

35. Basset Hound Rat Terrier Mix

De Basset Hound Rat Terrier mix wordt de Rat Basset.

Terrier honden en Basset Hounds lijken veel op elkaar. Ze zijn allebei uitstekende jagers en hebben graag het gevoel dat ze een doel hebben.

Als je deze genen combineert, krijg je de ideale kleine jachtkameraadvooral als de Basset ouder een mini Basset is.

Rat Bassets zullen speels zijn en hebben veel beweging nodig. Als u denkt dat u het tempo dat deze hondjes hebben niet aankunt, kies dan een andere Rat Terrier mix. Deze, met een Basset, zal je uitputten en om meer vragen!

36. Pomeranian Rat Terrier Mix

rat basset

Foto van: @fionatheratbasset

De Pomeranian Rat Terrier wordt de Pomerat.

Dit is een van de kleinste Rat Terrier mixen ooit.

Ook is het een van de duurste mixen op deze lijst, gezien de kosten van een Pomeriaan ouder.

Als je de Pom Pom en de Rat Terrier combineert, krijg je een knuffelmaatje dat iets groter is dan een gemiddelde Pomeriaan. De levendigheid en energie zullen niet ontbreken, omdat beide ouderdieren… energiek en speels zijn.

De Pomerat is een zeldzame mix. Meestal lijken ze op Pomeranians met hun prachtige Pom kleuren, maar ze zijn niet zo pluizig dankzij de strakke vachtgenen van de Rat. Verzorg hem op de juiste manier en je hebt nog steeds een pup die het bewonderen waard is.

37. Dwergpinscher Rat Terrier Mix

miniatuur pinscher rat terrier mix

Foto van: @pinto_barkn44

De Miniatuur Pinscher Rat Terrier mix wordt de Rat Pinscher.

Klinkt als een perfecte naam voor een ratten jagend hondje!

De Dwergpinscher is een van de mooiste voorbeelden van de Duitse hondenrassen. Ze mogen dan klein zijn, maar ze zijn zo energiek en leergierig. Andere hondenrassen kunnen nog wat leren van de Dwergpinscher.

Daarom ben ik niet verbaasd over deze verwisseling van de Duitse Mini Pin en de Amerikaanse Rat Terrier. De puppies van zulke ouders zijn oh-zo vriendelijk en oh-zo toegewijd!

Een hond met een houding die niet voor niets gebruikt wordt. Yup, dat is onze Rat Pinscher!

38. Maltezer Rat Terrier Mix

maltese rat terrier mix

Foto van: @aris.liara.adventures

De Maltese Rat Terrier mix wordt de Malrat.

Oké, je kunt hem ook de Mal Terrier noemen, maar dat verandert niets aan het feit dat dit een ander knuffelmaatje is op deze lijst van beste Rat Terrier mixen.

De Malrat is geen werkhond. Dit is een gezelschapshond die bij u blijft door dik en dun. Van alle Maltezer mixen, dit is waarschijnlijk de meest ongewone, omdat mensen vaak proberen pups te kruisen met dezelfde interesses. De enige interesses van Maltezers zijn liefhebben en geliefd worden.

Als je die eigenschappen combineert met de werkcapaciteiten van de Rat Terrier, krijg je… een pup die het ene moment met u knuffelt en het volgende moment springt om samen dingen te doen.

39. Papillon Rat Terrier Mix

papillon rat terrier mix

Foto van: @my_rootsgrowdown

De Papillon Rat Terrier mix wordt de Papirat.

Of, je kunt het de Ratillon noemen.

Dit is nog steeds een mix in wording, met de minste exemplaren van het ras beschikbaar in de States. We moeten dat wijten aan het feit dat er niet veel goede Rat Terrier fokkers of Papillon fokkers in Noord-Amerika.

Toch is een Papirat of een Ratillon in de toekomst een optie. De Ratillon zou een trouwe metgezel zijn voor uw knuffelsessie op de bank.

40. Pekingees Rat Terrier Mix

De Pekingees Rat Terrier mix wordt de Pek Rat.

De laatste mix op de lijst van Rat Terrier mixen van vandaag is de zeldzaamste van allemaal. Om te beginnen, de USA kan niet opscheppen over veel Pekingees fokkers, dus zullen er ook niet veel Pekineesjes zijn.

Aan deze mix wordt nog gewerkt. Maar wat we wel kunnen zeggen over de Pek Rat is dat het zeker trouwe vrienden zullen zijn die je in de gaten zullen houden zodat er niets ergs gebeurt.

Samengevat…

Nu je de 40 pawmazing Rat Terrier mixenvertel ons welke uw favoriet is!

Het opvoeden van een Rat Terrier mix vergt meer dan alleen goed hondenvoer, comfortabele hondenbedden en dierenartsbezoeken. Het kost tijd, zorg en toewijding om hem op te voeden tot een buitengewone hybride hond!