15 Beste Cockapoo fokkers in Wisconsin – Hallo Wisconsin

15 Beste Cockapoo Fokkers In Wisconsin - Hello Wisconsin

Sharing is caring!

Deze schattige harige honden worden steeds populairder in heel Amerika. Ze zijn een van de meest populaire hybride honden, en met zo’n grote vraag – zijn er ook veel Cockapoo fokkers in Wisconsin.

Het vinden van een gerenommeerde fokker kan een heel gedoe zijn, of je nu voor het eerst een hondeneigenaar bent of al ervaring hebt met honden. Tijden veranderen, en de fokkers die u ooit kende zijn er niet meer en u moet nieuwe fokkers vinden.

Waarheen te gaan en welke vragen te stellen? Het is gemakkelijk om misleid te worden door online foto’s en mooie websites van sommige zogenaamde fokkers, maar zijn ze echt humaan? Zijn ze echt wie ze zeggen dat ze zijn? Het kan een hele klus zijn om te beslissen wie te vertrouwen is.

Nou, hier zijn we om Sam voor jouw Frodo te zijn en je te helpen die last te dragen. We hebben een lijst van de 15 beste Cockapoo fokkers in Wisconsin. Van degenen die alleen Cockapoos fokken tot andere Doodle fokkers; ze zijn allemaal gerenommeerd en ethisch met grote liefde voor honden.

Inhoud

toon

Cockapoo Puppies Te Koop In Wisconsin

Champagne Cockapoo

De Cockapoo wordt beschouwd als een hypoallergene of weinig verharende kruising (gemengde hond). Ze hebben hun hypoallergene eigenschap van hun raszuivere, weinig verharende Poedel ouder, en hun prachtige zijdeachtige vachttype van de andere raszuivere ouder – de Cocker Spaniel.

Cockapoos zijn tot 35 cm hoog en wegen gewoonlijk ongeveer 7 kg. Het zijn dus middelgrote honden, maar de meeste Cockapoo fokkers in Wisconsin gebruiken miniatuur Poedels als Poedelouders, zodat Cockapoos ook kleine honden kunnen zijn.

Deze 15 Cockapoo fokkers vertonen alle kwaliteiten van gerenommeerde en humane fokkers. Dat betekent dat ze de gezondheid en het geluk van hun honden boven winst stellen. Ze behandelen al hun honden als familieleden en zijn op zoek naar de beste nieuwe baasjes voor hun pups.

1. Simply Sweet Puppies, Birnamwood

Het eerste wat je begroet als je op de website van fokker Simply Sweet Puppies gaat kijken, is een zin over hoe zij de liefde één puppy per keer verspreiden. Puppies zijn liefde, dus ik moet het hier meteen mee eens zijn!

Ze zijn een familiebedrijf in Birnamwood, een klein dorpje in Wisconsin. De puppies die ze opvoeden zijn meestal tot 11 pondmaar soms kan er ook een grotere pup aankomen. Ze fokken Cockapoos en andere Doodles, Morkies, Bichons, Yorkshire Terriers en speelgoed Poedels.

Je kunt een pup mee naar huis nemen als ze minstens 8 weken oud zijn. Dat is genoeg tijd voor alle pups om ontwormd te worden en behandeld tegen vlooien, en genoeg tijd voor ze om alle noodzakelijke vaccinaties te krijgen.

Hun laatste Cockapoo nest was een prachtig abrikoos/goud nest van reuen en teven die het zijdeachtige vachttype van de Cocker Spaniel ouder erfden.

Als je vragen hebt voor de Simply Sweet Puppies eigenaren, voel je vrij om hen te contacteren via telefoon, website, of laat een bericht achter op hun Facebook-pagina.

Adres: 236486 Hatchery Rd, Birnamwood, WI 54414, Verenigde Staten

Telefoon: +17152192587

Website: Simply Sweet Puppies

2. Kay’s Cocker + Poodle Corner, Random Lake

close shot van Cockapoo

Maak kennis met Kaydence Heinrich, de eigenaar van Kay’s Cocker + Poodle Corner. Zij heeft het fokken van Cockapoos sinds 2008, en ze is voortdurend op de weg omhoog om haar fokprogramma gezonder en haar pups gelukkiger te maken.

Haar moeders zijn drie Amerikaanse Cocker Spaniels, prachtige honden met verschillende vachtkleuren – één is zwart en de andere twee zijn goudkleurig. De dekreu is een merle toy poedel, erg speels en open naar iedereen die op zijn pad komt.

Kaydence biedt een genetische gezondheidsgarantie voor al haar pups. Haar honden worden ook regelmatig ontwormd, ze hebben alle vaccins, en ze zijn allemaal gechipt. Ze coupeert ook niet de staarten van haar honden, tenzij het om medische redenen is goedgekeurd door een dierenarts.

Als u wilt een puppy wilt reserveren, dat kan jij ook! Er is een niet-restitueerbare vergoeding die je moet betalen en het is $300. Deze vergoeding wordt niet terugbetaald omdat puppies geen voorwerpen zijn maar levende wezens die, eenmaal gereserveerd, niet gemakkelijk kunnen worden teruggegeven.

Adres: N497 WI-28 #144, Random Lake, WI 53075, Verenigde Staten.

Telefoon: +19202152595

Website: Kay’s Cocker + Poedel Corner

3. Cockapoo Of Excellence, Iola

De eigenaar van dit fokprogramma is Talea Loynaz. Zij staat op de lijst van Cockapoo fokkers in Wisconsin om vele redenen. Een van die redenen is haar absolute liefde voor Cockapoos en grote zorg voor de gezondheid en het algehele geluk van al haar honden!

Ze fokt F1, F2 en F1B Cockapoos. De F1 Cockapoo is de eerste generatie Cockapoos, wat betekent dat de ouders raszuivere Cocker Spaniel en Poedel zijn. De F2 Cockapoos zijn puppies gefokt uit twee Cockapoo ouders. En, F1B heeft één ouder die een Cockapoo is en de andere ouder is ofwel een Poedel of een Cocker Spaniel.

Alle Cockapoos van Talea zijn ACC (American Cockapoo Club) geregistreerd, en haar rashonden zijn ook geregistreerd, maar dan bij de AKC (American Kennel Club). Vanwege haar lidmaatschap en uitmuntendheid in het fokken, heeft ze ook een profiel op de AKC marktplaats.

Je kunt ze bellen, mailen of bezoeken als je de pups wilt zien, waar ze wonen en hun moeder. Maar, je moet wel een afspraak maken als je de puppies wilt zien. De afspraak betekent gewoon dat je moet bellen voordat je bij hen aanklopt.

Als je in contact en op de hoogte wilt blijven, kun je ze volgen op hun Instagram pagina of Facebook pagina. Ze posten foto’s van het nieuwe nest en plaatsen ook updates over hun familie huisdieren.

Adres: N8790 REDSAND Rd, Iola, WI 54945, Verenigde Staten

Telefoon: +17154452910

Website: Cockapoo of Excellence

4. Darlin Doodles & Poos, Clear Lake

close shot van rode Cockapoo

Ontmoet de familie Garrett uit Clear Lake in Wisconsin. Als u op zoek bent naar gerenommeerde Cockapoo fokkers in Wisconsin, ga dan langs bij Darlin Doodles and Poos. De eigenaar is Jessica Garretten zij, haar man en hun negen kinderen zorgen voor de hondjes.

Ze hebben Kaketoes en Cavapoes, F1 en F1B generaties. Maar wat belangrijk is, is dat al hun pups met veel liefde en zorg worden behandeld. De kinderen zijn er om te helpen, wat van grote waarde is voor de vroege socialisatie van de pups.

Constant in contact zijn met kinderen van alle leeftijden is cruciaal voor pups om goed gesocialiseerd te raken en klaar te zijn om zich aan te sluiten bij elk type gezin, ongeacht of er kinderen zijn of niet. Ook hebben de honden interactie met elkaar en met andere oudere honden, wat ook een pluspunt is voor het socialisatieproces van een hond.

Alle honden bij Darlin Doodles & Poos zijn regelmatig ontwormd en gecontroleerd door een dierenarts. Ze worden ook ingeënt en ze komen met 2 jaar gezondheidsgarantie. Ze hebben ook Cockapoos in een verscheidenheid van kleuren, van merle, bi-color, en driekleur tot effen vachtkleur.

Als u een puppy van hen wilt kopen, wordt u op de wachtlijst en als de pups beschikbaar zijn, nemen ze contact met u op. U moet wel een aanbetaling van $500 doen. U kunt ook “meet and greet” puppieszoals ze het graag noemen.

Dat betekent dat u welkom bent om de familie Garrett te ontmoeten en, natuurlijk, de mama, papa en de puppy’s zelf. Dit is heel belangrijk en een prachtig teken dat ze serieuze en verantwoordelijke fokkers zijn.

Adres: 639 5th Ave, Clear Lake, WI 54005

Telefoon: +16513432264

Website: Darlin Doodles & Poos

5. Fox River Cockapoos, Trevor

Dit is een thuisfokker van Cockapoo pups gevestigd in Trevor in Kenosha County. Zij fokken de F1 generatie van Cockapoos en zijn een van de meest gerenommeerde Cockapoo fokkers in Wisconsin, en hun namen zijn Kim en Glenn.

Hun raszuivere hondenouders, Cocker Spaniel en Poedel, zijn allemaal AKC geregistreerd. De ouders zijn goed gehumeurd, sociaal en aanhankelijk. We vermelden dit omdat dit de eigenschappen zijn die hun gekruiste puppies zullen erven.

Cockapoos gefokt en opgevoed bij de Fox River Cockapoos zijn allemaal zachtaardig en goed gesocialiseerd. Kinderen en kleinkinderen nemen deel aan het socialiseren van de pups – en ze vinden het geweldig! Ze fokken hun honden niet alleen voor de winst, maar zorgen ervoor dat de honden vooral gezond en gelukkig zijn.

Al hun pups hebben hun eerste inentingen gehad en zijn ontwormd. Ook ondergaan de pups, voordat ze naar nieuwe liefdevolle gezinnen worden gestuurd, een grondige dierenartscontrole.

Alle honden zijn ook getest door Paw Print Genetics en zijn goedgekeurd. Dit toont verder aan dat ze verantwoordelijke fokkers zijn en transparant over de gezondheid van al hun honden.

Adres: 29925 102nd St, Trevor, WI 53179, Verenigde Staten

Telefoon: +12627164002

Website: Fox River Kaketoes

6. Spring Green Pups, Spring Green

Cockapoo kijkt weg

Brenda en Dusty Thompson zijn de eigenaars en ze hebben veel verschillende hondenrassen te bieden. Natuurlijk richten we ons op de Cockapoos, maar ze hebben ook Morkies, Cavapoos, mini Goldendoodles, Whoodle pups, Maltipoos, en nog veel meer.

Het interessante feit is dat er een prijsverschil is tussen de mannelijke en vrouwelijke Cockapoos die ze verkopen. Ze rekenen $100 extra voor vrouwelijke kaketoes…. Maar u weet tenminste dat u de beste puppy’s krijgt van deze uitstekende Cockapoo fokkers in Wisconsin.

Ze bieden een gezondheidsgarantie van twee jaar voor al hun pups, en de Thompsons zijn er voor elke koper om hen te helpen in de aanpassingsperiode. Als u vragen heeft over zindelijkheidstraining, hoe vaak u uw hond moet uitlaten, hoe u uw Cockapoo moet trainen, of iets anders, staan ze open om al uw vragen te beantwoorden.

De puppies zullen ook ontwormd en behandeld tegen andere parasietenalsmede gevaccineerd voordat u besluit ze mee naar huis te nemen. U krijgt een gezondheidscertificaat van een erkende dierenarts.

Brenda en Dusty zullen ook advies geven over voeding voor uw Cockapoo en andere huisdierproducten, zoals bedden, speelgoed, tuigjes, enz.

Adres: S10405A Little Bear Rd, Spring Green, WI 53588, Verenigde Staten.

Telefoon: +16085747931

Website: Spring Green Pups

7. My Precious Puppies, Chilton

Op onze lijst van de beste Cockapoo fokkers in Wisconsin staat zeker Sheri – een ervaren en briljante Cockapoo fokker uit Chilton. Ze heeft honden gefokt sinds 1994! In 2018 kwam haar dochter Samantha bij haar fokkerij.

Sheri en Samantha hebben Cockapoos, Cavapoos en Schnoodle pups. Je kunt alle foto’s en video’s van de hondenouders zien op hun website. En, natuurlijk, kunt u de Cockapoo video’s en foto’s zien. Ze zijn allemaal schattig!

Haar Cocker Spaniels zijn Amerikaanse Cocker Spaniels en hun namen zijn Daisy en Dora, en Opie is hun Poedel dekhengst. Hij is een prachtige rode poedel. U kunt verwachten dat al hun Cockapoo pups tinten rood, bruin en abrikoos erven.

Al hun raszuivere honden zijn AKC geregistreerd. De honden zijn DNA getest en vrijgegeven, zodat hun nakomelingen ook gezond zijn. Als u wilt, kunt u de honden altijd zelf zien – gewoon even bellen.

Wanneer u een pup kiest of u besluit dat u een pup wilt uit een van de komende nesten, kunt u een aanbetaling doen om er zeker van te zijn dat u er een krijgt. Maar – het belangrijkste – als Sheri of haar dochter denken dat je niet de juiste fit bent voor hun pups, behouden ze zich het recht voor om de hond te houden.

Ik vind dit geweldig. Dat laat zien hoeveel ze voor hun honden zorgen en waar hun nieuwe thuis zal zijn. Alsjeblieft, respecteer dit, want het laat zien dat ze serieuze hondenliefhebbers zijn en er niet alleen voor de winst zijn.

Adres: W5478 Harbor Rd, Chilton, WI 53014, Verenigde Staten.

Telefoon: +19209808318

Website: Mijn dierbare puppy’s

8. Schattige Kaketoes, Manawa

Cockapoo ligt op de grond en kijkt naar de camera

Dit is een kleine familiefokker. De rashonden waarmee ze fokken zijn hun huisdieren, die bij hen in huis wonen. Dat betekent dat de honden en hun puppies goed gesocialiseerd en reeds gewend aan lawaai, mensen, TV, kinderen, en elk ander geluid dat normaal is voor een gezin.

De honden worden niet alleen gesocialiseerd met andere honden, maar ook met andere dieren en huisdieren, ook. Dat is een belangrijk gegeven als het erom gaat een Cockapoo in een gezin met andere dieren te brengen. Als u een puppy krijgt van Cute Cockapoos, kunt u er zeker van zijn dat de honden met andere dieren kunnen opschieten.

Ze fokken Cockapoo pups met een uitstekende gezondheid en mooie vachtkleurvariaties. In feite vermelden ze openlijk wat voor kleuren je kunt verwachten van hun toekomstige nest.

– Rode puppies

– Buff puppies

– Apricot pups

– Chocolade (bruine) pups

– Zwarte puppy’s

– Merle puppies

– Parti pups

– Driekleurige puppy’s

– Sable pups

Dit zijn allemaal prachtige kleuren, met rood, abrikoos, en buff vachtkleuren zijn de meest voorkomende in het nest tot nu toe. U kunt altijd bellen en een pup van uw gewenste vachtkleur reserveren. U zult een aanbetaling moeten doen als een vorm van reserveringskosten.

Adres: Nollenberg Rd, Manawa, WI 54949, Verenigde Staten

Telefoon: +19205961730

Website: Schattige Kaketoes

9. Puppy Willow, Hudson

In Hudson, in het westen van Wisconsin, ontmoeten we de familie Nehring. Zij fokken Cockapoos en Cavapoos en de hele familie investeert in de opvoeding van deze prachtige pups. Deze familie fokt de honden voor de liefde, en ze streven ernaar om andere gezinnen net zo gelukkig te maken als zijzelf met hun honden.

Als u een pup van hen wilt kopen moet u eerst een paar gegevens achterlaten. Ze zullen willen controleren en zien of je een goede pasvorm hebt voor hun pups. Natuurlijk kunt u uw voorkeuren aangeven met betrekking tot de kleur of het geslacht van de pup.

Ze vragen een aanbetaling van $350 als vorm van reservering voor de pup. Ze zullen u via e-mail informeren wanneer het nest arriveert, en u kunt altijd de voortgang bekijken op hun Facebookpagina waar ze video’s en foto’s van de pups plaatsen.

Wanneer u uw Cockapoo pup ophaalt, krijgt u een gezondheidsgarantie van twee jaar, dierenartsgegevens van de pup, een puppyspeeltje, een doekje met de geur van de moeder van de pup, en een zakje voer. Als u erom vraagt, krijgt u ook documentatie van de DNA-test van de moeder.

Adres: Hudson, Wisconsin 54016, Verenigde Staten

Telefoon: +17154102529

Website: Puppy Willow

10. Homestead Cockapoos, Watertown

Cockapoo puppy zittend op gras

Phil en zijn familie verzorgen de puppies bij de Homestead Cockapoos. Ze fokken alleen F1 Cockapoos, en ze weten heel goed hoe mooi en gezond hun pups zijn.

U kunt zien meer dan 5000 positieve beoordelingen over Phil en zijn bedrijf. Ze worden niet voor niets geprezen en geliefd. Homestead Cockapoos is al vele jaren een van de beste Cockapoo fokkers in Wisconsin.

Ze wonen op een boerderij van 70 hectare, en de honden genieten van het verkennen van de natuur, snuffelen, rennen, en plezier maken. De hele familie neemt deel aan de opvoeding van de pups – van Phil en zijn vrouw tot al hun kinderen en kleinkinderen.

Als u op zoek bent naar Cockapoo fokkers in Wisconsin die verantwoordelijk, betrouwbaar en professioneel zijn – Bij Homestead Cockapoos uit Watertown bent u aan het juiste adres!

Naast hun website kunt u ook hun Facebook pagina bekijken. Hoewel beide worden bijgewerkt, is de Facebook-pagina gemakkelijker te navigeren dan hun officiële website.

Adres: N3412 County Rd, Watertown, WI

Telefoon: +19209273887

Website: Homestead Kaketoes

11. Wildwood Acres Cockapoos, Cedarburg

Dit is een kleine hobbyfokker met veel jaren ervaring. Lynette Deming is de eigenaar, en zij fokt al meer dan 20 jaar Cockapoos.

Ze fokt alleen de eerste generatie Cockapoo pups – de F1 generatie. Zoals gezegd, dat betekent dat ze een raszuivere Cocker Spaniel fokt met een raszuivere Poedel. In haar geval, al haar poedels zijn miniatuur mannetjes, en al haar vrouwtjes zijn Cocker Spaniels.

Al haar rashonden zijn geregistreerd bij de AKC en hebben een DNA-test ondergaan. Haar pups komen ook met een gezondheidsgarantie en ze zijn ontwormd en gevaccineerd. De pups hebben een uitstekend humeur, en ze zijn goed gesocialiseerd.

Simpel gezegd, alle pups van Wildwood Acres Cockapoos zijn klaar om naar hun nieuwe forever homes te gaan, en passen perfect in elk type gezin. Ze komen in allerlei variaties van vachtkleuren, van buff en sable tot abrikoos en crème.

Adres: 838 Wildwood Ln, Cedarburg, WI 53012, Verenigde Staten.

Telefoon: +12623779141

Website: Wildwood Acres Kaketoes

12. The Paw Company, Necedah

Cockapoo zittend in gras

De eigenaar van de Paw Company is Autumn. Ze heeft vele jaren voor Top of the Ridge Kennel gewerkt, maar in 2020 besloot ze haar eigen bedrijf te beginnen – en we zijn blij dat ze dat gedaan heeft!

Ze fokt de mooiste en gezondste Cockapoo pups en ze staat zeker op onze lijst van de beste Cockapoo fokkers in Wisconsin! Autumn richt zich alleen op het fokken van hypoallergene hondenrassen, en dus heeft ze Yorkies, Goldendoodles, Maltishis, en onze mooie Cockapoos die weinig verharen.

De pups zijn ontwormd, gevaccineerd, en ze komen met een gezondheidsgarantie. Als u geïnteresseerd bent in het bekijken van het vorige nest, kunt u vele foto’s zien op de officiële Paw Company Facebook groepspagina.

Als je vragen hebt voor Autumn, kun je contact met haar opnemen via de telefoon, via de adoptiewebsite voor huisdieren, of via de Facebookgroep die we noemden. Als u besluit de telefoon te gebruiken, sms-en de snelste optie.

Adres: W5074 26th St Necedah Wi 54646

Telefoon: +16083773507

Website: The Paw Company

13. Muellers Woodville Kennels, Hilbert

Dit is nog een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in het fokken van honden. Net als andere Cockapoo fokkers in Wisconsin die op onze lijst staan, zijn dit gerenommeerde en humane fokkers.

Ze fokken verschillende honden, maar onze belangrijkste focus hier is hun prachtige Cockapoos. Alle honden beginnen hun vroege socialisatie met de kleinkinderen van de eigenaar. Ze spelen met hen en vertroetelen hen, waardoor de honden zich snel kunnen aanpassen aan elk gezin waar ze terechtkomen.

Natuurlijk let Mueller’s Woodville Kennels goed op waar ze hun pups naartoe sturen. Niet iedereen kan bij hen een puppy kopen: je moet aan hun criteria voldoen.

De honden van deze fokker zijn ook ontwormd, gevaccineerd, en ze komen met twee jaar gezondheidsgarantie. Ze couperen ook de staart voordat ze de pup naar een nieuw gezin sturen. Ook, al hun Cockapoos zijn middelgrote honden, met een gewicht van ongeveer 25 pond.

Adres: 8278 Co Hwy BB, Hilbert, WI 54129, Verenigde Staten.

Telefoon: +19209891540

Website: Muellers Woodville Kennels

14. Filipiak Breeders, Spring Valley

Cockapoo zittend op bankje in park

Filipiak Breeders is een thuisfokker van Cockapoos, Duitse Korthaar Pointers, en Mini Bernedoodles. Zij zijn vrienden van Queen of the Hill Puppies, die niet langer in de fokkerij zitten. Maar zij bevelen wel deze fokker aan en verwijzen u naar deze fokker als iemand een Cockapoo wil.

Alle pups van Filipiak Breeders komen met een gezondheidsgarantie, dekens met de geur van de moeder van de pup, een snoepmandje, vaccinaties, en dierenarts check records. Als u een vraag heeft voordat of nadat u een pup van hen krijgt, kunt u een vraag stellen en de hele familie zal u graag helpen.

Als u geïnteresseerd bent in een vorig nest of in nieuwe, kunt u hun officiële website bekijken, maar ook hun Youtube kanaal en Facebook pagina.

Filipiak Breeders is misschien een kleine familiefokker die niet veel jaren ervaring achter zich heeft, maar ze zijn zeker een van de beste Cockapoo fokkers in Wisconsin. Ze zijn professioneel, betrouwbaar en transparant over hun manier van honden fokken.

Adres: W3178 850th Avenue Spring Valley, WI 54767

Telefoon: +17153388300

Website: Filipiak fokkers

15. Cottage Grove Acres, Osseo

Cottage Grove Acres biedt niet alleen Cockapoo pups voor gezinnen, maar ook service-, fok- en therapiehonden. Ze zijn gevestigd in Osseo in Trempealeau County. Ze fokken alleen Cockapoo honden.
Hun raszuivere honden die voor de fok worden gebruikt, worden regelmatig getest en vrijgemaakt van verschillende genetische ziekten, waaronder CAER (Companion Animal Eye Registry), PRA (Progressieve Retinale Atrofie) en EIC (Inspise-induced collapse).

Hun honden komen ook met twee jaar gezondheidsgarantie, gechipt, ontwormd, gesteriliseerd en informatie over verzorging en training. Er is ook een voedselzak inbegrepen, evenals een stuk stof met de geur van de moeder van de pup.

Cottage Grove Acres is een van de echt gerenommeerde Cockapoo fokkers in Wisconsin.

Adres: Osseo, WI

Website: Cottage Grove Acres

Email: [email protected]

De Cockapoo Prijs

De gebruikelijke prijs voor een Cockapoo pup in de VS hangt af van verschillende dingen. Nummer één is of de pup afkomstig is van een hobbyfokker of een gerenommeerde fokker.

Het verschil in prijs kan enorm zijn, vooral als er geen microchipping en vaccinaties inbegrepen zijn. Maar, op onze lijst van de 15 beste Cockapoo fokkers in Wisconsin, zijn alle fokkers gerenommeerd en ethisch verantwoord.

Ze bieden een prijs tussen $1500 en $3000. Dit kan te veel zijn voor sommige kopers van een Cockapoo, en dat is begrijpelijk. Maar vergeet niet hoeveel zorg er wordt besteed aan het grootbrengen van zulke uitstekende Cockapoos.

Ze komen ook met dierenartscontroles, gezondheidsgaranties, microchips, en andere dingen die de prijs hoger maken. Maar, als je in staat en bereid bent om dit bedrag te betalen – het zal het waard zijn.

U krijgt een perfecte, gelukkige en gezonde Cockapoo pup.

De conclusie

witte cockapoo staand op bank

Zoals vermeld aan het begin van de lijst van onze 15 beste Cockapoo fokkers in Wisconsin, hebben allemaal dezelfde kenmerken die hen de beste maken.

Wat maakt een fokker een gerenommeerde fokker?

– ze zijn humaan en behandelen honden als familieleden.

– de gezondheid van de honden gaat boven winst

– ze staan open om alle vragen te beantwoorden

– ze geven om waar hun pups heen gaan

Welke fokker u ook kiest uit onze lijst, u zult geen fout maken. Het zijn allemaal geweldige mensen met veel passie voor hun werk. Allemaal houden ze van de honden, verzorgen ze en geven ze veel liefde en genegenheid.

Als je een Cockapoo kiest, is het jouw beurt om ze gezond, gelukkig en geliefd te houden. Ze zullen zeker meer van je houden dan je je kunt voorstellen.