9 Poedelfokkers in Wisconsin waar u uw poedel vandaan kunt halen

9 poedelfokkers in Wisconsin waar u uw poedel vandaan kunt halen.

Delen is geven!

Ben je van plan om op een dag een poedel in je gezin op te nemen? Ben je nu bereid om de nieuwe en spannende ervaring van het hebben van een van de beste hondenrassen in de hele wereld te beginnen?

We hebben onderzoek gedaan naar gerenommeerde Poedelfokkers in Wisconsin die Poedelpups produceren om u te helpen bij uw zoektocht naar de hond van uw dromen.

Poedels zijn verkrijgbaar in drie hoofdmaten: gewoon, miniatuur en speelgoed. De fokkers van de drie verschillende soorten poedels worden in dit artikel opgesomd.

Pas op dat u geen puppy krijgt van zoiets als een puppy-fabriek, terwijl u klaar bent om er een aan te schaffen.

Talloze pups worden gefokt in puppyfabrieken onder ongunstige omstandigheden voor de dieren. De eigenaars van puppyfabrieken tonen geen zorg voor de pups. Het enige wat voor hen telt is geld verdienen met de verkoop van pups.

Echte fokkers geven prioriteit aan het produceren van gezonde pups boven financieel gewin. Kies bij het zoeken naar een fokker een gerenommeerde fokker die al lange tijd pups produceert.

Meer betrouwbare fokkers zijn die welke al een tijdje pups produceren. Deze fokkers doen het niet voor het geld; ze doen het voor de liefde voor hun huisdieren.

Inhoud

toon

Poedel Puppies Te Koop

Om er zeker van te zijn dat de Poedelpup in een veilige omgeving werd gehouden, kunt u beter geen Poedelpup kopen voordat u de kennel gaat bezoeken waar de pup werd grootgebracht.

Bovendien moet u nooit een pup kopen van een fokker die u niet toestaat de ouders van de hond te ontmoeten (of op zijn minst de mama te bezoeken). U kunt voorkomen dat u een hond van een puppy-molen koopt door enkele van de bovengenoemde dingen te doen.

Met alle vriendelijke adviezen in gedachten, presenteer ik u de lijst van de beste Poedelfokkers in Wisconsin:

1. Araeahs Rode Standaard Poedels

zwarte poedel spelend op gras

Araeahs Red Standard Poodles is als kleine fokker gespecialiseerd op Red Standard Poodles. Ze hebben net hun selectie van poedelkleuren uitgebreid met Phantom, Parti, Cream, Red Abstract, Apricot, & Black.

Hun doel is om pups te produceren met de rustige houding die zij graag zien in hun standaard Poedels, terwijl ze er ook voor zorgen dat ze structureel gezond, sterk en donker rijk rood van kleur zijn.

Araeah kan niet beloven dat de kleuren uiteindelijk niet zullen vervagen als Poedels ouder worden. Net zoals wij mensen grijze haren krijgen en oud worden, doen honden dat ook. Al hun Standard Poodle pups zijn AKC, en de meerderheid is UKC geregistreerd.

Door in te stemmen met het volgende beleid, tonen zij een voortdurende inspanning voor het welzijn en de gezondheid van hun rashonden:

Gezondheid: Verklaring dat de paringsparen gezondheidstesten hebben ondergaan in overeenstemming met het advies van de AKC Rasvereniging voor hun ras.

Onderwijs: Zich inzetten voor voortdurende fokkerinstructies die door de AKC worden aangeboden en die de AKC heeft erkend om op de hoogte te blijven van de beste fokprogramma’s., met inbegrip van ontwikkelingen in de gezondheid van honden.

Verantwoording: Aanvaarden van verantwoordelijkheid voor het naleven van het AKC Zorg en Conditie Beleid, samen met AKC beoordelingen, en de AKC te voorzien van verslagen van gezondheidstesten en voortdurende training.

Verantwoordelijkheden: Het nemen van aansprakelijkheid voor het welzijn van de pups die zij voortbrengenalsmede voor de naleving van alle voorschriften betreffende het houden en verzorgen van honden.

Belangrijkste info:

Locatie adres: Eau Claire, WI 54701

Telefoonnummer: 715-415-3907

Contact e-mail: [email protected]

Website: Araeahs Rode Standaard Poedels

Socials: Facebook

2. Oak Hill Farm Standaard Poedels

zwarte poedel die buiten staat

Poedels worden gefokt op een 40 hectare grote boerderij door Oak Hill Farm Standard Poodles.

Honden die via deze standaard Poedelfokker worden aangeschaft komen met een gezondheidsgarantie, en elk van de pups is erkend door de American Kennel Club. De pups worden gehuisvest in een gezellige kennel die voorzien is van koeling en verwarming.

Ze hebben vooral rode Poedels en fantoom gestroomde exemplaren. (als u het niet zeker weet, kijk dan in de standaard Poedelgroeigrafiek)

Omdat deze fokker in Wisconsin het belangrijk vindt dat hun Poedelpups menselijke stemmen ervaren, luisteren ze ook voortdurend naar muziek, gesprekken, enz.

Eenmaal per dag krijgen deze pups een maaltijd en speelt de eigenaar met ze. Ook als u uw pup krijgt, blijft de poedelfokker beschikbaar om u bij te staan.

Ook al krijgen ze nog borstvoeding van moeders, de 4 weken oude Poedelpups krijgen gemalen hondenvoer. Puppy’s krijgen de eerste week dat ze met de voeding beginnen één keer per dag.

In de tweede week worden ze twee keer per dag gevoerd, in de daaropvolgende week en daarna drie tot vier keer per dag, om uiteindelijk alleen het droge hondenvoer te consumeren.

De pups worden getraind om hun hondenluik te gebruiken en worden volledig ontwend van de borstvoeding van hun moeder tegen de tijd dat ze 6-7 weken oud zijn. De pups zijn in staat om Oak Hill Farm te verlaten tegen de tijd dat ze 8 weken oud zijn.

Er worden geen gegevens verstrekt over de kosten, de beschikbaarheid of de timing van het volgende nest. Deze informatie moet bij de fokker worden opgevraagd.

De locatie van hun kennels is ideaal voor een bezoek aangezien de kennels verspreid liggen tussen Milwaukee, Wisconsin, Minneapolis, Minnesota, Des Moines, Iowa, Chicago, Illinois, Indianapolis en Indiana.

Belangrijkste info:

Locatieadres: W9400 McMahon Rd, Portage, WI 53901

Telefoonnummer: 608-742-4882

Website: Oak Hill Farm Standaard Poedels

3. Belchak Standaard Poedel AKC Fokker

zwarte speelgoedpoedel die op gras loopt en speelt

Belchark Standard Poodle AKC Fokker richt zich op het produceren van pups in monochrome kleuren, zoals zilver, en witte parti. Ze fokken de perfecte AKC standaard Poedel voor conformation showing.

Voorafgaand aan het fokken krijgen de honden een tweejarige gezondheidsgarantie en worden onderworpen aan gezondheidstests. Over het algemeen verdient een poedelfokker met garantie de voorkeur, omdat zij vertrouwen hebben in de levensduur van hun pups.

North-central Wisconsin’s Belchak Standard Poodle AKC Fokker ligt op een terrein van 47 hectare. U moet hun puppy enquête invullen als een van de pups bij deze fokker uw aandacht trekt.

Er is ook een niet-terugbetaalbare vergoeding van $100 die u moet betalen. Als u niet aan de eisen voldoet, krijgt u gewoon uw geld terug. De kosten voor een van hun beschikbare Poedel pups in Wisconsin beginnen bij $2000.

Belangrijkste info:

Locatieadres: Athens, WI, Verenigde Staten

Telefoonnummer: 715-257-1437

Contact e-mail: [email protected]

Website: Belchak Standaard Poedels

Socials: Facebook

4. Berne & Poodle Wisconsin

zwarte speelgoedpoedel zittend op tapijt en omhoog kijkend

Deze fokker fokt al 15 jaar poedels.

U moet een aanvraag indienen en $200 terugbetaalbare aanvraagkosten betalen om interesse in een puppy te tonen. Wanneer het uw kans is om de puppy te kiezen die u wilt, zal de fokker u bellen nadat hij uw aanvraag heeft bekeken.

De prijs van de Poedel pup is beschikbaar als je het hen per e-mail vraagt, en het zijn de volgende: $2.600 voor tricolor, $2.100 voor bicolor, en $1.600 voor één kleur.

In Wisconsin, zijn al hun Poedel pups verzekerd van gezondheid en ondergaan routine vaccinaties. De hond is bij deze fokker gewend om tweemaal daags een maaltijd te ontvangen, maar het staat u vrij om uw routine te veranderen.

Belangrijkste info:

Locatieadres: 6526 N Sunny Point Rd, Glendale, WI 53217, Verenigde Staten.

Telefoonnummer: 414-460-5959

Contact e-mail: [email protected]

5. Gladystar Poedels

schattige poedel die buiten staat

Er zijn een paar poedels die Gladystar Poedels beschikbaar heeft. Op de website staat dat ze meerdere nestjes gepland hebben.

Op basis van de website heeft de oprichter van Gladystar Poodles een aantal lessen gevolgd en kan hij helpen met vragen over de honden die ze produceren. Neem voor adoptiekosten en beschikbaarheid contact op met de poedelfokker.

In Wisconsin worden meestal standaard Poedels gefokt. Ze hebben echter ook een paar nesten speelgoed Poedels gefokt.

Gezien het feit dat zij in het begin van de jaren 2000 begonnen met fokken, is het een van de vroegste Poedelfokkers in Wisconsin op de lijst. Zij beantwoorden graag al uw vragen en hebben een speciaal verhaal op hun website.

Belangrijkste info:

Locatieadres: stad Saukville, WI

Telefoonnummer: 414-367-7357

Website: Gladystar Poedels

6. Potter Paws

poedel met Royal Dutch Cut poedel

Een genetische gezondheidsgarantie, de eerste ronde inentingen, de voltooiing van de ontworming, een dierenartsonderzoek en een New Puppy Kit zijn allemaal inbegrepen bij de aankoop van een puppy van deze fokker van dwergpoedels. Speelgoed, voedsel, een deken en trainingsmateriaal zijn inbegrepen in het pakket.

U moet uw geslacht selecteren op het moment dat u een aanbetaling doet. Bij het ophalen worden de pups gekozen in de volgorde waarin de aanbetalingen voor elk geslacht zijn ontvangen. Het ophalen en selecteren gebeurt als de pup 8 weken oud is.

Het is van cruciaal belang dat je er op tijd bent, zodat degenen die achter je in de rij staan hun pup kunnen kiezen en mee naar huis nemen. Voordat de pups oud genoeg zijn om naar huis te gaan, genieten ze van geplande bezoeken.

Ze proberen hun pups altijd de best mogelijke socialisatie te geven, zodat ze voorbereid zijn op hun nieuwe thuis.

Ze volgen alle vereiste rasstandaarden en zijn er trots op dat ze hun vrouwelijke Standard Poodles goed verzorgen.

Belangrijkste info:

Locatieadres: 15 E Main St, Black River Falls, WI 54615, Verenigde Staten.

Telefoonnummer: 715-299-9499

Contact e-mail: [email protected]

Website: Potter Paws

Socials: Facebook

7. McJare’s Puppy Place

poedel met Scandinavische snit

De hondenouders hebben allemaal gezondheidsonderzoeken ondergaan en zijn gezond gebleken. Als u geïnteresseerd bent in een pup en aanvullende testresultaten wilt die niet op hun site staan, zoals heupen, ellebogen, of andere bijzondere testen, neem dan per e-mail contact met hen op en zij zullen die verstrekken.

Een puppy starter kit met nieuwe puppy informatie, certificaten, puppy voedsel, speelgoed, supplementen, traktaties, troosters, een riem, en ID tags, evenals een gezondheidsgarantie en levenslange bijstand, wordt verstrekt bij elke puppy die ze verkopen!

Belangrijkste info:

Locatieadres: PO Box 220, Stanley, WI 54768, Verenigde Staten.

Telefoonnummer: 715-577-1818

Contact e-mail: [email protected]

Website: McJare’s Puppy Place

Socials: Facebook

8. Puddle Jumper Place

rode speelgoed poedel kijkt in de verte

De familie van de fokker is sterk gehecht geraakt aan standaardpoedels. Deze toewijding begon met het in therapie nemen van hun kinderen, waarvan de meerderheid werd geadopteerd via het speciale behoeftenprogramma van Wisconsin.

De poedels “werkten” daar dag na dag in de revalidatie-inrichting, en het was duidelijk dat ze cruciaal waren voor het herstel van de patiënt. Elk huishouden zou moeten overwegen een standaard poedel aan te schaffen, omdat ze zachtaardig, opmerkzaam en flexibel zijn.

Ze namen uiteindelijk de beslissing om Standard Poodles in hun huishouden op te nemen toen ze beseften hoe belangrijk ze waren voor hun elf kinderen.

Ze begonnen hun eigen Standard Poodles te fokken om de ideale therapiehond of huisgenoot te hebben. En de rest is geschiedenis.

Belangrijkste info:

Locatieadres: S1364 Thompson Rd, Green Bay, Wisconsin, Verenigde Staten

Telefoonnummer: 608-495-1324

Contact e-mail: [email protected]

Website: Puddle Jumper Place

9. Bea Legend Toy en Mini Poedels

poedel met Cupcake Cut

Zij zijn fervente voorstanders van het ethisch fokken van Poedels. Hun fokstrategie is gericht op het voortbrengen van Poedels met een uitstekend temperament, een uitstekende gezondheid en een goed gestructureerd lichaam.

Ze stellen hoge eisen aan hun pups en werken hard om voor elke pup een liefdevol en dankbaar thuis te vinden.

Als u geïnteresseerd bent in een pup van Bea Legend Toy &amp wordt u gevraagd gegevens te verstrekken over uzelf en wat u hoopt; Minipoedelszodat de fokker u kan helpen bij het vinden van de ideale match. Nadat u uw aanvraag heeft ingediend, neemt Jacqueline contact met u op om de beschikbaarheid, de kosten en de volgende stappen te bespreken.

Belangrijkste info:

Website: Bea Legend Toy en Mini Poedels

Slotwoord

De beste poedelfokkers in Wisconsin moeten net zo zorgvuldig worden gekozen als de puppy die als nieuwste lid tot de familie zal toetreden. Er zijn echter een paar factoren die kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.

1.Huisbezoeken: Het is belangrijk rekening te houden met de omgeving waarin de pup is geboren en opgegroeid. Als de fokker een andere locatie voorstelt voor uw ontmoeting, vermeld dan dat u meer wilt weten over het thuisleven van de puppy. Het is het beste om de verbinding te verbreken als ze bezwaar maken of excuses maken.

2. Medische controles: Een gelukkige, gezonde pup heeft genoeg kracht voor elke oefening. Ze moeten ook een verzorgd, compleet uiterlijk hebben in plaats van een tenger, mager uiterlijk. Voordat ze in een nieuw huis worden geplaatst, hebben pups van gerenommeerde fokkers vaak al een onderzoek door een dierenarts ondergaan.

3. Interviews: Een respectabele fokker vaak voert diepgaande interviews met hun klanten en families. Deze eis toont aan dat zij net zoveel om hun pups geven als hun klanten, wat positief is.
4. Gerenommeerde fokkers zijn echt geïnteresseerd in de forever families die hun pups zullen adopterenen ze gaan graag met hen om om hulp te bieden na de verkoop. Met deze top 3 van belangrijkste zaken in gedachten bij het kiezen tussen de Poedelfokkers in Wisconsin zal het u enorm helpen bij het kiezen van uw nieuwe puppy.

Deze top 3 van de belangrijkste dingen in gedachten houden bij het kiezen van een Poedelfokker in Wisconsin zal u enorm helpen bij het kiezen van uw nieuwe puppy.