9 Poedelfokkers in Ohio die u kunt vertrouwen

9 Poedelfokkers in Ohio die u kunt vertrouwen

Delen is geven!

Bent u een poedelliefhebber die voor het eerst eigenaar wil worden van een poedel? Het kiezen van een gerenommeerde fokker is waarschijnlijk het eerste wat je moet doen.

Poedels zijn zeer intelligent en goed opgevoed pups. Deze hoektanden zijn bedoeld als binnenhuisdieren, vanwege hun grote aanpassingsvermogen en goede sociale vaardigheden.

Het maakt niet uit of het een Standaardpoedel of een Dwergpoedel is – ze delen allemaal dezelfde waarden en hebben vrijwel hetzelfde temperament. Het is jouw taak om hun welzijn te handhaven en een veilig, verzorgend thuis te bieden.

Zodra u een fokker kiest wiens specialiteit het is om een goed opgevoede puppy af te leveren, is het grootste deel van uw werk al gedaan. Waarom? Nou, simpelweg omdat het feit dat Poedels een vroege socialisatie training vereisendie in de eerste weken van het leven van Poedels wordt toegepast.

Als je in het middenwesten van de Verenigde Staten woont, is dit een geweldige kans om de 9 beste Poedelfokkers in Ohio te bekijken. Ze zijn gewoon de beste in het bedrijfsleven en ze hebben geen rode vlaggen waar u zich zorgen over moet maken!

Inhoud

toon

Poedel Puppies Te koop in Ohio

portret van een dwergpoedel

Er zijn verschillende dingen die een goede poedelpup verkopen. De eerste, en waarschijnlijk de belangrijkste, is a gezondheidsgarantie. Hoewel Poedels een van de gezondste hondenrassen ter wereld zijn, zal elke gerenommeerde fokker regelmatig gezondheidstests uitvoeren en Poedels onderwerpen aan regelmatige dierenartscontroles.

Als u eenmaal besluit zaken te doen, zorg er dan voor dat de fokker minstens een jaar gezondheidsgarantie biedt. Verder, AKC geregistreerde poedels zijn altijd de beste optie. Deze honden zijn betrouwbaar, en hun fokkers worden regelmatig gecontroleerd door de Amerikaanse Kennel Club.

Als het gaat om Poedelfokkers in Ohio, onderscheiden deze 9 Poedelfaciliteiten zich door hun fokprogramma, de hoge kwaliteit van hun Poedels en de gezondheid van hun pups.

Het enige wat je besluiteloos zal maken is of je een Standaard, Miniatuur, of een Toy Poedel. Maar, dat is gewoon een zoete kwelling!

Laten we nu een langzame tour maken door de Poedel fokkers uit Ohio!

1. Gold Star Family Poedels, Northeast Ohio

standaard poedel

Gold Star Family Poodles is een in het noordoosten van Ohio gevestigde fokker. De fokker verkoopt Standaard Poedels en Goldendoodlesook! De fokker is geen Toy, Miniature, of Moyen Poedel fokker.

Al hun puppies komen met een gezondheidsgarantie en genetische garantiewat Gold Star Family Poodles tot een van de meest gerenommeerde fokkers in Ohio maakt.

De pups komen in verschillende vachtkleuren, zoals wit, zwart, abrikoos, of parti-color. De fokker heeft meer dan 15 jaar fokkerij ervaring.

Deze prachtige puppy faciliteit biedt ook een verzendoptie, die kost tussen $300 en $400. Puppies die bij GSFP worden grootgebracht zijn familie huisdieren, gesocialiseerd om binnen te zijn, en hun gehoorzaamheidstraining is van jongs af aan doorgevoerd.

Om een puppy aan te vragen, moet je een profiel aanmaken op hun officiële website. Nadat u klaar bent met het online aanvraagformulier, is de volgende stap het betalen van een aanbetaling voor de aankoop. U krijgt bericht zodra de pups klaar zijn om opgehaald te worden.

Mijn suggestie is om je te haasten en je plek te reserveren, want de wachtlijsten kunnen lang zijn.

Locatie: Noordoost Ohio, OH

Telefoonnummer: (330) 432-9218

Email: [email protected]

Website: Gold Star Familie Poedels

2. Buckeye Doodles En Poedels, Chillicothe

twee speelgoed poedel honden

Buckeye Doodles is de AKC geregistreerde fokker gevestigd in Chillicothe, centraal Ohio. De fokker heeft een OFA (Orthopedische Stichting voor Dieren) certificaat voor het fokken van gezondheid geteste pups. De certificering is een enorm voordeel en plaatst Buckeye Doodles helemaal bovenaan de lijst van beste poedelfokkers in Ohio.

Alle pups worden verkocht met de gezondheidsgarantie en hun bloedlijn is iets waar u zich geen zorgen over hoeft te maken. Alle Poedels, Bernedoodles, en Goldendoodles worden opgevoed als familie huisdieren, wat betekent dat ze van jongs af aan worden gesocialiseerd.

De fokker doet veel moeite om de pups goed op te voeden. Er wordt veel liefde geïnvesteerd in het fokprogramma, en alle pups krijgen evenveel aandacht. Pups worden ook gechipt.

Puppies worden opgehaald als ze 6-7 weken oud zijn.. De aanbetaling voor aankoop is $300. Poedels worden opgevoed op een Puppy Culture programma, wat de fokker de geloofwaardigheid geeft om een van de beste Poedelfokkers in Ohio genoemd te worden.

De honden komen met een twee jaar gezondheidsgarantie. De prijs varieert op basis van het puppy ras, grootte en kleur. Zodra u een aanbetaling doet, zal het ras u op een wachtlijst zetten. Dit kan enige tijd duren, maar er wordt regelmatig informatie over nieuwe nesten bijgewerkt op de officiële website. Zorg ervoor dat u de pagina tijdig bezoekt.

Locatie: Chillicothe, OH

Telefoonnummer: (740) 352-8254

Email: [email protected]

Website: Buckeye Doodles en Poedels

3. Simon’s Poedels En Doodles, Fremont

miniatuur poedel

Dit is de faciliteit die AKC geregistreerde Standaard, Miniatuur en Toy Poedels van goede komaf. Simon’s Poodles And Doodles verkopen pups met een jaar gezondheidsgarantie tegen erfelijke ziekten.

Een micro-chipping optie is beschikbaar voor een extra vergoeding.! De PayPal optie is beschikbaar voor degenen die de voorkeur geven aan deze betaalmethode.

Alle pups worden geleverd met verwijderde wolfsklauwen en ook het couperen van de staart van Poedels is een standaardprocedure. De fokker biedt beperkte en volledige AKC documentatie over puppies. De eerste is voor gezelschapsdieren, en de laatste heeft betrekking op pups die deelnemen aan hondenshows.

Deze gezonde pups zijn uitstekende familiehonden, omdat ze veel aandacht en liefde krijgen. De fokker zorgt voor hun welzijn, evenals voor de groeigrafiek van de Poedels. Vaccinatie en ontworming is een must bij deze poedelfokker.

Alle puppy documentatie is beschikbaar zodra u uw huisdier gaat ophalen. De openbaarmaking van informatie is op een hoog niveau, en de transparantie van deze fokker is een van de belangrijkste redenen waarom u Simon’s Poedels eens zou moeten proberen!

Locatie: Fremont, OH

Telefoonnummer: (419) 603-8203

Email: [email protected]

Website: Simon’s Poedels en Doodles

4. Viering Poedels En Doodles, Columbus

speelgoedpoedel die een harnas draagt

Dit is een kleine poedel en Bernedoodle faciliteit gevestigd in Columbus, Ohio. De fokker verkoopt Toy, Mini, en Standaard Poedel pups, evenals F1 en F1B Bernedoodles en Goldendoodles van alle maten.

Het voordeel van deze kweker is dat alle pups zijn voorgetraindals de fokker vroege gehoorzaamheid, socialisatie, en krat training.

Dit is een enorme bonus voor het totale fokprogramma, en een van de redenen waarom Celebration Poedels en Doodles een van de beste in de business is.

Deze fokker prefereert dat alle puppies persoonlijk worden opgehaald. omdat hij toekomstige huisdiereigenaren het liefst persoonlijk ontmoet. CPD wil er zeker van zijn dat een toekomstig gezin geschikt is voor hun Poedelpups, wat hun toewijding aan en liefde voor deze hoektanden toont.

Columbus is niet zo ver weg van Cleveland, Dayton, of Cincinnati, wat de niet-verzendoptie redelijk maakt.

De Poedel, Bernedoodle, en Goldendoodle voedingstabel wordt zorgvuldig gecontroleerd gedurende de eerste weken van hun leven. Poedels zijn over het algemeen gezonde pups, maar ze vereisen kwaliteitsvoeding en een goed georganiseerd voedingsschema.

Alle informatie over toekomstige nesten is beschikbaar op de officiële website van CPD.

Locatie: Fremont, OH

Telefoonnummer: (419) 603-8203

Email: [email protected]

Website: Simon’s Poedels en Doodles

5. Heavenly Poodles, Galloway

speelgoedpoedel in een veld

De meest populaire puppy in Heavenly Poodles is de rood, Standaard Poedel pup. Dit is een prachtig ras met een uitstekende bouw, dat ook een fantastisch gezinslid is. Heavenly Poodles is een in Galloway gevestigde faciliteit. James, de manager, fokt uitsluitend Standard Poodles.

Mensen verwarren soms Standaard en Reuzenpoedels, maar dat is praktisch hetzelfde. Reuzenpoedels zijn meestal gewoon de grotere versie van Standaard Poedels, maar ze vormen niet het hele nieuwe ras.

De standaard aankoopprocedure vereist een $200 aanbetaling, en de totale prijs van Poedels draait om $2500 en $3000. De fokker biedt een verzendingsoptie, ook!

Drie factoren die de prijs bij Heavenly Poodles beïnvloeden zijn grootte, kleur en persoonlijkheid. Hoewel Poedels over het algemeen intelligente pups zijn die gemakkelijk door het trainingsproces gaan, zijn er sommige pups die een betere natuurlijke persoonlijkheid hebben dan anderen.

Dit is een enorme factor bij het vormen van een prijs.

Een van de grootste redenen om Heavenly Poodles te vertrouwen is een 15 jaar lange ervaring periode in deze business. U kunt de getuigenissen op de officiële HP pagina bekijken en zien waarom dit een van de grootste Poedelfokkers in Ohio is!

Locatie: Galloway, OH 43119

Telefoonnummer: (614) 419-1781

Email: [email protected]

Website: Hemelse Poedels

6. Raspberry Woods Standaard Poedels, Middle Point

standaard poedel lopen

Raspberry Woods Standard poedels is gespecialiseerd in het fokken van Abrikoos en Rood Standaard Poedels. Deze gezonde Standard Poodle pups zijn prachtig in hun uiterlijk en maken de beste vrienden van de families.

De fokker verkoopt zowel pups als volwassen Poedels, waardoor de prijs varieert. Alle pups zijn zindelijk, wat een Poedel van nature heeft, aangezien Poedels een van de gemakkelijkste honden zijn om zindelijk te maken.

Alle honden worden van jongs af aan gesocialiseerd, en de gehoorzaamheidstraining wordt ook in de vroege puppytijd toegepast.

De fokker biedt een twee jaar gezondheidsgarantie voor alle pups, want Poedels zijn genetisch getest en worden regelmatig door de dierenarts onderzocht.

De vaccinatie en ontworming zijn inbegrepen in de totale prijs, evenals reguliere AKC documentatie. Pups worden geleverd met gecoupeerde staarten en verwijderde wolfsklauwen, en dit is een praktijk voor alle Poedelhonden bij Raspberry Woods.

Naast deze dingen, zal de fokker u voorzien van een halsband en een pak hondenvoer dat Poedelpuppy’s in de inrichting eten. Dit is om u te helpen uw puppy aan uw huis aan te passen en het overgangsproces te vergemakkelijken.

De pups worden uitsluitend persoonlijk opgehaald. De aanbetaling is $400 en wordt niet terugbetaald.

Locatie: Middle Point, OH

Telefoonnummer: (419) 968-2577

Email: [email protected]

Website: Raspberry Woods Standaard Poedels

7. Fourpoints Poodles, Wilmington

schattige speelgoed poedel hond

De fokker heeft twintig jaar ervaring met Poedel pups.

Fourpoints Poedels rassen Speelgoed Poedels uitsluitend. Het gewicht van de pups schommelt rond 3 tot 9 pond. Hoewel Toy Poodles een van de gezondste pups ter wereld zijn, vereisen ze een hoogwaardige voeding en een zorgvuldige controle van hun groeigrafiek.

Juiste voeding en hoe vaak u uw hond uitlaat zijn twee fundamentele manieren om uw puppy binnen de standaard groeiratio te houden.

Dit is te wijten aan het feit dat Toy Poodles gemakkelijk in gewicht kunnen toenemen, en overgewicht is een aandoening die leidt tot andere potentiële ziekten, zoals diabetes.

Alle pups zijn AKC geregistreerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de betrouwbaarheid van de pups. De fokker biedt een verzendoptie, die staat rond $400. De aanbetaling die u voor de aankoop moet doen is $300.

De normale prijs van Toy Poodle puppies in deze faciliteit is tussen den $1000 en $4000. De prijs hangt af van de kwaliteit, grootte en kleur.

De fokker biedt een terugbetaling aan als bij de pup een erfelijke gezondheidstoestand wordt vastgesteld. Echter, alle honden komen met een gezondheidsgarantie want ze worden regelmatig getest. Ontworming en vaccinatie is bij de prijs inbegrepen.

Voor meer informatie kunt u de fokker elk moment van de dag mailen. Fourpoint Poodles zal graag al uw vragen beantwoorden.

Locatie: Wilmington, Oh 45177

Telefoonnummer: (937) 971-9140

Email: [email protected]

Website: Fourpoint Poedels

8. Ohio Standaard Poedels, Galloway

zwarte standaard poedel

Ohio Standard Poodles is een poedelhuis uit Galloway. Deze fokker verkoopt Standaard Poedels uitsluitenden hun prijs varieert op basis van kwaliteit en kleur.

Er zijn verschillende manieren om uw pup bij OSP op te halen. De meest wenselijke is persoonlijk, maar de fokker biedt een grondtransport, of een Flight Nanny optie, ook! De vervoerskosten zijn niet inbegrepen in de totale prijs van een puppy.

Een gezondheidsgarantie maakt deel uit van de standaard fokprocedure, omdat pups DNA getest en regelmatig gecontroleerd door een dierenarts. Ohio Standard Poodles biedt een overvloed aan diensten en informatie die u kunt vinden op hun officiële website.

De fokker zal u instrueren over hoe u uw puppy moet verzorgen, evenals welke voeding het beste is voor het Poedelras.

Poedels hebben een bovengemiddeld IQ van een hond, wat dit ras uniek en gunstig maakt om als gezinshuisdier te hebben.

Het zijn uitstekende menselijke metgezellen, maar ze kunnen ook geweldige therapiehonden zijn. Poedels die in deze instelling worden grootgebracht zijn goed opgevoed rond kleine kinderen, en pups worden ook aanbevolen voor mensen die voor het eerst een hond nemen.

De fokker geeft de voorkeur aan de ENS (Early Neurological Stimulation) methode en de socialisatietraining vanaf de vroege puppytijd.

Locatie: Galloway, OH

Telefoonnummer: (419) 612-8996

Email: [email protected]

Website: Ohio Standaard Poedels

9. Keepsake Goldendoodles, Bernedoodles en Poedels, Norton

speelgoedpoedel in de tuin

Deze fokker heeft waarschijnlijk een van de beste webpagina’s die een overvloed aan informatie biedt over hoe je een goede pup kunt opvoeden. Als je eenmaal op de website bent, zul je versteld staan van hoeveel educatief materiaal er te vinden is.

Dit is een fokker uit Norton die Poedels, Goldendoodles en Bernedoodles fokt. De fokker heeft OFA en Good Dog certificaten, wat hen een van de beste Poedelfokkers in Ohio maakt.

Pups zijn AKC geregistreerd en de fokker zorgt ervoor dat ze van jongs af aan gesocialiseerd worden. Hoewel Poedels van nature intelligente en goed opgevoede puppy’s zijn, kwalificeren ze soms onder de agressieve hondenrassen, vooral als het ras niet tijdig wordt getraind.

De borg die je moet betalen nadat je het aanvraagformulier hebt ingevuld is $400. De prijs zal rond de 3000 tot 4000 dollar liggen. Dat hangt af van het ras dat u kiest, de grootte, de kleur en de kwaliteit van de pup. Een gezondheidsgarantie is bij de prijs inbegrepen.

Pups zijn er in witte, chocolade, parti-color en tri-color varianten.

Locatie: Norton, OH

E-mail: [email protected]

Website: Keepsake Goldendoodles, Bernedoodles en Poedels

FAQs

persoon die een speelgoedpoedel vasthoudt

1. Hoeveel kost een poedel puppy?

De prijs van een Poedel is vaak een raadsel. Het begint bij $500 en kan oplopen tot $10000. Dit heeft tal van redenen, waaronder de kwaliteit van een fokker bovenaan de lijst staat.

Aan de andere kant zullen fokkers van speelgoedpoedels waarschijnlijk verschillen van fokkers van standaardpoedels in prijs, omdat de grootte een van de belangrijkste prijsbepalende factoren is als het gaat om poedels.

Gerenommeerde fokkers zullen waarschijnlijk een Poedel pup verkopen in de prijsklasse $2500-$4000.. Dit komt doordat een gezondheidsgarantie, vaccinatie en ontworming, hondenvoer, halsbanden en hondentraining bij de prijs zijn inbegrepen.

U kunt echter een Poedel pup vinden voor minder dan $2000, wat meestal het geval is bij achtertuinfokkers die geen AKC geregistreerde pups hebben. Dit is geen goede deal, omdat die fokkers u de gezondheid en de bloedlijn van een pup niet kunnen garanderen.

Ook zijn puppies die boven de $4000 in prijs gaan meestal puppies die gefokt zijn voor hondenshows, of hondenwedstrijden. Er wordt veel extra werk in deze pups gestoken en dan doel ik op extra training en verzorging.

2. Wat is de beste poedelhond?

Er bestaat niet zoiets als de beste Poedelhond. Alle Poedelpups hebben hun eigen voor- en nadelen.

Het is aan u om te beslissen welke Poedel maat het beste bij u past. Alle Poedel pups, Toy, Miniatuur, of Standaard, delen een aantal gemeenschappelijke waarden en zijn uitstekende familie honden.

Echter, om van uw Poedel pup de beste versie van zichzelf te maken, moet u zorgen voor een Poedel voedingsschema, dagelijkse trainingsroutine, socialisatie en gehoorzaamheidstraining, evenals ervoor zorgen dat de verzorging regelmatig gebeurt.

Tot besluit…

Er zijn 9 Poedelfokkers in Ohio die ervoor zorgen dat je meteen een Poedel pup wilt kopen! Dit komt door hun toegewijde werk en veel inzet die ze investeren in het fokken van deze prachtige pups.

Al deze negen fokkers zijn uitstekend in zaken, ze verkopen AKC geregistreerde Poedel pups in alle kleuren en maten, en ze bieden een gezondheidsgarantie.

De keuze is een zoete kwelling, want je zult van elk van hen genieten, zeker!

Lees volgende: Toy Cavapoo: De liefste van alle poedelmengsels