33 Ongelooflijke Rottweiler Mengelingen Voor Elke Rottie Liefhebber

33 Ongelooflijke Rottweiler Mixen Voor Iedere Rottie Liefhebber

Sharing is caring!

Wanneer iemand Rottweilers noemt, weet je dat het interessant gaat worden. Rotties zijn echt een van de meest veelzijdige grote honden die het allemaal kunnen: werken, hoeden, bewaken, knuffelen, spelen en rennen. Wat je ook maar wilt, een Rottweiler kan het moeiteloos.

Maar, hoe zit het met Rottweiler mixen? Zijn deze hybride honden net zo veelzijdig, intelligent en atletisch als raszuivere Rottweilers?

Oh, ja, dat zijn ze! Rottweiler mixen zijn intelligente honden die de kracht en loyaliteit van de Rottweiler ouders erven. Maar, deze pooches nemen ook enkele van de beste kwaliteiten van andere ouderrassen in de mix.

Hier bij PupVine, gaan we je laten zien welke kwaliteiten Rottweiler mixen hebben en of ze wel of geen goede familie honden.

Inhoud

toon

Wat is een Rottweiler Mix?

Een Rottweiler mix is een hybride pup die meestal twee raszuivere ouderhondenrassen heeft: een Rottweiler, en een ander zuiver ras zoals bijvoorbeeld de Siberische Husky.

Dit wordt meestal een F1 Rottweiler mixwat betekent dat zowel raszuiver ouders zijn gekruist.

Maar een Rottweiler mix kan ook een interessante combinatie zijn van een rashond (de Rottweiler) en een gemengd ras (de Cavapoo, of een andere kruising).

Nu we de basis weten over Rottweiler mixen, is het tijd om je deze ongelooflijke hybride pups te laten zien!

1. Gouden Rottie

golden rottie wandelen in de natuur
Foto van: @bobbyjo_en_joejo

Ouderrassen: Golden Retriever en Rottweiler

Oldie Goldies maken elke hoektand kruising interessant en supervriendelijk. Dat is precies hoe een Golden Retriever x Rottweiler mix wordt beschreven.

Ter referentie, aspirant Golden Rottie hondeneigenaren kunnen antwoorden vinden op hoe groot deze gemengde pups gaan worden via Golden Retriever en Rottweiler groeidiagrammen.

Naast hun grote lichaam zijn Golden Rotties gekleurd in enkele van de mooiste tinten van hun Golden Retriever ouder.

2. Rottsky

rottsky mix hond kijkt in de camera
Foto van: @maiazota

Ouderrassen: Siberische Husky en Rottweiler

Maak kennis met een van de gedurfde en unieke Siberische Husky mixen – de Rottsky. Niet alleen erft deze schoonheid van een gemengd ras de betoverende blauwe ogen van de Husky ouder, maar hij erft ook de prachtige Rottweiler vachtkleuren.

De Rottsky is een uitgaande pup, maar het kan een beetje gereserveerd rond vreemden wat het een goede waakhond maakt. De Rottsky huilt als een Husky en blaft als een Rottie!

Het enige nadeel van het bezitten van een Rottsky is de hoeveelheid verharing van het Siberische Husky ouderras.

3. Labrottie

labrottie hond liggend op het gras
Foto van: @itsmegozer_labrottie

Ouderrassen: Labrador Retriever en Rottweiler

Iedereen kan het erover eens zijn dat Labrador Retriever honden en Rottweilers de beste canine companions. Nou, het blijkt dat Labrador Retriever mixen ook enkele van de beste honden zijn die er zijn.

De Labrottie is een goede hond met een zeer sympathieke persoonlijkheid. Hij is vriendelijk tegen andere mensen en dieren, maar alleen als hij goed gesocialiseerd is.

Wat zijn onderhoud betreft, zal de Labrottie het goed doen met regelmatig borstelen om vuil en afval te verwijderen, en af en toe een uitstapje naar de trimsalon voor een volledige Labrottie make-over.

4. Duitse Rottie

duitse rottie liggend op het gras
Foto van: @koda_bearweiler

Ouderrassen: Duitse Herder en Rottweiler

De Duitse Herder Rottweiler mix erft zijn sterke werklust die wordt ondersteund door zijn gespierd lichaam en eindeloos uithoudingsvermogen.

De Duitse Rottie kan een middellange vacht hebben of een lange vacht als de ouder Rottweiler langharig is.

Houd er rekening mee dat de Duitse Rottie een zeer grote hond is die kan lijden aan ontwikkelingsgerelateerde gezondheidsproblemen zoals heupdysplasie.

5. Sint Weiler

saint weiler liggend in het gras
Foto van: @akenyangirl

Ouderrassen: Sint Bernard en Rottweiler

Niet alleen groeit de Sint Weiler uit tot een grote hond zoals zijn reusachtige Sint Bernard ouder, maar hij erft ook enkele van zijn fysieke kenmerken zoals veel Sint Bernard mixen doen.

Van Saint Bernard’s ongelooflijke vachtkleuren tot zijn hangende gezicht, een Saint Weiler erft een unieke uitstraling. Doordat zowel de Rottweiler als de Sint Bernard zeer snel groeien, zal de Sint Weiler pup binnen de kortste keren zijn volle omvang bereiken!

Een Saint Weiler gemengd ras aan uw zijde hebben betekent dat uw huis 24/7 beschermd is en dat u het meest liefdevolle en trouwe metgezel.

6. Boxweiler

boxweiler zittend buiten
Foto van: @levitheboxweiler

Ouderrassen: Boxer en Rottweiler

Van alle Boxer mixen is de Boxweiler onze favoriet. Waarom? Omdat hij de Goofy kant van de Boxer terwijl hij die alert en beschermende Rottweiler eigenschappen.

Bovendien helpt het mengen van een brachycephale hond zoals een Boxer met een Rottweiler de snuit te verlengen. Dat betekent dat de Boxweiler geen ademhalingsproblemen heeft zoals de raszuivere Boxer.

De raszuivere Boxer is een middelgrote hond, dus de Boxweiler wordt misschien niet zo groot als zijn Rottweiler ouder. Overweeg dus om de Boxweiler te voeren wat u een raszuivere Boxer zou voeren.

7. Aussierottie

aussierottie in de woonkamer
Foto van: @thor_davis0607

Ouderrassen: Australische Herder en Rottweiler

Er is maar één woord om de Australian Shepherd Rottweiler mix te beschrijven – schattig! We weten allemaal dat Aussies een van de meest prachtige honden zijn.of het nu een blue merle of een red merle Aussie is.

Nu kan een Aussierottie alle kleuren van de Australian Shepherd erven, maar hij zal waarschijnlijk de zwarte en mahonie tinten van de Rottweiler ouder erven.

Door zijn zwarte en mahonie vachtkleur met een duidelijke witte borst, doet de Aussierottie denken aan de zwarte Australian Shepherd.

De Aussierottie erft waarschijnlijk een dubbele vacht die matig kan verharen zoals de Australian Shepherd en de Rottweiler ouder.

8. Rotthond

rotthond hond liggend op het tapijt
Foto van: @ellexdeus

Ouderrassen: Basset Hound en Rottweiler

Als het gaat om Basset Hound mixen (en die zijn er genoeg), erven de meeste pups de korte poten door het dwerggen dat Basset Hounds dragen.

Rottweilers worden meestal gemengd met raszuivere Basset Hounds van standaard formaat, maar er zijn gevallen waarin Rotts worden gemengd met miniatuur Basset Hounds. Vanwege het verschil in grootte verdienen miniatuur Rottweilers in die gevallen de voorkeur.

De Rotthound groeit uit tot een luie en aanhankelijke middelgrote hond met een zeer uniek uiterlijk.

9. Mastweiler

mastweiler liggend in de tuin
Foto van: @beauthemastweiler

Ouderrassen: Bull Mastiff en Rottweiler

Wanneer deze krachtige mix pup volgroeid is, kan hij een enorme omvang bereiken. 120 pond en 26 inch! Dat is als het meer neigt naar de Bull Mastiff ouder.

Een andere eigenschap die de Mastweiler erft is een aantal van de prachtige Bull Mastiff vachtkleuren die zijn verschijning des te intimiderender maken.

U kunt van een Mastweiler verwachten dat hij een omvangrijke en gespierde hond die waarschijnlijk veel hondenvoer van hoge kwaliteit nodig heeft om zijn grote lichaam gaande te houden.

Vanwege de hoge Bull Mastiff prijs, kan de Mastweiler pup duurder zijn in vergelijking met andere Rottweiler mixen.

10. Pitweiler

pitweiler hond ligt buiten
Foto van: @scoobyscoutsnax

Ouderrassen: Pitbull en Rottweiler

Stap opzij, want de Pitweiler is in de stad! De Rottweiler Pitbull mix is zeker een unicum. Het is een combinatie van twee honden die vaak verkeerd begrepen worden als agressieve hondenrassen. Dit komt meestal door hun grote omvang en hoge prooidrift.

De Pitweiler zal hoogstwaarschijnlijk de hoge prooidrift erven. Maar, met vroege socialisatie, regelmatige training, dagelijkse bewegingen positieve versterking, zal de Pitweiler een prachtig huisdier zijn.

Met een Pitweiler krijgt u een energieke hond en een geweldige familiehond, mits goed opgeleid.

11. Cockweiler

cockweiler staand op de weg
Foto van: @world.of.alfie

Ouderrassen: Cocker Spaniel en Rottweiler

Zowel de Amerikaanse als de Europese Cocker Spaniel hond kunnen een ouder zijn van de Cockweiler pup. Rottweilers zijn groter dan standaard Cocker Spaniels en daarom zijn miniatuur Cocker Spaniels uit de fok.

De Cockweiler groeit uit tot een middelgrote hond die maximaal weegt 85 pond weegt. De grootte van een Cockweiler is echter altijd een schatting, omdat je nooit zeker weet hoe groot de mix pup zal worden.

Zowel Rotts als Cocker Spaniels worden bestempeld als agressieve honden, en ik weet niet zeker waarom. Het moet het geblaf van de Cocker Spaniel zijn dat mensen tot deze misvatting brengt.

12. Franse Bullweiler

franse bullweiler liggend op de veranda
Foto van: @millyfromtheblock207

Ouderrassen: Franse Bulldog en Rottweiler

Oui, oui! Franse Bulldog mixen zijn super leuke en verrassend slimme honden die onze harten veroveren met hun borrelende ogen en puntige oren. Om nog maar te zwijgen van de prachtige Franse Bulldog kleuren die deze pups erven. Een van hen die alle aandacht trekt is de Franse Bullweiler.

De Franse Bullweiler erft de gezicht en lichaamstype van een Frenchie, vachtkleuren en patronen van een Rottweiler ouder.

De Frenchbullweiler lijkt op een zwarte Franse Bulldog met een snufje Rott!

13. Nieuw Rottland

nieuwe rottland hond in de natuur
Foto van: @peggy_the_newrottland

Ouderrassen: Newfoundland en Rottweiler

Nee, New Rottland is geen land, het is een van de pluizige Newfoundland mixen! De New Rottland is een leuke mix tussen twee zeer grote hondenen daarom noemen we deze hond vaak een zachte reus.

De zachtheid van de New Rottland komt van beide ouderrassen. Maar, als hij meer neigt naar de Newfoundland, gaat hij zich gedragen als een gigantische schoothond!

De New Rottland komt meestal in het zwart, maar hij kan enkele van de unieke Newfoundland kleuren erven.

14. Beagweiler

beagweiler hond die op deuren staat
Foto van: @maddie_de_beaglemix

Ouderrassen: Beagle en Rottweiler

De Beagweiler is net zo leuk als het klinkt. Deze Rottweiler mix ras is uitgaand en aanhankelijk, maar zijn hoge prooidrift en een sterk reukvermogen maak de Beagweiler een beetje ondeugend. Daarmee bedoel ik dat Beagweilers van het hek kunnen springen om de geur te volgen die ze net hebben opgepikt!

Het kan ook een beetje moeilijk zijn om een Beagweiler te trainen en daarom moet je investeren in een goed Rott of Beagle tuig, afhankelijk van de grootte van deze mix pup.

Aangezien Rotts en Beagles gefokt zijn voor verschillende dingen, is de Beagweiler een vveelzijdig ras.

15. Borderweiler

borderweiler liggend in de sneeuw
Foto van: @porschaspaws

Ouderrassen: Border Collie en Rottweiler

Als je twee van ’s werelds slimste hondenrassen combineert, krijg je een Borderweiler. Deze ongelooflijke pup erft de hersenen en schattige vachtkleuren van de Border Collie en Rott ouder.

Naast zijn prachtige uiterlijk is de Borderweiler een hardwerkende hond die dagelijks beweging en kwaliteit nodig heeft. mentale stimulatie zoals alle slimme Border Collie mixen doen. Als hondeneigenaren Borderweilers niet op tijd socialiseren, kunnen ze blaffen als Border Collies en agressief gedrag krijgen als Rotts.

16. Dachsweiler

dachsweiler liggend op tafel
Foto van: @the_marvelous_miss_mapey

Ouderrassen: Teckel en Rottweiler

Langharige, kortharige of ruwharige Teckels, ze kunnen allemaal worden gemengd met een raszuivere Rottweiler om de enige echte teckel te ontwikkelen.

Teckels worden vrij lange, maar over het algemeen kleine honden. Alle teckelmengsels, inclusief de teckelweiler, erven de dwerggroei gen dat hun benen zo kort maakt als het humeur van je baas!

De Dachshweiler is een energieke hond, maar kan net als zijn teckelouder een beetje behoeftig zijn. Zorg er dus voor dat u veel tijd doorbrengt met uw teckelpup!

17. Peiweiler

peiweiler liggend op het gras
Foto van: @hudson.rottpei

Ouderrassen: Shar Pei en Rottweiler

Als je een langharige Rott combineert met een Shar Pei met een berenmantel, krijg je een zeer pluizige Peiweiler. Zelfs als hij niet pluizig is, is de Peiweiler een prachtige pup die sommige van de handtekening Shar Pei kleuren en rimpels.

De Peiweiler gaat ook onder de naam Rott-Pei, en in tegenstelling tot andere Shar Pei mixen, kan hij een meer beschermend mix pup als gevolg van de fusie van Pei en Rott genen.

Een beetje zware socialisatie en dagelijkse training is voldoende om de perfecte Peiweiler groot te brengen!

18. Rottle

rottle mix hond liggend in het gras
Foto van: @nicolebeyerr

Ouderrassen: Poedel en Rottweiler

Rottweiler mixen zijn nog schattiger geworden met de Rottie Doodle! Of Rottle, of hoe je deze mix pup ook wilt noemen. Eén ding is zeker – de Rottle behoort tot de slimste en stoerste Poedelmixen.

De raszuivere Rottweiler wordt gewoonlijk gemengd met een standaard Poedel en daarom zullen de Rottle nakomelingen geen mini Doodle zijn. In plaats daarvan wordt het een vrij grote hond.

19. Rottmatiër

rottmatische mix hond op het strand
Foto van: @dogtorwatsychops

Ouderrassen: Dalmatiër en Rottweiler

Liefhebbers van pootjes worden verrast door de Dalmatische Rottweiler mix die wat aan de energiearme kant blijkt te zijn. Dit is echter zelden het geval, want zowel Rotts als Dalmatiërs houden van veel te bewegen.

Als de Rottmatiër een witte Rottweiler ouder en een Dalmatiër heeft, is de kans groot dat deze mix pup kenmerkende vlekken en stippen krijgt. Hij kan ook blijven zwart en mahonie zoals de Rott, maar gezien de verscheidenheid aan Dalmatische vachtkleuren, gaat de Rottmatiër tot de gevlekte hondenrassen behoren.

20. Rotterman

rotterman hond staand in het veld
Foto van: @tyson.thepooch

Ouderrassen: Doberman Pinscher en Rottweiler

Doberman en Rottweiler honden zijn look-alikes in de hondenwereld en daarom is de Rotterman een van de honden die op Dobermans lijken.

Vanwege het feit dat de zwarte vacht dominant is in beide ouderrassen, is de Rotterman waarschijnlijk een black and tan of zwart-mahonie hond. Dus, ongeacht of de Rottweiler ouder wordt gekruist met een fawn Dobie, blauwe, of rode Doberman, de Rotterman nakomelingen zullen waarschijnlijk een zwarte pup.

Naast zijn krachtige uiterlijk, maakt de Rotterman een verbazingwekkend waakhonden een geweldige familie hond.

21. Rottgi

rottgi hond in een wandeling
Foto van: @mjperrun

Ouderrassen: Corgi en Rottweiler

De Rottgi is een energieke hond die veel liefde te geven heeft aan zijn gezinsleden. Hij is trouw maar soms, kan de Rottgi zijn een beetje afstandelijk zoals de meerderheid van de Corgi mixen.

Rottgi vertoont ook ongelooflijke bewakings- en hoedenvaardigheden. Ik bedoel, waar zijn Corgi’s eigenlijk voor gefokt?

Wanneer goed opgeleid, zal de Rottgi een prachtige familiehond zijn die met iedereen overweg kan!

22. Rotthuahua

rotthuahua mix hond in deuren
Foto van: @mishime44

Ouderrassen: Chihuahua en Rottweiler

Ja, het is mogelijk om een Chi en een Rott te kruisen om een Rotthuahua mix pup te krijgen! Tot onze verrassing is deze kleine hond zo fel als een Chihuahua en zo beschermend als een Rottweiler.

Zowel Rotts als Chihuahuas zijn berucht omdat ze agressief zijn, dus de Rotthuahua hondeneigenaren moeten het tegendeel bewijzen door deze hond te socialiseren en te trainen!

23. Mopshond

mopshond zittend op de tuinstoel
Foto van: @marvelousmerlot

Ouderrassen: Mopshond en Rottweiler

Ook al is zijn Rottweiler ouder een hardwerkende hond, je moet niet verwachten dat een Pugweiler dat ook is, noch moet je verwachten dat een Mopshond mix dat is! Maar, de Puggweiler mix pup zal uw aanhankelijk klein knuffelbeest die nooit van je zijde zal wijken!

Hoewel behoorlijk gezond, kan de Pugweiler enkele Mopshond huidproblemen erven, zoals huidplooi dermatitis en pyodermie.

24. Weiler Deen

weiler dog liggend op het gras
Foto van: @indy_weilerdanes

Ouderrassen: Duitse Dog en Rottweiler

De Duitse Dog is een zeer grote hond en daarom gaat de Weiler Dane naar behoorlijk groot, groot en zwaar worden – een echte gentle giant mix ras!

Wat hun temperament betreft, is de Weiler Dane een van de vriendelijkste en meest aanhankelijke Duitse Dog mixen!

25. Amerikaanse Bullweiler

amerikaanse bullweiler staand op het gras
Foto van: @tysonthebullweiler

Ouderrassen: Amerikaanse Bulldog en Rottweiler

American Bulldogs en Rottweilers zijn er in verschillende maten en vormen. De Amerikaanse Bullweiler is meestal een middelgrote hond die perfect is om u en uw huis te bewaken.

De Amerikaanse Bullweiler erft de beste kanten van beide ouderrassen – speelsheid, beschermendheid, genegenheid, trouw en toewijding.

26. Weimarrott

weimarrott hond liggend op het gazon
Foto van: @daffodil.the.weimarrott

Ouderrassen: Weimaraner en Rottweiler

Weimaraner mixen maken ongelooflijke pups, maar de Weimarrott is iets anders. Hoewel meestal zwart, kan de Weimarrot grijze tinten van de Weimaraner ouder erven.

Door zijn hoge energieniveau en hoge prooidrift, heeft de Weimarrott een goed dieet en regelmatige lichaamsbeweging om destructief en agressief gedrag te voorkomen.

27. Chowweiler

chowweiler in het park
Foto van: @wallybeardog

Ouderrassen: Chow Chow en Rottweiler

Sommige Chowweiler pups kunnen borstelige staarten hebben die omhoog wijzen, net als die van Chow Chows! Chowweilers kunnen zelfs de kenmerkende blauwe tongkleur van de Chow ouder erven.

De Chowweiler is een dapper en beschermend Rottie Chow Chow gemengd ras dat onvriendelijk kan zijn tegen vreemden. Dit maakt ze tot goede beschermers en uitstekende waakhonden.

Maar, Chowweilers moeten van jongs af aan gesocialiseerd worden!

28. Rottita

rottita mix hond die buiten staat
Foto van: @banetherottita

Ouderrassen: Akita Inu en Rottweiler

Wanneer Rottweiler of Akita fokkers deze twee intelligente honden combineren krijgen ze een ongelooflijke waakhond, a goofy partner in crime, een waakhond, en een trouwe harige vriendbekend als de Rottita.

De Rottita onderscheidt zich van andere Akita mixen omdat hij de hardwerkende persoonlijkheid van een Rottweiler, in plaats van de koppige kant van de Akita ouder. Maar, je weet nooit hoe Rottita’s persoonlijkheid naar voren komt!

29. Rottiecorso

rottiecorso zittend bij het meer
Foto van: @bambam.thedog

Ouderrassen: Cane Corso en Rottweiler

Een Rottiecorso maakt een combinatie van twee zeer beschermende en intelligente grote honden die er behoorlijk eng uitzien! Omdat het een grote hond is die overbeschermend kan worden, heeft de Rottiecorso een kwaliteitsharnas nodig dat gemaakt is voor Cane Corso of Rottweiler honden.

Hij erft de diepe oogkleuren van de Cane Corso en unieke vachtpatronen van de Rottweiler ouder.

30. Rotthoula

rotthoula hond zittend op houten vloer
Foto van: @winston__gram

Ouderrassen: Catahoula en Rottweiler

De Rotthoula is zo’n geweldige Rottweiler mix die elke taak aankan. De Rotthoula is ook een van de coolste hondenrassen die er zijn.

Als u wilt dat uw Rotthoula zijn volledige potentieel bereikt, dan raad ik u aan te beginnen met trainen en socialiseren als op de leeftijd van acht weken.

31. Shihweiler

shihweiler liggend op de veranda
Foto van: @de_shihweiler_gus

Ouderrassen: Shih Tzu en Rottweiler

De meeste pootliefhebbers denken dat Shih Tzu mixen kleine honden zijn, maar de Shihweiler mix pup kan worden behoorlijk grootvooral als het meer naar de Rott ouder neigt.

Ook al is deze hondencombinatie nogal vreemd, het blijkt een zeer easy-going pup die geschikt is voor nieuwe hondenbezitters.

32. Springer Rottie

springer rottie in de auto
Foto van: @mb.bros.universe

Ouderrassen: Engelse Springer Spaniel en Rottweiler

Engelse Springer Spaniels zijn de coolste onder de Spaniel hondenrassen, althans naar mijn mening. De Springer Rottie erft dubbele coole eigenschappen van beide ouderrassen.

Als u op zoek bent naar een energieke hond die een goede jager isdan is de Springer Rottie mix pup te overwegen!

33. Staffweiler

staffweiler in de tuin
Foto van: @arlo.diaries

Ouderrassen: American Staffordshire Terrier en Rottweiler

Hondenfokkers hadden echt een geweldig idee om deze twee ongelooflijke werkhonden te mengen om de Staffweiler te ontwikkelen. Het mengen van elk type Pit Bull met een Rottweiler bleek een geweldig idee omdat de Staffweiler een krachtige, maar aanhankelijke hond die van menselijk gezelschap houdt.

Naast zijn oogverblindende uiterlijk is de Staffweiler een hoge energie mix pup die veel beweging en vroege socialisatie nodig heeft.

Laatste woorden

Rotties zijn geweldige pooches die toegewijd zijn aan hun eigenaren en families. Rottweiler mixen erven alle geweldige eigenschappen van de Rottweiler en daarom zijn deze mix puppy’s zo populair worden.

Naast verschillende combinaties en uiterlijk, behoren Rottweiler mixen tot de gezondste gemengde rassen. Dit komt misschien als een verrassing omdat raszuivere Rottweilers bekend staan om hun gezondheidsproblemen.

Het kruisen van raszuivere Rotts met andere hondenrassen leidt tot de groter levensduur van Rottweiler mixen, die hand in hand gaat met de bekende hybride kracht die deze pups erven.

Heb je je favoriet gekozen Rottweiler mix? Zeker weten!

6 werkelijke soorten van Chihuahuas That Are Not Mixes

40 Rat Terrier Mixen waarvan je nooit dacht dat ze echt waren

Ontmoet 8 verbazingwekkende Nova Scotia Duck Retriever Tolling Mixen!