11 Beste Sable Duitse Herder fokkers in de VS

11 Beste Sable Duitse Herder fokkers in de VS

Sharing is caring!

Duitse herdershonden zijn mooie en hardwerkende honden die over de hele wereld populair zijn. Ze komen in vele variaties van vachtkleuren – van effen wit en zwart, tot rood en tan, en sable!

Een Sable kleur betekent dat het haar lichtere wortels heeft en donkerdere punten. Er zijn vele tinten sable vachtkleur, maar ze zijn allemaal prachtig en ze maken de GSD nog mooier.

Dus, kan ik in de VS een fokker vinden die gespecialiseerd is in het fokken van sable-kleurige Duitse Herders? Ook al scheiden veel fokkers de honden niet op kleur wanneer ze de puppies verkopen, er zijn enkele fokkers die erg trots zijn op het fokken van Sable GSD’s en ze scheiden van de andere honden die ze verkopen.

Dus, het antwoord op de vraag: kan ik Sable Duitse Herder fokkers vinden in de VS is -. ja!

Trouwens, hier is een lijst met de 11 beste Sable GSD fokkers, en ze richten zich allemaal op het fokken van de gezondste en mooiste Duitse Herder pups van sable vachtkleur in de VS.

Laten we meer over hen te weten komen.

Inhoud

toon

Sable Duitse Herder Puppies Te Koop In De VS

Sable Duitse Herdershonden zijn niet zeldzaam, maar toch is het moeilijk om een fokker te vinden die regelmatig een nestje sable-kleurige pups heeft.

De meeste fokkers richten zich op “standaard” rood en zwart of tan en zwarte Duitse Herders, en bieden slechts af en toe echte Sable GSD pups aan.

De reden hiervoor is het feit dat de American Kennel Club (AKC) de voorkeur geeft aan standaard rood-zwarte vachtkleuren. De AKC erkent en accepteert de sable vachtkleur, maar het is niet zo gewenst in Shows.

Maar echte hondenliefhebbers weten dat een hond niet AKC geprefereerd of zelfs maar geaccepteerd hoeft te zijn, om de mooiste hond van de hele wereld te zijn! Gelukkig zijn er echte hondenliefhebbers en gerenommeerde fokkers overal in de States die de schoonheid van Sable Duitse Herders erkennen.

Sommige van de 11 beste Sable Duitse Herder fokkers in de VS fokken werklijnen, en anderen fokken GSD’s om beschermhonden te zijn. Maar ongeacht het doel, het zijn allemaal professionele, gerenommeerde en verantwoordelijke fokkers.

1. True Haus Kennels, Oroville, CA

Sable Duitse Herder liggend op gras

De eigenaar van de True Haus Kennels uit Oroville in Butte County, CA is James Reed.. Hij fokt working line Sable Duitse Herders.

De meeste van zijn Duitse Herders zijn zwart sable vachtkleurig, maar hij heeft ook effen zwarte GSDs. Het zijn uitzonderlijke werkhonden die een goede socialisatie en training ondergaan. James Reed combineert het uiterlijk van de East Working Line met de werkkwaliteiten van de West Working Line GSDs.

True Haus Kennels Duitse Herders zijn goed getrainde honden met een uitstekend uiterlijk. Niet alleen zien deze honden er prachtig uit, maar ze zijn ook zeer gehoorzaam en vertonen alle positieve eigenschappen van een GSD – ze zijn loyaal, trainbaar, en hebben geweldige bewakingscapaciteiten..

De pups worden geleverd met een gezondheidsgarantie en met AKC registratie papieren. Je kunt de pup teruggeven als je niet tevreden bent, maar alleen als ze niet gesteriliseerd of gecastreerd zijn. Maar eerlijk gezegd – niemand heeft ooit een puppy aan James teruggegeven. Iedereen heeft een positieve ervaring met hem en zijn Duitse Herders.

Als u wilt een puppy reserverenmoet u een niet-restitueerbare aanbetaling van $300. Als u vragen heeft over de pups, de prijs, of de faciliteit waar de honden worden getraind en zich meestal bevinden, bel dan gerust James Reed.

U kunt hem ook mailen ([email protected]). In beide gevallen beantwoordt hij alle telefoontjes, e-mails en berichten.

Adres: 2280 Louis Ave, Oroville, CA 95966, Verenigde Staten

Telefoon: +15305345678

Website: True Haus Kennels

2. Gerdes Haus Kennels, McKinney, TX

Sable Duitse Herder zittend op een houten voetstuk

Dit is een familiebedrijf Kennel gelegen op 40 mijl van Dallas. Hun doel is om Duitse Herdershonden te produceren die de originele GSD’s behouden. Dat betekent dat ze ernaar streven om intelligente en betrouwbare Duitse Herders die tegelijkertijd ongelooflijke waakhonden en huisdieren zullen zijn.

Hun Sable Duitse Herders hebben een uitstekende bouw. Hun honden worden gebruikt door de politie, reddingsgroepen, brandweer…en vele andere gerenommeerde klanten. De honden van Gerdes Haus Kennels ondergaan een uitstekende training en socialisatie.

De honden staan voortdurend in contact met de eigenaren van de Kennels en andere medewerkers. Zij zorgen ervoor dat de honden gewend zijn aan geluiden, geuren, vreemden en verschillende dieren zoals katten of andere soorten huisdieren. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat u een echte familievriend meebrengt die klaar is om zich bij elk type gezin aan te sluiten.

De Gerdes Haus Kennels zijn het type Sable Duitse Herder fokkers die veel zorg besteden aan het maken van uitzonderlijke bloedlijnen klaar om gebruikt voor persoonlijke bescherming of zelfs een therapie hond. Welk type hond van dit ras u ook zoekt, ze hebben het.

Zoals de fokker voor hen, mengen ook zij de DDR (Deutsches Demokratische Republik) Duitse Herders met andere fokprogramma’s om uitzonderlijke honden te krijgen voor werk en gezelschap.

De honden van Gerdes Haus Kennels zijn OFA-getest en gecertificeerd en ze worden geleverd met een jaar gezondheidsgarantie.

Adres: 730 Overland Dr, McKinney, TX 75069, Verenigde Staten

Telefoon: +14694242077

Website: Gerdes Haus Kennels

3. Hayes Haus, West Newbury, MA

Sable Duitse Herder liggend op het gras en omhoog kijkend

De naam van de eigenaar is Brandon Hayes. Hij is niet alleen een van de meest gerenommeerde Sable Duitse Herder fokkers in de VS maar een trainer, honden gedrag specialist, en CGC Evaluator ook.

Hij fokt working-line Duitse Herders. Brandon is erg trots op zijn Duitse Herdershonden. Hij noemt ze zelfs één voor één in het “Over mij” gedeelte van zijn website. Je vindt er namen als Gitta vom Haus Barkley of soortgelijke namen.

Raak niet verward met de von en lange namen, dat zijn stamboomnamen van werkhonden die hij gebruikte om zijn GSD-bloedlijn vast te stellen. Zijn honden zijn van uitstekend temperament, structuur, intelligentie en gezondheid.

Brandon besteedt veel zorg aan het uitleggen van alles wat je moet weten over Duitse Herders, ongeacht de vachtkleur. Hij heeft het over de oorsprong van de GSD’s, hun aanleg voor bepaald gedrag en de verschillen tussen mannelijke en vrouwelijke Duitse Herders.

En, als je nog aanvullende vragen hebt, geeft hij graag antwoord op alle vragen. Als specialist in hondengedrag kunt u er zeker van zijn dat uw Sables goed gesocialiseerd en goed gehumeurd zullen zijn.

Adres: 159 Indian Hill St, West Newbury, MA 01985, Verenigde Staten.

Telefoon: +19783587672

Website: Hayes Haus

4. Bellevue Duitse Herders, Angels Camp, CA

Sable Duitse Herder zittend en kijkend naar de camera met uitgestoken tong

Dit is een kleine familiefokker uit Angels Camp. Dus, als je op weg bent naar de Jumping Frog Contest in Angels Camp en je houdt toevallig van Sable Duitse Herders, neem dan een kijkje bij de Bellevue GSD’s.

Ze hebben prachtige silver sable Duitse Herders. Soms hebben ze ook blauwe Duitse Herders, of lever en lila. Maar hun Sable GSD’s zijn adembenemend.

En ze zijn niet alleen mooi, maar ze zijn ook van uitstekend temperament en gezondheid. Bellevue GSD’s richten zich op het fokken “oude stijl” Duitse Herders. Dat betekent dat ze rechtere ruggen hebben en geen extreme hoekingen.

Ze zijn AKC geregistreerd, en ze zijn toegekend het Bred With Heart certificaat. Als u besluit een pup van hen te kopen, krijgt u ook een gezondheidscertificaat en een huisdierenverzekering totdat u uw verzekering krijgt.

Ze zijn open, gastvrij en een van de beste Sable Duitse Herder fokkers, niet alleen in Californië maar ook in de hele VS.

Adres: 1216 Claire Ave, Sacramento, CA 95838, Verenigde Staten

Telefoon: +19162157794

Website: Bellevue Duitse Herders

5. Ruskin House Of Shepherds, Ruskin, FL

Sable Duitse Herder liggend in veld

Ze hebben in de fokkerij gezeten sinds 1985. Ze zijn AKC gekeurd en goedgekeurd, en ze bieden alle soorten Duitse Herder vachtkleuren aan, inclusief de zilveren en zwarte sable vachtkleuren.

Maar als je andere GSD’s wilt bekijken, zoals de Panda Duitse Herder of de “standaard” red and tan – die hebben ze ook. Maar wij concentreren ons op hun prachtige sable-kleurige Duitse Herders.

Als u een puppy van hen koopt, krijgt u ook een gratis training.. Ook hebben ze bieden een korting van 10% aan alle veteranen, politieagenten of eerstehulpverleners. Als u geïnteresseerd bent in een van hun pups, kunt u alle beschikbare pups zien op hun website of u kunt hen bellen.

Ze hebben ook langharige Duitse Herders, ook in sable vachtkleuren. Dus, wat dan ook GSD die je in gedachten hebt, langharig of kortharig, sable of zwart – Ruskin House of Shepherds heeft ze.

Al hun honden hebben hun inentingen en ze zijn regelmatig ontwormd en behandeld tegen andere parasieten. De pups worden ook geleverd met een jaar gezondheidsgarantie. Over het algemeen zijn de honden die je van hen krijgt gezonde, mooie en gelukkige honden.

Adres: 1620 24th St SE, Ruskin, Florida 33570, Verenigde Staten

Telefoon: +19413212305

Website: Ruskin House Of Shepherds

6. West Coast German Shepherds, Sun City, CA

Sable Duitse Herder liggend en rustend

De eigenaar is Barbie DiBernardo en zij heeft meer dan 25 jaar gewerkt aan het fokken van de meest uitzonderlijke Sable Duitse Herders tot geweldige familiehonden.

Dus, ze fokt niet werklijnen maar familielijnen of showlijn honden. Barbie werkt samen met haar man Kip en haar zoon Aiden. Ze zijn allemaal betrokken bij het maken van gezonde GSD’s.

Alle honden van Barbie zijn OFA-getest en gecertificeerd. Ze zijn ook getest op Degeneratieve Myelopathie, evenals op DNA getest en vrijgegeven voor het MDR1 gen. Dit gen wordt verantwoordelijk geacht voor reacties op verschillende medicijnen.

Naast de reguliere vaccins en ontwormingsprogramma’s, hebben al hun honden een gezondheidsgarantie van 5 jaar, inclusief heup- en ellebooggarantie. De honden zijn een deel van het gezin en worden behandeld als familieleden.

Alle pups zijn goed gesocialiseerd. Ze worden van jongs af aan in contact gebracht met verschillende geuren, geluiden en situaties. Zo zorgen Barbie en Kip ervoor dat hun pups opgroeien tot rustige en zelfverzekerde honden zonder angstige of agressieve trekjes.

Adres: Sun City, Californië 92585, Verenigde Staten

Telefoon: +19517752534

Website: Westkust Duitse Herders

7. Odom’s Duitse Herders, Springtown, TX

Sable Duitse Herder wandelt in een weide

Ze zijn gespecialiseerd in DDR en Tsjechische Duitse Herdershonden. Ze hebben prachtige zwarte sable GSD’s, en je kunt zelf zien hoe mooi de honden zijn op hun Facebook profiel of hun officiële website.

Ze mogen dan gevestigd zijn in Springtown Texas, maar ze werken overal in de States – New York, Oregon, Arizona, Florida, enz.

De naam van de eigenaar is Dani Norman-Odomen deze fokker is in de business geweest sinds 1994. Ze hebben een Gefokt met hart certificaat, hun honden zijn getest op Degeneratieve Myelopathie, en OFA-getest en goedgekeurd.

Odom’s German Shepherds fokt Sable GSD’s met eigenschappen als hoge intelligentie, gehoorzaamheid, loyaliteit, en grote schoonheid. De honden zijn niet voor het werk maar voor de vrije tijd. Als u op zoek bent naar een Duitse Herder als huisdier, dan is Odom’s GSD’s een perfecte plaats om een uitzonderlijke Duitse Herder te vinden.

Ze staan terecht op de lijst van de 11 beste Sable Duitse Herder fokkers in de VS. Dani zorgt uitstekend voor de honden. Al haar honden zijn sable en ze hebben middellange tot lange vachttypes. Naast de officiële website kun je ook kijken op de AKC Marktplaats voor Odom’s GSD’s.

Adres: Springtown, Texas 76082, Verenigde Staten

Telefoon: +18175231332

Website: Odom’s Duitse Herders

8. Kreative Kennels, Oakdale, CA

Sable Duitse Herder rent over het veld met een speeltje in zijn bek

De eigenaar van de Kreative Kennels is Michael Osmundson. Deze fokker is alleen geïnteresseerd in Duitse Herders van de werklijn.

Eigenlijk, fokken en trainen ze regelmatig honden die bestemd zijn voor de politie.. Natuurlijk verkopen ze hun puppies ook aan particulieren. Maar je moet weten dat ze geen showhonden maken, maar werkhonden – bewakers, waakhonden, enz.

Alle Duitse Herders in de Kreative Kennels zijn getraind en gesocialiseerd van jongs af aan door het personeel en worden voortdurend blootgesteld aan verschillende geluiden en geuren, mensen en dieren.

Ze geven ze ook een rauw dieet voor Duitse Herders, en alle pups staan onder de constante zorg van de fulltime gezondheidsmanager. Alle honden gaan door noodzakelijke vaccinaties en een regelmatig ontwormingsproces.

Als u op zoek bent naar de beste Sable Duitse Herder fokkers die gespecialiseerd zijn in serieuze, intelligente, stabiele en moedige werklijn GSD’s – dan bent u bij Kreative Kennel aan het juiste adres!

Adres: 12730 Oakdale, Californië 95361, Verenigde Staten

Telefoon: +12096050068

Website: Kreative Kennels

9. Liebe Für Shepherds, Princeville, IL

Sable Duitse Herder zit verdrietig en kijkt naar de camera

Laat je niet misleiden door de Duitse taal voor je, dit is een volledig Amerikaanse fokker uit Princeville, Illinois. De naam van de eigenaar is Michael Smice, en hij heeft zwart sable Duitse Herders.

Michael Smice heeft dit prachtige hondenras gefokt sinds 2014. Al zijn sable honden zijn van donkerder pigment. Ze zijn AKC geregistreerd, en ze zijn gevaccineerd, ontwormd en regelmatig gecontroleerd door een erkende dierenarts.

De Duitse Herders van Liebe Für Herders zijn zeer goed gesocialiseerd. Ze zijn geweldig met katten, andere honden en zelfs geiten. U kunt het bewijs zien op hun AKC Marktplaats website – er is een schattige foto van een van de Duitse Herders met een geit.

De eigenaar en zijn familie zijn open over alle eigenschappen die dit hondenras kan hebben. Ze proberen voor niemand de waarheid te verbergen, ze zijn open en willen dat je weet wat voor hond je in je gezin krijgt. Een goede hond, maar ook een grote hond die verzorging nodig heeft.

Dus, maak jezelf en je Duitse Herder klaar voor het verharingsseizoen en zoek een goede borstel voor je GSD. Maar, als je vragen hebt over verzorging of wat te gebruiken bij de verzorging, is Michael er om antwoorden te geven.

Adres: Princeville, Illinois 61559, Verenigde Staten

Telefoon: +13096696786

Website: Liebe Für Shepherds

10. Sable Rock Duitse Herdershonden, Saint Peter, MN

Sable Duitse Herder staand op achterpoten

Ontmoet Jeremy en Callie Smuder. Zij hebben Sable Duitse Herdershonden gefokt en geshowd voor meer dan 20 jaar. Ze hebben drie kinderen die hen helpen met het bedrijf.

Ze hebben 7 hectare puur plezier voor honden om te verkennen.! Ze kunnen gaan rennen, wandelen, alle planten besnuffelen en socialiseren met andere dieren en huisdieren. En vergeet de kinderen niet! Zij zijn cruciaal in de vroege socialisatie van de hond.

Jeremy en Callie hebben prachtige rood sable Duitse Herders. Hun honden zijn AKC geregistreerd, en ze komen rechtstreeks van Europese bloedlijnen. Naast de verkoop van honden aan gezinnen en particulieren, zijn hun honden ook succesvolle therapie- en diensthonden geweest.

Natuurlijk, net als andere Sable Duitse Herder fokkers die we genoemd hebben, is Sable Rock GSDs een uitstekende fokker die uitzonderlijk goed voor alle honden zorgt. Alle pups en hun ouders zijn gezond en gelukkig.

Jeremy en Callie Smuder hebben een AKC Fokker van Verdienste certificaat. Maar ze zijn niet geïnteresseerd in het verkopen van de honden zonder te letten op waar ze heen gaan. Jeremy geeft om waar zijn honden heen gaan. Als hij zich om welke reden dan ook ongemakkelijk voelt, heeft hij het volste recht de verkoop van de hond te weigeren.

Adres: Saint Peter, MN, Verenigde Staten

Website: Sable Rock Duitse Herdershonden

Email: [email protected]

11. Spotted Fever Ranch, San Acacio, CO

Sable Duitse Herder pup geniet van het groene gras

Rick en Pat Binger zijn de eigenaren van de Spotter Fever Ranch en de Sable Fever Shepherds. In principe hebben ze een ranch met paarden en andere dieren, en ze fokken ook Sable Duitse Herders, maar ze zijn zo trots op hun GSD’s dat ze besloten een speciale naam te maken.

De Bingers hebben Sable Duitse Herders gefokt… sinds 1999. Ze hebben slechts een nest per jaar, dus als je een pup wilt zul je op een wachtlijst.

Al hun honden zijn van de Tsjechisch bloedlijn en zijn geïmporteerd. Ze importeerden hun eerste honden omdat ze de heup- en elleboogproblemen die Amerikaanse bloedlijnen hebben wilden vermijden.

Hun honden zijn ook DNA getest en goedgekeurd. En ze zijn prachtig! De honden hebben een grote plek om te rennen, te spelen en te werken! Hun Duitse Herders helpen zelfs met het hoeden van de schapen op de boerderij. Maar ze hebben bewezen ook goed te zijn in andere taken. Sommige van hun honden werden waakhonden, therapiehonden, zoek- en reddingshonden, enz.

Als je vragen hebt, kun je ze mailen. ([email protected]) of een telefoontje plegen. Zij staan klaar om al uw vragen over het ras, hun honden, het fokprogramma en de prijs te beantwoorden.

Adres: Sanford, Colorado 81151, Verenigde Staten

Telefoon: +19709807652

Website: Spotted Fever Ranch

Wat is de prijs van de Sable Duitse Herder?

Dit hondenras is een filmster, het zijn uitstekende waakhonden, en familie huisdieren – ze zijn uitstekend in bijna alles! In één woord, ze zijn erg populair!

Met zo’n populariteit zijn er dus veel GSD-fokkers in de VS. Maar ook al zijn er veel GSD fokkers, er zijn niet veel Sable Duitse Herder fokkers. Niet veel gerenommeerde, tenminste.

Hierdoor ligt de gemiddelde prijs van de Sable Duitse Herdershond tussen de $1000 en $3000. Je kunt een GSD pup vinden voor veel minder, maar je weet dan niet zeker of de hond gezond is.

Je zult geen inzicht hebben of de hond een gen heeft dat verantwoordelijk is voor heup- en elleboogproblemen, en vele andere gezondheidsproblemen. Dus is een hogere prijs te verwachten.

Alle fokkers die we noemden zijn gerespecteerd en humaan. Ze zijn allemaal AKC geregistreerd en zorgen uitstekend voor de honden. Daarom kunnen ze hun honden verkopen voor minstens $1000.

De conclusie

Of je nu op zoek bent naar een Duitse Herder voor een Show of dat je een GSD in werklijn nodig hebt, u kunt uw perfecte puppy vinden bij een van deze 11 Sable Duitse Herder fokkers in de VS.

Ze socialiseren de pups allemaal van jongs af aan en laten ze inenten en ontwormen. Wat hen het beste maakt is het feit dat ze hier niet alleen voor de winst zijn.

Ze beslissen zorgvuldig aan wie ze hun honden verkopen. Of ze nu een Kennel geregistreerd bedrijf zijn of een familiebedrijf, hun sabelkleurige Duitse Herdershonden zijn intelligent, goed gesocialiseerd, trouw en gezond!

Dus, neem je tijd en kijk door deze 11 beste Sable Duitse Herder fokkers en vind wat je zoekt. U kunt een zwarte sable, een rode sable, of zelfs een prachtig uitziende zilveren sable GSD vinden. Welke vachtkleur hond u ook kiest, hij zal meer dan klaar zijn om uw nieuwe beste vriend en familielid te worden.

Zie ook: 10 Duitse Herder Fokkers: De beste in Amerika