5 Whoodle fokkers in Ontario – Best Of The Whoodle Doodles

5 Whoodle fokkers in Ontario - Best Of The Whoodle Doodles

Sharing is caring!

Whoodles zijn een van de schattigste Doodles die er zijn. Hun aanhankelijkheid en lieve karakter maken ze geweldige harige vrienden voor elk type gezin, vooral die met jonge kinderen!

Je hebt misschien ook andere namen gehoord: Wheatenpoo, Sweatenpoo, en Wheatendoodle. Al deze namen staan voor dezelfde hond – een mix van twee rashonden, een Whoodle.

De Whoodle puppies zijn schattig, met krullende of golvende vacht en prachtige ronde bruine ogen. Ze zien eruit alsof ze uit een Disney film komen – helemaal pluizig en knuffelig. Ik wil er nu een!

Nu, als je doe een Whoodle willen zoals ik – waar vinden we de beste Whoodle pup in Ontario? Het kan zo’n gedoe zijn om fatsoenlijke en verantwoordelijke fokkers te vinden. Er zijn veel oplichters en puppyfabrieken waar we allemaal voor moeten uitkijken.

Maar niet iedereen die dwaalt is verdwaald! Wij zeker niet! We hebben gezocht en verkend en vonden de beste 5 Whoodle fokkers in Ontario voor u om uw perfecte Whoodle puppy te vinden!

Ze zijn ofwel professioneel en groot of kleine fokkers aan huis, maar ze hebben allemaal dezelfde kwaliteiten als gerenommeerde en verantwoordelijke fokkers. En, ze hebben prachtige pups.

Laten we eens kijken naar de beste Wheatendoodle fokkers in Ontario!

Inhoud

toon

Whoodle Puppies Te Koop In Ontario

Als u denkt aan het toevoegen van een geweldig familie huisdier aan uw huis dat ook nog eens zogenaamd “niet verharend” of hypoallergeen is.kunt u kijken naar de Poedel en Soft-coated Wheaten Terrier mix. Ja, dat is onze Whoodle!

Ze kunnen standaard Whoodles of miniatuur, afhankelijk van hun poedelouder. Als een van hun ouders een dwergpoedel is, dan zullen ze ook kleiner van formaat zijn.

Deze honden zijn geduldig en zachtaardig waardoor ze geweldige speelkameraadjes voor kinderen van alle leeftijden. Whoodles zijn speels en dat hebben ze te danken aan hun retriever genen afkomstig van een Poedel. Dit is een hond die van lange wandelingen houdt!

En ze zien eruit als echte Teddybeerhonden met hun schattige knoopneus en ronde, bruine ogen. Dus, laten we meer leren over deze 5 beste Whoodle fokkers in Ontario en onze perfecte hond vinden om mee naar huis te nemen!

Whoodle Doodle tijd!

1. Doodle Treasures, York Region

whoodle dog staand op het gras

Dit is een erkende kennel fokker uit de York Region in de Pefferlaw gemeenschap in de stad Georgina. Zij zijn een middelgrote kennel en fokken Whoodles en Aussiedoodles.

Hun bedrijf gaat misschien officieel onder de naam “kennel”, maar ze zijn meer dan dat. Al hun puppies blijven in huis bij de familie totdat ze hun nieuwe thuis vinden. Dit helpt zoveel bij het socialisatieproces tijdens de puppytijd.

Tegen de tijd dat een puppy bij u thuis aankomt, is het al… goed gesocialiseerd wat het veel gemakkelijker maakt voor hen om zich snel aan te passen aan een nieuwe omgeving. Maar u krijgt ook een deken bij uw pup waar de geur van het nest op staat. Dat helpt uw nieuwe Whoodle ook om zich gemakkelijker aan uw huis aan te passen.

Afgezien van de geschenkdoos met wat voer en een deken, het belangrijkste is dat Doodle Treasures hun honden regelmatig laat controleren door de dierenarts. Alle pups worden ingeënt en regelmatig ontwormd. Het zijn schone, gezonde en gelukkige Whoodle pups!

Adres: 23687 Weir’s Sideroad, Pefferlaw, ON L0E 1N0, Canada.

Telefoon: +17054372790

Website: Doodle Treasures

2. Ridgewood Doodles, Londen

langharige whoodle hond

Deze fokker komt uit zuidwest Ontario. Zij fokken Goldendoodles en Whoodles. Wat hun Whoodle Doodles zo mooi maakt, is het feit dat ze Doodles laten fokken uit een prachtige Moyen Poedel.

En natuurlijk zijn het verantwoordelijke fokkers die genetisch testen al hun fokhonden door middel van Embark DNA hondentesten. Zo zijn ze er zeker van dat hun fokhonden geen genetisch overerfbare ziekte of gezondheidstoestand overbrengen op hun nakomelingen.

U kunt er zeker van zijn dat uw puppy gezond zal zijn als u er een krijgt van de Ridgewood Doodles. De pups zijn gevaccineerd en regelmatig behandeld tegen interne en externe parasieten.

Deze fokker richt zich op de gezondheid van de Doodles die ze fokken. Maar ze zorgen er ook voor dat hun honden een uitstekend temperament en een grote schoonheid hebben.

Het maakt niet uit of u dichtbij bent, in Toronto woont of verder weg in Nova Scotia of zelfs helemaal in Vancouver – Ridgewood Doodles is de plek om de beste Doodle puppy te vinden.

Ze zijn een van de 5 beste Whoodle fokkers in Ontario, maar hun reputatie en prachtige getuigenissen gaan hen voor buiten de grenzen van Ontario.

Adres: Londen, ON, Canada

Telefoon: +15199024524

Website: Ridgewood Doodles

3. Leuke Wheaties, Curran

schattige whoodle hond in de kleren

De eigenaar van de schattige Wheaties is niet alleen een van de beste Whoodle fokkers in Ontario maar een geweldige zootherapeutook. Via zoötherapie kwam deze voormalige fokker van Beagle honden een Soft-Coated Wheaten Terrier tegen.

Dat is wanneer ze wisten dat ze wilden beginnen met het fokken van een designer hond – Whoodle door het kruisen van de Soft-Coated Wheaten Terrier met een Poedel. En ze maakten een geweldige designer hond en een van de leukste Poedel mixen die er zijn!

Cute Wheaties bevindt zich op een boerderij in Ottawa, vlak bij de grens met Quebec. De pups hebben alle ruimte om rond te rennen en hun ware aard te ontwikkelen. Ze zijn goed gesocialiseerd door voortdurend contact met de eigenaars, geuren, geluiden en andere dieren op de boerderij.

Deze eigenaar staat om verschillende redenen op onze lijst van de beste Whoodle fokkers in Ontario. Een daarvan is het feit dat ze streven naar kwaliteit, niet kwantiteit. Dat betekent dat ze niet veel pups en nestjes hebben gedurende het jaar, maar je kunt er zeker van zijn dat de pups die ze hebben allemaal gezond en mooi zijn!

Als je een puppy krijgt van Cute Wheaties, krijg je levenslange ondersteuning. Ze willen niet alleen de pup verkopen en de deur voor altijd sluiten. Nee, ze zullen er voor u zijn om alle vragen te beantwoorden die u zou kunnen hebben over de Whoodle pups en hun verzorging.

Adres: Curran, ON K0B 1C0, 801 Prescott en Russell County Rd 2.

Telefoon: +16136732898

Website: Schattige Wheaties

4. Owen’s Wheaten’s And Whoodle’s, Lindsay

whoodle hond ontspannen op bed

Maak je klaar voor geweldige foto’s en beoordelingen van gelukkige nieuwe hondeneigenaren! Ze hebben allemaal twee dingen gemeen! Ze hebben een Whoodle, en die hebben ze gekregen van Owen’s Wheaten’s en Whoodle’s.

Dit is een kleine thuisfokker uit zuidoost Ontario. Ze hebben Whoodles in verschillende vachtkleuren. Van typisch Wheaten vachtkleur afkomstig van hun Soft-Coated Wheaten Terrier ouder tot pups in verschillende tinten grijs en zwart die afkomstig moeten zijn van een zwarte poedel ouder.

Maar de vachtkleur doet er niet toe – ze zien er allemaal gezond, gelukkig en ongelooflijk schattig uit! Je kunt het zelf zien als je naar hun Facebook profiel. Ze hebben geen officiële website, maar je kunt alle foto’s en video’s zien op hun Facebookpagina.

De eigenaar gebruikt verschillende methoden om de pups geestelijk en lichamelijk te stimuleren van jongs af aan. Zo zorgen ze ervoor dat de pups meer dan klaar zijn om zich bij een nieuw gezin aan te sluiten.

Ze hebben ook voegen groenten toe aan hun dieet om hun immuunsysteem een natuurlijke boost te geven. Een baby wortel hier en daar om te eten en veel plezier ermee.

De pups worden in huis opgevoed, en ze genieten van alle liefde en knuffels van alle gezinsleden. Dat betekent ook dat hun Whoodle pups goed gesocialiseerd en gewend aan allerlei geluiden en geuren die typisch zijn voor een huis.

Adres: Lindsay, ON, Canada

Telefoon: +19059149485

Website: Owen’s Wheaten’s en Whoodle’s

5. Whispering Woodlands Whoodles, McNab

schattige poedel die bij de bank staat

De laatste op onze lijst van de beste Whoodle fokkers in Ontario is een kleine familie kennel. Ze zijn volledig goedgekeurd en zijn gevestigd in McNab/Braeside op een terrein van 100 acres! Je zou hier een Berner Sennenhond kunnen opvoeden, niet alleen een wee Whoodle!

De eigenaren van Whispering Woodlands Whoodles zorgen uitstekend voor hun honden. Alle honden wonen bij de familie in huis. Ze helpen de hondenmoeders om voor hun pups te zorgen, en ze zorgen ervoor dat de pups vanaf de eerste dag weten hoe ze zich tegenover mensen moeten gedragen.

Ze hebben ook beginnen met potjestrainingen geen kauwbevelendus als u een puppy van hen krijgt, zult u niet veel moeite hebben om uw nieuwe hond te leren waar hij zijn behoefte moet doen.

De pups en hun ouders zijn gevaccineerd en regelmatig ontwormd. Ze zijn gewend aan stofzuigerlawaai, TV-geluid, radio, spelende en lachende kinderen, en alle andere geluiden die normaal zijn voor een huis.

Dit alles is heel belangrijk voor een puppy. Het helpt hem op te groeien tot een gelukkige en goed opgevoede hond die geen angst- of agressieproblemen heeft. Als we puppies niet laten kennismaken met andere honden, geluiden, kinderen, enz. kunnen ze nerveus worden en zich agressief gedragen als ze zich onzeker voelen.

Een agressieve hond kan getraind en gesocialiseerd worden, maar het kost veel meer tijd en geduld.

Adres: McNab/Braeside, ON, Canada

Website: Whispering Woodlands Whoodles

De Whoodle Puppy Prijs

De gemiddelde prijs van een Whoodle pup hangt af van de raszuivere hondenouders. Het hangt ook af van de fokker. De prijs van een puppy zal niet hetzelfde zijn als u een puppy krijgt van een hobbyfokker of een professionele fokker.

Wat betreft onze 5 beste Whoodle fokkers in Ontario, ligt de gemiddelde prijs van een Whoodle pup tussen $1200 en $1500. Maar ze kunnen veel goedkoper zijn – $500 of veel duurder – $3000.

Als een fokker CKC (Canadian Kennel Club) geregistreerde hondenouders heeft of als ze uit een beroemde bloedlijn komen, dan hebben ze de neiging om meer te vragen voor al hun pups, ongeacht of het gekruiste pups of raszuivere pups zijn.

Als de fokker een hobbyfokker is, zonder honden die geregistreerd zijn bij een Kennel Club organisatie, dan kan de prijs zo laag zijn als $500.

De conclusie

Whoodle Doodle – een van de schattigste Doodles! Zij zijn vriendelijke, vrolijke honden met veel liefde voor hun baasjes. Maar ze hebben meer dan alleen liefde nodig om ze gezond en gelukkig te houden.

We hebben de lijst van de 5 beste Whoodle fokkers in Ontario die de gezondste en gelukkigste Whoodle pups hebben.

Maar je moet voor de honden blijven zorgen. Controleer hun oren, en kijk uit voor de ziekte van Addison, heupdysplasie, en andere aandoeningen waaraan deze hond kan lijden.

Kortom, geef uw Whoodle veel liefde en kusjes, maar laat hem ook regelmatig controleren door de dierenarts. De gezondheid en het geluk van onze hond moeten op de eerste plaats komen.

Dus, kijk door onze lijst en kies je nieuwste harige familielid! Ze zullen je doen glimlachen en je hart doen smelten – gegarandeerd!