De Duitse Herder Coonhound Mix: De ultieme werkhond?

De Duitse Herder Coonhound Mix: De Ultieme Werkhond?

Sharing is caring!

Bezit je momenteel een Duitse Herder Coonhound mix of ben je van plan deze aan te schaffen? Zo ja, dan heb je waarschijnlijk veel vragen over dit ongewone gemengde ras.

Welke kenmerken onderscheiden deze hond? Hoe moet dit hondenras worden verzorgd? Op al deze vragen en meer gaan wij in dit artikel uitgebreid in.

Een gloednieuwe hybride met een geheel eigen persoonlijkheid ontstaat wanneer twee zeer verschillende rassen worden gecombineerd, de GSD en de Coonhound.

Deze hond zal waarschijnlijk middelgroot tot groot van formaat zijn. Afgezien van de grootte, is het kenmerkend dat dit een zeer actief hondenras is. Over het algemeen is deze hond sterk, sociaal, onderdanig en intelligent.

Het ras van een hond heeft invloed op een aantal aspecten van zijn uiterlijk, gedrag en intelligentie. U kunt veel leren door te fokken!

Het is cruciaal om te onthouden dat elke hybride hond een aparte persoonlijkheid en fysieke eigenschappen zal hebben.

Hoewel u kunt verwachten dat de geschiedenis en het fokken van een hond een aanzienlijke invloed zal hebben op zijn eigenschappen, is er geen zekere manier om precies te voorspellen hoe hij zich zal voordoen of gedragen op basis van alleen zijn soort of genetische opmaak.

Het is een goed idee om te weten welke rassen deze combinatie vormen, omdat het ras van een hond veel kan onthullen over zijn verleden, fysieke kenmerken en waarschijnlijke neigingen.

Inhoud

toon

Wat is de Duitse Herder Coonhound Mix?

Coonhound Duitse Herder Mix
Foto van: @3furrytroublemakers

Naast zeer slim en sociaal zijn deze honden ook familiebeschermend.

Een Duitse Herder en een Coonhound worden gecombineerd om een hybride hondenras te creëren dat een Coonhound Duitse Herder wordt genoemd. De nakomelingen van deze twee prachtige rassen zullen onderscheidende persoonlijkheden hebben.

Maar er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden als je eenmaal de gok neemt en een van deze hoektanden krijgt.

Voordat je een Duitse herder en Coonhound mix pup koopt, moet je over een aantal dingen nadenken, waaronder zijn persoonlijkheid, gezondheidsproblemen, verzorgingseisen, bewegingsvereisten en compatibiliteit met andere dieren.

Hoe en wanneer kwam de Coonhound German Shepherd Mix tot leven?

Elke hond van een gemengd ras heeft op een bepaalde manier een unieke persoonlijkheid, evenals het uiterlijk. Een hybride hond zal waarschijnlijk kenmerken vertonen van beide ouders.

Dit houdt in dat een hybride met de ambitie en intelligentie van een Duitse Herder en de fijnbesnaarde zintuigen van een Hound mogelijk is.

In plaats daarvan kun je uiteindelijk zowel de gedrevenheid van een Herder als de onstuimige bay van een Coonhound hebben. Iedereen kan misschien een goede veronderstelling maken over hoe dit gemengde hondenras kan zijn ontstaan!

Het lijkt zinvol om daarom onderzoek te doen. Gemengde rassen zijn onderscheidend en ongewoon, maar ze kunnen ook unieke moeilijkheden opleveren.

Wees gerust dat eventuele ongewenste erfelijke eigenschappen of neigingen kunnen worden beheerst met training, oefening, inzet van de eigenaar en socialisatie.

Het is mogelijk om de oorsprong van deze hybride te traceren terug naar kruisingen die in de jaren 90 in het hele land plaatsvond.

We moeten ons eerst meer verdiepen in de ouderrassen van de hond om de fysieke kwaliteiten, psychologische eigenschappen, persoonlijkheidstypes en algemene verzorgingskenmerken van elke hond van een gemengd ras te begrijpen.

Nou, laten we de respectievelijke historische achtergronden van de Coonhound en de Duitse Herder onderzoeken, om een goede conclusie te kunnen trekken over ons gemengd ras met een hoge prooidrift.

Geschiedenis achter de Duitse Herdershond

Duitse herdershond loopt in het veld

Duitse Herders zijn over de hele wereld zeer geliefd. Omdat ze prachtige familiemetgezellen zijn, zijn mensen dol op deze toegewijde honden.

De eerste GSD, een relatief jong hondenras, werd in 1889 gecreëerd door Max Von Stephanitz, die ook bekend staat als de stichter van het ras.

Een hond met de naam Hektor Linksrhein werd in 1899 aan Von Stephanitz tentoongesteld terwijl hij naar een hondententoonstelling keek. Hektor, het resultaat van een paar generaties zorgvuldig fokken, belichaamde perfect wat Von Stephanitz dacht dat een werkhond moest zijn.

Hij was onder de indruk van het uithoudingsvermogen van de hond en zo gecharmeerd van zijn intelligentie, loyaliteit en aantrekkelijkheid dat hij besloot hem meteen te kopen.

Hij veranderde de naam van de hond in Horand von Grafrath na de aankoop van de hond, en Von Stephanitz begon de Duitse Vereniging voor de Duitse Herdershond.

Horand, de allereerste hond die in het rassenregister van de vereniging werd opgenomen, werd erkend als de eerste en oorspronkelijke Duitse Herdershond.

Beowulf, de beste GSD nakomeling, was vader van in totaal 84 pups, grotendeels doordat hij mocht fokken met de andere kinderen van Hektor, toen Hektor gedekt werd door een andere Horand nakomeling.

Alle Duitse Herders die afstammen van Beowulf’s nakomelingen, die ook werden ingeteeld, delen een genetische voorouder. Er zijn momenteel echter ongeveer 7 types GSD.

Aan Von Stephanitz wordt de creatie van de Duitse Herdershond toegeschreven omdat men zegt dat zijn stevige, onverzettelijke leiding een belangrijke rol speelde in het succes van de vereniging.

Hij voedde deze honden voornamelijk op voor het hoeden, maar de huidige GSD heeft ook een verscheidenheid aan andere taken uitgevoerd, zoals het assisteren van troepen in de Eerste en Tweede Wereldoorlog, het dragen van berichten, het optreden als reddingshonden, en het dienen als waakhonden.

Geschiedenis achter de Coonhound

Coonhound

Door het combineren van de Bloedhond, Black and Tan Foxhound en de uitgestorven Talbot Hound ontstond de Black and Tan Coonhound.

De eerste Coonhound die werd erkend als een van de Foxhound te onderscheiden ras was inderdaad de Black and Tan Coonhound.

De Black and Tan Coonhounds waren aanwezig in het Witte Huis tijdens de eerste regering van de Verenigde Staten (1789-1797). Ze droegen de namen Drunkard, Taster, Tipler en Tipsy.

Omdat het zo’n energiek hondenras is, de Black and Tan Coonhound was beroemd voor het jammeren op zijn prooi bij het opsporen van wasberen. Hun feilloze reukvermogen is iets dat hen kenmerkt en hen onderscheidt van andere hondenrassen.

Zelfs in moeilijk terrein is dit werkhondenras genaamd Coonhound ingezet voor de jacht op verschillende soorten dieren zoals beren, zwijnen, mangoesten, herten en bergleeuwen.

Coonhound Rassen

Hij kan zowel extreme hitte als koude overleven. De AKC erkende hem aanvankelijk in 1945. De vaardigheden van de jacht-, volg-, waak-, atletische en speurhond van zowel de Black als de Tan Coonhounds zijn slechts enkele van de vele.

Coonhounds zijn niet alleen ongelooflijk actief, maar ze zijn ook de ideale jachtpartner. Dit enorme hondenras, bekend om de jacht op wasberen, werd voor het eerst ontwikkeld in de VS uit bloedhond en black-and-tan Coon hound voorouders.

Het kan een uitdaging zijn om onderscheid te maken tussen de kleine variaties in Coonhound rassen vanwege de divergentie van het ras door de tijd heen. U kunt de onderstaande lijst gebruiken als een brede gids voor de belangrijkste Coonhoundrassen die momenteel bestaan.

  1. Amerikaanse Engelse Coonhound
  2. Black and Tan Coonhound
  3. Bluetick Coonhound
  4. Redbone Coonhound
  5. Plott Coonhound
  6. Treeing Walker Coonhound

Aangezien de Black and Tan Coonhound, de Bluetick Coonhound en de Redbone Coonhound de meest populaire keuzes zijn voor mensen en hondenliefhebbers, gaan we u wat meer vertellen over deze raszuivere hondenrassen.

De Black And Tan Coonhound

De Black and Tan Coonhound heeft een prachtig hart en is de beste keuze voor hondenliefhebbers. Hij is zeer joviaal en ideaal voor kinderen. Hoewel ze relatief groot zijn, schijnen Black and Tan Coonhounds zeer atletisch te zijn. Ze worden gewoonlijk “nachthonden” genoemd.

Een van de meest actieve hondenrassen is de Black and Tan Coonhound vanwege zijn extreem hoge energie en sterke behoefte aan activiteit. Onverwacht zijn de Black and Tan een van de meer relaxte en gemakkelijke honden op deze lijst.

Een Black and Tan kan echter moeilijk zijn in termen van kwijlen en verharen, omdat hij ook veel kwijlt en behoorlijk verhaart. Ze kunnen ook een hele uitdaging zijn omdat ze lastig te trainen zijn.

Behalve dat ze ongemakkelijk alleen zijn, hebben Black and Tans het nadeel dat ze niet erg appartement-vriendelijk zijn.

Het kan dus verstandig zijn om een ras te kiezen dat minder tijd en moeite kost als je voor het eerst een huisdier hebt of in een kleinere flat woont.

De Bluetick Coonhound

Honden van het ras Bluetick Coonhound bestaan al sinds de koloniale tijd. Ze zijn ontstaan door het fokken van verschillende Europese jachthondenrassen, met name de Franse Staghound, met Amerikaanse jachthonden.

De Engelse Coonhound was de officiële titel voordat deze in 1946 werd gewijzigd.

Een gladde, korte vacht bedekt de Bluetick Coonhound. Door zijn lage verharingsgraad is hij ook ideaal voor tehuizen. Het is cruciaal voor de eigenaar om zijn lange, hangende oren schoon en droog te houden om oorontstekingen te voorkomen.

De Bluetick Coonhound is een uiterst sociaal en beminnelijk hondenras. Bluetick Coonhounds communiceren veel gemakkelijker met andere huisdieren dan veel van de andere rassen van dit ras. Ze zijn daarom ideaal voor huizen met meerdere huisdieren.

Gezien het feit dat Bluetick Coonhounds berucht zijn om het snel verveeld raken, is het cruciaal voor eigenaren om hun honden voldoende beweging te geven.

Aangezien ze behoren tot de hondenfamilie die bekend staat als jagers, zijn ze vrij actief en vereisen ze veel tijd die buiten wordt doorgebracht.

Een van de opvallende nadelen van de Bluetick Coonhound is dat ze niet echt eenzaamheid of een kleine omgeving verdragen. Eigenaren van kleine huizen of appartementen moeten voorzichtig zijn bij het selecteren van dit ras.

De Redbone Coonhound

De vroegste honden die door Schotse kolonisten werden gefokt om een constante aanvoer van wasbeervlees te garanderen, waren Redbone Coonhounds. Daardoor werden het vurige en vastberaden jagers met veel uithoudingsvermogen en uitstekende speurvaardigheden.

Ze onderscheiden zich door hun prachtige karmozijnrode vacht en uitstekende oren. Aangezien ze werden ontwikkeld om op kleine, snelle prooien in open gebieden te jagen, bewegen deze honden zich vrij snel.

Bovendien zijn ze ideaal voor het appartementsleven vanwege hun relaxte en beminnelijke persoonlijkheden.

Het korte, gladde haar van de Redbone Coonhound is gemakkelijk te verzorgen en vereist weinig onderhoud. Door hun extreem lage verharingsgraad is regelmatig borstelen en af en toe een bad nemen voldoende om ze schoon te houden.

Redbone Coonhounds zijn uiterst energieke honden, waardoor ze ideaal zijn voor sportliefhebbers of liefhebbers van het buitenleven. Vroege socialisatie is meestal voldoende om uw Redbone adequaat te socialiseren en te trainen, en ze zijn vrij eenvoudig te trainen.

Het enige belangrijke nadeel van het Redbone Coonhound ras is dat ze door hun hoge energieniveau de neiging hebben om rusteloos te worden. Ze kunnen afdwalen in openbare ruimtes en de eigenaar lastig vallen.

Uiterlijk van een Coonhound Duitse Herder Mix

Coonhound Duitse Herder Mix rijdt in de auto
Foto van: @missbhaven_jk

Je kunt verwachten dat honden fysieke eigenschappen van beide ouderrassen kunnen bezitten. Het hangt af van de dominante genen van de ouders, maar de uitkomst kan totaal verrassend zijn. Ze zullen waarschijnlijk tot op zekere hoogte op beide ouders lijken.

Hieruit volgt dat de grootte van de Duitse Coonhound Mix zou vallen tussen middelgroot en groot. Er zijn verschillende rassen Coonhounds, daarom moet u zich ervan bewust zijn dat hun maten kunnen verschillen.

Door hun dubbele vacht zijn deze honden beschermd tegen andere dieren, terwijl ze ook warm blijven tijdens de kille winterdagen.

Ze kunnen ook een fijne vacht van gemiddelde lengte hebben zoals een Black and Tan Coonhound of een vacht die pluizig is zoals hun GSD vader. Ze hebben vachten in vier verschillende kleuren: zwart, bruin, rood en zilver.

Deze hound mix zal waarschijnlijk de lange oren erven en hound neuzen van de Coonhound, evenals de langharige staart van de Duitse herder. Het belangrijkste dat de hond echter zeker zal erven is het zijn van een geweldige metgezel.

Het gewicht varieert van 45 tot 80 pond voor de Duitse Herder Coonhound Mix. Coonhounds kunnen tussen 45 en 80 pond wegen, terwijl Duitse Herders meestal tussen 66 en 88 pond wegen.

Dit geeft aan dat wanneer de pup volgroeid is, u een middelgrote tot grote hond kunt verwachten.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Duitse Herder Coonhound Mix?

Duitse Herder Coonhound Mix zittend op de stoep
Foto van: @lifeofsimbaandzara

Deze hond zal waarschijnlijk uitgaand, gedreven en werklustig zijn. Coonhounds kunnen echter een blaf laten horen die de hele omgeving opschudt, en Duitse Herders zijn berucht om hun territoriale gedrag en zijn moeilijk onder controle te houden als ze niet goed zijn opgevoed.

Het temperament en de gedragsgewoonten van uw hond worden ook sterk beïnvloed door training en socialisatie.

Gezien het feit dat Duitse Herder Coonhound hybriden zeer waarschijnlijk hoge energiemoeten toekomstige eigenaren bereid zijn een aanzienlijke hoeveelheid beweging en vermaak te bieden.

Deze Coonhound hybriden kunnen de gedrevenheid, intelligentie en sterk verhoogde zintuigen van een Duitse Herder bezitten.

Deze Coonhound-hybriden kunnen zowel de scherp ontwikkelde zintuigen van een Hound als de gedrevenheid, intelligentie en scherpte van een Duitse Herder bezitten, of de gedrevenheid van een herder en de klinkende blaf van een Coonhound.

De Coonhound werd ontwikkeld voor het achtervolgen, opsporen en vangen van levend wild. Het is in wezen een afstammeling van de Duitse Beer-Tracking Dog. Lange oren en een ongelooflijk scherp reukorgaan stellen hen in staat om geuren in de richting van hun krachtige jachthondenneuzen te verspreiden.

De GSD Coonhound Mix kan geneigd zijn tot janken, graven, territoriale kenmerken, blaffen naar bijna alles wat ongewoon is, en een hoge prooidrift. Gezien hun achtergrond wordt verwacht dat ze een nogal luidruchtig ras zullen zijn.

Lijkt de Duitse Herder Coonhound Mix een familiehond?

Ze zijn zeer toegewijd, gemotiveerd door voedsel en geïnteresseerd in de natuur.

U weet misschien al dat Coonhounds de neiging kunnen hebben om te liefdevol en zelfs sentimenteel te zijn. Ze staan erom bekend dat ze lief zijn en een heel aangename houding hebben.

De GSD/Coonhound mix zal beminnelijk zijn en genieten van de interactie met mensen. Zowel GSD’s als Coonhounds hebben veel beweging nodig, dus het is zeker beter om geen mix te nemen als je niet de ruimte of de tijd hebt om ze de nodige beweging te geven.

Dat gezegd hebbende, zou alles in orde moeten zijn als je in staat bent om ze elke dag uit te laten. Duitse Herder Coonhounds zijn ideale huisdieren vanwege hun gedrag en aanpassingsvermogen om in uw huis naast u en uw gezin te leven.

Ze verkiezen over het algemeen het gezelschap van kinderen en huisdieren, nadat ze enige basistraining hebben gekregen, en ze houden ervan om elke avond te ontspannen en te knuffelen op de bank.

Omdat ze speciaal zijn ontwikkeld om op wasberen te jagen, zijn coonhounds over het algemeen koppiger en hebben ze een hogere jachtdrift dan andere rassen.

Uw Shepherd Coonhound goed opvoeden zal niet gemakkelijk zijn, en de GSD verzekert dat vrijwel zeker, maar met een beetje doorzettingsvermogen en geduld zult u slagen!

Gezien de uitgesproken persoonlijkheden van beide ouderrassen, zal uw Shepherd mix waarschijnlijk veel blaffen. Maar dat is onbelangrijk, want dat is gewoon de manier waarop ze communiceren.

Dankzij hun hoge energieniveaus en nieuwsgierige instelling, zijn ze een geweldige familiehond die goed overweg kan met kleinere kinderen en andere dieren, mits goed opgevoed. U kunt ze misschien ook buiten de lijn uitlaten als ze zijn opgevoed om niet op kleine dieren te reageren.

Is de Duitse Herder Coonhound Mix een hond zonder gezondheidsproblemen?

Duitse Herder Coonhound Mix ligt op de bank
Foto van: @3furrytroublemakers

Dit trouwe hondenras is helaas niet verontschuldigd als het gaat om gezondheidsproblemen. Net als elk ander hondenras op de planeet, kan dit gemengde hondenras mogelijk wat gezondheidsproblemen hebben.

Daarnaast kunt u de levensduur van uw huisdier verlengen met een gezonde levensstijl en een verbeterde dagelijkse routine. Om de gezondheid van uw hond in de gaten te houden, moet u hem goed voer geven en routinecontroles bij uw dierenarts plannen.

Coonhound Duitse Herder Mixen leven gemiddeld 10 tot 14 jaar.

De mogelijke gezondheidsproblemen van een Duitse Herder Coonhound mix zijn niet onvermijdelijk te vertonen. Alle gezondheidsproblemen zijn echter verbonden met sommige ziekten die voorkomen bij de ouderrassen.

Dat zijn:

1. Bloat

Medisch bekend als maagdilatatie-volvulus (GDV), kan deze gevaarlijke kwaal bij verwaarlozing fataal zijn. GDV, vaak bekend als “bloat”, ontstaat wanneer de buik van een hond draait nadat hij vol gas, voedsel of vloeistof zit.

GDV kan snel en zonder vooraankondiging optreden. Er is altijd een crisis. Een “simpele bloat” of dilatatie is de term die gebruikt wordt om de maaguitzetting op zichzelf te beschrijven.

Deze eenvoudige opgeblazenheid kan zich vanzelf ontwikkelen en kan vanzelf overgaan. Het risico varieert met de ernst en de duur van het opgeblazen gevoel, maar het kan nog steeds levensgevaarlijk zijn. Het kan in bepaalde omstandigheden urenlang aanhouden zonder levensbedreigend te zijn.

De kwestie, volgens Dr. Luschini, is dat het op elk moment kan overgaan tot een GDV, waarbij de maag buigt en om zijn as draait.

Wanneer het zich voordoet, zal de eigenaar van het huisdier het niet in de gaten hebben. Daarom is het in de gaten houden van een opgeblazen toestand thuis nogal riskant voor de eigenaar.

2. Heupdysplasie

Honden die heupdysplasie hebben, doen dat als ze nog in de groei zijn.

Het zorgt ervoor dat het heupgewricht verslapt, wat leidt tot disfunctie en ongemak.

Het bot en kraakbeen van de heup beginnen te verslechteren naarmate de hond groeit. Dit resulteert uiteindelijk in artritis, spieratrofie en verminderde mobiliteit.

Honden van grote rassen worden vaker getroffen, en onderzoek wijst uit dat het erfelijk is.

3. Schildklier gezondheidsproblemen

Onvoldoende afgifte van schildklierhormoon in het organisme van uw hond resulteert in hypothyreoïdie, wat de stofwisseling van uw hond vertraagt. Honden zijn vatbaarder voor deze ziekte dan andere huisdieren, hoewel het meestal verbetert met de juiste medicijnen.

Hypothyreoïdie wordt bijna altijd veroorzaakt doordat de schildklier direct wordt vernietigd. Meestal veroorzaakt ofwel lymfocytaire thyroïditis ofwel sporadische schildklieratrofie deze schade.

Alle orgaansystemen van uw hond worden beïnvloed door lage schildklierwaarden. Hoewel hypothyreoïdie een breed scala aan symptomen bij honden kan veroorzaken, worden ze allemaal voornamelijk veroorzaakt door de trage stofwisseling van uw hond.

Het onderhouden van een Duitse Herder Coonhound Mix

U bent misschien benieuwd hoeveel verzorgingsafspraken u jaarlijks voor uw hond inplant.

Gezien het feit dat Duitse Herders een hoop onderhoud kunnen vragen, is dit een redelijke vraag. Gelukkig is deze hybride gemakkelijker te verzorgen dan een raszuivere Duitse Herder.

Het combineren van een Coonhound en een Duitse Herder resulteert in een hond met zoiets als een matig verzorgingsniveau omdat beide rassen zijn ontwikkeld om eenvoudig te worden verzorgd en onderhouden.

Dit komt omdat het onmogelijk is te voorspellen wat voor soort vacht uw hond kan hebben totdat hij volwassen is. Het borstelen en baden van uw Duitse Herder Coonhound moet maandelijks of naar behoefte gebeuren.

Vergeet niet dat kruisingen met een meer Coonhound-dominante vacht meer zorg zullen vragen dan mengsels met een meer Herder-achtige vacht.

Hoe ze te voeden?

Net als het voeren van elke middelgrote tot grote hond, lijkt het voeren van een Coonhound German Shepherd Mix eenvoudig. Om deze honden de brandstof te geven die ze nodig hebben voor lange wandelingen en veel oefeningen, hebben ze een calorierijk dieet nodig.

Als u uw Coonhound Duitse Herder Kruis hoogwaardig hondenvoer geeft, moet uw dierenarts dit goedkeuren. Het dieet moet passen bij de leeftijd, de conditie en de hoeveelheid beweging van uw huisdier.

Voed uw Duitse Herder Coonhound goed van pup af aan. Wanneer het een volwassen hond wordt, 2 tot 3,5 kopjes premium brokken tweemaal daags gegeven worden. Weersta het overvoeren van deze kruisinghond omdat het overgewicht kan veroorzaken, vooral naarmate hij ouder wordt.

Om de botten en gewrichten van uw hond te verbeteren, voegt u probiotica en wilde Alaska zalmolie toe. Vergeet tenslotte niet uw hybride hond elke dag van schoon water te voorzien om ervoor te zorgen dat hij gehydrateerd is.

Training en trainingsbehoeften

Uw Coonhound Duitse Herder Mix is een slimme, gehoorzame en betrouwbare hond. Daarom moet u hem cognitieve taken, zorg en activiteit geven.

Aangezien elke hond echter uniek is als het gaat om training, is het raadzaam dat u de Coonhound Duitse Herder Kruising zo snel mogelijk met training laat beginnen.

Puppies van het Coonhound Shepherd ras kunnen zich gaan misdragen zodra u ze mee naar huis neemt. Het zindelijk maken is het meest cruciale aspect van de training van uw gemengde hond. Begin met het introduceren van verschillende soorten instructie naarmate uw puppy volwassener wordt.

Gebruik positieve bekrachtiging bij het aanleren van deze hond om uw werk gemakkelijker te maken. Bovendien, wanneer u uw hond beloont, wees dan kalm, volhardend en voorzichtig.

Socialisatie zal cruciaal zijn, zoals reeds werd vermeld. Uw hond zal hierdoor meer zelfverzekerdheid en sociale acceptatie krijgen.

De Coonhound Duitse Herder Mix moet worden blootgesteld aan een scala van bezienswaardigheden en geluiden. Uw hond zal een begrip ontwikkelen van wat gepast en onaanvaardbaar gedrag is als u het zo doet.

Slotwoord

Aangezien u alles hebt gelezen wat u moet weten over de Duitse Herder Coonhound mix, zult u de goede en de slechte dingen met betrekking tot dit grote hondenras moeten afwegen.

Koop ze bij een goede hondenfokker die goed voor de ouderdieren zorgt, ze traint, ze voedt met hondenvoer van hoge kwaliteit, en je zult een gezonde hond hebben met een lange levensverwachting.

Echter, Ik zou dit hondenras persoonlijk niet aanraden voor mensen die voor het eerst een hond bezitten, omdat hun ouderrassen werkhonden zijn, die een hoog energieniveau hebben, territoriaal gedrag en een hoge prooidrift.

Voor u betekent dit dat u te maken krijgt met een pup die veel beweging en training nodig heeft!

Ze zijn echter geweldig met kinderen en andere dieren als ze dienovereenkomstig worden opgevoed. Ze opvoeden rond verschillende individuen in verschillende situaties zal helpen de pup te socialiseren.