9 Beste Doberman fokkers in Minnesota – Vind uw Dobie

9 Beste Doberman fokkers in Minnesota - Vind uw Dobie

Sharing is caring!

Dus, je hebt besloten om een schattige kleine Dobie puppy te kopen, maar je weet niet precies waar je moet kijken? Nou, het is goed dat je naar Pupvine bent gekomen, want wij brengen je een lijst van de meest gewaardeerde en gerenommeerde Doberman fokkers in Minnesota.

Door hun beeldvorming in de media krijgen Doberman Pinschers vaak een slechte reputatie als “wreed” of “gemeen”, terwijl ze in feite het tegenovergestelde zijn. Dobermanns schieten goed op met kinderen en gezinnen, zijn uitgaand bij nieuwe mensen, speels en tolerant tegenover veranderingen in de omgeving.

Doberman Pinschers werden gebruikt als therapiehonden, zoek- en reddingshonden, en andere soorten diensthonden toen dit ras voor het eerst werd ontwikkeld. Op een positievere noot, ze zijn uitstekende concurrenten in een verscheidenheid van hondensporten.

Deze Doberman fokkers in Minnesota weten dit, en doen veel moeite om hun pups op de juiste manier op te voeden in een poging om van het stigma af te komen. Er staan geen puppyfabrieken of soortgelijke organisaties op deze lijst.

Inhoud

toon

Doberman Puppies Te Koop In Minnesota

De meest cruciale stap bij het selecteren van een Doberman puppy is het kiezen van de meest gerenommeerde fokker, en dat kan soms een ontmoedigende taak lijken.

Er zijn talrijke Doberman fokkers in Minnesota, waarvan de meerderheid in het bezit is van een AKC certificaat, dus hebben we een lijst samengesteld van de beste Doberman fokkers in Minnesota, om uw zoektocht zo gemakkelijk mogelijk te maken,

We hebben grondig onderzoek gedaan naar elke fokker en vond dat ze zich inzetten voor het produceren van gelukkige en gezonde Doberman Pinscher pups die klaar zijn om te vertrekken naar hun nieuwe forever homes.

Om de ideale pup voor u te vinden, bekijk onze selectie van Doberman-fokkers in Minnesota.

1. Roxy’s Dobermans – Jordan, MN

Doberman puppy wandelingen in het veld

Het doel van deze Roxy’s Dobermans is ervoor te zorgen dat elke pup aan een zorgzaam gezin wordt gegeven. Elk van hun pups is verzekerd van de volgende zaken: AKC registratie papieren, dauwklauwen, gecoupeerde staarten, vereist vaccinaties, ontwormingen tegen een extra vergoeding kunt u de oren van uw pup laten knippen.

Bovendien kunnen ze elke hond laten aanpassen aan de gezinsomgeving die nodig is voor een puppy, omdat ze vier kinderen in huis hebben, en ze zijn allemaal puppyliefhebbers die van jongs af aan met hen socialiseren.

Talrijke beoordelingen op het internet spreken over de geweldige interacties die deze verrukte puppy-eigenaren hadden met Roxy’s Dobermans.

Roxy’s Dobermans Contactgegevens

Website: Roxy’s Dobermans

Telefoon: 952-594-2872

Adres: 788 Copper CT, Jordan, MN 55352, Verenigde Staten.

2. Oak Ridge Dobermans – Rushmore, MN

Doberman puppy staand op een boom

Het doel van Oak Ridge Dobermans is om de best mogelijke pups te kweken en ze op te voeden volgens de hoogste normen. Hun puppy’s zijn slim, atletisch, vriendelijk en toegewijd.

In de afgelopen 30 jaar hebben ze een aantal prijzen gewonnen op basis van hun fokpraktijken.

Alle familieleden op Oak Ridge zijn er altijd voor de kleine Dobies, om ze vast te houden, te aaien en te knuffelen zoveel als ze nodig hebben. Ze worden echt beschouwd als familieleden op dit landgoed.

In het weekend nemen ze ze mee voor een wandeling in het park, waar ze kunnen spelen en omgaan met andere puppies, waardoor ze… gezelliger en meer gewend aan het gezelschap van andere dieren.

Totdat zij een licentie ontvangen van de American Kennel Club Limited Registration Department, zijn hun pups toegestaan voor algemeen gebruik.

Oak Ridge Contactgegevens

Facebook: Oak Ridge Dobermans

Email: [email protected]

Telefoon: 507-421-3207

3. Northland Dobermans – Evansville, MN

Doberman puppy's staand op de stoep

De fokker in Evansville streeft ernaar de grootste en slimste familiehonden in de regio voort te brengen.

Hun kennel werkt aan het fokken van de beste familie- en werkhonden, evenals honden die verbluffend mooi en elegant genoeg zijn om hoofden te doen omdraaien. Ze gebruiken alleen vaders en moeders met de beste bloedlijnenof ze die nu lokaal vinden of in Europa of Zuid-Amerika.

Gerelateerde lectuur: Europese Doberman Fokkers: Who They Are And Where To Find Them

Ze besteden extra aandacht aan de gezondheid van hun Doberman Pinschers, daarom zijn ze zelfverzekerd genoeg om twee jaar aangeboren gezondheidsgarantie aan te bieden.

Northland Dobermans Contact Info

Website: Northland Dobermans

Telefoon: 320-766-1255

Adres: 435 State St NW, PO Box 157 Evansville, MN 56326, Verenigde Staten.

4. Front Street Dobies – Claremont, MN

Doberman puppy ligt op het gras

Twintig jaar zijn verstreken sinds Front Street Dobies begon met het fokken van honden, en deze enorme ervaring heeft hen echt goed gemaakt in hun werk.

Al hun Dobermanpups komen naar buiten met een extraverte persoonlijkheid en een houding die suggereert dat ze de metgezel en beschermer van hun nieuwe familie willen worden.

Hun doel is het verzorgen en produceren van honden met gezonde temperamenten die aan de behoeften van hun eigenaars kunnen voldoen. Dobies moeten als pup veel bewegen en wandelen om hun lichaam te oefenen en hun energie kwijt te raken.

Ze houden er niet van om constant vastgebonden te zijn, en deze fokker laat ze genoeg vrijheid om zich te ontplooien.

Front Street Dobies Contact Info

Website: Front Street Dobies

Telefoon: 507-460-2668

Adres: 140 E Front St, Claremont, MN 55924, Verenigde Staten.

5. Rockhill Dobermans – Caledonia, MN

Doberman puppy gluurt uit de band

U kunt erop vertrouwen dat deze pups met liefde zijn opgevoed in de in Caledonia gevestigde Rockhill Dobermans fokkerij.

Rockhill Dobermans’ eigenaar Linda Vinson heeft talrijke onderscheidingen gewonnen voor haar ethische en verantwoordelijke fokmethoden.

Ze heeft twee prijzen ontvangen, de AKC Fokker met H.E.A.R.T. award en de “Good Dogs Responsible Breeder Program,” die beide haar oprechte genegenheid en liefde voor deze pups aantonen.

U kunt in contact komen met Linda en haar vragen stellen via Facebook en e-mail, of door haar te bellen op onderstaand telefoonnummer.

Rockhill Dobermans Contactgegevens

Facebook: Rockhill Dobermans

Email: [email protected]

Telefoon: 507-450-1715

6. Taylor Made Dobermans – St. Paul, MN

Doberman puppy's in een doos

Lester Cannon is de fokker achter Taylor Made Dobermans, en zij zijn gevestigd in het St. Paul gebied van Minnesota.

Lester en zijn team hebben hun fokpraktijk in elk stadium zorgvuldig en weloverwogen opgebouwd, omdat ze oprecht bezorgd zijn om het welzijn van het Dobermanras. Ze zijn nauwgezet in de zorg voor hun honden en nemen verantwoord fokken uiterst serieus.

Elke pup krijgt de individuele en groepsaandacht die hij nodig heeft om te gedijen.en er wordt alles aan gedaan om de pups klaar te stomen voor hun toekomstige verantwoordelijkheden en gezinnen.

Lees Volgende: De 20 beste Dobermannen Fokkers In de V.S. waarvan je nooit wist dat het bestond!

Taylor Made Dobermans Contact Info

Website: Taylor Made Dobermans

Telefoon: 612-308-2703

7. Doberman Gardens – Hartland, MN

Doberman puppy staand op het bed

Deze fokkers hebben een sterke passie voor Dobermanns en vinden dat iedereen de kans moet krijgen om een van deze prachtige honden te bezitten. De eigenaren van Doberman Gardens, Mike en Holly, zijn fantastische mensen om uw schattige nieuwe huisdier van te kopen.

Zij voorzien hun klanten van de volgende diensten: AKC-geregistreerde certificaten, de eerste set schoten, dauwklauw verwijdering, staart couperenen ontworming. Ze bieden ook zowel Amerikaanse als Europese Dobermans aan.

Klanten die op zoek zijn naar puppies zijn meer dan welkom om de mooie, ordelijke faciliteit waar hun Dobies worden gehouden in Doberman Gardens te bezoeken.

Ze beoordelen hun volwassen honden voor Canine Dilated Cardiomyopathie (DCM) en ziekte van Von Willebrand (VWD) met behulp van de VetGen labs DNA-test.. Ze voeren zelfs heupinspecties uit via de Orthopedic Foundation for Animals (OFA) om ervoor te zorgen dat geen van de honden heupdysplasie.

Doberman Gardens Contactgegevens

Website: Doberman Tuinen

Telefoon: 507-383-8197

Adres: 31679 640th Ave. Hartland, MN, 56042, Verenigde Staten

8. Puppy Paws, LLC – Finlayson, MN

Doberman puppy zittend in het gras

De honden in deze instelling leven hun beste, meest vervulde leven omdat ze ervaren socialisatie met verschillende rassen, zoals Engelse Setters, Saint Bernadoodles, Poedels en Rottweilers.

Om uw nieuwe aanwinst levenslange zorg te bieden, de fokker verzorgt ook Doberman verzorging en training. Over verzorging gesproken, u kunt leren hoe u uw Dobe echt lekker kunt laten ruiken met deze acht Doberman shampoos!

We raden je sterk aan de galerij op hun website te bekijken om alle prachtige pups te zien die ze eerder hebben grootgebracht.

Als je eenmaal op hun website bent, kun je net zo goed contact met ze opnemen en praten over hun praktijk. Ze beantwoorden graag alle vragen, of je nu via e-mail of telefoon contact met ze opneemt. Je hebt alle benodigde gegevens hieronder vermeld.

Puppy Paws, LLC Contactgegevens

Website: Puppy Paws, LLC

Email: [email protected]

Telefoon: 763-260-3883

Adres: 14268 Dahlstein Rd, Finlayson, MN 55735, Verenigde Staten

9. Doberman Rescue Minnesota – Minneapolis, MN

Doberman puppy zittend op een bankje

Doberman Rescue Minnesota (DRM) werd opgericht in 1999 als een organisatie zonder winstoogmerk.

Zij zetten zich in om elke Doberman die in hun adoptieprogramma komt in het best mogelijke huis te plaatsen.

U kunt erop vertrouwen dat alle beslissingen die ze nemen met betrekking tot het afstaan of adopteren van een Doberman vooral gericht zijn op wat het beste is voor de hond en worden beïnvloed door hun jarenlange ervaring met dit unieke ras.

Ze zijn net zo bezorgd over het welzijn van elke Doberman in hun programma als over hun eigen honden.

Ze hebben nooit kennel de Dobermans in hun programma, in plaats daarvan, laten ze hen leven in particuliere huizen met pleeggezinnen… die hun temperament en gedragskenmerken beoordelen om de ideale huisvesting voor de honden aan te bevelen.

Bekijk zeker hun officiële website om meer te weten te komen over het geweldige werk dat ze doen, en ook om te zien of er puppies ter adoptie zijn. Als u wilt informeren naar beschikbare Doberman puppy’s, kunt u het beste contact met hen opnemen via e-mail.

Nu we het toch over Doberman Pinscher opvangcentra hebben, hebben we ook een geweldig artikel over de vele opvangcentra in Michigan.

Doberman Rescue Minnesota Contact Info

Website: Doberman Rescue Minnesota

Email: [email protected]

Telefoon: 651-256-2294

Adres: Minneapolis, MN 55403, Verenigde Staten

Hoe kies je de beste Doberman fokkers in Minnesota?

Doberman puppy speelt op het gras

Of u nu in New Jersey, Missouri, Minnesota of een andere staat woont, als u een hondenras wilt kopen.., is het noodzakelijk om wat onderzoek te doen naar de mensen van wie je hem koopt.

Als het gaat om Dobermans is dat misschien nog relevanter, omdat dit ras veel speciale zorg en training nodig heeft om goed opgevoed te worden.

Met dat in gedachten, hier enkele algemene adviezen die u in gedachten moet houden bij het kiezen van een Doberman fokker in Minnesota.

Kijk voor verwijzingen

Een aanbeveling krijgen van een betrouwbare bron is de beste manier om een betrouwbare Doberman fokker te identificeren. Dit kan uw buurman, een vriend of een familielid zijn.

Als je niemand kent die onlangs een Doberman puppy heeft gekocht, kun je het online opzoeken en mensen bereiken om hen om advies te vragen. Mond-tot-mondreclame is over het algemeen de beste manier om een fokker…zijn reputatie.

Doe onderzoek online

Over online gaan gesproken, een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om jezelf voor te bereiden voordat je rechtstreeks met een fokker communiceert is om ze op te zoeken op het internet.

Bezoek hun website en hun sociale mediakanalen. Let op hoe hun inhoud wordt gepresenteerd en hoeveel details ze weggeven over hun praktijk en hun honden. Het belangrijkste is, kijk voor beoordelingen en opmerkingen achtergelaten door hun klanten.

Gerelateerd gelezen: Top 10 Doberman Fokkers In Texas: Beste Pups In Texas!

Stel vragen

Zorg ervoor dat vraag de fokker veel vragen als je met hen in contact komt. Leer hoe lang de fokker al Dobermanhonden fokt, hoeveel nesten ze jaarlijks hebben, waar de pups worden grootgebracht, wat voor gezondheidstests ze uitvoeren, met welke dierenartsen ze samenwerken, en wat hun retourbeleid is.

Bezoek de faciliteit persoonlijk

U moet naar de fokker’s faciliteiten persoonlijk indien mogelijk. Dit geeft u de gelegenheid de ouders te ontmoeten en de omgeving waarin de pups worden grootgebracht te bekijken.

Uiteindelijk zal het met eigen ogen zien de beste manier zijn om een gevoel te krijgen voor de fokker en hun pups. Als je geen fokker kunt vinden die het waard is om je geld aan te geven, overweeg dan misschien een Dobermanopvangcentrum te zoeken.

Laatste gedachten

Het kiezen van de juiste Doberman Pinscher fokker is geen kleine taak. Met een ras dat zo’n reputatie heeft, is het belangrijk dat je de best mogelijke mensen vindt om mee samen te werken om een gezonde en goed opgevoede pup te krijgen.

Deze lijst van Doberman fokkers in Minnesota bevat verschillende fokprogramma’s die hun prioriteiten juist hebben en vastbesloten zijn om alleen de best mogelijke Doberman pups te produceren.

Wij zijn ervan overtuigd dat als u ervoor kiest om van een van hen te kopen, u een tevreden klant zult zijn en een gelukkige huisdiereigenaar met een schattige kleine Dobie pup die zal uitgroeien tot een trouwe volwassen hond.

Lees volgende: Top 8 Doberman fokkers in Arizona