5 Gerenommeerde Coonhound Fokkers

5 gerenommeerde Coonhound fokkers

Delen is geven!

Beslissen over het krijgen van een nieuwe hond is een ervaring van je leven. Er zijn veel factoren die u overweegt voordat u uw harige vriend weer mee naar huis neemt. We begrijpen dat het heel spannend is, maar laat dat uw onderzoek naar het ras niet verslechteren.

Door in dit artikel te zijn zien we dat je gekozen hebt, of het in ieder geval in overweging hebt, voor de Coonhound, die ook meestal wordt aangesproken als de Black and Tan Coonhound.

Aangezien deze honden heel bijzonder zijn, kunnen we concluderen dat u ook een interessant persoon bent. Deze honden zijn zeer specifiek en niet zo bekend dus het vinden van een fokker is misschien een beetje moeilijk.

Maak je geen zorgen wij zijn hier om je te helpen met onze lijst van Coonhound fokkers die wij gerenommeerd en betrouwbaar vinden.

Inhoud

toon

Een hond kopen versus adopteren

zwarte en witte coonhound staand in een veld

Adoptie is iets waar veel discussie omheen kan bestaan. Wij zijn er allemaal voor om honden te redden en ze een nieuw thuis te geven, maar dit is niet iets waar iedereen klaar voor is, en dat is volkomen begrijpelijk.

Als je je perfecte match hebt gevonden in een bepaalde hondenras nadat je al het onderzoek hebt gedaan, kan het vinden van die hond in adoptiecentra moeilijk zijn. Dit is een van die rassen die nogal lastig te vinden kan zijn in asielen.

U denkt misschien dat er in uw omgeving geen gebieden zijn voor adoptie, maar u hoeft alleen maar een beetje onderzoek te doen en wij weten zeker dat u er een zult vinden.

Een Coonhound is een specifieke hond die meestal op boerderijen wordt gehouden, niet in de steden. Het zijn werkhonden die uiterst moeilijk te vinden zijn en ze hebben veel werk nodig om ze op het door u gewenste niveau te krijgen.

Dit is de reden waarom dit soort mensen die deze hond krijgen er goed voor zullen zorgen en de hond niet zomaar zullen achterlaten. Maar verlies nooit de hoop.

Sommige mensen kunnen erachter komen dat deze pooches een grote hap voor hen zijn en daardoor een besluit nemen om ze naar het asiel te brengen.

Met een ras als dit is het beter om ze bij een gerenommeerde fokker te kopen dan te wachten tot ze in een asiel verschijnen omdat het misschien wel eeuwig duurt. Er is zelfs een kans dat deze hond nooit in het asiel bij u in de buurt verschijnt.

Als u besluit een hond te kopen, is dat volkomen terecht. U hebt een ras gevonden dat u bevalt, en u wilt ze opvoeden van puppy tot volwassenheid, tot aan de seniorentijd van de hond.

Wij willen u waarschuwen voor de plaatsen die puppyfabrieken worden genoemd. Je moet nooit een hond kopen van deze plaatsen, omdat ze hun honden verschrikkelijk behandelen en ze in onmenselijke omstandigheden houden.

Coonhound fokkers die u moet controleren

Nu je besloten hebt welk ras je wilt en dat je de hond wilt kopen en niet adopteren, moet je de perfecte fokker vinden.

Deze taak is helemaal niet gemakkelijk. Er moet veel onderzoek worden gedaan en je moet ervoor zorgen dat je niet te maken hebt met oplichters of mensen die deze honden alleen voor de winst fokken en niet geven om het welzijn van deze honden.

Hier is de lijst van Coonhound fokkers die we voor u hebben uitgezocht.

1. Egli’s Ragin Black And Tans

zwarte bruine coonhound staand in een veld

Egli’s Ragin Black And Tans zijn eigendom van ene Donnie Egli, en hij heeft veel hulp van zijn familie bij het fokken van deze honden. Ze fokken deze honden al meer dan 25 jaar.

Deze oudere heer heeft bewezen dat hij geweldig is met dit ras en dat hij alleen de beste bloedlijnen uitkiest om de beste pups voor u te produceren. Alle pups ondergaan de nodige gezondheidscontroles.

Hij is super trots op zijn honden in die mate dat er zelfs een optie is om uw hond gratis te ruilen als hij niet aan uw verwachtingen voldoet. Dit kan tegen de tijd dat de hond het eerste jaar bereikt. Hij neemt bomen serieus.

Zijn website staat vol met foto’s van zijn familie die hem helpen bij het fokken van deze pooches. Als je de foto’s bekijkt zul je kunnen zien dat ze een grote familie zijn die ook kinderen heeft. Dit is verbazingwekkend als het gaat om de vroege socialisatie van de honden.

Ze zullen gewend zijn aan kinderen, andere honden, en omringd zijn door veel mensen.

Als je een van zijn pups wilt bemachtigen, kun je altijd contact met hem opnemen en alles vragen wat je nodig hebt. Hij geeft er de voorkeur aan als je contact met hem opneemt door een telefoontje, omdat hij toegeeft dat hij niet goed is met e-mail, en computers in het algemeen.

En dat vinden we schattig.

Zijn website staat ook vol met veel nuttige informatie, dus we raden je aan die eens te bekijken.

Egli’s Ragin Black And Tans Details

Website: Egli’s Ragin Black And Tans

Locatie: 1750 Willow Blvd, Lockridge, IA 52635

Telefoon: 319-931-1730

2. Buffalo Hollow Kennels

zwarte en witte coonhound staand in het bos

Buffalo Hollow Kennels is eigendom van een man genaamd Matt en hij is erg trots op zijn honden. Hij garandeert dat uw pooch binnen het eerste jaar van zijn leven boomt. Dit is iets wat hij serieus neemt.

Hij is zelfs bereid u het geld terug te geven als de hond uw verwachtingen niet overtreft.

Een jachthond is het belangrijkste dat hij kan zeggen dat je krijgt als je een hond van hen koopt. Hij biedt ook aan uw hond te trainen tot jachthond. Hij beschouwt ze ook als familieleden, dus hij wil een familie vinden die goed voor zijn honden zal zorgen.

Hij bereidt u voor op het feit dat deze honden nogal energiek zijn en u vraagt zich misschien af wanneer mijn puppy rustig wordt, maar maakt u zich geen zorgen, naarmate ze opgroeien worden ze handelbaarder.

Als u zijn website bezoekt, kunt u de stamboom van de fokhonden zien. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met hem op.

Buffalo Hollow Kennels Details

Website: Buffalo Hollow Kennels

Locatie: Virginia, Floyd County

E-mail: [email protected]

3. Timber Chopper Redbones

bruine coonhound zittend op het gras

Timber Chopper Redbones kennels werden opgericht in 1976 en zijn sindsdien sterk gegroeid. Ze zijn experts in het fokken van Redbone Coonhounds. Ze nemen de rasstandaard zeer serieus en daarom zijn ze lid van de UKC en AKC.

Hun honden hebben bewezen ook uitstekend te zijn in de berenjacht en de coonjacht. Maar dat zijn niet de enige dingen waar ze in uitblinken. Deze honden zijn perfect familieleden.

De jachtcapaciteiten en het geweldige temperament zijn dingen die u van uw puppy kunt verwachten.

Op hun website kunt u het gedetailleerde schema van ontworming en vaccinatie zien. U ziet dan week voor week wat uw pup krijgt. U zult ook kunnen zien dat hun volwassenen regelmatig hun vaccinaties en ontwormingen krijgen.

Ze geven de pups alleen het beste voer, en ze maken het meestal nat met warm water. Na 7 weken introduceren ze ze droogvoer. Met 8 weken kunt u uw puppy ophalen en mee naar huis nemen.

Als u wilt weten of er nesten beschikbaar of gepland zijn, kunt u altijd contact met hen opnemen. Alles vragen wat u wilt weten is nooit een probleem voor hen, zij zullen u elk antwoord geven dat u nodig heeft.

Timber Chopper Redbones Details

Website: Timber Chopper Redbones

Locatie: Amelia Court House, Virginia

Telefoon: 804-382-3186

4. Triple I Kennels

een bruine coonhound staand in een veld

Triple I Kennels is eigendom van een man genaamd David en hij heeft zijn tijd gewijd aan het fokken van Redbone Coonhounds. Hij wil het vermogen van deze honden onder de aandacht brengen en ze populairder maken.

David is een meester als het gaat om het trainen van jachthonden. Hij heeft veel verschillende rassen getraind tot de beste jachthonden. Daardoor kunt u verwachten dat uw pup ook geweldig zal zijn en dat hij uit een geweldige bloedlijn van jachthonden komt.

Hij gelooft dat de Redbone Coonhound maakt enkele van de meest geweldige metgezellen en even geweldige jagers, vooral als het gaat om jagen in de nacht.

Zijn puppies zijn 500 dollar. Wij adviseren u om op de wachtlijst te komen, maar dan moet u wel weten hoe u dat doet. Hij houdt ervan als mensen contact opnemen door een telefoontje of e-mail. Als u alle vragen hebt gesteld en besloten hebt een pup van hem te nemen, moet u een aanbetaling doen.

Eerst vertel je hem of je een mannelijke of een vrouwelijke pup wilt, of dat je geen voorkeur hebt. De aanbetaling is 100 dollar, en het is een garantie voor hem dat u serieus bent over het krijgen van zijn puppy.

De rest van het geld geef je als je je pooch komt ophalen.

Je kunt ook een applicatie invullen die op zijn website staat als je op de wachtlijst wilt komen.

Triple I Kennels Details

Website: Triple I Kennels

Locatie: Hustontown, Pennsylvania

E-mail: [email protected]

5. Passendale Engelse Coonhounds

bruine coonhound hardlopen

Passchendaele English Coonhounds wordt geleid door mensen die veel belang hechten aan het welzijn van hun honden. Ze willen er zeker van zijn dat ze u de beste pup leveren door zorgvuldig de beste bloedlijn te kiezen die er is.

Hun puppy’s hebben:

– Geweldige gezondheid

– Jachtcapaciteiten

– Compatibiliteit familiegenoten

– Beste temperament

Ze zijn geregistreerd bij de UKC omdat ze denken dat dit het beste is voor hun English Coonhound pups. Hun pups komen ook in aanmerking voor enkelvoudige registratie bij de AKC en de PKC.

Ze nemen hun fokprogramma serieus en zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om het te verbeteren.

Alle pups worden bij hen thuis opgevoed en zijn altijd omringd door mensen. Wanneer u uw puppy krijgt, krijgt u ook gezondheidscertificaten, een lijst van alle vaccins, en een klein puppypakket met een aantal van hun mijlpalen.

Alle pups zijn gechipt.

Passendale Engelse Coonhounds Details

Website: Passendale Engelse Coonhounds

Locatie: 2903 Washington Road, Waldoboro, ME 04572

E-mail: [email protected]

Coonhound Puppies Te Koop

Coonhound puppy ligt op het gras

Bij Coonhounds kan de prijs bepaald worden door de kleur van de hond. Ze zijn allemaal rond $300 tot $800maar de bluetick coonhound pups kunnen rond de $1,200afhankelijk van de fokker.

Alle Coonhounds, ongeacht de kleur, zijn hetzelfde en hebben hetzelfde temperament. De kleur zou niet de belangrijkste factor moeten zijn om een hond te kopen. Als u een fokker vindt die een Coonhound van de door u gewenste kleur heeft, moet u er zeker voor gaan, maar maak er geen prioriteit van.

Naast het betalen voor de pup moet je erop voorbereid zijn dat er nog een aantal kosten zijn die het hoogst zijn wanneer je je voorbereidt om je pooch thuis te krijgen.

Enkele van de kosten zijn het krijgen van uw puppy een riem, een halsband, speelgoed, een hondenbed of kennel, verzorgingsgereedschap, hondenvoer, traktaties, enz. Dit zijn slechts enkele van de kosten die u zult hebben. Het kan een beetje overweldigend zijn omdat je alles tegelijk krijgt.

Maar naarmate de hond ouder wordt, worden de kosten lager. De dierenartsrekeningen zijn een van de kosten die hoog zullen zijn wanneer uw hond een puppy is, dan zullen ze wat lager worden, en dan zullen ze waarschijnlijk weer stijgen wanneer uw hond ouder wordt.

Als het om hondenvoer gaat, moet u alleen voer van hoge kwaliteit kiezen. Dit is iets waar u niet op moet beknibbelen. Het voer moet voldoen aan alle voedingsbehoeften van de hond, vooral bij honden zoals Coonhounds die veel tijd doorbrengen met actief en onderweg zijn.

U moet voorbereid zijn op veel schoonmaakmiddelen, omdat de mogelijkheid bestaat dat uw hond in de beginfase in huis poept.

Hoe weet u of u een betrouwbare fokker hebt gevonden?

Er zijn enkele factoren waaraan een gerenommeerde fokker moet voldoen. Dit kan wat lastiger zijn als het gaat om hondenrassen als Coonhound. Omdat deze honden jachthonden zijn en de kopers misschien niet zo bezorgd zijn over sommige van deze dingen, kan het een stuk moeilijker zijn voor mensen die om deze factoren geven om een fokker te vinden die sommige dingen van de lijst respecteert.

Hier zijn enkele van de dingen die je in de gaten moet houden bij het kiezen van een fokker.

Elke gerenommeerde fokker zal ervoor zorgen dat hun fokhonden en pups alle noodzakelijke gezondheidstesten. U heeft nodig bevestiging dat de test inderdaad is uitgevoerd. Dit is waarom alle gerenommeerde fokkers zullen u een gezondheidscertificaat geven.

Als ze beweren dat ze alleen de beste bloedlijnen kiezen moet je daar ook een bevestiging van zien. Dit is wanneer de fokker is meer dan bereid om u de stamboom van al hun fokhonden te laten zien.

– Ze moeten bereid zijn om je de ouderhonden en zelfs de pups te laten zien als ze geboren worden. Als fokkers de honden verbergen en ze zelfs via een videogesprek niet aan u willen laten zien, kunt u dat als een rode vlag beschouwen. Dit kan betekenen dat ze de staat waarin ze hun honden houden verbergen.

– Sommige fokkers zullen ofwel AKC of UKC geregistreerd. Dit is niet iets dat extreem belangrijk is, want er zijn geweldige fokkers die bij geen enkele club geregistreerd zijn.

– Goed. fokkers zullen ervoor zorgen dat hun honden en pups het comfortabel hebben. Ze zullen hun honden nooit in koude of extreem warme temperaturen laten verblijven. De meeste fokkers houden hun honden en puppies in hun eigen huis. Als ze ze buiten houden, zorgen ze ervoor dat het zo comfortabel mogelijk is. kennels die de hond veilig en gezond houden.

Ze houden contact. Als je eenmaal besluit een hond van hen te nemen, moeten ze openstaan voor alle vragen die je hebt. Als ze ineens bij je spoken, kan dat een probleem zijn. Een check-in van tijd tot tijd moet worden goedgekeurd.

Sites waar je Coonhound Puppies kunt vinden

Coonhound puppy zittend op de stoep

We hebben een aantal fokkers doorgenomen die volgens ons betrouwbaar zijn en wat een fokker in de eerste plaats betrouwbaar maakt.

Maar naast het halen van je hond bij een fokker kun je ook andere opties overwegen om aan je hond te komen, en een van die opties is het bezoeken van sites die vol staan met mensen die puppies en zelfs volwassen honden verkopen.

Deze manier om je puppy te vinden kan een beetje eng zijn, en zeker overweldigend, maar maak je geen zorgen, wij zijn hier om je door het proces te loodsen en je alle informatie te geven die je nodig hebt.

Voordat we de sites opsommen, willen we er zeker van zijn dat we alle dingen doornemen die je misschien in de gaten moet houden.

Waar je voorzichtig mee moet zijn

We willen meteen beginnen met de lijst van dingen die je in de gaten moet houden:

Zelfs als deze mensen niet professioneel zijn fokkers, ze moeten de gezondheid van de pups als prioriteit stellen. Ze moeten alle noodzakelijke dierenartscontroles ondergaan en alle benodigde vaccinaties krijgen. Als ze je niet kunnen bewijzen dat ze alle gezondheidstestenmoet u een andere persoon vinden die het ras verkoopt dat u wilt.

– Je kunt puppies vinden die een beetje goedkoper zijn dan de puppies die je kunt krijgen van een fokker. Dit kan als een slechte zaak worden gezien, maar dat hoeft niet zo te zijn. Sommige mensen zijn zich ervan bewust dat ze niet professioneel fokkers en ze willen je niet als één aanrekenen.

– Contact houden voordat u de definitieve beslissing neemt om een puppy van hen te krijgen. Dit betekent dat de persoon die de puppy verkoopt meer dan bereid moet zijn om te reageren op uw berichten of e-mail om een videogesprek te organiseren. Op deze manier kunt u de puppy’s zien en kunt u er zeker van zijn dat ze oprecht zijn over de verkoop van de puppy’s aan een liefdevol huis.

Ze moeten u de puppy’s laten zien. Sommige mensen voelen zich misschien niet op hun gemak als u persoonlijk komt om de puppy te zien, vooral als u nog niet de beslissing hebt genomen om de puppy te nemen. Maar een videogesprek moet geen probleem zijn. Als ze alleen per telefoon of e-mail contact met u willen opnemen, moet u iemand anders zoeken.

– De beschrijving van hun advertentie is belangrijk. Als je een gedetailleerde beschrijving ziet die bijna het antwoord geeft op al je mogelijke vragen, kun je ervan uitgaan dat deze persoon serieus is over hun pups en waar ze uiteindelijk heen zullen gaan.

Dit zijn enkele van de factoren die je in de gaten moet houden. Er kunnen wat misverstanden zijn omdat de verkopers ook voorzichtig kunnen zijn. Er kunnen veel kopers zijn die oplichters zijn, niet alleen andersom.

Deze sites zijn voor mensen die misschien per ongeluk een nestje hebben gekregen, maar die het welzijn van toekomstige pups serieus nemen. Sommige mensen hebben misschien een nest van tijd tot tijd maar willen zichzelf niet beschouwen fokkers.

Dit is ook geen slechte zaak, maar alleen als je ziet dat ze serieus zijn en voldoen aan elke factor die we hebben opgesomd. Als ze dit alleen doen omwille van de winst moet je uit hun buurt blijven.

Deze sites kunnen ook goed zijn voor mensen die net de reis beginnen om professioneel te worden. fokker.

De lijst van sites en hoe ze werken

Elk van deze sites werkt op dezelfde manier. Je hebt een aantal haakjes waar je de informatie die je nodig hebt moet zetten.

In een van die haakjes zet u het ras van de pup die u zoekt, bijvoorbeeld een Beagle, Plott Hound, Golden Retriever, Coonhound, enz.

In het andere vakje zet u uw woonplaats, bijvoorbeeld New York, Ohio, Oregon, North Carolina, Kentucky, enz. U kunt preciezer of minder precies zijn met uw locatie.

Maar je moet weten dat als je echt precies bent, je waarschijnlijk minder beschikbare plaatsen hebt. nesten. Als u een meer algemene locatie plaatst, zullen er waarschijnlijk meer nesten die beschikbaar zijn.

Als je dat hebt ingevuld, kun je alle pups of zelfs oudere honden zien die worden verkocht. Sommige van de sites hebben ook professionele fokkers, maar meestal zijn er alleen mensen die geen fokkers zijn die puppies verkopen op deze sites.

Hier is de lijst van sites die je kunt bekijken

– Goede hond

– GunDog

– AKC Marktplaats

– Puppies.com

– Next Day Pets

Afsluiten

Het beslissen over het hondenras en het vinden van de perfecte fokker zijn twee moeilijke taken die u moet doorlopen om uw toekomstige harige beste vriend en familiegenoot te vinden. Afhankelijk van het ras dat u hebt gekozen, kan de zoektocht naar de fokker gemakkelijker of moeilijker zijn.

Bij rassen die populair zijn, zult u snel een fokker kunnen vinden, maar het probleem met de populaire rassen is dat er veel fokkers zijn die dit alleen voor de winst doen en niet voor de liefde voor het ras en het welzijn van de pups.

Bij rassen als Coonhounds, die niet zo populair zijn als bijvoorbeeld een Golden Retriever, zal het vinden van een gerenommeerde fokker moeilijk zijn.

Laat de opwinding van het krijgen van een nieuwe hond nooit naar je hoofd stijgen. Doe uw onderzoek. We hopen dat we je hebben geholpen met de zoektocht naar een Coonhound fokker met de lijst die we hebben gemaakt.

We hopen ook dat u zich zo snel mogelijk met uw hondje verenigt en dat u samen veel mooie herinneringen creëert en een lang, liefdevol en gelukkig leven leidt.