9 Doberman-fokkers in Colorado met de beste reputatie

9 Doberman fokkers in Colorado met de beste reputatie

Delen is geven!

In dit artikel maken we een lijst van de meest gerespecteerde en betrouwbare Doberman fokkers in Colorado. Dus, als je in de Centennial State woont en interesse hebt in de aankoop van een Dobe, blijf dan nog even hangen voor de rest van het bericht.

Doberman Pinschers krijgen meestal een slechte naam, vooral in de media, maar in werkelijkheid zijn ze precies het tegenovergestelde. Dobermans zijn gezellig, speels en zeer tolerant, plus ze kunnen goed opschieten met kinderen en gezinnen.

De mensen op deze lijst van Doberman fokkers in Colorado zorgen ervoor dat ze de best mogelijke leefomstandigheden bieden aan hun Dobe pups voordat ze naar hun nieuwe huizen sturen als gezonde, gelukkige en goed opgevoede honden.

Inhoud

toon

Doberman Puppies Te Koop In Colorado

Het selecteren van de meest betrouwbare fokker is het meest kritieke moment bij het vinden van een Doberman puppy, en het kan soms aanvoelen als een overweldigende klus.

Om je zoektocht zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben we een lijst samengesteld van de beste Doberman-fokkers in Colorado.

Elke fokker is grondig doorgelicht door ons, en we hebben geleerd dat ze toegewijd zijn om Doberman Pinscher pups op te voeden die bereid zijn om hun permanente thuis te vinden.

Blader door onze directory van Doberman fokkers in Colorado om de beste puppy voor u te vinden.

1. Rocky Mountain Dobermans – Crawford, CO

zwarte doberman staand in bloemenveld

Een kleine selectie van uitzonderlijke Europese Dobermans is beschikbaar bij Rocky Mountain Dobermans. Zij garanderen u een prachtige Doberman die is opgegroeid op een ranch en behandeld wordt als familie in plaats van in een kennel.

Voordat ze hun liefdevolle zorg verlaten en verhuizen naar hun forever homes, hebben de pups hun oren geknipt, staarten gecoupeerd, wolfsklauwen verwijderd, ontwormd en twee vaccinaties gehad.

Bovendien wordt uw pup geleverd met AKC papieren en een gezondheidsgarantie van 3 jaar.

Afhankelijk van geslacht en stamboom, variëren hun Dobermans in prijs van 4.000 tot 5.000 dollar. Puppies kunnen door nieuwe eigenaren mee naar huis worden genomen als ze tien tot twaalf weken oud zijn.

Rocky Mountain Dobermans Contactgegevens

Website: Rocky Mountain Dobermans

Email: [email protected].com

Telefoon: 970-424-3690

Adres: 34411 B25 Rd Crawford, Colorado 81415, Verenigde Staten

2. Western Colorado European Dobermans – Grand Junction, CO

Doberman kijkt in de verte

Ze zijn een elite producent van raszuivere Europese Doberman Pinschers gefokt voor bouw en afstammen van illustere nationale en internationale kampioensbloedlijnen.

Volledige Amerikaanse Kennel Club (AKC) registratie is inbegrepen bij elke Doberman pup. die u van hen koopt, evenals medisch papierwerk dat bevestigt dat ze zijn vrij van Von ziekte van Willebrand (VWD), onder andere.

Ze fokken Europese Doberman pups in Grand Junction, Colorado, tegen redelijke kosten, met prijzen vanaf $2200, wat niet slecht is gezien het prestigieuze kaliber van de bloedlijnen.

Western Colorado European Dobermans Contactgegevens

Website: Western Colorado Europese Dobermans

Email: [email protected]

Telefoon: 970-234-2143

Adres: 505 Florence Rd, Grand Junction, CO 81504, Verenigde Staten

3. TLC Kennel – Oost Colorado

Doberman Puppy die naar de camera loopt

De eigenaren van TLC Kennel bieden een verscheidenheid aan rassen waaruit u een huisdier kunt kiezen, en ze werken hard om ervoor te zorgen dat uw puppy past in de levensstijl van uw gezin.

Het bedrijf is erkend door de USDA en de familie die het bezit heeft meer dan 30 jaar ervaring.

Ze beschikken over een ultramoderne faciliteit en hebben voldaan aan de rasidentificatie, het bijhouden van gegevens en criteria die zijn vastgesteld door de AKC en America’s Pet Registry.

Ze bevelen veterinaire zorg aan en hebben een lijst met alle vereiste vaccins en voedingsaanbevelingen. Bovendien bieden ze een 6 maanden gezondheidsgarantie op al hun puppies.

Lees volgende: Top 8 Doberman Fokkers In Arizona

TLC Kennel Contactgegevens

Website: TLC Kennel

Email: [email protected]

Telefoon: 719-349-0894

4. KS Dobermans – St. Louis, CO

Doberman zittend in gras kijkt weg

Het ras Doberman is iets dat deze instelling wil behouden en verder ontwikkelen.

De eigenaar van KS Dobermans is een in St. Louis, Colorado geboren Kelly Schmidt. Hun Doberman Pinschers komen uit een lange geschiedenis van kampioenen die vele titels hebben gewonnen in de VS en Canada.

Gerelateerd: De 5 beste Doberman Fokkers In Ontario in 2022

Ze houden alle puppy’s onder 24 uur toezicht van de familie. Ze worden in hoge mate gesocialiseerd en verzorgd door gekwalificeerde en opgeleide verzorgers.

De gezondheid en het welzijn van de puppies zijn uiterst belangrijk voor de mensen van deze organisatie en ze gaan tot het uiterste om de best mogelijke leefomstandigheden voor al hun hondjes te bieden.

KS Dobermans Contactgegevens

Website: KS Dobermans

Email: [email protected]

Telefoon: 314-581-5898

5. Stand Alone European Dobermans – Ault, CO

Doberman zittend op gras kijkt weg

Stand Alone is misschien een kleine fokker, maar ze leveren eersteklas kwaliteit Europese Doberman Pinschers die een grondige gezondheidstest hebben ondergaan.

Ze zijn toegewijd aan het ontwikkelen van goed afgeronde pups die in elke omgeving zullen slagen. Ze leggen de nadruk op schoonheid, degelijkheid en temperament.

Eerst en vooral worden hun huisdieren beschouwd als leden van het gezin. Het zijn toegewijde, ethische fokkers die echt van hun honden houden.

De gezondheid en het welzijn van elke puppy krijgen de hoogste prioriteit, en ze houden zich aan alle noodzakelijke gezondheidspraktijken voor puppy’s. In feite, ze bieden een gezondheidsgarantie van 12 maanden die erfelijke ziekten en gebreken omvat.

Een klein zakje hondenvoer of een speeltje met de geur van hun nestgenoten zijn gebruikelijke extra’s die bij uw hond worden geleverd.

Alleenstaande Europese Dobermans Contact Info

Website: Stand Alone Dobermans

Adres: Ault, Colorado 80610, Verenigde Staten

6. Blessed Beyond Dobermans – Pueblo West, CO

Doberman zittend op gras

Deze in Colorado gevestigde Doberman fokker is een die gelooft in ethisch fokken. Gelegen in de buurt van Colorado Springs, biedt deze familie gerunde kennel Doberman pups die voldoen aan de normen van het ras.

Ze bieden de beste zorg voor al hun pups om te garanderen dat ze opgroeien tot sterke, gezonde hoektanden. Ze zorgen er ook voor dat elke puppy in een verantwoordelijk gezin wordt geplaatst om hun gezondheid te benadrukken.

Het Blessed Beyond Dobermans team is toegewijd aan haar missie en werkt hard om ethisch en verantwoordelijk hondenbezit aan te moedigen.

U kunt een nieuw harig, AKC-geregistreerd, familielid mee naar huis nemen… voor $2,500 plus een toeslag van $500. Bovendien bieden ze volledige ondersteuning voor uw nieuwe puppy-koop ervaring.

Blessed Beyond Dobermans Contact Info

Website: Blessed Beyond Dobermans

Telefoon: 719-271-6865

Adres: 1625 N Billy the Kid Ln, Pueblo West, CO 81007, Verenigde Staten.

7. Pet City Pet ShopColorado Springs, CO

Doberman staand in veld wegkijkend

Wanneer u een nieuwe puppy koopt, moet u zich volledig inzetten voor de verzorging, training en opvoeding ervan. Bij Pet City Pet Shops, zorgen ze ervoor dat ze hun puppy’s met de hand selecteren van de meest betrouwbare, betrouwbare, en hogekwaliteit fokkers in het land.

U kunt erop vertrouwen dat al hun pups, in hun beide vestigingen, worden gekozen uit geregistreerde en gerenommeerde fokkers sinds ze ernaar streven om gezonde en redelijk geprijsde pups te geven.

U kunt ook hun lijst van hoog aangeschreven dierenartsen raadplegen als u zich zorgen maakt over de gezondheid van uw puppy, hoewel ze u bij aankoop een schriftelijke gezondheidsgarantie bij uw puppy geven.

Lees volgende: De 20 beste Dobermannen Fokkers In de VS waarvan je het bestaan niet wist!

Pet City Pet Shop Contactgegevens

Website: Pet City Pet Shop

Telefoon: 719-215-8216 of 719-220-3814

Adres: Chapel Hills Mall, 1710 Briargate Blvd. Colorado Springs, CO 80920 of Citadel Mall. 750 Citadel Drive East, Colorado Springs, CO 8090

8. De Doberman Dynastie – Denver, CO

Doberman staand wegkijkend

Deze zeer professionele Doberman fokkerij is zeer bedreven in het produceren van topkwaliteit Dobie pups en het opvoeden ervan op de juiste manier.

Wanneer u een Doberman pup van hen koopt, kunt u verwachten deze te ontvangen met de volledige eerste reeks vaccinaties, evenals de ontworming. U kunt ook een goed gemanierde hond verwachten, als ze van jongs af aan beginnen te socialiseren.

Bekijk hun officiële website (hieronder vermeld) om een beter gevoel te krijgen voor wat ze doen, en ook om wat schattige foto’s van de lieve pups te zien. U kunt ook enkele recensies en getuigenissen lezen die zijn achtergelaten door gelukkige klanten van de Doberman Dynasty.

De Doberman Dynastie Contactgegevens

Website: De Doberman Dynastie

Telefoon: 303-808-2467

9. Mile High Canine Rescue – Denver, CO

Rode Doberman zittend op gras buiten

Als u wilt een Doberman redden in plaats van een puppy te adopteren van een fokkerkunt u altijd uw geluk beproeven bij Mile High Canine Rescue.

Door het verstrekken van zorgzame pleeggezinnen en medische aandacht, en het sponsoren van goedkope sterilisatie en castratie behandelingen, verminderen ze het aantal verlaten honden in asielen in Colorado.

Echter, ze fokken zelf eigenlijk geen honden, dus het is altijd een gok of ze een bepaald ras zullen hebben. Dus als je een raszuivere Dobermann pup wilt, zul je die hier waarschijnlijk niet vinden, maar als je blij bent met een gemengd ras, waarom zou je er dan niet een van de straat redden?

Mile High Canine Contactgegevens

Website: Mile High Canine Rescue

Telefoon: 720-739-1375

Het kiezen van de beste Doberman Fokker In Colorado

Wanneer je probeert om een nieuwe pupmoet je dat doen van een fokker die u vertrouwt en waarop u kunt vertrouwen. En het kan soms moeilijk zijn om precies te weten wie dat zijn, vooral als het de eerste keer is dat je een hond koopt.

Dat geldt misschien nog meer voor Doberman honden omdat ze veel gespecialiseerde zorg en training nodig hebben om goed opgevoede en gedisciplineerde volwassen honden te worden.

In het licht hiervan, wilden we enkele basistips geven waar je aan moet denken bij het uitzoeken van de Doberman fokkers in Colorado.

Doe je huiswerk

Het controleren van een fokker online is een van de meest cruciale dingen die u kunt doen om u voor te bereiden voordat u rechtstreeks met hen spreekt.

Bekijk hun sociale mediapagina’s, evenals hun officiële website als ze die hebben. Besteed speciale aandacht aan klantbeoordelingen en opmerkingen.

Controleer of ze prijzen hebben gewonnen, zoals de BOB award voor hondentraining en andere, want dat is altijd een goed teken.

Vraag het andere hondeneigenaren

De makkelijkste manier om een betrouwbare Doberman fokker te vinden is om een verwijzing te krijgen van een betrouwbare bron.

Je kunt het online nagaan en contact opnemen met anderen om raad te vragen als je niemand kent die onlangs een Doberman pup heeft gekocht. De meest betrouwbare benadering om de reputatie van een fokker te beoordelen is meestal mond-tot-mondreclame.

Lees volgende: Doberman Fokkers In Ohio: Top 5 Fokkers Van 2022!

Bezoek zelf de kweekfaciliteit

Als het enigszins mogelijk is, bezoek dan zelf de faciliteiten van de fokker. U krijgt de kans om de ouders van de pup te ontmoeten en de omgeving te zien waarin de pups worden grootgebracht.

Zelf getuige zijn van de omgeving van de pup kan je ogen openen en veel informatie opleveren die je anders niet zou kunnen krijgen. Het kan vaak het verschil maken tussen de keuze om wel of niet bij een bepaalde fokker te kopen.

Vraag naar medische gegevens

Wat zijn hun normen en procedures als het gaat om gezondheidscontroles?

Als het gaat om medische onderzoeken, is het onmogelijk om te voorzichtig te zijn. Vraag de fokker u te begeleiden bij elk onderzoek dat de pups ondergaan, en of het mogelijk is, verzoeken om inzage in de dossiers die bij elk onderzoek horen. Prioriteit nummer één is altijd een goede gezondheid.

Laatste gedachten

Rode Doberman zittend op gras

Het valt niet mee om de juiste Doberman Pinscher fokker te kiezen. Gelukkig is Pupvine er om die taak een stuk eenvoudiger te maken.

In dit artikel hebben we opgenomen veel fokprogramma’s die de juiste prioriteiten hebben en gemotiveerd zijn om alleen de beste Doberman puppies.

Als u ervoor kiest om te kopen van een van deze Doberman fokkers in Colorado, zijn wij ervan overtuigd dat u blij zult zijn met uw aankoop en een trotse eigenaar van een schattige kleine Dobie pup.