Deze 8 Engelse Springer Spaniel Fokkers hebben een puppy voor u.

Deze 8 Engelse Springer Spaniël fokkers hebben een puppy voor u.

Sharing is caring!

Hallo daar! Ik zie dat je op zoek bent naar een Engelse Springer Spaniel puppy. Laat me je voorstellen aan enkele van de grootste Engelse Springer Spaniel fokkers in de States.

De mensen die je gaat ontmoeten zijn allemaal ethische, betrouwbare fokkers met veel jaren ervaring achter zich. Sommige zijn zelfs een van de oudste kennels in de States!

Ik weet dat je alleen het goede spul wilt, dus heb ik je deze 8 spectaculaire ESS liefhebbers en fokkers gebracht. De enige kwestie is welke mooie Springer puppy te kiezen.

Inhoud

toon

Engelse Springer Spaniel Puppies Te Koop in Staten

Engelse Springer Spaniels lijken nogal op Engelse Cocker Spaniels, dus pas op waar u uw pup koopt. Sommige onethische fokkers zouden u kunnen bespelen en u een totaal ander hondenras verkopen. Om dergelijke verwarring te voorkomen, stel ik voor dat u de lijst van de 8 beste Engelse Springer Spaniel fokkers in de Verenigde Staten bekijkt.

Mocht Canada dichter bij je in de buurt zijn, PupVine heeft ook een lijst van beste ESS fokkers in Ontario.

1. Meadowland Springers, SD

engelse springer spaniel op een boomstam in bos

South Dakota’s beste Engelse Spaniel Springers komen van Meadowland Springers. Dit is een geweldig voorbeeld van een passie-draai bedrijf. Ik waardeer zulke fokkers het meest om twee redenen.

De eerste is dat ze nog steeds de passie hebben die hen voortdrijft. En de tweede is dat ze de moed hadden om van iets waar ze van houden iets zinvols te maken.

Het omzetten van een fokpassie in een bedrijf kan het woord verspreiden, en veel meer mensen die op zoek zijn naar puppies van hoge kwaliteit kunnen de kans krijgen er een te adopteren.

Meadowland Springers begon als iets kleins, maar hun potentieel en de kwaliteit die deze honden bezitten zijn meer dan groot. Deze honden zijn afstammelingen van AKC kampioenen, gefokt uit Europese bloedlijnenen met de grootste zorg opgevoed.

Het eindresultaat van dit zeer toegewijde fokproces is pups van uitstekende kwaliteit. Als je je afvraagt waar je Engelse Springer Spaniel pups kunt vinden in de buurt van Dakota, moet je naar deze pups gaan kijken.

Al vijftien jaar houdt deze fokker zich bezig met het fokken en grootbrengen van Engelse Springer Spaniels die voldoen aan elke Amerikaanse Kennel Club eis voor hondenshows.

U kunt echter ook binnenkomen en een pup van huisdierkwaliteit uitzoeken. Ze zijn ook geweldig als gezinsleden!

Fokkergegevens

Website: Meadowland Springers

Locatie: Baltic, South Dakota

Telefoon: 605-261-1112

Email: [email protected]

Sociale media: Facebook

2. Merit Meadow Springers, OR

engelse springer spaniel

Verspreid over 8 hectare land. Merit Meadow Springers is een plek waar honden en mensen herenigd kunnen worden met de natuur.

Thuisbasis van enkele van de beste AKC-geregistreerde puppies in dit deel van de States, Merit Meadow Springers biedt u toekomstige huisdieren en familieleden. Het adopteren van een Engelse Springer Spaniel is een geweldige keuze voor actieve gezinnen en mensen die er graag op uit trekken.

Als u het prototype bent van de ideale Engelse Springer Spaniel eigenaar, let dan op wat ik voor u heb. Deze Springers zullen u verbazen, en hier is waarom.

Merit Meadow Springers zijn super gesocialiseerd met kinderen, volwassenen en andere dieren. Deze honden zijn het leven van het feest waar ze ook gaan.

Wat u zeker interesseert aan deze Springers is de prijs. Merit Meadow Springers kosten u 1.600 dollar. Ze worden verkocht op een sterilisatie/sterilisatie contract en officieel geregistreerd bij de AKC via beperkte registratie.

Fokkergegevens

Website: Merit Meadow Springers

Locatie: Salem, Oregon

Telefoon: 503-779-5707

Email: [email protected]

Sociale media: Facebook en Instagram

3. Daybreak Kennel, IL

engelse springer spaniel in de natuur

Voor Daybreak Kennel, was het Telltale Kennel, opgericht in 1966. De naam mag dan veranderd zijn, het zit allemaal in de familie. Dit is nog steeds een plek die met trots tot de oudste ESS kennels in de States behoort.

Vandaag de dag is het Telltale team uitgegroeid tot iets dat gerust een merk genoemd kan worden. Pups van deze kennels zijn gemakkelijk te onderscheiden van de anderen. Je kunt zien dat Daybreak of Telltale pups superieur zijn. Waarom zouden ze dat niet zijn? Ze hebben tenslotte zoveel jaren ervaring achter zich.

Maar dit is niet het enige dat de honden van Daybreak Kennel uw adoptie waard maakt. Deze honden genieten van hun leven in Milan, Illinois, vrij spelend op een 5-acre boerderij. Wanneer ze niet genieten van het groene gras, leven de pups het leven in hun ultramoderne hondenkennels, faciliteiten die uw bewondering waard zijn.

Daybreak Springers zijn uitstekende exemplaren van werk Springer honden. Het zijn niet alleen trouwe metgezellen. Deze honden doen het enorm goed in veldwedstrijden. Geef ze een parcours, en ze veroveren het!

Naast het fokken van prachtige Springer pups, richt Daybreak Kennel zich ook op show handling en voorbereiding en biedt ook een pensionprogramma aan. Deze ESS liefhebbers zijn echt gek op hun hondjes.

Fokkergegevens van de fokker

Website: Daybreak Kennel

Locatie: Milan, Illinois

Telefoon: 309-236-5942

4. A.D. Acres Springers, TX

english springer spaniel running

Gevestigd in Zuid Texas, A.D. Acres Springers is die betrouwbare fokker uit de Lone Star State die u moet vertrouwen. Gedurende drie generaties en 25 jaar hebben Engelse Springer Spaniels deze familie van hondenliefhebbers gediend. En laat me u iets vertellen: de hele familie is gek op Springers!

Het is niet alleen het mooie formaat en de eindeloze energie die A.D. Acres Springers de moeite waard maken. Het is ook hun lieve temperament en algemene goede gezondheidstoestand! Dankzij de vroege socialisatie door alle gezinsleden zijn A.D. Acres Springers echte sociale vlinders.

Een rijk fokbestand van zes vaders en moeders is schuldig aan het produceren van prachtige ESS puppies. Deze kleine hondjes kunnen niet wachten om naar hun nieuwe families te gaan en hun leven samen te beginnen. Engelse Springer Spaniel honden zijn altijd super lief, maar de pups van A.D. Acres zijn nog veel liever.

Deze Springers worden goed verzorgd en komen met een mooie 1-jaar gezondheidsgarantie. Dit garandeert dat uw nieuwe pup niet zal lijden aan genetische aandoeningen zoals parvo. We weten allemaal hoe snel parvo je hond kan doden.

Ik raad je aan contact op te nemen met de fokker om op hun wachtlijst te komen. Het is de enige manier waarop je een ESS van hier kunt krijgen. De aankoopprijs varieert en rtussen de $1,800 en $2,000, afhankelijk van de pup zelf.

Fokkergegevens

Website: A.D. Akkers Springers

Locatie: New Braunfels, Texas

Telefoon: 210-381-4957

Email: [email protected]

Sociale media: Facebook

5. Cerise Engelse Springer Spaniels, CT

engels springer spaniel hond portret

Opgericht in 1997, Cerise English Springer Spaniels kwam als het licht aan het einde van de tunnel. Toen Dotti’s man overleed, liet hij haar een spectaculaire ESS genaamd Cleo. Het was Cleo die Cerise Springers begon en de matriarch van de lijn is.

Wat ik echt bewonder aan Cerise Springers, juist Dotti, is het feit dat ze iets uit haar verdriet wist te laten groeien. Ze nam de afscheidsact van haar man als een geschenk dat ze voor altijd zou koesteren. Het voelde als een teken dat ze nooit alleen zou zijn, niet als ze Engelse Springer Spaniels om zich heen had.

Dotti’s Springers zijn ongelooflijk lieve honden. Ze hebben een temperament waar andere rassen alleen maar van kunnen dromen, en het uiterlijk van de ideale AKC Engelse Springer Spaniel. Dotti heeft veel moeite en kennis gedaan om haar Springers tot de beste van de Oostkust te maken.

Ze was hun groomer, trainer, en fokker. Maar bovenal was zij hun mama die hen overlaadde met liefde!

Cerise Engelse Springer Spaniels zijn kampioenshonden die een beter leven leiden dan sommige mensen!

Als je superieure kwaliteit wilt, weet je wie je moet bellen. Dotti wacht op uw telefoontje.

Fokkergegevens

Website: Cerise Engelse Springer Spaniels

Locatie: Sherman, Connecticut

Telefoon: 860-354-0249

6. Gentry Springer Spaniels, IL

engelse springer spaniël in water

Engelse Springer Spaniels zijn honden met een lange levensverwachting van maximaal 14 jaar. Geloof me, u zult nog meer jaren met uw Gentry Springer pooch willen doorbrengen.

Maak kennis met een andere fokker uit Illinois die echt weet wat ze doet. Als je een kind op jonge leeftijd kennis laat maken met een ras als de ESS, kun je alleen maar een toekomstige kleine fokker krijgen. Dat is precies wat er met LeeAnn is gebeurd. Het begon als een kleine hobby, maar het fokken van ESS honden werd al snel een obsessie.

LeeAnn is een vrouw met ervaring. Naast het eigenlijke fokproces richt ze zich ook op het verzorgen van de pups en het optimaal benutten van hun trainbaarheid. Deze fokker is behoorlijk veelzijdig, en haar pups ook.

Gentry Springers komen maar één of twee keer per jaar. LeeAnn overfokt haar voorraad niet. Ze zorgt ervoor dat de behoeften van elke hond worden bevredigd voordat ze nog een nestje doet.

Naast een AKC Fokker van Verdienste, is LeeAnn ook lid van enkele officiële rasverenigingen zoals de Engelse Springer Spaniel Veldwerk Vereniging en Great Lakes Eng. Springer Spaniel Breeders Association. Deelname aan de genoemde Spaniel club activiteiten bracht LeeAnn en haar pups nog meer ervaring.

Verantwoord fokken is alles wat LeeAnn doet. Zorg ervoor dat je contact met haar opneemt en kijk of er pups van jou beschikbaar zijn. Ik garandeer je dat je nergens zoetere Springer zult vinden van daar tot Californië!

Fokkergegevens

Website: Gentry Springer Spaniels

Locatie: Downers Grove, Illinois

Telefoon: 630-964-7172

Email: [email protected]

7. Downs Lake Kennels, WA

engelse springer spaniel puppy

Ontmoet een van de beste AKC Fokkers van Verdienste uit de staat Washington.

Downs Lake Kennels liggen verscholen in Spokane, waar honden echt kunnen genieten, vrij rondrennen en gewoon… honden zijn!

Deze kennel is trots op zijn pups die een extra fijn temperament en een bovengemiddelde intelligentie bezitten. Engelse Springer Spaniels zijn geweldige familie huisdieren, en er is geen manier om betere ESS pups te vinden in heel Washington voor dat doel.

Downs Lake Kennels is zeer strikt over de adoptie van hun pups. Je moet een strikte routine volgen die ervoor zorgt dat alleen de beste pups ter adoptie worden aangeboden.

Deze fokker verkoopt al hun pups voor een vaste prijs van $2,500ongeacht het geslacht of de kleur. Maar wat is inbegrepen in de prijs? De prijs staat voor pups van 8 weken, tijdig ingeënt en ontwormd. Alle pups worden getest op hun gezondheid en hebben een gezondheidsgarantie voor een jaar om het te bewijzen.

Wat zo lief is, is dat Downs Lake puppies komen met een beetje extra.

De fokker zorgt ervoor dat de puppy’s overgang naar een nieuw huis zonder problemen verloopt, dus stelden ze een speciaal puppypakket samen bestaande uit halsbanden en riemen, een deurbel voor aan de deur als je begint met de potjestraining, en een naar kattenbakvulling ruikend dekentje, als iets om zijn broertjes en zusjes aan te herinneren.

Fokkergegevens

Website: Downs Lake Kennel

Locatie: Spokane, Washington

Telefoon: 509-455-9826

Email: [email protected]

8. Ramblewood Engelse Springer Spaniels, WA

engelse springer spaniel in een veld

Linda Riedel’s hobby veranderde in een brandende passie. Het fokken van honden was een droom die uitkwam, en Linda had nooit gedacht dat ze zo populair zou worden voor het fokken en opvoeden van uitzonderlijke Engelse Springer Spaniels.

Deze hobby kennel is trots om aan te kondigen dat ze Springers hebben met een geweldige gezondheid en het liefste temperament. Ramblewood honden zijn er al een tijdje. Linda fokt deze puppies al meer dan 40 jaar. Bijna een halve eeuw heeft veel ervaring gebracht.

Vandaag kan Linda met trots zeggen dat ze aan de top van alle Engelse Springer Spaniel fokkers lijsten behoort.

Wat je moet weten over Ramblewood Springers is dat het allemaal honden zijn die gezondheidstesten hebben ondergaan. Ze hebben alle belangrijke heup en oog goedkeuringen. Linda zorgt ervoor dat ze alleen de best mogelijke pups fokt.

Als een AKC fokker van verdienste, Linda heeft met succes meer dan 150 kampioenshonden gefokt. Ze zijn allemaal gefokt volgens de hoogste rasstandaarden van de officiële Amerikaanse Kennel Club.

Elke Ramblewood pup wordt strikt van hun wachtlijst verkocht. Puppies kunnen worden geadopteerd op de leeftijd van 8 weken. Ze worden ingeënt en ontwormd volgens hun leeftijd. Het belangrijkste is dat Ramblewood puppies zullen worden volledig gesocialiseerd dankzij het binnen opgroeien bij de familie.

Fokkergegevens

Website: Ramblewood Engelse Springer Spaniels

Locatie: Pasco, Washington

Telefoon: 509-547-4823

Email: [email protected]

Laatste woorden

Het is goed om te weten dat de genoemde Engelse Springer Spaniel fokkers nemen hun passie serieus. Van het uitvoeren van testen op aandoeningen als heupdysplasie tot PRA tot het geven van de beste zorg, deze fokkers zullen hun best doen om hun pups gezond en gelukkig te houden.Als je geïnteresseerd bent in het krijgen van een Engelse Springer Spaniel pup, moet je zeker eens gaan kijken bij enkele van de mensen die ik vandaag heb genoemd. Welke fokker je ook kiest, je zult zeker geen fout maken.