17 Beste Cockapoo fokkers in Groot-Brittannië

17 Beste Cockapoo fokkers in Groot-Brittannië

Sharing is caring!

Cockapoos zijn vriendelijk, aanhankelijk en schattig! Wie zou er geen puppy willen hebben die eruit ziet als een zachte teddybeer? En bovendien zijn ze hypoallergeen!

Schrijf me in, ik wil er nu meteen een! Maar, waar vind ik een Cockapoo? Zijn er gerenommeerde fokkers in Engeland? Natuurlijk zijn er zijn gerenommeerde Cockapoo fokkers in het Verenigd Koninkrijk. Eigenlijk zijn er veel geregistreerde, hardwerkende en hondlievende fokkers in het hele VK, van Schotland over Noord-Ierland en Wales tot Engeland – hier is de lijst van de 17 beste Cockapoo fokkers in het VK.

Ze delen allemaal dezelfde kenmerken die hen de beste maken. Ten eerste, zoals u zult zien, houden ze van hun honden en denken ze niet alleen aan de winst, maar zijn ze bezorgd over de gezondheid en het geluk van de hond.

Laten we ze eens bekijken.

Inhoud

toon

Cockapoo Puppies Te Koop In The UK

Zoals reeds vermeld, hebben Cockapoos ongelooflijke eigenschappen die hen zeer populair maken over de hele wereld, ook in het Verenigd Koninkrijk. Het zijn pluizige en zachte, weinig verharende, middelgrote honden die voortkomen uit het fokken van twee rashonden – een Cocker Spaniel en een Poedel.

Met hun zachte en speelse karakter in combinatie met de hypoallergene eigenschap, is het geen wonder dat ze zo gewild zijn. Maar de juiste Cockapoo fokker vinden kan moeilijk zijn. We moeten opletten en uitkijken voor oplichters en puppyfabrieken.

Het zoeken naar de juiste fokker kan vermoeiend zijn, daarom hebben we een lijst van de 17 beste Cockapoo fokkers in het Verenigd Koninkrijk om uw gedachten te verlichten en u te helpen uw zoektocht naar de perfecte Cockapoo pup voor uw huis te beperken.

De kans is groot dat u na het lezen van deze lijst een Cockapoo puppy vindt die helemaal bij u past, en dat u dat nummer belt om alle nodige reserveringen te maken.

1. Jandaz Cockapoos, Llandysul

cockapoo in de natuur

Jandaz Cockapoos was opgericht in 1979. De oprichters waren Janice en Darrel Griffiths. Zij zijn helaas niet meer onder ons, maar hun dochter en kleindochter hebben het familiebedrijf voortgezet.

Vandaag de dag eigenaar heet Sarah en haar dochter is India. Beiden zijn hondenliefhebbers en begrijpen het belang van liefde en genegenheid bij het opvoeden van pups tot gelukkige en gezonde dieren. Ze doen uitstekend werk door de traditie en het verantwoord fokken van de Cockapoos in ere te houden.

U kunt zowel Amerikaanse als Engelse Cockapoos in Jandaz Cockapoos en ze zijn in crème en abrikoos vachtkleuren.

Al hun honden zijn gechipt, ontwormd en volledig ingeënt. Wat ik het leukste vond aan Jandaz Cockapoos is het feit dat ze hun puppies bij zich houden tot ze 10 weken oud zijn, en niet minder. Dat zorgt voor genoeg tijd voor de pups om goed gesocialiseerd te zijn, waardoor ze zich gemakkelijker aanpassen aan een nieuwe omgeving.

Als ze 10 weken bij de fokker blijven, betekent dit dat ze ook worden ingeënt tegen Parvovirus, Parainfluenza, Hepatitis, Distemper en Leptospirose voordat ze naar hun nieuwe huis vertrekken.

Een ander feit dat hen op de lijst van de 17 beste Cockapoo fokkers in het Verenigd Koninkrijk plaatst, is dat al hun honden PFK (Phosphofructokinase deficiëntie) en PRA (Progressieve Retinale Atrofie) getest en goedgekeurd zijn.

Waar wacht u nog op – bel de Jandaz Cockapoos en koop een nieuwe Cockapoo pup.

Adres: Cross Inn, Llandysul SA44 6NH, Verenigd Koninkrijk.

Telefoon: +441545560641

Website: Jandaz Kaketoes

2. Benbela Kaketoes, Maldon

schattige cockapoo in de natuur

Maak kennis met Corrinne, Michelle en Geoff. Ze werken allemaal hard om de beste omgeving voor de Cockapoo honden en puppies te maken en te onderhouden. Corrinne zit al meer dan 35 jaar in het fokken van honden.

Ze heeft veel ervaring en – het belangrijkste – ook veel liefde voor de honden! Maar, de hele familie is verantwoordelijk voor het fokken van enkele van de mooiste en gezondste Cockapoo pups in het Verenigd Koninkrijk.

Ze hebben twee raszuivere miniatuur mannelijke Poedels. Eén is een merle Poedel en de andere is een witte Poedel. Er zijn zes vrouwelijke honden die Engelse Cocker Spaniels zijn met verschillende vachtkleuren. Alle pups die zij fokken zijn F1 Cockapoos – zij zijn de eerste generatie van het kruisen van twee raszuivere honden.

Ze komen in verschillende vachtkleuren, van merle tot massief abrikoos.. De pups zijn gechipt en ontwormd, en ze komen met een een maand verzekering polis. Deze verzekering zou de pups moeten dekken, net op tijd om een eigen dierenarts en een nieuwe verzekering te vinden.

En, als je problemen hebt, zijn ze allemaal beschikbaar en altijd bereid om je de helpende hand te bieden. Ze zullen al uw vragen beantwoorden. Van eten tot gedrag, voel je vrij om hen te vragen wat je maar wilt.

Adres: Willows, Brick House Rd, Tolleshunt Major, Little Totham, Maldon CM9 8JX, Verenigd Koninkrijk.

Telefoon: +441621891403

Website: Benbela Kaketoes

3. Cocker Doodle Poo, Guildford

cockapoo portret

Dit is nog zo’n geweldige en verantwoordelijke fokker. Ze horen met recht thuis op de lijst van de 17 beste Cockapoo fokkers in het Verenigd Koninkrijk met hun vijf sterren cottage fokkerij reputatie.

Ze hebben veel ruimte voor hun pups en honden om te genieten van de frisse lucht en om te snuffelen en te verkennen zoveel ze willen – veilig binnen de hoge hekken. Zo kan er niets binnenkomen en niets buiten komen. Hun kaketoes zijn niet alleen.

Cocker Doodle Poo fokt ook andere hondenrassen – F1 Labradoodles en Cocker Spaniels. Ze genieten allemaal van een leuke tijd samen. Dat is heel belangrijk voor de vroege socialisatie bij honden. De Cockapoo pups die u van hen krijgt zullen zeker goed gesocialiseerd zijn en goed voorbereid op andere honden, ongeacht de grootte.

Ook, zijn er kinderen op het terrein en die spelen met de pups, waardoor een uitstekende socialisatie van de Cockapoo pups met jonge kinderen. Zo leren de honden hoe ze zich rond kinderen moeten gedragen en zijn ze klaar voor elk type gezin – met of zonder kinderen.

Hun dekkaters en moeders zijn DNA getest en goedgekeurd, alle honden worden regelmatig gecontroleerd door een dierenarts (elke 6 maanden) en ze zijn gevaccineerd, gechipt en ontwormd.

Adres: The Orchard Puttenham Heath Road, Compton, Guildford GU3 1DU, Verenigd Koninkrijk,

Telefoon: +447818295987

Website: Cocker Doodle Poo

4. Pankington Puppies, Spilsby

schattige cockapoo

Dit is een andere vijf-sterren Cockapoo fokker in het Verenigd Koninkrijk, namelijk Lincolnshire. Ze zijn gelicenseerd, gecontroleerd en goedgekeurd door de veterinaire organisatie van het Verenigd Koninkrijk, en ze zijn zeker meer dan gekwalificeerd in hun werkgebied.

Pankington Puppies werd meer dan 40 jaar geleden opgericht en de eigenaar is Jolli King. Zij was de eerste Cockapoo fokker in de UK en correspondent voor het ras bij enkele van de best verkopende tijdschriften in het land. Juliana is Jolli’s dochter, en zij is degene die verder werkt achter de Pankington Puppies.

Al hun honden ondergaan gezondheidstesten en ze ondergaan alle noodzakelijke vaccinaties. De honden zijn getest op:

  • prcd PRA, DM (Degeneratieve Myelopathie),
  • Von Willebrand type 1 ziekte (VWD),
  • NEwS (Neonatal Encephalopathy with Seizures),
  • PFKD,
  • EIC (Exercise Induced Collapse),
  • FN (Familiaire Nefropathie)

Zoals je ziet, zorgen ze goed voor de gezondheid van hun honden. Door ze te testen op verschillende genetische ziekten, zorgen ze ervoor dat de dekreuen en de teven, evenals alle pups, gezond zijn. Ze hebben jarenlange ervaring en zijn toegewijd aan het maken van uitstekende familie huisdieren.

Adres: Scalp Hill Farm, Old Main Rd, Spilsby PE23 4LX, Verenigd Koninkrijk.

Telefoon: +447939311102

Website: Pankington Puppies

5. Martinshaw Kennels, Leicester

schattige cockapoo puppy in gras

Dit is een erkende fokker van Cockapoo pups. Ook zij hebben een vijf sterren beoordeling, en ze zijn Kennel club geregistreerd. Net als andere Cockapoo fokkers in het Verenigd Koninkrijk op onze lijst, zorgen ook zij voor de gezondheid en het geluk van de honden.

Alle honden in de Kennel zijn gechipt, goed verzorgd en gevaccineerd, en ze hebben gezonde puppy’s die afkomstig zijn van gezondheidsgecontroleerde raszuivere honden. Ze hebben twee hondenrassen – raszuivere Cocker Spaniels en Cockapoo kruisingen.

De eigenaar van Martinshaw Kennels, David Cooper, is niet alleen een erkende Cockapoo fokker maar ook zelf een hondeneigenaar. Dat brengt hem in de positie dat hij weet hoe het voelt om een Cockapoo of een Cocker Spaniel te hebben, wat deze hondenrassen nodig hebben en hoe je zo goed mogelijk voor ze kunt zorgen.

Als u een nieuwe Cockapoo eigenaar wilt worden, bent u bij Martinshaw Kennels aan het juiste adres, vooral als u in de buurt van Leicester bent. Maar, u kunt contact met hen opnemen via de telefoon of via de website, en ook afspraken maken voor puppyvervoer.

Adres: 191 Markfield Rd, Groby, Leicester LE6 0FT, Verenigd Koninkrijk.

Telefoon: +441530243874

Website: Martinshaw Kennels

6. Glendream Doodles, Fife

cockapoo rustend in de schoot van de eigenaar

Ze zijn een familie kennel gelegen in het oosten Schotland. Paul, de eigenaar, fokt F1 kaketoes, Goldendoodles, en Cavapoos, en hij zit al meer dan 20 jaar in de fokkerij.

Glendream Doodles staat niet voor niets op de lijst van de beste Cockapoo fokkers in het Verenigd Koninkrijk. Ze behandelen hun honden als familieleden. Ook, zijn al hun honden genetisch getest en goedgekeurd…. Dat betekent dat uw toekomstige trouwe vriend gezond zal zijn met minimale mogelijke gezondheidsproblemen.

Natuurlijk is het uw verantwoordelijkheid om voor de hond te blijven zorgen en hem veel knuffels en liefde te geven. Bij hondenfokkers als Glendream Doodles zijn de pups al gewend aan genegenheid, knuffels en kusjes, dus het is iets waar u mee door moet gaan. Maar ach – wie kan die puppy-ogen nou weerstaan?

Ze hebben Cockapoo pups in allerlei kleuren. Van chocolade en zwart tot merle. U kunt een perfecte pup vinden bij Glendream Doodles.

Adres: Fife, Schotland

Telefoon: +441337870332

Website: Glendream Doodles

7. Lawford Doodles, Warwickshire

cockapoo portret in een park

De eigenaren van Lawford Doodles zijn Matt & Julie uit Rugby, Warwickshire. Naast het fokken van Cockapoos hebben ze ook Labrador Retriever honden en Cocker Spaniels.

Omdat ze een familie zijn die hun werk doen alsof ze “gewoon” hobbyfokkers zijn, kun je voelen hoe ontspannen en easy-going ze zijn. Zowel Matt als Julie houden van al hun honden en ze behandelen ze alsof ze een deel van hun familie zijn en ze nemen deel aan hun dagelijkse gezinsleven.

Met zoveel liefde en toewijding zijn hun honden geweldig. Maar, het is niet alleen liefde waar ze voor zorgen dat het de honden nooit aan ontbreekt, ze zorgen er ook voor de honden gezond zijn door regelmatige dierenartscontroles en DNA-tests.

En, voor iedereen die denkt dat ze gewoon een familiefokker zijn, hier is nog een reden waarom ze op de lijst van de 17 beste Cockapoo fokkers in het Verenigd Koninkrijk staan -… ze hebben een 5-sterren licentie gekregen van Rugby Borough. Naast bellen kunt u ze ook e-mailen – [email protected]

Adres: Warwickshire, Schotland

Telefoon: +442476540040

Website: Lawford Doodles

8. Sylml Cockapoo en Cavapoo, Lincolnshire

cockapoo staand

Sylml Cockapoo is geweest in de business voor meer dan 40 jaar. Maar niet alleen in de fokkerij – ze hebben ook honden geshowd en gekeurd.

De eigenaar is Sylvia Hook, en ze heeft verschillende rassen, waaronder Beagles, Labrador Retrievers, en natuurlijk Cockapoos. Sylvia is ook lid van de CCGB (de Cockapoo Club van Groot-Brittannië).

Sylml Cockapoo is een van die Cockapoo fokkers in het Verenigd Koninkrijk die erg trots zijn op het fokken van goed gehumeurde Cockapoos die goed gesocialiseerd zijn., vooral als het gaat om interactie met jonge kinderen. De honden lopen ook vrij rond in de tuin, gedijen goed en genieten van hun tijd samen met andere honden van andere rassen en leeftijden.

Dit alles is van groot belang voor de ontwikkeling van de pups. Al hun honden zijn gevaccineerd en worden regelmatig ontwormd. Ze fokken nooit met honden die genetisch overerfbare ziekten hebben, om de best mogelijke gezondheid van elke pup te garanderen.

Als u een puppy koopt bij Sylvia Hook, krijgt u een cadeaumandje met daarin een dekentje met mama’s geur, een dvd over puppy’s en voer.

Adres: LN1 2JT, Lincolnshire

Telefoon: +447974225495

Website: Sylml Cockapoo

9. Justdogz, Wisbech

cockapoo rennend met tak in de bek

Dit is een familiefokbedrijf met de eigenaar, Justine Watts, en haar zes kinderen en kleinkinderen die helpen met de honden. Justine heeft F1 Cockapoos, Cocker Spaniels, en Miniatuur Cream Longhaired Teckels.

Al haar Cockapoos hebben Poedel vaders en Cocker Spaniel moeders. En, ze zijn allemaal F1 kaketoes – eerste generatie. De pups verlaten Justine en haar huis nooit voordat ze zijn ingeënt, gechipt, ontwormd en behandeld tegen vlooien.

Ook zijn al haar Cocker Spaniels Engelse en geen Amerikaanse Cocker Spaniels, en de vaders zijn de Toy Poedel ras. De pups komen in verschillende vachtkleuren, van merle tot abrikoos en bi-colors.

Justdogz is lid van CCGB en heeft een vijf sterren licentie. Maar het belangrijkste is dat ze hun honden met veel liefde en speeltijd behandelen. U kunt er zeker van zijn dat uw Cockapoo honden gezond, mooi en goed gehumeurd zullen zijn wanneer u ze mee naar huis neemt.

Adres: New Rd, Upwell, Wisbech PE14 9HP, Verenigd Koninkrijk.

Telefoon: +447799016022

Website: Justdogz

10. Woodlands Kaketoes, Market Rasen

cockapoo slaapt

De eigenaar van de Woodlands Cockapoos is Maureen Fletcher. Zij fokt al meer dan 30 jaar honden! Haar ervaring is zo waardevol en ze gebruikt die zeker.

Haar honden zijn F1 kaketoes en ze is ook lid van de Cockapoo Club van Groot-Brittannië. Een interessant feit over Maureen en haar Woodlands Cockapoos is dat ze nooit honden jonger dan 18 maanden gebruikt voor de fok. Ook, fokt ze al haar honden slechts één keer per jaar.

Dat is ethisch verantwoord fokken en het waard om op de lijst van de beste Cockapoo fokkers in het Verenigd Koninkrijk geplaatst te worden. Maar we zijn er zeker van dat ze een van de beste is aan beide zijden van de vijver, niet alleen in het VK maar ook in de VS.

Woodlands Cockapoos hebben geen officiële website, maar ze hebben wel een Facebook-pagina die je kunt gebruiken om de foto’s van de puppies te bekijken en om contact op te nemen met Maureen.

Adres: Market Rasen, Lincolnshire

Email: [email protected]

11. Tiddybrook Cockapoos, Devon

cockapoo running

Dit is een familiebedrijf en de eigenaars zijn man en vrouw uit West Devon. Ze fokken meer dan alleen Cockapoos – ze hebben Duitse Herders, Afghaanse Honden, Collie-kruisingen, enz. Ze zijn gelegen tussen beken en rivieren, waardoor hun honden de kans krijgen van de natuur te genieten.

Tiddybrook Cockapoos zijn fokkers die volledig zijn goedgekeurd door de lokale autoriteiten en de Cockapoo Club van Groot-Brittannië. Zij fokken uitzonderlijke Cockapoos die genieten van alle liefde, knuffels en kusjes, en de beste kwaliteit voeding en gezondheidszorg die Cockapoo fokkers in het Verenigd Koninkrijk kunnen bieden.

Ze hebben getuigenissen uit het hele Verenigd Koninkrijk, en ze zijn allemaal gevuld met liefde en lof, ongeacht het hondenras. De honden worden getest op verschillende genetische ziekten, waaronder PRA, FN, en oogziekten. Hierdoor zijn al hun toekomstige pups ook vrij van deze ziekten.

De Poedel die gebruikt wordt in het fokprogramma van de Cockapoos is een rode Poedel. Hij is miniatuur groot en KC-geregistreerd.

Adres: Tiddybrook House, Brook Lane, TAVISTOCK, PL19 9DP

Telefoon: +447796457068

Website: Tiddybrook Kaketoes

12. Trouwe Vrienden, Malmesbury, Wiltshire

chocolate cockapoo
Foto van: @cockapoo_kalle

Lydia Faithful is de eigenaar van Faithful Friends, maar ze doet meer dan alleen Cockapoos fokken. Ze begon als fokker, maar tegenwoordig richt ze zich meer op trainingsprogramma’s.

Maak je geen zorgen, ze fokt nog steeds Cockapoos. Het verbazingwekkende feit is dat je samen met de uitstekende Cockapoo met grote gezondheid en schoonheid – ook een goed gehumeurde en goed opgevoede pup krijgt. Ze biedt ook trainingsprogramma’s aan voor elk ander hondenras.

Niet alleen is ze een van de beste Cockapoo fokkers in het Verenigd Koninkrijk, maar ze is ook een gecertificeerde en geregistreerde professionele hondentrainer. Vanwege de grote vraag en haar succesvolle bedrijf is er een kans dat je op de wachtlijst voordat je een puppy koopt.

Maar, het is allemaal het wachten waard als je eenmaal ziet welke prachtige honden ze heeft en fokt. En, ze staat open voor het beantwoorden van alle vragen over het nest en de vader en moeder van de pups. Er zijn geen geheimen of leugens, ze zal je vertellen wat je wilt weten.

Trouwe Vriend is een uitstekend Cockapoo fokbedrijf gevestigd in Malmesbury, Wiltshire en ze zijn betrokken geweest bij bij het fokprogramma voor meer dan 10 jaar. Hun liefde voor honden is goed merkbaar en als u besluit een hond van hen te kopen – neemt u een gelukkige pup mee naar huis.

Adres: Malmesbury, Wiltshire

Telefoon: +447854118594

Website: Trouwe Vrienden

13. Risdon Farm Honden, Okehampton

cockapoo in de natuur die een harnas draagt
Foto van: @ollielee.doodle

Ook dit is een familiebedrijf. Ze houden erg veel van hun honden – een eigenschap die hetzelfde is als bij andere Cockapoo fokkers in de UK. De honden zijn als familieleden. Ze zijn geliefd en worden goed verzorgd.

En, wat geweldig is aan de Risdon Farm Honden is dat de honden meer dan 200 hectare hebben om te rennen, te spelen en te verkennen…. Door spel en verkenning leren de honden hoe ze zich moeten gedragen, niet alleen in contact met andere honden, maar ook met mensen en andere dieren.

Risdon Farm Honden heeft een vijf sterren beoordeling van de lokale autoriteiten. Ze zijn ook geaccrediteerd door de Cockapoo Club van Groot-Brittannië. Al deze informatie moet je verder geruststellen als het gaat om familiefokkers. Het maakt niet uit of ze niet in bekende lokale kranten staan of geen flitsende website hebben.

Familiebedrijven zijn net zo verantwoordelijk en hardwerkend. Ze voegen misschien zelfs meer liefde toe aan het fokprogramma van hun honden omdat de honden de hele tijd bij hen in de buurt zijn. Ze zijn bij hen in en uit huis, werken, fotograferen, spelen en genieten van loungen op de bank.

Adres: Boasley Cross, Bratton Clovelly, Okehampton EX20 4JQ, Verenigd Koninkrijk.

Telefoon: +448456441581

Website: Risdon Farm Honden

14. Lynton Kaketoes, Suffolk

cockapoo die een bril draagt
Foto van: @cockapoo_kalle

Dit is a hobby fokker van Suffolk. Maar ze hebben veel ervaring. Ze fokken al zo’n 10 jaar, en zeer succesvol! Lynton Cockapoos fokt prachtige Cockapoo pups van verschillende vachtkleuren.

Ze nemen hun pups op video op, praten erover en uploaden ze op hun Youtube kanaal. Je kunt in de video’s zien hoeveel liefde en toewijding ze in hun werk stoppen. De pups zijn gezond en gelukkig. Ook, kunnen ze rondlopen in de tuin.

Het plaatsen van puppyvideo’s is een geweldig idee. Je ziet meteen de dynamiek tussen de pups en de andere honden, evenals de relatie tussen de baasjes en de honden. Alles ziet er prachtig uit.

De pups zijn gezond, gechipt, gevaccineerd en ontwormd.. Ze zijn ook goed gesocialiseerd, inclusief socialisatie met jonge kinderen. Lynton Cockapoos staat op de lijst van de beste Cockapoo fokkers in het Verenigd Koninkrijk om vele redenen! Goed gedaan, Lynton Cockapoos!

Adres: Brettenham Rd, Buxhall, Suffolk IP14 3EA, Engeland

Telefoon: +447917872021

Website: Lynton Kaketoes

15. Paddock Farm Dogs, Chelmsford

cockapoo die een halsband draagt
Foto van: @doodling_with_mabel

Maak kennis met Diane en Robert Stanley. Zij en hun team verzorgen de honden, vertroetelen ze, knuffelen ze en spelen met ze. Ze fokken Cockapoos, Cavapoos en Cocker Spaniels. Hun honden hebben een prachtige tuin om te rennen, te spelen en van de natuur te genieten.

De Stanleys hebben veel ervaring in het fokken van honden. Allereerst zorgen ze ervoor dat de honden gezond en geliefd zijn, en elke dag goed geestelijk en lichamelijk gestimuleerd worden. Dat betekent dat de honden zullen opgroeien tot prachtige goed gehumeurde Cockapoos, klaar om naar elk type gezin te gaan.

Als we zeggen elk type, bedoelen we of je kinderen hebt of niet, of je alleen woont, of in een groot gezin -… de Cockapoos van Paddock Farm Dogs zullen zich snel aanpassen! En, ze zijn gewoonweg prachtig!

Ze bieden een wachtlijst, en ze staan open voor het beantwoorden van diverse vragen over hun werk, pups, moeders en dekreuen, en hun eigen familie. Voel je vrij om contact met hen op te nemen en een vraag te stellen. Paddock Farm Dogs biedt ook dekdiensten aan. Ook voor vragen hierover kunt u een afspraak maken.

Ze zijn ook lid van de Kennel Club, en hun honden zijn gechipt, gevaccineerd, en regelmatig ontwormd en behandeld tegen vlooien.

Adres: Paddock Farm, Spring Ln, Hatfield Peverel, Chelmsford CM3 2JW, Verenigd Koninkrijk.

Telefoon: +447950939303

Website: Paddock Farm Honden

16. Botten’s Doodles, Norfolk

bruine cockapoo
Foto van: @doodling_with_mabel

De eigenaar van Botten’s Doodles is Angela Botten. Haar bedrijf is geregistreerd en ze fokken Cockapoos, Cavapoos, Poochons en Maltipoos. Zoals u kunt zien, fokken ze alle soorten Doodles.

Al hun honden zijn genetisch getest en goedgekeurd. Natuurlijk, ze microchiperen, ontwormen, en nemen hun honden naar regelmatige dierenarts controles. De vaccinaties zijn ook een must, evenals de anti-vlooien behandeling.

De honden hebben de beste kwaliteit voeding en verzorging. Ze worden geliefd en vertroeteld, en dat kun je zien, niet alleen op de foto’s, maar ook in alle getuigenissen van gelukkige kopers. Angela Botten zorgt ervoor dat de pups van jongs af aan goed gesocialiseerd worden.

Ze houdt de pups vast, knuffelt ze, en leert ze hoe ze zich moeten gedragen tegenover mensen en jonge kinderen, en tegenover andere honden. Ze fokt ook Brits Korthaar katten, dus de honden zijn van pup af aan ook gewend aan andere huisdieren.

Kortom, Botten’s Doodles staat op de lijst van de beste Cockapoo Fokkers in het Verenigd Koninkrijk, en u zult duidelijk alle redenen zien waarom als u hen belt of hen ontmoet voor een gesprek over de honden.

Adres: Norfolk, Verenigd Koninkrijk

Telefoon: +447951338987

Website: Botten’s Doodles

17. Rosedale Doodles, Preston

cockapoo op een bank
Foto van: @len.the.cockapoo

De Rosedale Doodles werd opgericht 15 jaar geleden door de eigenaresse Paula. Tegenwoordig zet Paula’s dochter Abbi het meeste werk voort, terwijl Paula er is om deskundig advies te geven over het fokken en verzorgen van Cockapoos.

Ze hebben een eenvoudige maar verbazingwekkende filosofie: ze richten zich op het fokken van honden met veel zorg en ze behandelen als familieleden. Vanwege veel verzoeken, moet je je aanmelden bij a wachtlijst of neem vaak contact op met Abbi of Paula.

Maar, zoals we al eerder zeiden, de Cockapoo fokkers in het Verenigd Koninkrijk uit onze lijst zijn het wachten waard omdat hun pups mooi, gelukkig en gezond zijn.

Rosedale Doodles heeft meer hondenrassen: Cavapoos, Cavapoochons en Cockapoos. Het zijn allemaal Doodles, wat betekent dat ze een Poedel ouder hebben. Dat maakt al hun gekruiste honden, inclusief onze Cockapoo, hypoallergeen of weinig verharend.

Ze hebben ook honden van allerlei vachtkleurvariaties. Van chocolate en zwart, over gestroomd en rood tot golden en sable. Al hun honden en de kleuren van de honden worden openlijk weergegeven op hun website. U kunt ook de moeders en dekreuen bekijken.

Paula en Abbi investeren in het vinden van een goed thuis voor hun pups. Ze bieden training en verzorgingstips voor nieuwe hondeneigenaren. Ze willen ervoor zorgen dat de nieuwe eigenaren weten hoe ze voor hun lieve Doodles moeten zorgen.

U kunt ook hun terrein bezoeken en met eigen ogen zien hoe het allemaal lijkt en voelt. U kunt er ook al uw vragen stellen en zij helpen u graag met de gewenningsperiode voor u en uw pup.

Adres: Rosedale Gill Lane, Preston, Verenigd Koninkrijk.

Telefoon: +447909232836.

Website: Rosedale Doodles

Zie ook: 25 Beste poedelmengsels: Cuteness Alarm

Hoeveel zijn Cockapoo Puppies In Engeland?

schattige cockapoo puppy
Foto van: @len.the.cockapoo

De gemiddelde prijs van een Cockapoo pup in het Verenigd Koninkrijk hangt af van vele factoren. De eerste is of de pup afkomstig is van een erkende fokker of van een hobbyfokker aan huis.

Dan hebben we de vraag naar de afstamming van de ouderhonden en de stamboompapieren, of, simpel gezegd, of het geregistreerd is door de Verenigde Kennel. Er zijn dierenarts controles, microchipping, ontworming, en allerlei DNA-tests die alle verantwoordelijke fokkers doen voordat ze de pups verkopen.

Deze feiten maken de prijs hoger – ongeveer 1.000 pond. Maar deze prijs kan natuurlijk boven of onder de £1,000 komen. Zoals we al zeiden, hangt het ervan af waar je de pup vandaan haalt en of hij alle testen gedaan heeft.

Maar, Cockapoos zijn zulke schattige en lieve honden, dat deze prijs het waard maakt. Vooral als je ze bij een fokker koopt die een gezondheidsverklaring heeft waaruit blijkt dat de pup geen genetisch erfelijke ziekten heeft.

De conclusie

Zoals we aan het begin al zeiden, alle gerenommeerde fokkers, inclusief die op onze lijst van de 17 beste Cockapoo fokkers in het Verenigd Koninkrijk hebben dezelfde kenmerken:

  • ze zijn open over de gezondheid van de honden
  • je kunt de ouders van de hond ontmoeten
  • ze stellen je ook vragen
  • ze beantwoorden alle vragen over het fokprogramma
  • ze laten hun honden DNA testen
  • ze behandelen honden als familieleden

Samengevat, wees nooit bang of verlegen om een vraag te stellen. Controleer altijd de ouders van de hond en de relatie tussen de fokker en hun honden. We kunnen veel vertellen door te kijken naar de relatie tussen de honden van de fokker en de fokker.

Ook, controleer het pand – zijn ze schoon, is er genoeg ruimte, kunnen de honden naar buiten, welk voedsel eten ze, etc.Ongeacht de Cockapoo fokkers die u kiest om contact op te nemen en de beschikbare pups te controleren, we hopen dat u de perfecte Cockapoo pup zult vinden om toe te voegen aan uw familie.

Cockapoo zal zeker uw nieuwe aanhankelijke, loyale en speelse harige beste vriend worden.