10 beste Pudelpointer fokkers in de Verenigde Staten

10 beste Pudelpointer fokkers in de Verenigde Staten

Sharing is caring!

De Pudelpointer is een uitstekende jachthond die gekenmerkt wordt door kalmte en intelligentie. Daarnaast is deze hond zeer trouw, waardoor het een geweldige familiehond is. De Pudelpointer kan heel goed overweg met kinderen en andere huisdieren bij een goede socialisatie.

Dit hondenras verkeert over het algemeen in zeer goede gezondheid, wat een essentiële informatie kan zijn voor alle hondenliefhebbers die op zoek zijn naar een nieuw huisdier.

Pudelpointer is een hond die veel ruimte nodig heeft om te rennen en te jagen. Daarom zou wonen in een appartement niet het beste bij deze hond passen.

Als de kenmerken van dit hondenras u aanspreken, bent u hier op de juiste plaats! We hebben een lijst samengesteld van de beste Pudelpointer fokkers in de Verenigde Staten. Lees verder om de dichtstbijzijnde plaats voor uw Pudelpointer te vinden.

Inhoud

toon

Pudelpointer Puppies Te Koop In De Verenigde Staten

Zoeken naar een nieuwe hond is een spannende ervaring. Als u zich voorstelt dat u een nieuwe puppy in huis krijgt, krijgt u vast al een smiley! Maar, je moet dit nieuwe hoofdstuk van je leven serieus nemen.

Elke hondeneigenaar is volledig verantwoordelijk voor zijn toekomstige huisdier. Uw zorg begint vanaf het moment dat u begint met het zoeken naar een hond.

Alle potentiële puppy kopers moeten het belang begrijpen van het vinden van een verantwoordelijke fokker, en dit betekent het vermijden van achtertuinfokkers en puppyfabrieken.

Om u bij deze zoektocht te helpen, bieden wij u deze lijst van 10 gerenommeerde Pudelpointer puppyfokkers in de States.

1. Bearded Lady Pudelpointers, Barnhart, MO

schattige pudelpointer pup kijkt in de camera
Foto van: @beardedladypudelpointers

Eerste op onze lijst van gerenommeerde Pudelpointer fokkers is Bearded Lady Pudelopinter kennel.

Bearded Lady Pudelpointers is een kleine kennel gevestigd in Barnhart, Missouri. De eigenaren van deze kennel zijn Christopher en Heather Donze.

Terug in 2018 waren deze fokkers op zoek naar een perfecte jachthond, dus begonnen ze veelzijdige rassen te onderzoeken. Zo ontdekten ze Pudelpointers en begonnen ze met het fokken van deze prachtige hond die zowel een geweldige jachthond als een gezinshond is!

Vandaag de dag zijn alle pups bij Bearded Lady Pudelpointers geregistreerd bij North American Versatile Hunting Dog Association (NAVHDA).

Ook zijn al hun pups gecertificeerd vrij van genetische afwijkingen en van heupdysplasie. Christopher en Heather fokken hun Pudelpointers volgens de rasstandaard.

Info van de fokker

Locatie: Barnhart, Missouri

Website: Bearded Lady Pudelpointers

E-mail: [email protected]

Telefoonnummer: +1 (727 )267-6362

2. Cedarwood Kennels, Boise, ID

pudelpointer puppy kijkt in de camera
Foto van: @vikivikianga

Bob Farris is de eigenaar van Cedarwood Kennels in Boise, Idaho. Bob beweert dat de veelzijdige Pudelpointer de beste veldhond en huisgenoot is die iemand zich kan wensen.

Bob’s primaire doel is het fokken van de beste Pudelpointers in Noord-Amerika. Daarom fokt hij alleen honden die perfecte jachtprestaties laten zien op watervogels en wilde vogels. Ook zijn al zijn honden gecertificeerd vrij van heupdysplasie.

Cedarwood Kennels honden jagen op wilde vogels, korhoenders, chukars en fazanten. Iedereen die op zoek is naar een vogeljagend hondenras, moet zeker de website van deze fokkers bekijken en hun fokdierenbestand bekijken!

Als u hun site bekijkt, zult u zien dat deze fokker alles over de stambomen van zijn honden post, wat u zal verzekeren dat Bob’s honden uit gezonde bloedlijnen komen.

Bob’s Pudelpointers zijn geweerhonden die bij hem thuis opgroeien en als gezinsleden worden behandeld. Hij heeft gewoonlijk minder dan 40 honden in zijn fokprogramma.

Fokker Info

Locatie: Boise, Idaho

Website: Cedarwood Kennels

E-mail: [email protected]

Telefoonnummer: +1 (208) 322-7792

3. Cross Timber Gundogs, Noble, OK

pudelpointer pups in het veld
Foto van: :@crosstimbergundogs

Jack Tracy is de persoon achter de Cross Timber Gundogs kennel in Noble, Oklahoma. Dit is een familiegerichte kennel met als hoofddoel het fokken van veelzijdige Pudelpointers van topkwaliteit.

Jack verklaart hoe zijn Pudelpointer honden een perfecte combinatie vormen van aanhankelijke familie honden, en hardwerkende jachthonden. De volgende zijn zijn belangrijkste fokdoelen:

– Het produceren van hoog opgeleide en goed opgevoede honden

– Fokken Pudelpointers met sterke apporteerinstincten

– Het produceren van mentaal stabiele en kalme jachthonden

– Zelfstandige, maar liefdevolle honden opvoeden

– De prestaties van de hond komen altijd op de eerste plaats

– Ervoor zorgen dat alle honden genetisch getest worden

Jack Tracy van de Cross Timber Gundogs stelt dat een perfecte hond niet bestaat. Hij streeft er echter altijd naar om zijn fokdoelen te volgen, zodat zijn honden gezond zijn, zich goed gedragen en de best mogelijke jachtprestaties leveren.

Fokker Info

Locatie: Noble, Oklahoma

Website: Cross Timber Gundogs

E-mail: [email protected]

Telefoonnummer: +1 (405) 213-6130

4. Evergreen Gundogs, Sedro-Woolley, WA

schattige pudelpointer puppy kijkt in de camera
Foto van: @evergreen_gundogs

Evergreen Gundogs is gevestigd in Sedro-Woolley, Washington, en is eigendom van Brandon Smith. Brandon was nog maar een kleine jongen toen hij voor het eerst leerde jagen, en zijn favoriete gezelschap in die tijd was zijn Labrador Retriever.

Op latere leeftijd wilde Brandon een nog succesvollere hond in het veldwerk, maar dat was ook een aanhankelijke familiehond. Zo begon hij te werken met Pudelpointers, en zijn reis met dit jachthondenras begon in 2014.

Vandaag de dag fokt Brandon honden die gemakkelijk te trainen zijn en geweldige jagers zijn. Hij wil dat zijn honden geweldige metgezellen zijn, zelfs voor mensen die nooit een hond hebben gehad.

Brandon’s honden zijn serieuze werkers, en tegelijkertijd zijn het zachtaardige en aanhankelijke familiehonden. Bovenal worden zijn honden opgevoed en behandeld als een deel van een familie.

Evergreen Gundogs respecteert de fokstandaard van de North American Pudelpointer Alliance. Hierdoor werkt Brandon Smith hard aan het behoud en de verbetering van het veelzijdige hondenras Pudelpointer.

Fokker Info

Locatie: 444 E Alder Dr, Sedro-Woolley, Washington 98284

Website: Evergreen Gundogs

E-mail: [email protected]

Telefoonnummer: +1 (425)280-4921

5. HiddenAcres Kennel, Point Vedra Beach, FL

pudelpointer puppy zittend in zijn bed
Foto van: @outdoorscarrie

John Salassa en zijn familie zijn eigenaar van HiddenAcres Kennel.

Deze kennel is gevestigd in Point Vedra Beach in het noordoosten van Florida, en fokt sinds 2010 Pudelpointers.

Deze fokkers richten zich op de gezondheid van de hond, de jachtcapaciteiten en het temperament in hun fokprogramma. Hun honden zijn uitstekende jagers op korhoenders, eenden, fazanten en kwartels, zowel op het water als op het land.

Deze kennel bevindt zich op een 130 hectare grote boerderij waar Pudelpointer-pups veel ruimte hebben om te spelen, te rennen en te jagen.

De volgende verwachte fok bij deze kennel wordt geschat op januari 2023. Bekijk de officiële website van deze fokker en ontdek waarom dit Duitse hondenras het kopen waard is!

Info van de fokker

Locatie: Point Vedra Beach, Florida

Website: HiddenAcres Kennel

E-mail: [email protected]

Telefoonnummer: +1 (904) 382-7267

6. High Life Pudelpointers, Redmond, OR

pudelpointer pup met uitgestoken tong staand in de kofferbak
Foto van: @liesl_de_pudelpointer

High Life Pudelpointers is een familie kennel gevestigd in Redmond, Oregon. Deze fokkers beschrijven het ras Pudelpointer als het meest veelzijdige van alle geweerhondenrassen. Hun honden zijn uitstekende jagers, hardwerkende honden, en de beste menselijke metgezel die een hondenliefhebber zich kan wensen.

High Life Pudelpointer honden zijn niet alleen geweldige jagers op hooglandwild; het zijn ook uitzonderlijke watervogelhonden.

Deze fokkers verklaren hoe Pudelpointers schone honden zijn en hoe ze kunnen worden omschreven als onderhoudsarme honden in het algemeen.

Een geweldige jachthond en een hond die niet veel onderhoud nodig heeft – alles in één? Dat lijkt ons een perfecte combinatie! Wacht dus niet langer en kijk op de officiële pagina van High Life Pudelpointers.

Fokker Info

Locatie: Redmond, Oregon

Website: High Life Pudelpointers

E-mail: [email protected]

Telefoonnummer: +1 (541) 548-1547

7. Hardtrigger Gundogs, Meridian, ID

pudelpointer pup en schildpad in de tuin
Foto van: @hardtriggergundogs

Hardtrigger Gundogs is gevestigd in Meridian, Idaho. Bill Cosdon is de eigenaar van deze kennel. Deze fokker is geregistreerd bij de North American Pudelpointers Breeders Alliance (NAPPA).

Bill van Hardtrigger Gundogs produceert slechts een paar nesten per jaar; zijn doel is om een selectieve fokkerij te hebben met uitzonderlijke geweerhonden. Alle honden van Bill ondergaan de NAVHDA Natural Ability Test en zijn bewezen vrij van temperament of genetische afwijkingen.

Bill heeft door de jaren heen veel verschillende jachthondenrassen gehad, en de Pudelpointer heeft bewezen de meest veelzijdige te zijn. Hij stelt dat deze hond een zeer intelligente hond is met enorme apporteervaardigheden en een hoge prooidrift.

Ondanks een sterke prooidrift is deze hond de rustigste hond als hij binnen bij zijn gezinsleden is. Daarom is de Pudelpointer een veelzijdig hondenras waarvan elke hondenliefhebber zal genieten.

Info van de fokker

Locatie: Meridian, Idaho

Website: Hardtrigger Gundogs

E-mail: [email protected]

Telefoonnummer: +1 208-867-3478

8. Jackson Creek Kennel, Peyton, CO

zes pudelpointer pups eten uit een kom
Foto van: @ziathepudelpointer

Jackson Creek Kennel is gevestigd in Peyton, Colorado. Dale Parker is de persoon achter deze kennel: een eigenaar, en de toonaangevende fokker en trainer van deze honden van topkwaliteit.

Naast het fokken Pudelpointer honden, Dale biedt ook een pension service. Hier kunt u dus uw pup achterlaten en er zeker van zijn dat hij verzorgd wordt.

Aangezien veel hondenbezitters een nogal drukke levensstijl hebben, is dit een uitstekende optie en een manier om te weten dat uw puppy veilig, gelukkig en tevreden is op de dagen dat u iemand nodig zult hebben om voor hem te zorgen.

Dale zit sinds 2009 in de fok- en pensionbusiness. Hij legt uit hoe Pudelpointers honden veel beweging en mentale stimulatie nodig hebben om gelukkig en gezond te zijn.

Of u nu op zoek bent naar een perfecte jachtkameraad of een vriendelijke familiehond, Jackson Creek Kennel in Colorado is de plek waar u raszuivere Pudelpointer honden van topkwaliteit vindt.

Info van de fokker

Locatie: 19407 Elliott View Peyton, CO 80831

Website: Jackson Creek Kennel

E-mail: [email protected]

Telefoonnummer: +1 719-661-2020

9. Lunatic Fringe Pudelpointers, Jamesville, NY

pudelpointer puppy staand op een boomstam in de rivier
Foto van: @tika_de_pudelpointer

Daniel Kremers is de eigenaar van de Lunatic Fringe Pudelpointers gevestigd in Jamesville, New York. Daniel is van jongs af aan omringd door jachthonden, en hij fokt sinds 2003 Pudelpointer honden.

Daniel’s doel is om Pudelpointer honden te fokken volgens de jacht- en teststandaard van het ras. Vandaag de dag fokt zijn familie kennel buitengewone jachthonden, en goed opgevoede familie huisdieren.

Al zijn puppies zijn geregistreerd bij de North American Versatile Hunting Dog Association. Daniel’s enige wens is dat al zijn honden naar hun forever homes gaan waar ze geliefd en verzorgd worden op dezelfde manier als hij dat deed vanaf hun geboorte.

Als u de website van Lunatic Fringe Pudelpointers bezoekt, krijgt u een beeld van hun fokprogramma. Hier vindt u prachtige foto’s en video’s van Pudelpointers die leven als een deel van een familie terwijl ze fantastisch werk doen op het veld.

Fokker Info

Locatie: Jamesville, New York

Website: Lunatic Fringe Pudelpointers

E-mail: [email protected]

Telefoonnummer: +1 (315) 420-3764

10. North Texas Pudelpointers, Paducah, TX

drie pudelpointer pups in een kooi
Foto van: @northtexaspudelpointers

Stephen Lundy is de eigenaar van de North Texas Pudelpointers kennel in Paducah. Deze fokker streeft ernaar de beste te produceren Pudelpointer honden die je kunt vinden in Texas. De prestaties van zijn honden worden getest met NAVHDA jachtproeven.

Stephen richt zich op training, standvastigheid en gehoorzaamheid in zijn fokprogramma.Hij heeft zijn honden opgevoed met zijn kinderen, dus honden worden vroeg gesocialiseerd. Stephen besteedt speciale aandacht aan het aanleren van gehoorzaamheid aan zijn hond.

Het fokken in de kennel van North Texas is gericht op het creëren van een speciale band en vertrouwen tussen mens en hond. Dit is de enige manier waarop een Pudelpointer een hardwerkende hond en een trouwe familiegenoot kan zijn.

Bekijk de officiële website van de North Texas Pudelpointer en kom alles te weten over hun fokprogramma en de komende nesten.

Info van de fokker

Locatie: Paducah, Texas

Website: North Texas Pudelpointers

E-mail: [email protected]

Telefoonnummer: +1 (972) 746-0777

FAQs

Hoeveel kosten Pudelpointers?

De gemiddelde prijs voor een Pudelpointer puppy varieert van $800 tot $2000. Deze honden zijn uitstekende jagers en geweldige familiegenoten; daarom kunnen we hun prijs niet laag noemen.

Ook verantwoordelijke fokkers die hun pups in topconditie grootbrengen, waarderen hun honden hoog en hebben vaak lange wachtlijsten.

Als deze prijzen te hoog lijken of als je niet lang wilt wachten op het volgende beschikbare nest, kun je altijd bij plaatselijke asielen kijken. Een puppy adopteren is een nobele en prachtige daad, en misschien zit uw toekomstige Pudelpointer wel verstopt in een asiel!

Is de Pudelpointer een goed huisdier?

De Pudelpointer is een vriendelijke hond die zijn baas graag een plezier doet. Bovendien is deze hond eenvoudig te trainen, waardoor het een uitstekende familiehond is.

Natuurlijk heeft elke hond op jonge leeftijd een goede training en socialisatie nodig.

Ook is de Pudelpointer een hond met een sterke prooidrift, dus het is altijd nodig om voorzichtig te zijn, vooral als deze hond tijd doorbrengt met kleine kinderen.

Is de Pudelpointer een hypoallergeen ras?

Pudelpointer verharing kan worden beoordeeld als laag tot matig. Daarom wordt deze hond beschouwd als een hypoallergeen ras, daarom is hij ook geschikt voor mensen die aan allergieën lijden.

We zullen echter opmerken dat geen enkele hond volledig hypoallergeen is. Elke hond verhaart, ook al is het onregelmatig en in minimale hoeveelheden.

Toch is de Pudelpointer zeker een betere keuze voor mensen met allergieën dan bijvoorbeeld de Siberische Husky, die veel verhaart!

Moet ik een Pudelpointer nemen?

Iedereen die op zoek is naar een jachthond moet zeker overwegen een Pudelpointer aan te schaffen! Deze hond is een serieuze werker die altijd iets te doen moet hebben.

Dit hondenras is perfect voor actieve gezinnen, want het is een energiek ras. Tegelijkertijd kan deze hond verrassend kalm en tolerant zijn als hij van jongs af aan goed gesocialiseerd en getraind wordt.

De Pudelpointer is dus een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een jachtmaatje of een familiegenoot. Zorg ervoor dat u voldoende ruimte heeft voor deze hond, aangezien hij er niet tegen kan om lange tijd in een kleine ruimte te worden achtergelaten.

Wat is de levensduur van een Pudelpointer?

De levensduur van een Pudelpointer wordt geschat op 10 tot 12 jaar.

Natuurlijk kunnen verschillende factoren de levensverwachting van een hond beïnvloeden. Goede voeding, regelmatige lichaamsbeweging, en de eigenaar die tijd met de hond doorbrengt zijn hierbij essentieel.

Daarnaast moet elke hondeneigenaar zorgen voor regelmatige bezoeken van de hond aan de dierenarts. Zelfs als uw hond een bepaald gezondheidsprobleem heeft, als het op tijd wordt ontdekt, is de kans groot dat de hond een lang en kwalitatief goed leven heeft!

Laatste gedachten

Elke hondenliefhebber die op zoek is naar een jachthond of een gezinshond kan zeker niet verkeerd gaan met een Pudelpointer pup. Deze hond is een rustige en vriendelijke werkhond die zijn baasjes graag een plezier doet en niet veel onderhoud nodig heeft.

Het vinden van uw toekomstige hond is spannend maar ook best veeleisend. Het zou helpen als u grondig onderzoek doet om de perfecte plek te vinden om een puppy te kopen. Deze lijst van de top Pudelpointer fokkers in de States zal u aanzienlijk helpen.

Een pup kopen bij een gerenommeerde fokker betekent een gezonde, gesocialiseerde, goed opgevoede hond krijgen.

Daarna is het alleen aan u om uw jachthond te blijven voorzien van kwaliteitsvolle levensomstandigheden!

De 3 beste Engelse Setter fokkers in de V.S.

De Top 8 Poedelfokkers in Californië

De 12 beste hondenfokkers in Tennessee