9 Beste Cavapoo Fokkers in New Jersey die geen Puppy Mills zijn

9 Beste Cavapoo fokkers in New Jersey die <em>Niet</em> Puppy Mills zijn.

Delen is geven!

Designer rassen maken je altijd warm om het hart. Het toevoegen van een van de vele modieuze kruisingen aan je gezin kan dat broodnodige plezier en ontspanning in het leven brengen. Daarom heb ik een lijst opgesteld van de meest gerenommeerde Cavapoo fokkers in New Jersey.

New Jersey kan koud worden, en opwarming met uw nieuwe puppy kan de winterperiode versnellen. Als een Poedel te groot is, en de Cavalier King Charles Spaniel te kefferig, dan zal deze cocktail van beide de perfecte dosis hond zijn.

Je hoeft je met deze lijst geen zorgen te maken over negatieve recensies en ongezonde honden, want Pupvine zorgt ervoor dat alleen de goeden schrijfruimte krijgen. Laten we geen tijd meer verliezen en verder gaan met de fokkers.

Inhoud

toon

Cavapoo Puppies Te Koop In New Jersey

1. Bark Avenue Puppies

cavapoo liggend in bloemenveld

Dit is geen fokker, maar ze nemen de fokkersreputatie zeker serieus. Dit familiebedrijf, gevestigd in New Jersey, geeft fokkers zonder website een kans om hun liefde voor honden te delen met potentiële eigenaren.

U kunt hier meer dan Cavapoo pups vinden, en het matchen van u met de perfecte pup is een koud kunstje. Hun puppy-matching service handelt alleen met fokkers die reeds vaccinatie, ontworming, en microchip pups hebben gedaan.

Daarnaast hebben alle pups gezondheidsgaranties en worden door een dierenarts gecontroleerd, dus op dat gebied bent u veilig. De ouders van de hond worden altijd gescreend, en u krijgt certificaten die bewijzen dat er geen genetische ziekten in de bloedlijn voorkomen.

Adoptie is ook mogelijk, want zij helpen reddingshonden aan een nieuw thuis waar liefde in overvloed zal worden gegeven. Aan beiden wordt dezelfde zorg besteed, en u hoeft zich geen zorgen te maken over de onbekendheid van hun gezondheidstoestand.

Als je zin hebt, kun je in hun dierenwinkel winkelen voor wat modieuze accessoires en kleding voor je nieuwe puppy, maar er zijn geen huisdieren te koop in de winkel zelf.

Het proces van het verwerven van een puppy

Als u geïnteresseerd bent in een puppy, kunt u live chatten op hun website, een contactformulier invullen, of bellen en sms’en. Ze hebben de contactopties zeker goed behandeld. Een andere optie is ze bezoeken als je in de buurt woont.

Om informatie te krijgen over pupprijzen, aanbetalingen en vervoer, zult u eerst inlichtingen moeten inwinnen, maar dit zou gemakkelijk moeten zijn, gezien alle beschikbare communicatiekanalen.

U zult in staat zijn om beschikbare pups op hun barkavenuepuppies.com website, samen met alle informatie over ras, geslacht, kleur, enz.

Fokker Informatie

Adres: 4 W Front Street Red Bank, NJ 07701

Telefoon: Winkel: +1 732-741-4175 | Mobiele telefoon: +1 732-925-3173

Email: [email protected]

Website: Bark Avenue Puppies

Socials: Facebook | Instagram

2. Bliss Kennels

Cavapoo liggend op gras buiten

Bij het boerenleven hoort altijd een hond. Daarom zijn honden bij Bliss Kennels al meer dan dertig jaar een must. Naast Cavapoos zijn ze gespecialiseerd in het fokken van Goldendoodles, Labradoodles en andere soorten Doodles.

Ze noemen zichzelf een “boetiek”, maar ik zou ze een modieuze hondenfokker noemen. Hun Cavapoo honden leven als gezinsleden op de boerderij en in huis, dus socialisatie is geen probleem. Ze zijn krat-getraind, zindelijk, en gedesensibiliseerd.

Voor wie in een appartement woont, zijn er ook binnenpotjes beschikbaar. U kunt er meer over lezen in ons artikel over het beste indoor potty keuzes voor honden.

Het produceren van gezonde, allergievriendelijke honden beste vrienden was het doel van Bliss Kennel, en dat hebben ze bereikt. Hun honden zijn gevaccineerd, ontwormd, gechipt, en komen met een zes maanden gezondheidsgarantie.

Het proces van het verwerven van een puppy

Of u nu liever belt, e-mailt of persoonlijk langskomt, Bliss heeft alle mogelijkheden. Bezoeken zijn alleen op afspraak, maar je zou snel iets moeten kunnen plannen.

Een voorbeeld van de puppy contract is beschikbaar, samen met een snelstartgids of FAQ. Prijzen, aanbetalingen en informatie over vervoer worden gegeven in antwoord op uw puppyvraag. Houd er rekening mee dat een 6,2% NJ staatsbelasting wordt in rekening gebracht voor alle puppies.

Fokker Informatie

Adres: Noord New Jersey

Telefoon: +1 973-876-1680

Email: [email protected]

Website: Bliss Kennels

Socials: Facebook | Instagram

3. Moerbei boerderij

Cavapoo liggend op gras

Elk dier zou graag deel uitmaken van de familie op Mulberry Farm. Hun Cavapoos, Cockapoos, Poedels en Amerikaanse Cocker Spaniel pups worden allemaal gefokt met het doel om de gezondste, evenwichtige, allergie-vriendelijke designer rassen te krijgen.

Lees meer over de verschillen tussen een Amerikaanse en een Engelse Cocker Spaniel in ons vergelijkingsartikel als u de mogelijkheid wilt onderzoeken om er een te krijgen bij Mulberry Farm.

Goede referenties hebben is geweldig, maar een hondenfokker zijn voor meer dan vijftig jaar is een verbazingwekkende prestatie. Niet alleen dat, ze zijn uitgezonden op CBS en NBC en hebben kampioen bloedlijnen in hun portfolio met Canine Good Citizen (CGC) en Therapie Hond (TD) titels.

Natuurlijk zijn alle rashonden AKC geregistreerd, maar de Cavapoos krijgen dezelfde behandeling in termen van gezondheid garantie en certificaten, vaccinatie, ontworming en socialisatie. Toekomstige Cavapoo-liefhebbende gezinnen worden aangemoedigd de boerderij te bezoeken om de faciliteit uit de eerste hand te ervaren.

Het proces van het verwerven van een puppy

U kunt bellen, e-mailen of uw geluk beproeven door hen te berichten op Facebook. Bezoeken zijn alleen op afspraak, maar de eigenaar maakt graag afspraken voor families die serieuze interesse tonen in puppies.

De puppy contract is grondig en dient als gezondheidsgarantie. Op de wachtlijst is eenvoudig – u spreekt uw puppyvoorkeur uit en betaalt een $500 aanbetaling om het te reserveren. Vergeet niet dat de aanbetaling niet terugbetaald kan worden.

Prijzen zijn afhankelijk van vachtkleur, aftekeningen, en hoe groot de pup is, maar variëren tussen $3000 en $3500. De NJ staatsbelasting is een extra kostenpost die niet in de pupprijs is uitgedrukt.

Fokker Informatie

Adres: 349 Rossway Rd, Pleasant Valley, NY, Verenigde Staten, New York

Telefoon: +1 845-635-9609

Email: [email protected]

Website: Mulberry Farm

Socials: Facebook

4. Cavapoo Kennels

Cavapoo liggend met witte achtergrond

Ooit het gevoel gehad dat elke hondenfokker hetzelfde programma heeft voor elke pup? Nou, Cavapoo Kennels voegt meer kwaliteit en individuele inzet toe aan gevestigde puppyfok- en opvoedingsprogramma’s.

Zelfopgevoede puppy’s zijn een genot, maar de mentale groei van elke hond kan per puppy verschillen. Daarom maakt Cavapoo Kennels gebruik van een elf weken programma in plaats van de gebruikelijke acht weken.

Deze cruciale vormende weken kunnen uw puppy helpen om geweldige socialisatievaardigheden aan te leren, zodat er geen potjestraining regressie als ze eenmaal in hun nieuwe huis zijn. De ouders van alle Cavapoo pups bij CK worden gecontroleerd op hun gezondheid en komen met een gezondheidsgarantie.

Rauwvoer diëten zijn een omstreden zaak, maar deze fokker is erin geslaagd ze efficiënt in te bouwen zodat uitstekende voeding verbetert verder de gezondheid van uw nieuwe pup.

De kleintjes worden getraind door professionele trainers op de leeftijd van acht weken, zodat u de soms moeilijke gehoorzaamheidstraining kunt overslaan. Voordat de pup klaar is voor u, ondergaat hij nauwgezette dierenartscontroles om er zeker van te zijn dat hij perfect gezond is.

De aanschaf van een puppy

Belangrijke informatie krijgen over prijzen, aanbetalingen en transportmogelijkheden kan door een e-mail te sturen of te bellen. Bezoeken zijn alleen op afspraak, maar houd in gedachten dat de fokker werkt vanuit een gezinswoning, dus alleen degenen die hun puppy reserveren met een aanbetaling kunnen het bespreken.

Het controleren van de laatste updates over komende nesten en beschikbaarheid van puppy’s kun je het beste doen door hun Instagram profiel te bezoeken.

Fokker Informatie

Adres: Western New York

E-mail: [email protected]

Website: Cavapoo Kennels

Socials: Instagram

5. Silver Nickel Puppies

Cavapoo zittend op kussen

Een beetje kleur vinden in een Cavapoo puppy te midden van dichte torenhoge wolkenkrabbers en grijze betonnen structuren is gemakkelijk als je weet dat Silver Nickel Puppies bestaan.

Silver Nickel kan je Cavapoos bezorgen die gefokt zijn eerst (F1, F1b) of tweede generatie (F2). Als je dit multigenerationeel fokken verwarrend vindt, lees dan waarom de F1b Cavapoo de beste multigenerationele fokpup is.

In samenwerking met fokkers uit het hele land, zoeken zij uitsluitend de gezondste, gelukkigste en best gesocialiseerde pups van Cavapoo-fokkers. Alleen dierenarts-gecontroleerde, gevaccineerde en ontwormde pups komen in hun puppywinkel terecht.

Het proces van het verwerven van een puppy

Als u in NJ woont, is een bezoek aan een van hun winkels de beste manier, maar bellen, e-mailen of een contactformulier zijn goede alternatieven. Een bezoek om de puppy te zien is echter alleen op afspraak, omdat de puppy’s niet in de winkel worden gehouden.

U vindt de beschikbare pups op de website, met een handig formulier voor elke individuele pup. U kunt zelfs het aantal mensen zien dat geïnteresseerd is in die specifieke pup boven de foto van de hond. Prijs, aanbetaling en transport informatie is beschikbaar op aanvraag.

Fokker Informatie

Adres: 85 W. Englewood Ave, Englewood, NJ 07631

Telefoon: +1 201-871-2040

Email: [email protected]

Website: Silver Nickel Puppies

Socials: Instagram | Twitter

6. Wayne Puppies

Cavapoo zittend op stoep

Dit zou Bruce Wayne zelf kunnen zijn die bemiddelt tussen potentiële Cavapoo kopers en gerenommeerde fokkers. Of je nu een abrikooskleurige Cavapoo of een ander designer hondenras wilt, Wayne Puppies zal de held zijn die je nodig hebt. en verdienen.

Vaccinatie, ontworming, een volledige controle door een erkende dierenarts, en een temperamentbeoordeling worden gedaan nadat de puppy die u kiest naar hun winkel komt. A zes maanden gezondheidsgarantie is bij de pup inbegrepen.

Behalve dat ze een stem geven aan fokkers die zich niet willen bezighouden met online betrokkenheid, bieden ze ook verzorgingsdiensten, holistisch hondenvoer, accessoires en veel andere goodies.

Het proces van het verwerven van een puppy

Hun winkel bezoeken voor meer informatie kan handig zijn, maar er gaat niets boven een goed oud telefoontje. Als u een puppy reserveert en een aanbetaling doet, moet u een afspraak maken om uw puppy te zien.

Een puppy reserveren betekent wachtlijsten. Wayne Puppies werkt samen met een groot aantal gerenommeerde fokkers, zodat u niet lang hoeft te wachten voordat uw keuze beschikbaar is.

Alle informatie over prijzen en aanbetalingen is beschikbaar na contact met hen, maar verzending is beschikbaar voor inwoners van NYC uit verschillende gebieden. Zie deze link van de waynepuppies.com website voor een volledige lijst van gebieden.

Fokker Informatie

Adres: 1055 Hamburg Turnpike, Wayne, New Jersey 07470

Telefoon: Telefoon: +1 973-832-7058 | Fax: +1 973-832-7059

Website: Wayne Puppies

Socials: Instagram

7. Furrylicious Puppy Boutique

cavapoo die buiten staat

Ik hou niet van deze boetieknamen, maar wel van hun pups. Hun Cavapoos komen allemaal van fokkers die een vergunning hebben van de United States Department of Agriculture (USDA) en ondergaan regelmatige inspecties.

Vaccinaties, ontworming, gezondheidsonderzoeken en een goede stamboom zijn niet het enige wat een hond nodig heeft om een uitstekend huisdier te zijn. Het krijgen van de nodige aandacht speelt ook een grote rol, en daar is bij Furrylicious geen gebrek aan voor pups.

A een jaar gezondheidsgarantie is inbegrepen bij elke pup en een stamboom certificaat voor rashonden. U ontvangt ook een gids om uw nieuwe designerpup moeiteloos te laten overgaan naar zijn nieuwe thuis.

Het proces van het verwerven van een puppy

Tekorten lijken vaak genoemd te worden rond deze fokker, maar ze lijken er geen te hebben. Communicatie zal geen probleem zijn. Bezoeken, bellen, mailen, live chatten op hun website, of gewoon een contactformulier invullen zorgt voor een geweldig palet aan opties om in contact te komen.

Er is geen puppy toepassing in te vullen omdat ze liever persoonlijk kennismaken en zien hoe goed je bent als potentiële eigenaar.

De beschikbare pups kunnen worden bekeken op hun website, maar prijs- en aanbetalingsinformatie wordt bij navraag verstrekt. Ze hebben transport mogelijkheden maar zorg ervoor dat je vraagt of jouw staat/gebied gedekt is.

Fokker Informatie

Adres: 531 Route 22 East, Whitehouse Station, NJ 08889

Telefoon: +1 908-747-4417

Email: [email protected]

Website: Furrylicious Puppy Boutique

Socials: Facebook | Instagram | YouTube | Twitter | Pinterest

8. Dobralco Cavapoos

schattige cavapoo zittend op gras

Kleine fokkers maken soms de meeste indruk op je. Fokken, verzorgen en mensen op bezoek krijgen kan heel stressvol zijn. Bij Dobralco is dat geen probleem.

De eigenaar is direct en met een duidelijk doel – doe het goed, niet in overvloed. Alle volwassen honden bij Dobralco zijn gescreend op gezondheid op genetische ziekten zoals degeneratieve myelopathie, en de pups zijn gevaccineerd, ontwormd en goed gesocialiseerd.

A een jaar gezondheidsgarantie is inbegrepen bij elke pup en dekt aangeboren ziekten. Puppies zijn klaar voor hun nieuwe huizen op acht weken oud.

Het proces van het verwerven van een puppy

Alleen e-mail is beschikbaar om in contact te komen, maar de eigenaar werkt regelmatig de website en hun Facebook- en Instagram-pagina’s bij.

Een puppy aanvraag is vereist voordat je een reactie krijgt. Als u wordt goedgekeurd, wordt een gedeeltelijk terugbetaalbare $200 aanbetaling zal je op de wachtlijst zetten. De eigenaar zegt zes naar negen maanden is de gemiddelde wachttijd voor u om uw keuze van het nest te krijgen.

De nesten zijn beschikbaar voor selectie bij vijf weken ouden alleen mensen die interesse hebben getoond in het nest van vijf weken zullen worden gecontacteerd.

Hoewel de fokker is gevestigd in South Carolina, bieden ze wel transport naar het noordwesten, inclusief New Jersey. Het transportbedrijf is eigendom van de dochter van de eigenaar, dus deur levering is beschikbaar in de VS.

Fokker Informatie

Email: [email protected]

Website: Dobralco Cavapoos

Socials: Facebook | Instagram

9. Luvly Acres Cavaliers

schattige cavapoo die buiten staat

De naam is misschien misleidend, want ze fokken ook Cavapoos. En hun Cavalier King Charles Spaniels behoren tot de beste bloedlijnen die er zijn.

Het spreekt boekdelen als de designer hondenfokkerij zijn eigen lijn van ouderrassen heeft. Hun Cavaliers zijn er in vele kleuren, maar het zijn hun Cavapoos die de show stelen. Elke puppy heeft de eerste ronde inentingen, ontworming, en een een jaar gezondheidsgarantie.

Regelmatig gezondheidsonderzoek van de ouders van de pup sluit elke genetische ziekte uit die u zou kunnen ontgaan. Hoewel ze niet veel nestjes Cavapoos produceren, zijn ze het wachten waard.

De aanschaf van een puppy

Er zijn twee telefoonnummers en twee e-mailadressen beschikbaar om contact op te nemen met Luvly Acres. Een contactformulier is beschikbaar op hun website. U kunt ook informeren naar een bezoek aan hun prachtige ranch.

Details over puppy prijzen, aanbetalingen, en transport opties zullen worden besproken zodra u contact opneemt.

Fokker Informatie

Adres: 91 Saint Bernard Way, Stanfordville, NY 12581

Telefoon: Mobiele telefoon: +1 845 418 8706 | Thuis: +1 845 868 1276

Email: [email protected] | [email protected]

Website: Luvly Acres Cavaliers

Socials: Facebook

Samenvatting

Bij designer rassen is het uiterst belangrijk om schetsmatige verkopers te vermijden. Als u veel pups te koop ziet zonder stambomen, gezondheidscertificaten, foto’s en antwoorden op uw vragen – dan is het een puppy-molen.

Alle Cavapoo fokkers in New Jersey uit deze lijst zijn gerenommeerd en bieden een geweldige klantervaring voor degenen die besluiten om een puppy van hen te krijgen. Ik hoop dat deze lijst u geholpen heeft om het aantal fokkers in de Garden State te beperken. Veel succes met het puppy zoeken.