7 Gezondste en beste traktaties voor Cavapoo Puppy’s

7 gezondste en beste traktaties voor Cavapoo Puppy's

Delen is geven!

Dit bericht bevat affiliate links, en ik word gecompenseerd als je een aankoop doet nadat je op mijn links hebt geklikt.

Poedel mixen zijn een van de meest populaire hondenrassen die er zijn, dus het is geen verrassing dat mensen vaak vragen wat de beste traktaties voor Cavapoo pups zijn, en dat is wat we hier vandaag beantwoorden.

De beste traktaties voor Cavapoo pups zullen hen helpen met een extra boost van energie en uiteindelijk, is iets lekkers dat zou dienen als een stimulans voor hun training en anderszins.

Het is in geen geval een vervanging voor echt hondenvoer, maar het is gunstig als het voedingsstoffen en mineralen bevat die een puppy normaal gesproken nodig heeft om zijn groei verder te bevorderen.

Voor alle hybride honden met een Poedel ouder, die een beetje vitamine A of E geven, of iets dat de gezondheid van de ogen kan helpen verbeteren. want poedels zijn berucht om hun gezondheidsproblemen.

Hun mixen zijn er ook niet van vrijgesteld.

U wilt ook dat de traktaties gemakkelijk zijn om op te kauwen of op te eten, iets waar uw hond van kan genieten zonder het te vervelend te vinden.maar dit hangt af van de voorkeur van uw hond.

En, ten goede of ten kwade, er zijn veel traktaties waar uw Cavapoo uit kan kiezen, te veel om te tellen.

Dat maakt het selectieproces misschien wat moeilijker, maar daarom heb ik het werk voor je gedaan en heb ik online marktplaatsen zoals Amazon en Chewy afgestruind om de best mogelijke traktaties te vinden. Naar mijn mening althans.

Lees verder om erachter te komen wat ze zijn en ontdek ook antwoorden op enkele van de meest voorkomende vragen over hondensnoepjes die je wat meer inzicht kunnen geven in hondentraining en voeding.

Inhoud

toon

De 7 gezondste en beste traktaties voor Cavapoo Puppy’s

1. N-Bone Puppy Bijtvoeding

N-Bone Puppy Bijtvoeding

Belangrijkste voordelen:

  • Smakelijke kipsmaak die de aandacht van elke hond zal trekken
  • Natuurlijk flexibel zonder toevoeging van rubber of plastic
  • Caloriearme optie en een geweldige budget pick-up

N-Bone Puppy Bijtvoeding

Controleer de prijs op Amazon

Als eerste op de lijst staan de N-bone puppy bijtringen, een echt genot voor elke pupper.

Het is een fantastische, kauwbare traktatie, perfect om de pijn van beginnende tandjes te verzachten en om hun tijd mee door te brengen.

Ze zijn volledig in de VS gemaakt, met lokale ingrediënten ook, voor het geval je een lokaal bedrijf wilt steunen.

De traktaties hebben een heerlijke kipsmaak die uw kleine pupper doet terugkomen voor meer, hoewel één exemplaar hem zeker uren bezig zal houden.

De bijtstok helpt ook tandplak en tandsteen te bestrijden vorming op bestaande tanden om de tandhygiëne van uw Cavapoo te verbeteren.

Ze zijn een perfecte optie voor kleine honden vanwege hun grootte en moeten niet gebruikt worden voor middelgrote of grote honden, omdat ze niet effectief zullen blijken tegen hun kaakkracht.

U vindt geen rubber of plastic in deze traktaties, ze zijn van nature flexibel.

De calorieën zijn relatief standaard voor iets van dit formaat, 14 calorieën per stick en je hebt er meestal niet meer dan één, misschien twee per dag nodig, als dat al zo is.

Deze kunnen ook een goede manier zijn om uw hond gezondere kauwgewoonten aan te leren. om sommige van de meer destructieve gewoonten te elimineren als u niet in de buurt bent.

En dit alles komt in een uiterst betaalbaar pakket ook.

De enige gemelde nadelen schijnen de versheid en de werkelijke duur te zijn als de traktaties niet goed zijn bewaard omdat ze dan hun flexibiliteit verliezen, verder is het een behoorlijk goedkope pick-up.

2. Wellness Soft Puppy Bites Natuurlijke Graanvrije Traktaties voor Training

Wellness Soft Puppy Bites Natuurlijke Graanvrije Traktaties voor Training

Belangrijkste voordelen:

  • Gebruikt vis en lam als hoofdingrediënten, maar er zijn ook verschillende andere smaken om uit te kiezen
  • Levert een gezonde dosis DHA en Omega 3 vetzuren, beide cruciaal voor een gezonde puppyontwikkeling
  • Volledig vrij van tarwe, maïs of soja

Wellness Zachte Puppy Bites Natuurlijke Graanvrije Traktaties voor Training

Controleer de prijs op Amazon

Vervolgens hebben we iets van een populairder merk, Wellness, met hun eigen entree in de traktatiebusiness, hun Soft Puppy Bites.

Deze zijn meer gericht op training of algemeen gebruik dan op tandjes. en ze zouden absoluut heerlijk zijn.

Het is volledig Amerikaans gemaakt met vis en lam als belangrijkste eiwit in deze kleine traktaties, in combinatie met gemalen aardappelen voor een betere consistentie en als bron van gezonde vezels om alles in balans te brengen.

Elke hap is als een mini maaltijd op zichzelf.

Ze bevatten DHA, van vitaal belang voor de groei van puppy’s, evenals Omega 3 vetzuren die helpen de huid en vacht van uw Cavapoo puppy gezond te houden, allemaal afkomstig van gezonde groenten gemengd in de traktatie.

Wat deze puppy traktaties echter niet hebben, zijn kunstmatige smaken, kleuren of andere potentieel schadelijke ingrediënten of chemicaliën die merken van lagere kwaliteit gebruiken.

Het is ook volledig graanvrij, dat geen tarwe, maïs of soja bevat.

Qua calorieën zijn ze relatief licht met slechts 6 calorieën per traktatie.

Wat hun prijs betreft, zijn ze aan de meer betaalbare kant van de dingen, gezien hoeveel je krijgt voor de prijs.

Afgezien van deze specifieke smaak, heb je genoeg andere opties als de Cavapoo pup in je huishouden de voorkeur geeft aan iets anders.

U kunt zelfs kiezen voor verschillende texturen voor de traktaties om de traktatie-ervaring van uw hond perfect aan te passen.

Het is echter niet zonder gebreken, want de traktaties lijken een beetje te groot voor kleinere hondenrassen, maar dat is misschien niet het geval voor uw dierbare pooch.

3. Zuke’s Puppy Naturals Puppy Treats Met Zalm en Kikkererwten

Zuke’s Puppy Naturals Puppy Treats met Zalm en Kikkererwten

Belangrijkste voordelen:

  • 3 Smaakopties tussen varkensvlees, lam of zalm, elk van de eiwitten gecombineerd met kikkererwten als een solide bron van vezels
  • Bevat DHA en EPA, twee belangrijke voedingsstoffen voor een gezonde cognitieve ontwikkeling van puppy’s
  • Schuldvrije optie met slechts 3,5 calorieën per traktatie, ideaal voor hondentraining

Zuke's Puppy Naturals Puppy Treats Met Zalm en Kikkererwten

Controleer de prijs op Amazon

Zuke’s is wederom een bekend merk dat kwalitatief goede hondensnacks maakt.

Deze Amerikaans merk zorgt ervoor dat honden van alle leeftijden af en toe kunnen genieten van een smakelijke traktatie om de eentonigheid van brokken te doorbreken wanneer u zich het natte hondenvoer niet kunt veroorloven.

Deze specifieke mix maakt gebruik van zalm als het belangrijkste eiwit, hoewel er opties zijn voor lam en varkensvlees. als uw nieuwe puppy daar de voorkeur aan geeft.

De traktaties zijn verder verrijkt met kikkererwten als bron van vezels om de spijsvertering van de traktatie te vergemakkelijken.

Je zult merken dat ze een goede hoeveelheid vitaminen en mineralen bevatten, maar de belangrijkste zijn DHA en EPA, kernbestanddelen in de cognitieve ontwikkeling bij pups.

Afgezien daarvan, zijn de traktaties extreem zacht en makkelijk te kauwen.

Ze zijn in een hersluitbaar zakje zodat hun zachtheid en versheid lang blijft hangen.

En, ze hebben een calorie aantal van slechts 3,5 calorieën per traktatie, waardoor het een leuke, schuldvrije optie is bij het trainen van je Cavapoo, of gewoon om hem er een te geven omdat je er zin in hebt.

De hondensnoepjes hebben zelfs de “Amazon’s Choice” awardwat betekent dat ze van betere kwaliteit zijn dan veel andere producten die op de marktplaats worden verkocht, althans volgens de statistieken van Amazon.

Qua kosten is het een beetje duurder dan de twee vorige kandidaten, maar dat zou niet veel problemen moeten opleveren omdat het nog steeds binnen een respectabele prijsklasse valt.

Het enige echte probleem dat deze traktaties hebben hangt af van hond tot hond, want sommige houden gewoon niet van de geur of de smaakcombinatie van de traktaties.

U kunt altijd proberen over te stappen op een andere set smaken, of het helemaal overslaan als uw Cavapoo pup er niet van lijkt te genieten.

4. Nylabone Healthy Edibles Puppy Natuurlijke Langdurige Honden Kauwtraktaties

Nylabone Healthy Edibles Puppy Natuurlijke Langdurige Honden Kauwtraktaties

Belangrijkste voordelen:

  • 3 verschillende smaken met gemalen rundvlees, spek, en kalkoen en appel
  • Slechts 60-70 calorieën per bot
  • Gemaakt van hoogwaardige, volledig natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen

Nylabone Healthy Edibles Puppy Natural Long Lasting Dog Chew Treats

Controleer de prijs op Amazon

Nylabone is beroemd om zijn kauwspeeltje met speksmaak voor honden, maar hier is ook een van hun geweldige hondensnacks.

Nogmaals, een bedrijf uit de VS, zij zijn er trots op producten van topkwaliteit te maken waar uw hond zich mee kan vermaken.

Ze gebruiken een mix van gemalen rundvlees, kalkoen en appel, en spek als het belangrijkste eiwit voor de drie hier gepresenteerde lekkernijen.

Elk van hen is gemaakt van hoogwaardige, volledig natuurlijke ingrediënten zonder het gebruik van kunstmatige smaakstoffen, conserveringsmiddelen of kleurstoffenof andere potentieel gevaarlijke chemicaliën.

Elk van hen zal uw hond een tijdje meegaan en het kan goed zijn om ze af te wisselen om zijn belangstelling ervoor fris te houden.

De botten van gemalen rundvlees en spek bevatten elk 70 calorieën per traktatie, terwijl die van kalkoen en appel rond de 60 zitten.

Zoals je ziet, hoger dan andere traktaties, maar dit is een stuk groter dan een gewone traktatie zou zijn.

Zelfs met dat, ze zijn niet bedoeld om te worden gebruikt als supplementen en zijn er gewoon om zo nu en dan een traktatie te zijn voor uw favoriete harige vriend.

Wat de kosten betreft, het is niet het duurste wat er is, dus je hoeft niet bepaald in je spaarvarken te breken om er een paar te bemachtigen. Beschouw ze als een letterlijke traktatie om je Cavapoo af en toe bovenop zijn puppyvoer te geven.

5. GREENIES Original TEENIE Natural Dog Dental Care Chews

GREENIES Original TEENIE Natural Dog Dental Care Chews

Belangrijkste voordelen:

  • Uitzonderlijk in het bestrijden van tandplak en tandsteen
  • Bevat een deel van de voedingsstoffen en mineralen die uw hond nodig heeft in zijn dagelijkse voeding
  • Positief ontvangen door velen en zelfs aanbevolen door dierenartsen in de hele VS

GREENIES Original TEENIE Natural Dog Dental Care Chews

Controleer de prijs op Amazon

Als je een smakelijke traktatie nodig hebt die ook helpt bij het reinigen van de tanden van je hond, wil je Greenies misschien eens proberen.

In de vorm van kleine tandenborstels helpen deze kauwsnoepjes tandplak en tandsteen te bestrijden, terwijl ze toch relatief zacht zijn voor de tanden van uw harige vriend.

Ze zijn Gemaakt in de VS en aanbevolen door dierenartsen in het hele land. voor hun effectiviteit.

Hoewel dat slechts hun primaire gebruik is, zorgden de mensen van Greenies ervoor dat ze ook essentiële voedingsstoffen en vitaminen leveren aan uw dierbare hond, zodat hij er ook plezier aan beleeft en er meer aan heeft dan een veredelde tandenborstel.

En geloof maar dat ze geen schadelijke chemicaliën hebben gebruikt bij het maken van deze prachtige nuttige traktaties ook niet omdat ze geven om de veiligheid van alle honden, ook die van u.

Sommige gebruikers melden dat zelfs kieskeurige eters hier genoegen in vinden en ze lijken behoorlijk positief te worden geaccepteerd.

Ze zijn echter behoorlijk calorierijk met 56 calorieën per traktatie, hoewel ze groot genoeg zijn om dat te rechtvaardigen en u zult uw hond deze niet echt meerdere keren per dag geven.

De prijs is een beetje moeilijk in te schatten gezien de overvloed aan opties in aantal traktaties die u kunt bestellen, maar het lijkt aan de gemiddeld geprijsde kant van de dingen, hoewel u dat zelf kunt beoordelen.

Voel je echter vrij om een van de vele verschillende maatopties te kiezen die je bij hen kunt bestellen.

Het enige andere dat ik kan opmerken is dat ze snel muf worden als ze in de open lucht worden achtergelaten, dus bestel er niet te veel tegelijk.

6. Blue Buffalo BLUE Bits Natural Soft-Moist Training Dog Treats

Blue Buffalo BLUE Bits Natural Soft-Moist Training Dog Treats

Belangrijkste voordelen:

  • Kip als hoofdingrediënt in combinatie met bruine rijst, havermout en lijnzaad
  • Gezonde bron van vezels, eiwitten, omega 3 en 6 vetzuren en essentiële mineralen en voedingsstoffen.
  • Alle natuurlijke ingrediënten vrij van gewone graanallergenen

Blue Buffalo BLUE Bits Natural Soft-Moist Training Dog Treats

Controleer de prijs op Amazon

Blue Buffalo staat bekend als een allround merk dat zich richt op elk hondenras, inclusief de Cavapoo en deze traktaties zijn niet anders.

Deze traktaties zijn ongelooflijk zacht en vochtig in hun textuuren smelten bijna in de mond van uw harige vriend.

Deze traktaties zijn gemaakt als relatief kleine stukjes om het eten ervan te vergemakkelijken en de calorieën beter te scheiden.

Daarover gesproken, één van deze kleine hondenkoekjes is… slechts 4 calorieën per traktatiewaardoor ze een goede schuldvrije optie zijn.

Kip is het hoofdingrediënt, verder aangevuld met havermout en bruine rijst voor een gezonde bron van verteerbare vezels. om de darmen van uw hond soepel te houden.

Hoewel, als uw hond geen grote fan is van kip, hebben ze andere smaakopties beschikbaar met zalm, kalkoen of rundvlees op het menu.

Afgezien van dat alles, kunt u ook vinden lijnzaad, een natuurlijke bron van omega 3 en 6 vetzuren die huidirritatie of problemen met de vacht van de hond helpen voorkomen.

De ingrediënten zijn volledig natuurlijk en graanvrij zonder sporen van tarwe, maïs of soja.

Er is geen vlees bijproduct daarom is de traktatie zo calorie-arm, noch bevat het kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen, of andere schadelijke chemicaliën.

De Blue Buffalo traktaties zijn nog een andere die de “Amazon’s Choice” awarddie ze terecht verdienen.

Het verontrustende is echter de prijs, die zeker hoog is voor de hoeveelheid lekkers die je krijgt.

Het is zeker niet astronomisch, maar elke cent telt als je probeert de onderhoudskosten van je hond te budgetteren.

Je kunt wel kiezen welke maat je krijgt, en ze geven je 7 verschillende opties om uit te kiezen, elk met een of meer pakjes inbegrepen.

7. NUTRO Crunchy Hondensnoepjes met Echte Gemengde Bessen

NUTRO Crunchy Hondensnoepjes met Echte Gemengde Bessen

Belangrijkste voordelen:

  • 5 verschillende gezonde smaakopties om uit te kiezen
  • Alle natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen of iets dergelijks
  • Schuldvrije optie met slechts 5 calorieën per traktatie

NUTRO Crunchy Hondensnoepjes met Echte Gemengde Bessen

Controleer de prijs op Amazon

Onze laatste vermelding komt van NUTRO met hun interessante traktatie optie.

Kippenmeel is het belangrijkste eiwithoewel het deze keer de schijnwerpers van het belangrijkste ingrediënt deelt met verschillende bessen.

Bessen zoals kersen, bosbessen en veenbessen, allemaal even gezond voor een pup als voor een volwassen hond.

Alle gebruikte ingrediënten zijn volledig natuurlijk zonder toevoeging van kunstmatige conserveringsmiddelen, smaakstoffen of kleuren.

Ze zijn volledig graanvrij ook zonder soja, tarwe of maïs, behalve in lichte sporen als gevolg van kruisbestuiving met andere producten, dus wees voorzichtig met het voeren ervan aan uw hond als hij een allergie heeft voor een van deze.

Omdat er voornamelijk bessen in zitten, zijn de traktaties vrij licht in calorieën. slechts 5 calorieën per traktatiewaardoor ze een uitstekende optie zijn voor de training van uw Cavoodle.

Ze zijn ook opgenomen in de “Amazon’s Choice” sectie. Ik weet dat het veel lijkt, maar ik heb gezegd dat ik alleen het beste van het beste heb opgenomen, dus die titel mag geen verrassing zijn.

Dat gezegd zijnde, kun je iets anders kiezen dan bessen, want ze bieden 4 andere smaakopties met appel, pindakaas, banaan of kip en wortels als enkele daarvan.

De hoeveelheid heeft ook 2 aankoop opties met ofwel de 10 ounce of 1 pond optie.

Ze zijn een beetje aan de prijzige kant, maar niets te drastisch.

Een van de meer terugkerende problemen lijkt te zijn dat de traktaties helemaal kapot en kruimelig geleverd worden. Hoewel het niet de grootste tragedie is, kan het een domper zetten op de training. Ik hoop dat uw Amazon chauffeurs voorzichtiger zijn dan die van sommige andere gebruikers.

Voordat je koopt: Waar je op moet letten

Zoals bij elk product zijn er bepaalde wenselijke eigenschappen waar je op moet letten. Die wijzen op een goed product.

Dat zijn:

Rijk aan calcium en fosfor

Voedsel dat nodig is voor een gezonde groei van puppy’s en dat als voedzaam voor hen kan worden beschouwd, zal een goede hoeveelheid calcium en fosfor bevatten om een goede botgroei te vergemakkelijken.

Geen vleesvulling of bijproducten

Hoewel pups veel calorieën nodig hebben, moet het gebruik van vulmiddelen en bijproductmaaltijden indien mogelijk worden vermeden, omdat ze niets anders zijn dan lege calorieën zonder enig voordeel voor hen. Het is altijd beter om een volledig natuurlijk product te hebben.

Allergenenvrij

Veel puppy eigenaren vergeten dat, zelfs als ze jong zijn, hun pups echt gevoelige magen hebben en dat je gezonde traktaties wilt zonder een aantal veel voorkomende allergenen zoals tarwe, maïs of soja.

Kleiner formaat

Aangezien de Cavapoo een kleinere hond is, kies je voor kleinere traktaties, zodat je huisdier niet hoeft te worstelen om erin te bijten.

Betaalbaarheid

Stel voor jezelf een budget vast, je wilt geen belachelijke prijs betalen voor een product waarvan een goedkopere versie beschikbaar is van een ander merk dat praktisch hetzelfde doet.

FAQs

zelfgemaakte hondensnoepjes met het woord Woof

Wat zijn de beste traktaties voor Cavapoo Puppies?

De definitie van beste is een vrij subjectieve term, maar naar mijn mening zou ik zeggen dat Blue Buffalo of de Wellness optie de beste zijn, omdat ze alle essentiële voedingsstoffen en vitaminen bevatten en tegelijkertijd een hoogwaardig product met zeer weinig nadelen garanderen.

De anderen voelen een beetje te gespecialiseerd naar mijn smaak en zijn geweldig in hun respectieve niches, maar deze twee, vind ik, zijn geweldige allrounders en zouden moeten voldoen aan bijna elke hondeneigenaar zijn traktatie normen.

Wat kan ik mijn puppy nog meer geven als traktatie?

Als je niet echt blij wordt van een van de aangeboden opties, kun je altijd je toevlucht nemen tot enkele zelfgemaakte opties met verschillende vruchten en groenten en een paar andere items:

– Pindakaas

– Veenbessen

– Wortelen

– Bananen

– Bosbessen

– Zoete aardappelen

– Appels

– Peren

– Groene Bonen

Dit zijn allemaal geweldige opties die u bij uw plaatselijke supermarkt kunt krijgen, hoewel ik adviseer om uit te proberen welke uw hond lekker vindt en kan verteren voordat u er helemaal voor gaat.

Welke andere soorten traktaties zijn er?

Natuurlijk heb je nog enkele andere opties wat betreft hondensnacks voor Cavapoos, hoewel ze niet echt de beste optie zijn voor een klein hondenras.

Niettemin, als hij eenmaal volwassen is, kun je proberen hem een aantal van deze te geven, maar ik zou voorstellen om met je dierenarts te praten om te zien of ze een solide genoeg optie zijn voor je pooch:

– Jerky

– Varkensoren

– Rawhide

– Botten (meestal gewei)

– Peststokken

– Hoeven

Dit zijn ook niet bepaald de gezondste opties, dus u kunt ze in het algemeen beter links laten liggen, vooral als traktatie of als uw hond een probleem heeft om op gewicht te blijven.

Conclusie

Cavapoos zijn een mooi gemengd ras dat voortkomt uit de Cavalier King Charles Spaniel en de altijd populaire Poedel. Maar, zo prestigieus als ze mogen zijn, zo selectief is het krijgen van traktaties voor hen niet.

Natuurlijk zijn er enkele eigenschappen die je altijd moet proberen te vinden, omdat die duiden op een goed product, maar over het algemeen zijn het geen kieskeurige eters.

Dit maakt het werk van veel fokkers een stuk eenvoudiger en maakt het trainen ervan minder een karwei, of het nu gaat om zindelijkheidstraining of algemene puppytraining.

Hoewel de kenmerken u kunnen helpen bij het uitzoeken van wat u het beste lijkt, zal de voorkeur van uw hond uiteindelijk de doorslag geven, ongeacht de kwaliteit of de kosten.

Wat u uiteindelijk ook kiest, ik weet zeker dat uw kleine Cavapoo puppy er dol op zal zijn. Tot de volgende keer.

VERWANTE LINKS:

– Zijn Cavapoos Hypoallergeen? – Niezen of niet niezen?

– Redenen waarom u een Mini Cavapoo moet bezitten

– 11 beste shampoos voor een Cavapoo: Geweldige keuzes waar je van zult houden

– 9 Beste borstels voor een Cavapoo om te verzorgen als een pro

– Beste hondenvoer voor de Cavapoo: 11 maaltijden waar deze kruising dol op is!

– 8 Beste Cavapoo kapsels voor uw hond + de verzorgings tips

– Cavapoo Voedingsschema: Een complete gids voor een gezonde pup

– Cavapoo Groeischema: Een complete gids voor de Cavapoo hondenmaat