7 Gezondste en beste traktaties voor Maltezers op de markt

7 gezondste en beste traktaties voor Maltezers op de markt

Sharing is caring!

Dit bericht bevat affiliate links, en ik word gecompenseerd als je een aankoop doet nadat je op mijn links hebt geklikt.

Traktaties zijn een leuk ding om bij de hand te hebben als een manier om je lieve Maltezer te belonen, of het nu voor goed gedrag is of gewoon als tussendoortje, maar wat zijn de beste traktaties voor Maltezers?

Nou, de beste traktaties voor Maltezers zijn vaak die met natuurlijke, lokaal gewonnen ingrediënten die een lager caloriegehalte hebben, en die van voldoende grootte zijn voor een klein ras als de Maltezer.

Sommige van de meer gespecialiseerde worden gebruikt als supplement naast puppyvoeding als uw hond lijdt aan een tekort aan voedingsstoffen.

Maar, zoals met elke snack, moet u voorzichtig zijn en ze goed portioneren, want overgewicht is een zeer reëel probleem bij alle honden, vooral bij kleinere rassen.

Het grootste probleem bij het vinden van de beste traktatie is de besluiteloosheid. Gelukkig heb ik de moeite genomen om de vele aanbiedingen op de twee grootste marktplaatsen voor huisdieren, Amazon en Chewy, door te nemen en heb ik een behoorlijke lijst van de beste samengesteld.

Lees verder om te zien welke als de beste opties worden beschouwd.

Inhoud

toon

7 beste traktaties voor Maltezers

1. Zuke’s Mini Naturals Kip Recept Training Hondensnoepjes

Zuke’s Mini Naturals Kip Recept Training Hondensnacks

Belangrijkste voordelen:

  • Kip en rijst als hoofdingrediënten
  • Een mix van kruiden en diverse bessen als extra smaak
  • Zeer caloriearme traktatie, met twee tot drie kcal per stuk
  • Geen gewone allergenen of vulstoffen
  • Een goedkope pick-up in vergelijking met de kwaliteit
  • Ideaal voor kleinere hondenrassen
Minpunten:

  • De traktaties worden snel hard, zelfs als het zakje verzegeld is
  • Niet geschikt voor grotere honden, want die vinden het lang niet zo vullend als kleinere honden.

Zuke's Mini Naturals Kip Recept Training Hondensnacks

Controleer de prijs op Chewy

Om alles te beginnen, hier is een van de all-time favorieten voor kleine hondenrassen, Zuke’s Mini Naturals.

Met kip als hoofdingrediënt, gekoppeld met een nette mix van gerst en diverse bessen en kruiden, zijn deze traktaties ongelooflijk smakelijke opties voor uw kleine hondenvriend.

Het product is volledig graanvrij wat betreft veel voorkomende allergenen zoals tarwe, maïs en soja, dus het is makkelijker voor de gevoelige maag van uw hond.

Het heeft ook geen kunstmatige conserveringsmiddelen, additieven of vulstoffen die alleen dienen om calorieën toe te voegen aan de traktaties, wat we hier proberen te vermijden.

Over calorieën gesproken, het is slechts twee calorieën per traktatie, wat betekent dat hondeneigenaren dagelijks wat meer van deze kleine stukjes goedheid kunnen portioneren zonder zich zorgen te hoeven maken dat de gezondheid van hun hond verslechtert.

Het lage caloriegehalte betekent dat deze traktaties een uitstekende keuze zijn voor hondentraining omdat ze smakelijk zijn, zonder al te veel overdaad toe te voegen aan het dieet van uw hond.

Naast de smaakvolle voordelen, zult u merken dat de traktaties ook een verscheidenheid aan essentiële vitaminen en voedingsstoffen om de dagelijkse behoefte van uw hond aan te vullen.

Qua prijs zijn ze beter dan veel van de concurrentie.en zijn tegelijkertijd van hoge kwaliteit en betaalbaar, zonder het ene op te offeren voor het andere.

Niets is perfect, helaas, en sommige gebruikers hebben gemeld dat de traktaties niet te lang vochtig blijven, en dat ze snel hard worden na het openen van de zak.

Als het gaat om het voeren van uw Maltezer, moet u net zo goed nadenken over de traktaties die u uw puppy of hond geeft als over zijn hoofdbrokken.

2. Blue Buffalo Blue Bits Tender Beef Recept

Blue Buffalo Blue Bits Tender Beef Recept

Belangrijkste voordelen:

  • Rundvlees als hoofdingrediënt
  • Bevat Omega-3 en 6 vetzuren voor een betere gezondheid van haar en huid, evenals DHA voor hulp bij de cognitieve ontwikkeling van puppy’s.
  • Geen kunstmatige smaakstoffen, kleuren of conserveringsmiddelen
  • Volledig vrij van alle voorkomende graanallergenen zoals soja, maïs of tarwe
  • Relatief betaalbare prijzen
Minpunten:

  • Bevat melk, wat voor sommige honden een potentieel allergierisico kan zijn

Blue Buffalo Blue Bits Tender Beef Recept

Controleer de prijs op Chewy

De volgende is een traktatie met een alternatief hoofdeiwitrundvlees.

Met meer sappigheid dan kip en meer zelfstandige smaak is deze vochtige traktatie een genot voor de meeste honden.

Het beste deel is dat het rechtstreeks van Amerikaanse boerderijen komt.

Smaak is niet het enige wat op tafel staat – u vindt veel voedingsstoffen en vitaminen hier ook in!

Twee van de belangrijkste zijn Omega-3 en 6 vetzuren die afkomstig zijn van lijnzaad – essentiële voedingsstoffen voor het verbeteren van de gezondheid van de huid en het behoud van glans en zachtheid van de vacht.

DHA is ook een belangrijk ingrediënt, vooral bij pups die nog moeten werken aan de ontwikkeling van hun cognitieve vaardigheden, maar is ook belangrijk bij volwassen honden om hun cognitieve vermogen scherp te houden.

De gehele ingredientenlijst is volledig vrij van allergeen veroorzakende granen zoals soja, tarwe en maïs, en ze bevatten weinig calorieën.

Terwijl hun vier calorieën per traktatie is het dubbele van die van de Zuke’s hondensnacks, het is nog steeds laag genoeg om je geen schuldgevoel te geven om je hond er een extra te geven. Overdrijf het niet, en volg het dieet voorgeschreven door de dierenarts of voedingsdeskundige van uw hond.

Al deze voordelen maken dit product tot een van de kanshebbers voor de beste traktaties voor Maltezers.

De prijs is ook niet al te slecht – het is betaalbaar in vergelijking met sommige andere opties die er zijn, vooral als je bedenkt hoeveel het kost om een hond als de Maltezer te onderhouden.

Het enige nadeel dat ik vond is dat er melk in zit, dus als uw hond een intolerantie voor lactose heeft, wilt u misschien opletten.

3. Bil-Jac Little-Jacs Small Dog Chicken Liver Training Dog Treats

Bil-Jac Little-Jacs Small Dog Chicken Liver Training Dog Treats

Belangrijkste voordelen:

  • Kip als hoofdingrediënt, gecombineerd met gezonde kippenlever
  • Bevat Selenium, dat de gezondheid van het hart verbetert
  • Glutenvrij product
  • Geen gangbaar allergeen
  • Caloriearme optie, met drie calorieën per traktatie
  • Volledig gemaakt in de VS
  • Verpakt in een hersluitbare zak die de versheid langer behoudt
  • Ongelooflijk betaalbaar
Minpunten:

  • Brokkelt gemakkelijk af

Bil-Jac Little-Jacs Small Dog Chicken Liver Training Dog Treats

Controleer de prijs op Chewy

Terugkomend op de kip, hebben we een traktatie optie gemaakt van een mix van echt kippenvlees en kippenlever.

De laatste voegt wat kauwbaarheid toe aan de traktatie, waardoor het een beetje lang meegaat, en het bevat Selenium – een ingrediënt waarvan bekend is dat het helpt de gezondheid van het hart te verbeteren en hartaandoeningen te voorkomen bij zowel honden als mensen.

Het product is volledig glutenvrij, en het bevat geen soja, tarwe of maïs, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een algemeen graanallergeen voor uw hond.

Het product is zeer laag in calorieënmet slechts drie calorieën per stuk vanwege de gebrek aan gesmolten vet, waardoor het een uitstekende keuze is als trainingstraktatie of als standaard snack.

Bil-Jac hondensnacks zijn volledig gemaakt in de VS. ook, dus er is geen risico van twijfelachtige overzeese ingrediënten om je zorgen over te maken.

Een ander voordeel van deze traktaties is de zak zelf. De meeste andere traktaties drogen snel uit omdat ze geen hersluitbare zak hebben, maar de verpakking zelf op het merk Bil-Jacs is een zakje met dubbele rits dat alle versheid binnenhoudt.

De prijs is ongelooflijk goedkoop, voor een product van deze kwaliteit. Ik zou zeker zeggen dat het het proberen waard is als u tussen dit product en een ander zit, omdat het uw portemonnee niet te veel pijn doet en uw hond een beetje afwisseling krijgt.

Echter, ondanks hun vochtige aard, vallen ze gemakkelijk uit elkaar, en kunnen ze een puinhoop maken.

4. Virbac C.E.T. VeggieDent Fr3sh Dental Chews

Virbac C.E.T. VeggieDent Fr3sh Dental Chews

Belangrijkste voordelen:

  • Volledig vegetarische traktatie
  • De Z-vorm zorgt voor een betere grip op de traktatie.
  • Heerlijke, plantaardige smaak
  • Bestrijdt tandplak en tandsteen
  • Verfrist de adem
Cons:

  • Een beetje te duur
  • Veel calorieën

Virbac C.E.T. VeggieDent Fr3sh Dental Chews

Controleer de prijs op Chewy

Voor honden die een dieet of goede hulp bij het gebit nodig hebben, is Virbac VeggieDent misschien een goede optie.

Hoewel er geen groenten in zitten, is het een zeer goede vegetarische optiedie vrijwel geen vet bevat, maar wel 74 calorieën per traktatie, wat betekent dat je ondanks het gebrek aan vlees toch de dagelijkse portie in de hand moet houden om niet te ver te gaan.

Zeker, de calorieën bevatten geen vet, maar ze kunnen er toch toe leiden dat uw hond een paar kilo aankomt, en dat is nogal wat voor een hond van bijzonder klein formaat, zoals de Maltezer.

De grootste aantrekkingskracht van deze traktatie is dat het een geweldige, kruidige smaak heeft, en dat het tandsteen en tandplak helpt bestrijden, waardoor de adem van uw hond niet gaat stinken, en zijn tanden sterk en gezond blijven.

De interessante Z-vorm helpt uw hond beter grip te krijgen op de traktatie met zijn muil, waardoor het makkelijker wordt om te kauwen en uiteindelijk door te slikken.

De prijs is een beetje hoog, maar het is enigszins redelijk gezien de niche die het helpt dekken.

Dat gezegd hebbende, als het voelt als te veel kosten voor uw maandelijkse budget, wilt u misschien kijken naar goedkopere alternatieven.

5. Zuke’s Mini Naturals Pindakaas & Haver

Zuke’s Mini Naturals Pindakaas & Haver

Belangrijkste voordelen:

  • Geen vlees – pindakaas is het hoofdingrediënt
  • Rijst, gerst en haver helpen de smaak uit te balanceren.
  • Volledig graanvrij
  • Boordevol noodzakelijke mineralen en voedingsstoffen
  • Slechts twee calorieën per traktatie
  • Redelijk geprijsd
  • Aantrekkelijke verpakking
Minpunten:

  • Niet bedoeld voor grotere honden
  • Sommige kunnen een beetje stinken

Zuke's Mini Naturals Pindakaas & Haver

Controleer de prijs op Chewy

Nog een vleesvrije traktatie, maar deze is niet voor het welzijn van de tanden van uw hond, maar meer voor zijn plezier. in de vorm van pindakaas.

Dit is een andere geweldige optie van Zuke’s, deze smakelijke kleine hapjes zullen die zoete plek raken waar uw hond soms naar verlangt – een kleine verandering van het standaard dieet, en een geweldige beloning tijdens de training.

Maar, ondanks dat het op pindakaas gebaseerd is, is het vreemd genoeg… alleen heeft drie calorieën per traktatiewat betekent dat je niet één of twee per dag hoeft uit te delen aan je pupper als hij heel braaf is – je kunt hem overladen met meerdere, afhankelijk van zijn dieet.

Maar, het is niet alleen PB dat er in zit – er zijn een paar essentiële voedingsstoffen en mineralen om zijn dagelijkse voeding aan te vullen.

Het is toch niet alleen maar snoep bij Zuke’s. Ze willen er tenslotte voor zorgen dat huisdiereigenaren gezonde huisdieren hebben.

Wat het niet heeft, zijn echter alle voorkomende allergenen zoals soja, granen en tarwe, wat betekent dat het veilig is voor elke hond die daar gevoelig voor is.

De prijs zelf is behoorlijk, zoals de meeste van Zuke’s producten, dus je hoeft je geen zorgen te maken of de traktatie in je budget past of niet.

Het enige probleem dat relevant kan zijn, is als je naast je Maltezer een grotere hond hebt, want dan moet je een andere set traktaties voor hem kopen, want deze zijn een beetje te klein voor andere dan de kleinere hondenrassen, en dus zullen ze lang niet zo goed voldoen.

6. Fruitables Pumpkin & Blueberry Flavor Crunchy Dog Treats

Fruitables Pumpkin & Blueberry Flavor Crunchy Dog Treats

Belangrijkste voordelen:

  • Pompoen en bosbes als hoofdingrediënten
  • Bevat antioxidanten die de algehele gezondheid verbeteren
  • Knapperige textuur
  • Slechts acht calorieën per traktatie
  • Uit de V.S. afkomstig en gemaakt
  • Betaalbare prijzen
Minpunten:

  • Sommige honden houden gewoon niet van de geur

Fruitables Pumpkin &; Blueberry Flavor Crunchy Dog Treats

Controleer de prijs op Chewy

De volgende is Fruitables; een andere vleesvrije optie om het smaakprofiel van uw harige vriend uit te breiden.

Deze hier is een mix van pompoen en bosbes als hoofdingrediënten, waarbij de eerste de belangrijkste is. Er zijn echter verschillende andere opties beschikbaar die worden gemengd met zoete aardappel, appel, cranberry, en zelfs knapperige bacon als je weer wat vlees op het menu wilt hebben.

Dat terzijde, elk van hen is gegarandeerd een verleidelijke geur en smaak dat zal uw hond aantrekken en hem met plezier laten eten.

Afgezien van de gezonde groenten en fruit, zit het boordevol antioxidanten, die uw pupper een boost geven in hart en algemene gezondheid.

Ze hebben zelfs een lekkere, knapperige textuur waar uw Maltezer zeker van zal genieten.

Dit alles is verpakt in acht calorieën per snack, wat misschien veel lijkt gezien de concurrentie hier, maar het is een relatief klein verschil.

De prijs ervan is ongelooflijk laag, ook, voor zo’n kwaliteitsproduct – dat zeker de aandacht en de smaakpapillen van uw hond zal trekken.

Ze zijn ook volledig gemaakt in de VSen alle ingrediënten zijn afkomstig uit de V.S.en garanderen een hoge kwaliteit.

Helaas, hoewel het ons goed lijkt, kunnen sommige honden ze gewoon niet lekker vinden volgens verschillende rapporten van andere gebruikers, maar misschien is uw hondgo de uitzondering.

7. Wellness CORE Power Packed Beef Grain-Free Jerky Dog Treats

Wellness CORE Power Packed Beef Grain-Free Jerky Hondensnacks

Belangrijkste voordelen:

  • Gemaakt van rundvlees van hoge kwaliteit
  • Volledig natuurlijke ingrediënten
  • Glutenvrij
  • Graanvrij
  • Geen kunstmatige smaak, kleur, of vlees bijproduct
  • Een van de goedkopere opties op de markt
  • Gemaakt in de VS
Cons:

  • Ingrediënten worden wereldwijd ingekocht, en kunnen van mindere kwaliteit zijn dan lokale opties.

Wellness CORE Power Packed Beef Grain-Free Jerky Dog Treats

Controleer de prijs op Chewy

De laatste op onze lijst is een bijzonder smakelijke snack van een bekend merk – Wellness, en hun prachtige Jerky Dog Treats.

Dit is een droger alternatief voor de meeste van de andere vochtige opties die er zijn, dus het is gemakkelijker te bewaren, maar het is nog steeds gezond.

Het is gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten, met rundvlees jerky als het belangrijkste eiwit.

Het is volledig glutenvrij en graanvrij, met geen van de gewone, op granen gebaseerde allergenen aanwezig in de ingrediëntenlijst.

De traktaties bevatten ook geen kunstmatige kleur, smaak, of vlees bijproduct waardoor het een gezondere keuze is voor uw kleine Maltezer.

De prijskaartje is ongelooflijk laagook – een van de laagste van de meeste concurrenten die er zijn, waardoor het een echt koopje is.

Het enige potentiële probleem is dat het product weliswaar in de VS wordt gemaakt, maar dat de ingrediënten wereldwijd worden betrokken, dus een beetje voorzichtigheid is geboden gezien de mogelijk twijfelachtige kwaliteit van de ingrediënten.

Welke eigenschappen moeten de beste traktaties voor Maltezers hebben?

Als geen van deze punten voor jou heeft gewerkt, of als je gewoon je eigen beslissing wilt nemen, dan zijn hier enkele elementen die goede traktaties voor Maltezers hebben:

Gemaakt voor kleinere hondenrassen

Grote traktaties zijn te omslachtig voor speelgoedrassen zoals de Maltezer. Blijf bij traktaties die in hun mond passen.

Geen kunstmatige conserveringsmiddelen, additieven, kleurstoffen, smaken of andere schadelijke chemicaliën.

Alles wat kunstmatig is zal uiteindelijk meer kwaad dan goed doen voor het lichaam van uw hond; daarom is het het beste om ze allemaal te vermijden.

Gemaakt van echt vlees

Net zoals je zou doen bij het zoeken naar het beste hondenvoer voor Maltezers, zorg ervoor dat je bijproducten en maaltijden van vlees vermijdt, omdat ze alleen dienen om eiwitten en calorieën toe te voegen aan de traktaties, waardoor ze slechter zijn voor honden.

Ga alleen voor echt vlees op de ingrediëntenlijst, maar probeer wel rawhide traktaties en soortgelijke kauwbare opties te vermijden, omdat ze voor kleinere honden een verstikkingsgevaar kunnen vormen. Dit speelt ook een rol bij het “gemaakt voor kleinere hondenrassen” gedeelte.

Een mix van kruiden, fruit en groenten

Vlees is geweldig en zo, maar een evenwichtig dieet omvat iets uit alle voedselgroepen, dus probeer traktaties te vinden die een beetje van alles wat goed is erin gemengd hebben.

Graan- en vulmiddelvrij

Tarwe, soja en maïs zijn veel voorkomende allergenen bij honden, en graanvuller dient alleen om calorieën toe te voegen aan zowel hondenvoer als traktaties, dus u bent beter af met traktaties die geen van deze stoffen bevatten in het belang van uw hond.

Amerikaanse ingrediënten

Veel ingrediënten die van overzee komen zijn vaak besmet tijdens het transport of worden verzameld met onveilige en ongezonde methoden. De Amerikaanse norm is een beetje hoger, dus het is veiliger om lokaal te gaan als je kunt.

FAQs

Zijn Maltezers kieskeurige eters?

Maltezers zijn notoir kieskeurige eters.Daarom kan het vinden van het juiste hondenvoer of zelfs traktaties een groot gedoe zijn voor Maltese hondeneigenaren.

Is Pindakaas Veilig Voor Maltezers?

Pindakaas is volkomen veilig voor uw harige vriend.zolang je niet overdrijft met die traktaties. Wat rauwe pindakaas betreft, is het antwoord hetzelfde. zolang het geen Xylitol bevat.

Welke andere lekkernijen kun je een Maltezer geven?

Als je het een beetje wilt mengen, kun je af en toe wat fruit en groente gebruiken als alternatieve traktatie. Maltezers zijn dol op baby wortels, verschillende soorten bessen, broccoli, en zelfs erwten als optie.

Tot slot

De beste traktaties voor Maltezers zijn caloriearme traktaties met veel smaak en gezonde ingrediënten erin. – zoveel weten we. Het gebruikelijke probleem is het grote aantal opties waarmee we in de moderne wereld worden geconfronteerd.

Hopelijk heb ik hier enkele van de beste uitgelicht over wat een goede traktatie is voor een Maltezer pup of een volwassene, en heb je de traktatie gevonden die ideaal is voor jouw hond.

Zo niet, dan hoop ik dat de richtlijnen zelf je in ieder geval hebben geholpen bij het vinden van de perfecte traktatie. Onthoud alleen dat uw hond het het beste weet wat dat betreft. Wat voor andere honden niet werkt, kan uiteindelijk de favoriete traktatie van uw Maltezer worden. Tot de volgende keer.

VERWANTE LINKS:

– Mannelijke vs. Vrouwelijke Maltezers: Wat is een beter huisdier?

– Maltezer Kleuren Gids: Komen ze voor in andere tinten dan wit?

– Maltezer Fokkers: Een gids voor de beste fokkers en hoe ze te vinden.

– Top 10 Best Maltese Rescues For Adoption In The U.S.!