De 20 beste hondenfokkers in Georgië

De 20 beste hondenfokkers in Georgië

Delen is zorgzaam!

Als je hebt besloten dat het tijd is voor jou om een beste vriend van de hond te nemen, ben je hier aan het juiste adres. Je vraagt je waarschijnlijk af welk hondenras het beste bij je past en waar je een goede fokker kunt vinden.

Daarom zijn we hier. Om u te helpen kiezen en om te vinden een gerenommeerde fokker die u een gezonde en gelukkige puppy zal bieden. Het kiezen van een nieuw familielid is een grote stap, maar met onze lijst met de 20 beste hondenfokkers in Georgië hebben we het u gemakkelijker gemaakt.

Georgië staat bekend om het hebben en fokken van rashonden, maar u moet zich ervan bewust zijn dat er zijn ook veel niet-zo-goede fokkers en puppymolens waar je uit de buurt moet blijven.

Laat ons u helpen bij het kiezen van uw prachtige puppy met onze lijst met de beste hondenfokkers in Georgië. Lees verder, maak je geen zorgen en zet de eerste stap naar je nieuwe harige vriend.

Inhoud

tonen

Puppy’s te koop in Georgië

Op deze lijst hebben we veel fokkers van verschillende hondenrassen opgenomen, dus als je nog niet weet welke hond je moet kiezen, misschien tijdens de reis, zul je je nieuwe, perfecte, harige vriend herkennen.

1. Georgia Doodle Honden, CalhoVN

goldendoodle liggend in gras kijkend naar camera

Georgia Doodle Dogs, gelegen in Calhoun, fokt de schattigste, geen afstotende naar laag afstotende Doodle-honden. Hun focus ligt op vroege socialisatie en training in hun liefdevolle huis. Hun Doodles zijn leden van hun familie.

Elke puppy wordt door de dierenarts gecontroleerd en genetisch getest op gezondheid, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het krijgen van een gelukkige en gezonde Doodle.

Informatie fokker

Locatie: Calhoun, GA

Website: Georgia Doodle Honden

Telefoonnummer: 678 232 7829

E-mail: [email protected]

2. Syrah Goldens, Jefferson

Syrah Goldens is een fokker die haar klanten voorziet van hoogwaardige en gezonde Golden Retrievers. Deze fokker zal u ook de achtergrond van de puppy laten zien, dat wil zeggen de bloedlijn van de ouders van de puppy’s, gezondheidstests, dierenartscontroles, enz.

De belangrijkste dingen waar ze hier aandacht aan besteden, zijn een geweldige gezondheid, geweldige temperamenten en een prachtig uiterlijk. Daarom importeren ze hun honden van gerenommeerde fokkers in Hongarije, Rusland, Ierland en Australië.

Hun fokdieren zijn hart, heup, elleboog en oog gescreend. Dus als je voor deze fokker kiest, maak je geen fout.

Informatie fokker

Locatie: Jefferson, GA

Website: Syrah Goldens

Telefoonnummer: 678 863 7591

E-mail: [email protected]

Facebook: Syrah Goldens

Instagram: Syrah Goldens

3. Georgia Hondenclub, Calhoun

twee Golden Retrievers zittend op gras

Georgia Dog Club is trots op het fokken van vele rassen van alle groottes. Laten we er een paar noemen: Golden Retriever; Cavapoo; Bernedoodle; Cocker Spaniel; Shih Tzu; Franse Bulldog; Mini Australische Herder; Cockapoo; enzovoort.

Deze fokker richt zich op het opvoeden van puppy’s die geliefd, gezond en gelukkig zullen zijn. Georgia Dog Club is de enige fokker die we kennen die een gezondheidsgarantie van 10 jaar biedt.

We kunnen zeggen dat deze fokker zeer gerenommeerd, betrouwbaar en zelfverzekerd is in de gezondheid van hun puppy’s.

GERELATEERD: Mannelijke versus vrouwelijke Golden Retriever: wat is het verschil?

Informatie fokker

Locatie: Calhoun, GA

Website: Georgia Dog Club

Telefoonnummer: 704 761 6389

E-mail: [email protected]

4. Showboat Kennels, Thomaston

Showboat Kennels is een AKC-geregistreerde fokker die trots is op het fokken van zeldzame hondenrassen. Ze zijn gespecialiseerd in de Coton de Tulear, Shiba Inu en de Russische Tsvetnaya Bolonka.

Als AKC Breeder of Merit zijn hun unieke puppy’s van hoge kwaliteit en ook goed opgeleid en gesocialiseerd, zodat ze perfecte familieleden kunnen worden.

Als je besluit om een Shiba Inu te kopen, bekijk dan Shiba Inu-kleuren om te zien welke de leukste is.

Informatie fokker

Locatie: Thomaston, GA

Website: Showboat Kennels

Telefoonnummer: 706 975 1127

Instagram: Showboat Kennels

5. Zuidelijke Pride Labs, Arcade

witte Labrador Retriever liggend op gras

Southern Pride Labs in Arcade is een kleine fokker die trots is op het fokken van witte Labrador Retrievers. Voordat ze fokken, overwegen ze een paar aspecten, namelijk temperament, intelligentie en het vermogen om te trainen, terwijl ze ook proberen een sterke bouw en blokkop te produceren.

Elke puppy is AKC-geregistreerd en de fokker gelooft in kwaliteit boven kwantiteit, omdat hij zijn puppy’s als familieleden beschouwt. Met Southern Pride Labs krijgt u een puppy die een metgezel, jager en joggingmaatje tegelijk is.

Informatie fokker

Locatie: Arcade, GA

Website: Zuidelijke Pride Labs

Telefoonnummer: 770 654 7466/706 367 2536

E-mail: [email protected]

6. B&L Huisdieren, Sycamore

B &L Pets is een erkende hondenfokker die honden fokt van de Yorkshire Terrier (Yorkie), Shih Tzu, Maltipoo, Maltees, tot Shih Poo, wat een mix is van Toy Poodle en Shih Tzu.

Voordat de puppy naar zijn nieuwe eeuwige thuis gaat, zal hij zijn vaccinshots hebben en worden ontwormd. En ook krijg je een puppypakketje bij de pup.

Ze laten hun pups alleen op afspraak zien en nemen stortingen via PayPal.

Informatie fokker

Locatie: Sycamore, GA

Website: B&L Huisdieren

Telefoonnummer: 229 869 0697

E-mail: [email protected]

7. Bella Notte Puppy’s, McDonough

goldendoodle spelen op gras

Bella Notte Puppies kan u voorzien van gezonde, hoogwaardige Poedels, Golden Retrievers en Goldendoodle pups. Hun passie is om gezonde en gelukkige honden te produceren.

Daarom gebruiken ze dierenartsgezondheidsschermen voor hun puppy’s en krijgen ze DNA-gezondheidstests. Ze zijn kennelvrij en als je een puppy van hier kiest, ontmoeten ze je graag persoonlijk of via FaceTime als je het niet redt.

Omdat ze hun honden als hun familie beschouwen, zijn ze op zoek naar eigenaren die dit zullen blijven doen.

Als je besluit om een Goldendoodle te kopen, bekijk dan de kapsels waarmee je je nieuwe Goldendoodle-puppy kunt stylen.

Informatie fokker

Locatie: McDonough, GA

Website: Bella Notte Puppies

Telefoonnummer: 916 613 3270

E-mail: [email protected]

8. Sanders Kennels, Dawsonville

Sanders Kennels is een plek waar u een Presa Canario kunt krijgen of uw puppy kunt meenemen voor training. Ze zitten sinds 1998 in het fokprogramma en ze hebben Presa Canarios meer jaren geproduceerd, grootgebracht en getraind dan we kunnen tellen.

Ze zijn trots op het produceren van loyale, beschermende en vriendelijke puppy’s met betrekking tot temperament. De gezondheid van hun puppy’s is ook cruciaal, dus hun puppy’s worden volledig door de dierenarts gecontroleerd en bonus, u krijgt korting op elke training.

Als ze ervoor kiezen om selectief te fokken, weet je dat je de beste, gezondste en meest indrukwekkende Presa Canario krijgt.

Ze verzenden hun honden over de hele wereld, dus zelfs als u niet in de buurt van Georgië bent, is er een kans voor u om een puppy van Sanders Kennels te krijgen.

Informatie fokker

Locatie: Dawsonville, GA

Website: Sanders Kennels

Telefoonnummer: 770 475 6009

E-mail: [email protected]

Instagram: Sanders Kennels

9. Atlanta Doodles en Poedels, Atlanta

zwarte speelgoedpoedel zittend met grijze achtergrond

Atlanta Doodles And Poodles is een thuisfokker die zijn puppy’s als hun familieleden beschouwt. Elk van hun puppy’s wordt vroeg in het leven gesocialiseerd om ervoor te zorgen dat ze opgroeien met een geweldig temperament.

Elke puppy krijgt alleen de beste zorg van zijn vertrouwde dierenarts, inclusief dierenartsklaringen en gezondheidscontroles. De pups worden gevoed met voedsel van hoge kwaliteit.

Hun puppy’s genieten van de natuur, wandelen, het park bezoeken, speelafspraakjes hebben, enz. met hun vertrouwde eigenaren.

Deze fokker zal u voorzien van de juiste instructies over training en verzorging, zodat u een goede start heeft met uw nieuwe puppy.

Informatie fokker

Locatie: Atlanta, GA

Website: Atlanta Doodles en Poedels

Telefoonnummer: 404 456 3511

10. Von Den Oher Tannen Duitse Herdershonden, Atlanta

Von den Oher Tannen Duitse Herdershonden is een fokker waar u uitstekende Duitse herders kunt vinden. Ze fokken dit hondenras al heel lang, dus ze weten wat ze doen. Hun honden hebben certificeringen voor heup- en elleboogtests.

Als u geïnteresseerd bent in een Duitse herder die vrij veel blaft, kunt u deze fokker bellen of e-mailen voor meer informatie over uw toekomstige Duitse herder puppy.

Informatie fokker

Locatie: Atlanta, GA

Website: Von den Oher Tannen Duitse Herdershonden

Telefoonnummer: 678 480 6000

11. Carey’s Boykin en Brittany Spaniels, McRae

Engelse Cocker Spaniel die buiten staat

Op de lijst van de beste hondenfokkers in Georgië moeten we Carey’s Boykin en Brittany Spaniels opnemen, een fokker in McRae. Als je van het Spaniel-ras houdt, kan deze fokker je voorzien van Bretagne, Boykin en Engelse Cocker Spaniels.

Om te zien of er puppy’s beschikbaar zijn, bekijk hun pagina. Als u geïnteresseerd bent in hun prijs, beginnen hun puppy’s vanaf $ 1.200 en moet u een aanbetaling van $ 200 betalen die niet kan worden gerestitueerd.

U kunt contact met hen opnemen via e-mail of telefoon of u kunt het aanvraagformulier op hun website invullen.

GERELATEERD: Cocker Spaniel Groei grafiek: hoe groot zal deze puppy worden?

Informatie fokker

Locatie: McRae, GA

Website: Carey’s Boykin en Brittany Spaniels

Telefoonnummer: 229 860 1001

E-mail: [email protected]

12. Ayers Verwende huisdieren, Hull

Ayers Pampered Pets in Hull is een fokker die Standaard Bernedoodles en Goldendoodles fokt. Ze kweken doodles al meer dan 30 jaar.

Voordat ze fokken, worden hun honden gecontroleerd op hun gezondheid en aan elke toekomstige eigenaar geven ze volledige documentatie van die tests. Ze hebben ook gidsen en getuigenissen op hun website, zodat u kunt controleren deze eruit als je voor deze fokker kiest.

Hoe koop je een pup bij Ayers Pampered Pets? U moet het aanvraagformulier voor een puppy invullen en vervolgens moet u een aanbetaling doen.

Informatie fokker

Locatie: Hull, GA

Website: Ayers Verwende Huisdieren

Telefoonnummer: 706 247 5325

13. Heer en Lady Labradoodle, Cumming

Labradoodle zittend op gras in park

Lord en Lady Labradoodle in Cumming fokken een schattige mix van Labradors en Poedels, de Labradoodle. Deze fokker biedt Australische en Amerikaanse Labradoodles aan.

Ze hebben verschillende gekleurde Labradoodles, maar de chocolade, chocolade Parti labradoodle en Merle Labradoodle zijn degenen die ze vrij vaak hebben.

De prijs die u betaalt voor een van hun Labradoodles is ongeveer $ 2.950. De prijs is echter afhankelijk van welke kleur puppy u kiest. Elke puppy heeft al zijn noodzakelijke vaccins en een startpakket met zijn voedsel en vele andere dingen inbegrepen.

Ze geven de opties van Labradoodle basis- en geavanceerde training, zodat u uw puppy kunt inschrijven tussen de leeftijd van zes maanden en 2 jaar.

Bekijk deze schattige Labradoodle-namen als je hebt besloten om een van deze schatjes te krijgen.

Informatie fokker

Locatie: Cumming, GA

Website: Heer en Vrouw Labradoodle

Telefoonnummer: 678 714 5212

14. SkyeDoodles Labradoodle, Marietta

Bij SkyeDoodles vind je de beste kwaliteit Australian Labradoodles. Deze kleine, familiale fokker in Marietta kiest selectief voor hoogwaardige bloedlijnen van multi-generationele Australian Labradoodles.

Hun fokhonden wonen in hun huis en ze genieten zoveel mogelijk van hun liefde en zorg. De puppyouders ondergaan uitgebreide gezondheidstests voor genetische problemen. Nadat de puppy is geboren, leggen ze de nadruk op de socialisatie van de puppy en kwaliteitsgraanvrij en rauw voedsel met vitamines.

Als u op zoek bent naar een liefdevol familielid dat allergievriendelijk en niet-verharend is, is dit degene voor u.

Informatie fokker

Locatie: Marietta, GA

Website: SkyeDoodles Labradoodle

Telefoonnummer: 404 748 0365

E-mail: [email protected]

15. Vlekkeloze Frenchies, Lula

gelukkige Franse Bulldog die buiten zit

Wij presenteren u een kleine, hobbyfokker van kwaliteit AKC Franse Bulldoggen, Flawless Frenchies. Hun belangrijkste focus ligt op fokken voor gezondheid, dan voor een geweldig temperament en later voor uiterlijk.

Ze zijn trots op het produceren van prachtige honden met karakters die net zo aantrekkelijk zijn als hun uiterlijk. Elke puppy heeft gezondheids-OPA-certificeringen voor hart, patella, heup en schildklier, evenals CERF-oog.

Het langetermijndoel van Flawless Frenchies is om een CHIC-nummer te hebben op al hun fokbare mannelijke en vrouwelijke Franse Bulldoggen.

Vermeldenswaard is dat ze lid zijn van het AKC B.R.E.D met HEART-programma.

Informatie fokker

Locatie: Lula, GA

Website: Vlekkeloze Frenchies

Telefoonnummer: 678 936 1862

E-mail: [email protected]

16. TBC Rottweilers, Dublin

In Dublin vonden we TB Rottweilers, waar je kunt kiezen uit geweldige OFA &OVC gecertificeerde en AKC geregistreerde Rottweiler pups.

Het doel van deze fokkers is om Rotties van hoge kwaliteit te fokken, met serieuze exterieur en geweldige temperamenten, Rotties die uw geweldige metgezel zullen zijn.

Omdat ze voor hun honden zorgen en van hun honden houden, hoef je je geen zorgen te maken dat ze gelukkig zullen zijn. Als u kiest voor een Rottweiler van TB Rottweilers, kunt u er zeker van zijn dat u een intelligente metgezel krijgt die altijd aan uw zijde zal staan.

Zorg ervoor dat u hun website bekijkt en meer details ziet over het ras- en aankoopproces.

GERELATEERD: 19 Beste hondenvoer voor Rottweiler beoordelingen en voedingsbehoeften

Informatie fokker

Locatie: Dublin, GA

Website: TBC Rottweilers

Telefoonnummer: 478 984 5138/762 233 7240

E-mail: [email protected]

17. Burnette’s Exclusieve Pomeranians , Forsyth County

Pommeren wandelen buiten

In Dawsonville vonden we een geweldige fokker van Fox, Baby Doll of Teddy Bear face CKC en AKC Pomeranians. Burnette’s Exclusive Pomeranians, een kleine, hobbykweker, is trots op het fokken van miniaturen en standaarden met solide en parti-mix CKC Pomeranians.

Ook al fokken ze geen Poms van showkwaliteit, ze zijn nog steeds geweldig. Voordat hij naar zijn nieuwe huis gaat, is elke puppy op de hoogte van zijn vaccins en ontwormd. Houd er rekening mee hoewel ze pas worden vrijgelaten als ze 8 weken oud zijn.

Omdat hun Poms deel uitmaken van hun familie, zijn ze goed gesocialiseerd, gelukkig en gezond.

Informatie fokker

Locatie: Forsyth County, GA

Website: Burnette’s Exclusieve Pommeren

E-mail: [email protected]

18. Reis Havanezer, Atlanta

Journey Havanese is een hobbykweker van AKC Havanese. Deze puppy’s worden geboren en groeien in hun huis, als onderdeel van hun familie.

Deze fokker neemt soms deel aan AKC exterieur hondenshows. Hun moederdieren en vaders zijn gezondheidsgetest volgens de Havanese Club of America, zodat ze er zeker van kunnen zijn dat de gezondheid van hun puppy’s van topkwaliteit is.

Met hun speciale selectie kunnen ze u voorzien van een Havanezer die heeft voldaan aan de AKC Havanese standaard. Elke puppy krijgt veel zorg en liefde en wordt opgevoed met andere huisdieren, kinderen en volwassenen in een schone en gezonde omgeving.

Voordat hij vertrekt, krijgt elke Havanezer puppy zijn eerste vaccinaties, wordt hij door de dierenarts onderzocht en ontwormd. De AKC-registratie is beperkt en je krijgt drie jaar gezondheidsgarantie.

Informatie fokker

Locatie: Atlanta, GA

Website: Reis Havanezer

Telefoonnummer: 919 210 8330

E-mail: [email protected]

19. Mooie Chihuahua Puppies, Johns Creek

Chihuahua loopt buiten op gras

Mooie Chihuahua-puppy’s zijn trots op het fokken en opvoeden van atletische en intelligente, gezonde puppy’s die de harten van hun eigenaren heel snel zullen doen smelten. Ze richten zich op een goede socialisatie en een uitgebreide gezondheidsgarantie van een Chihuahua-puppy die voldoet aan de AKC-conformatie- en dispositienormen.

Hun Chihuahua-puppy’s worden in hun huis grootgebracht, waar ze ze met liefde en zorg kunnen overladen. Op deze manier zullen de puppy’s gelukkig en goed gesocialiseerd zijn in een liefdevolle omgeving. Hun Chihuahua’s zijn gemakkelijk te trainen, uitstekende huisdieren en zachtaardig met kinderen.

Voordat hij vertrekt, heeft elke puppy zijn leeftijdsgeschikte vaccins, ontwormingen en al die gegevens worden gekopieerd, zodat ze naar de nieuwe eigenaar kunnen worden verzonden. Ze zullen de data voor de volgende sets ontworming en vaccins opnemen en aanbevelen.

Bovendien zal een week voor de datum van de nieuwe eigenaar die de puppy neemt, een dierenarts de puppy onderzoeken, zodat u er zeker van kunt zijn dat ze u een gezonde en gelukkige puppy hebben gegeven die u zo lang mogelijk zult koesteren .

Informatie fokker

Locatie: Johns Creek, GA

Website: Mooie Chihuahua Puppies

20. Regal Red Dachshunds, Noordoost-Georgië

Noordoost-Georgië is de volgende stop op onze lijst met de beste hondenfokkers in Georgië. Vorstelijke Rode Teckels. Deze fokker is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in gladde en lange rode jassen.

Hun doel is om puppy’s van topkwaliteit op te voeden die uitblinken in een geweldig exterieur, prachtige temperamenten en een gezondheid van hoge kwaliteit, terwijl ze worden versierd met rode jassen.

Als u geïnteresseerd bent in miniatuur gladde en langharige teckels, is dit de fokker voor u.

GERELATEERD: 14 Beste hondenbedden voor teckels: topproducten voor uw kleine hond

Informatie fokker

Locatie: Noordoost-Georgië

Website: Regal Red Teckels

Telefoonnummer: 404 992 3377

E-mail: [email protected]

Laatste gedachten: Beste hondenfokkers in Georgië

Ik hoop dat deze lijst van de 20 beste hondenfokkers in Georgië je goed vindt. Het is gemakkelijker om een nieuwe hond te kiezen als je een lijst met goede en verantwoordelijke fokkers op één plek hebt. Het vinden van een nieuw familielid zou nu niet moeilijk moeten zijn.

Houd er echter rekening mee dat je de perfecte voor jou moet kiezen, degene die je het meest geschikt vindt voor je karakter en levensonderhoud. Je moet met veel dingen rekening houden, omdat je voor een lange periode bij je metgezel zult zijn.

Veel succes in je zoektocht naar het vinden van je nieuwe harige metgezel!

Gerelateerde inhoud

• De 5 beste Corgi-fokkers in Georgië van 2022

• 17 Beste Rottweiler-fokkers in Georgië, 2022

• De top 10 beste Golden Retriever fokkers in Georgië van 2022