kussen berijden

Kussen berijden: hoe het werkt en waarom het zo plezierig is

Als je op zoek bent naar een nieuwe, spannende manier om je seksleven een boost te geven, dan kan kussen berijden precies zijn wat je zoekt! Bij deze sekspositie neemt de vrouw de leiding en ‘berijdt’ ze het gezicht van haar partner. Dit kan enorm opwindend zijn voor beide partners en kan leiden tot intense, langdurige orgasmes. Maar hoe werkt kussen berijden precies, en waarom is het zo plezierig? In dit artikel leggen we alles uit wat je moet weten over deze opwindende en sensuele sekspositie.

Wat is kussen berijden?

Kussen berijden is een sekspositie waarbij de vrouw bovenop het gezicht van haar partner zit, en zo controle heeft over de stimulatie van haar clitoris en schaamlippen. Dit kan gebeuren in verschillende posities, zoals in de traditionele ‘cowgirl’ positie of in een variatie daarop. Bij kussen berijden kan de vrouw de intensiteit en de richting van de stimulatie volledig bepalen, terwijl haar partner haar met zijn tong en mond verwent.

Hoe werkt kussen berijden?

Om kussen berijden uit te voeren, moet de vrouw zich comfortabel op het gezicht van haar partner positioneren. Dit kan op verschillende manieren gebeuren, afhankelijk van de voorkeuren en de flexibiliteit van beide partners. De vrouw kan haar voeten aan weerszijden van het hoofd van haar partner plaatsen, of ze kan op haar knieën zitten en haar heupen naar voren brengen. Hoe dan ook, het is belangrijk dat de vrouw stabiel en comfortabel zit en dat haar partner de juiste positie heeft om haar te stimuleren.

Waarom is kussen berijden zo plezierig?

Kussen berijden kan voor zowel de vrouw als haar partner enorm plezierig zijn. Voor de vrouw biedt het een intense en gerichte stimulatie van haar clitoris en schaamlippen, omdat ze zelf de controle heeft over de richting en het tempo van de stimulatie. Voor de partner kan het enorm opwindend zijn om zijn partner zo intens te zien genieten en haar met zijn tong en mond te kunnen verwennen. Bovendien kan het gevoel van controle dat de vrouw heeft bij kussen berijden haar een gevoel van macht en dominantie geven, wat psychologisch enorm opwindend kan zijn.

FAQs

1. Is kussen berijden alleen geschikt voor heteroseksuele koppels?

Nee, kussen berijden is geschikt voor alle koppels die op zoek zijn naar nieuwe manieren om hun seksleven te verbeteren. Het kan worden uitgevoerd door stellen van alle seksuele oriëntaties en is niet afhankelijk van het geslacht van de partners.

2. Is kussen berijden veilig?

Ja, kussen berijden is over het algemeen veilig, zolang beide partners gezond zijn en geen medische problemen hebben die de seksuele activiteit kunnen beïnvloeden. Zorg ervoor dat de partner die de vrouw stimuleert geen last heeft van ademhalingsproblemen of andere gezondheidsproblemen die het moeilijk kunnen maken om de positie lang vol te houden.

3. Kan kussen berijden leiden tot vaginale infecties?

Nee, kussen berijden kan geen vaginale infecties veroorzaken, zolang beide partners schoon en gezond zijn en de juiste hygiënische maatregelen treffen.

4. Zijn er andere seksposities die vergelijkbaar zijn met kussen berijden?

Ja, er zijn verschillende andere seksposities die vergelijkbaar zijn met kussen berijden, zoals de ‘reverse cowgirl’ positie en de ’69’ positie.

5. Kan kussen berijden leiden tot zwangerschap?

Nee, kussen berijden kan niet leiden tot zwangerschap, omdat er geen vaginale penetratie plaatsvindt.